עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by shronxx,

קיבלתי לאחרונה מעבד חדש מתנה Intel Core i7 3770 3.4Ghz !! ואני מעוניין לרכוש לוח חדש עבורו רוב שימושיי במחשב הם עבור high-end גיימינג אני מוכן להשקיע עד 600 ש"ח ברכישת הלוח אשמח לקבל הצעות ותגובות מקצועיות ! תודה מראש

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  2. Started by ronen320,

שלום רב לכל באי הפורום יש לי בקשה קטנה ברשותכם ? האם ידוע למשהו מהיכן ניתן להשיג לוח אם כזה >>> אפשרי גם משומש וגם מחברה אחרת אך מאותו דגם ? המספר הסידורי של הנייד -10341-MS דגם-LG NAPA FS-2A3DE לוח אם מסוג SATA DDR2 לפטופ 15.4" LG אודה לכם מאוד על תרומתכם שבת שלום יום טוב

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  3. לא מתוכנן OC איך ‏2GB Kingston Value‎ ? תודה

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  4. Started by Psycho360,

כותרת, בלי יותר מדי דיבורים...

5. תודה...

• 3 תגובות
    • 573 צפיות
  6. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז ככה, לאחותי יש בת מצווה והמטרד הקטן דורש מחשב, אז קונים, השאלה היא כזו: לאבא שלי יש במשרד שלו 1.8GHz פנטיום 4 והוא קונה Celeron D 2.6GHz, השאלה מי מהם חזק יותר בביצועים ועובד טוב יותר ? האם הסלרון בגלל ההפרשים במהיריות או הפנטיום בגלל ה-L2 ? תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  7. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Support/BIOS/BIOS_GA-K8NXP-SLI.htm כמו שאמרתי... F11.. "Update CPU code " מה זה אומר? לא ראיתי שינוי... ???

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי 4 שאלות אליכם אשמח אם תענו לי עליהן: א) איפה נמצא חיישן הטמפ' על הלוח אם? ב) אם לחברה של הלוח אם אין תוכנה לבדיקת הטמפ' של לוחת האם שלה זה אומר שאין ללוח אם שלה חיישן? ג) לאיזה רכיבים יש חיישן? ו-ד) הם הם נראים לעין? בתודה מראש לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  9. יש מישהו שיש לו מעבד ולוח אם: INTEL P4 2.4 C P4P800 הוא קנה אותם לפני חודשיים בערך נדמה לי והוא מעוניין להחליף אותם במעבד ולוח אם AMD. עכשיו לי יש: amd athalon xp 2500 abit nf7 קניתי אותם לפני חודשיים בערך. אתם חושבים שכדאי לי להתחלף איתו? נדמה לי שאני גם אצטרך לשלם לו קצת כסף, כי מה שיש לו יותר יקר ממה שיש לי. אז כמה כסף בערך לשלם לו? המעבד שלי לא עבר OC ד"א. עריכה: המעבד שהוא מעוניין למכור פועל ב-533MHZ ולא ב-800MHZ. אז המעבד הוא לא מסוג C, אני טעיתי. עכשיו גיליתי גם שהמעבד שלו היה על אוברקלוק של 3.2 לזמן קצר.

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  10. Started by (G),

כשאני מנסה לעשות עדכון ביוס דרך האינטרנט בסוף ההתקנה הוא כותב לי ERROR:BIOS PROTECTED איך ניתן להסיר את ההגנה? וכשאני מנסה לעדכן את הביוס דרך ה-QFLASH אין לי אפשרות לחפש את הקובץ של הביוס מכיון שאין לי FLOPPY מישהו יכול לטכס עיצה? GIGABYTE 965P-DS3

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  11. שלום לכולם , יש לי את המעבד AMD 3000+ ובדקתי עם התוכנה CPUID : מעבד AMD 3000+ : יש לו כ-29 מעלות צלזיוס ללא מאמץ . GeForce 6600GT : מעלות 57 צלזיוס ללא מאמץ . WD1200JS : מעלות 37 צלזיום , ללא מאמץ . זה טמפ' סבירות ? תודה !

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  12. Started by A.S.H.E.R,

האם יש עליו ביקרות ? למה אף אחד לא ממליץ עליו ? למה לא נותנים אותו במפרטים ? למה ממליצים יותר על Core i5 - 750 מה-Core i5-670 שמגיע עם מהירות שעון גבוהה של 3.46 גיגה-הרץ. בעקרון אני מעונין במפרט לגיימינג בינוני-כבד

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  13. Started by doktor1,

כאשר אני מפעיל את המחשב לפני עלית מערכת ההפעלה מופיעה לי unknown cpu isdetected updating bios is required to unieash full power ואז הוא נותן אופציה ללחוץ אל f1 ורק אז הוא ממשיח לעלות מערכת הפעלה ניסתי לעדכן ביוס וגם נישאר אותו הדבר הלוח הוא לוח של asus p5kc והמעבד של intel והדגם q9300 הודעה אם תוכלו לעזור לי מה עלי לעשות בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  14. Started by dg,

אהלן אנשים, טוב, החלטתי לשדרג את המחשב שלי ולשים לוח חדש (שיתמוך ב PCI E) ולקנות מאיץ חדש ( ה 6600GT איכזב אותי קשות אבל אני מניח שזה פחות רלוונטי לפה..) בכל אופן, אשמח להמלצות (אם אפשרי משהו שיתמול ב 4 ליבות לעתיד? תודה מראש כרגע יש לי : Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 1833 MHz (9 x 204) 3000+ Motherboard Chipset VIA K8T800Pro, AMD Hammer Motherboard Name Abit AV8/AV8-3rd Eye (5 PCI, 1 AGP, 4 DDR DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) System Memory 1024 MB (DDR SDRAM)

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  15. Started by iyehuda,

http://www.maximumpc.com/2006/01/maxtor_diamondm_1.html

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  16. כבר חודשיים אני מחכה

• 6 תגובות
    • 573 צפיות
  17. Started by oded6188,

מחשב נייד של HP... השגיאה שאני מקבל: File close failed on Bios.rom מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  18. זאת פניה למי שמעדכן את מדור מפרטים ולכל מי שיודע גם הלוח שלמעלה נמצא במדור מפרטים תחת קטגוריה קולנוע ביתי השאלה שלי היא האם ללוח הזה יש יציאה לטלוויזיה כי במפרט שהוא נתן אין כרטיס מסך ובדקתי את המידע על הלוח ולא ראיתי שם S VIDEO אז איך בדיוק הוא מתחבר לטלוויזיה?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  19. האם הזיכרונות החדשים של Corsair אלה שבכתבה החדשה שבאתר , XMS XL . האם יש אותם גם ב DDR 500 או שהם רק ב PC 3200 DDR 400 ??

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by omrit,

שלום, האם בלוח- ASUS M2A-VM HDMI יש יציאת HDMI או שצריך לקנות איזה מתאם/מגשר? האם אפשר לחבר HDMI ו VGA בו זמנית ולראות בשני המסכים? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  21. Started by eyal1983,

ראיתי שרק מעבדים מתקדמים יותר תומכים בזה.. כלומר חלק ממעבדי האיי3 בכלל לא תומכים בזה. השאלה, האם כשאני מחבר את המחשב למסך חיצוני,(ולא משנה את הגדרות הגרפיקה במחשב) - האם יראו יותר טוב תוכן 720p במסך חיצוני, בגלל הפיצ'ר הזה במעבד ? או שזה נועד אך ורק למי שרוצה לשנות את הגדרות התצוגה במחשב?

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  22. קניתי את המחשב לפני בערך שנה וחצי עם מעבד core 2 duo e6300 box intel ולוח אם abit il9 pro מסקיי פי סי (sky pc) לפני כחודש וחצי הלוח אם נדפק ושלחתי את המחשב לתיקון כי הלוח היה באחריות של 3 שנים עדיין אמרו לי שיסדרו, סמכתי עלייהם. המחשב שלי עדיין אצלהם והם אומרים שהפסיקו לייצר את הלוח ולכן הספק לא שולח אחד חדש במקום זה שיש לי, והאופציות החלופיות שיש להם לתת לי זה : 1)GIGABYTE ga-ep31-ds3l http://www.skypc.co.il/sg_product~39273~10~0.htm# 2)ABIT ig31 http://www.abit.com.tw/page/en/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=I-G31&fMTYPE=LGA775 בדקתי את שתייהם ומסתבר שהמחיר של שני הלוחות האלה לא משתווה למחיר של הלוח ה"ישן" שלי, בגלל שאני לא מבין כל כך בלוחות אם רציתי…

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  23. Started by gal,

אז ככה קניתי עכשיו מערכת של amd ואני נורא מרוצה.עכשיו יש לי לוח של גיגה בייט 7vt600 L וקניתי שתי זכרונות של קינגסטון 256 DDR 400 ויש לי על הלוח 3 סלוטים לזכרונות ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג לעוד 512 בסטיק אחד והאם אני חייב שזה יהיה אותה חברה של זכרונות כי הבנתי שיש לפעמים התנגשויות בין הזכרונות וממש לא בא לי לרוץ חזרה לחנות ולהגיד שהזכרון לא מתאים ועושה בעיות ועוד דבר: בחנות שחשבתי לקנות אין סטיק אחד של 512 של אותה חברה רק ב-256 ואין לי עוד סלוט ספייר אני חייב סטיק אחד של 512 של אותה חברה האם למישהו יש מושג איפה יש חיה כזאת באזור חיפה נהריה קריות?? והאם באמת יש צורך לשדרג את הזכרון שלי האם אני ארגיש בהבדל?? תודה

• 1 תגובה
    • 573 צפיות
  24. Started by גבריאל,

אני מנסה לצרוב שירים לדיסק audio הוא מזהה אותו כדיסק audio הצריבה מתבצעת בהצלחה, אולם בפועל הדיסק לא מתנגן במערכת, מה הבעיה? יש לציין שצרבתי בעבר בצורב זה דיסקי audio ללא שום בעיה, אולי הגדרה שהשתנתה?

• 4 תגובות
    • 573 צפיות
  25. Started by A-L-o-n,

מההבדל בין q6600 box ל-q6600 tray? יותר קריר? יותר מה? q6600 box עולה יותר מה-tray ולמה זה? תודה לעונים!

• 4 תגובות
    • 573 צפיות

דיונים חדשים בפורומים