עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. יהיה לי שמה 6400 MB\S ? כי כל זיכרון אמור להיות 3200 אם אני לא טועה זה של A-DATA DDR 400 3200 הזיכרון ...הנה תמונה :

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי זיכרון Kingstone 512 400mhz DDR שאלתי היא כזאת האם בכל סלוט בלוח האם המהירות שונה ? מכיוון שבתוכנת הEVEREST שלי הוא מראה לי כזה דבר : בתמונה כמו שאתם רואים המהירות מחולקת לשלושה מהיריות: מה זה בעצם אומר האם לכל סלוט ישנה מהירות אחרת ואם כן אז איפה בעצם לשים את הזיכרון ?

• 2 תגובות
    • 522 צפיות
  3. Started by blanco,

בין מעבד P4 3 Ghz 512 cash ל P4 3 Ghz 1Mb cach???? תודה לכולם

• 3 תגובות
    • 516 צפיות
  4. מישהו יכול לתת לי לינק לתוכנה אשר בודקת את הזיכרון אם הוא תקין והכל ...? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  5. בס"ד Gigabyte GA-8IPE775G Intel 865PE P4 3.0 GHz 800MHz 1 MB Cache LGA 775 Box בעיקר למשחקים ושדרוג בעתיד....

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  6. שלום שלום חבר'ה... אז אני אגש ישר לעניין ומקווה שתעזרו בנושא... קודם כל יש לי מחשב ישן (פנטיום 3) והלוח אם של Procomp B680/B683... (שנת 99' אם אני לא טועה :) וכפי הידוע אחת הבעיות העיקריות של לוח אם זה הינה אי תמיכה של דיסקים שגודלם יותר מ33.8 גיגה... מה שעושה הביוס הוא פשוט מזהה רק 33.8 גיגה מתוך הגודל בפועל... למשל יש לי 40 גיגה אז המחשב מראה רק 33.8 מתוכם ככה שאין אפשרות להשתמש ב7 גיגה הנותרים... חיפשתי הרבה מידע בנושא ברשת ומצאתי תשובות לאותה בעייה ואחת התשובות הפופולאריות הייתה: UPGRADE BIOS.... וזה מה שעשיתי (כמובן בעזרת המדריך שהכנתם - מדריך מצויין ד''א... תודה רבה לאסף שהכינו ) - טוב כל העדכון עבר בהצלחה וביוס עודכן לגרסא הגבוהה ביותר שיכולתי לעדכנו... הענ…

• 3 תגובות
    • 484 צפיות
  7. אני רוצה לבדוק את הטמפ' שלו בזמן מאמץ המתקרב ל100%.

• 4 תגובות
    • 984 צפיות
  8. http://planet.nana.co.il/mori1990/1.JPG

• 3 תגובות
    • 519 צפיות
  9. יש לי מחשב עם המפרט הבא: cpu: AMD athlon 3000 64bit 754pin motherboard: K8n neo platinum nf3 amd msi memory: 512mb ddr kingston 400mhz graphic card:msi ati radeon 9800 pro 128 ddr hard drive: wd sata 8mb 120gb screen: aoc17 ht731 98khz flat ברצוני להדגיר את הגדרות הBIOS כדי שיאפשרו לי להנות בצורה המקסימילת מן המחשב (בלי אוברקלוק) האם התמונה מראה הגדרות טובות? או הגדרות שיש צורך לשנות אותן? תמונה:

• 13 תגובות
    • 802 צפיות
  10. אני לא בקיא ממש בעינייני הזכרונות ואני רוצה להבין כמה מושגים, מהם תיזמונים?לשם מה יש את המהיריות של הזיכרון ומה הבדלים ביניהם? ונגיד אומרים שלזיכרון יש DDR500 אז מה זה אומר עליו מבחית שניי המהירויות ...ים שלהזיכרון ? ולמה כשעושים OC עדיף להוריד את ה תיזמונ תודה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 805 צפיות
  11. פשוט הבנתי שהתזמונים על הסכרון שלי הם גרועים ממש Samsung pc 3200-400 mhz 3-3-3-8 האם זה משפיע על המערכת שלי?, שאין עליה אוברקלוק... או שרק באוברקלוק זה משפיע? וכמה? תודה

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  12. Started by udi,

האם שקירור שמגיע עם המעבד AMD 3500 BOX מספיק טוב אושכדי לקנות את המעבד ללא הקירור ולקנות קירור במיוחד

• 4 תגובות
    • 453 צפיות
  13. Started by ROTFL,

ראיתי היום סופסוף לוחות SLI NFORCE4 זמינים בארץ. רשום שם בלעדי, ניסיתי לאתגר את ההכרזה הזו אבל מסתבר שכרגע באמת רק שם יש את זה. אז לכל מי ששאל, חיכה וציפה - בבקשה: http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=2626&catcode= נראה מדהים ומחיר הרבה פחות גרוע ממה ששיערתי...

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. אחריי מעט צרות ולוח פגום המערכת עובדת למעט בקר ה sata שלדעתי הוא האשם במצב. מעבד : 2750mhz - זיכרון ב 250 t1 . יציב 4 שעות בפריים (עדיין רץ) 47 מעלות במאמץ ו 43 ללא מאמץ, vcore של 1.575 לוח בתאריך טוב אבל ציפסט חדש שלצערי מקוריאה. הקירור המקורי ! אפילו חשבתי להשתמש בו לרגע. הכל מורכב: ועוד כמה : ותודה רבה לפבל שהיה ברגעים הקשים

• 93 תגובות
    • 8.3k צפיות
  15. Started by RayZ,

היי. פתחתי כאן ת'רד ליפני חודש או פחות. יש לי מעבד סלרון. כולם אמרו לי שסלרון הוא מעבד בעיתי. רק רציתי לדעת. מה הבעיות בסלרון? ומה טוב במעבד פנטיום?

• 8 תגובות
    • 895 צפיות
  16. Started by udi,

שלום אני רוצה לשדרג את המחשב המעבד הוא AMD 64 3500+ 939 בלוח אני מתלבט בין שניים ואני צריך את העזרה שלכם GIGABYTE GA-K8NSNXP-939 (nForce3 Ultra Chipset או MSI "K8N Neo2 Platinum" NVIDIA nForce3 ULTRA Chipset וגם אני צריך עזרה בבחירת זכרון אני חושב ש 512 בכולל יספיק { אלא עם כן מישהוא חושב אחרת } כרגע התקציב לשינהם הוא 3000 שח והוא יקנה בחו"ל לא בארץ אז זה יותר זול

• 8 תגובות
    • 477 צפיות
  17. Started by dana25,

אני מתכנן לקנות מעבד אינטל פנטיום 4. הייתי מעוניין בהמלצה על לוח אם מתאים. תקציב - 400 עד 600 ש"ח בערך.

• 12 תגובות
    • 697 צפיות
  18. Started by udi,

שלום יש לי כרטיס מסך של READON 9800 PRO הבעיה העיקרית היא שהוא AGP X8 ואילו הלוחות החדשים שיוצאים NFORCE 4 יש את PCI-E X16 שאלתי היא האם יש לוח NFORCE 4 שתומך ב AGP

• 4 תגובות
    • 505 צפיות
  19. Started by gggilad13,

מה זה דואל צ'נל ולמה הוא תורם?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by tphss,

מדובר על MSI NEO2 PLATINUM על זכרונות CROSAIR TWINX. זה המחשב המדובר: http://www.anandtech.com/mysystemrig.aspx?rigid=28875 מההתחלה שבניתי את המחשב וזה לא פעל על DUAL CHANNEL, ניסיתי את כל אפשרויות השילובים של הסלוטים של הזיכרון, שום דבר לא פועל וזה נשאר SINGLE CHANNEL. אין לי רעיונות אחרים חוץ ממה שעשיתי כבר, למישהו יש רעיון אחר למשהו שאני יכול לנסות?

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  21. Started by PCguy,

אני צריך כרטיס מסך שיעבוד סבבה עם משחקים סוקט PCI-E הציעו לי את ה 6600 אבל זה קצת יקר לי יש משהו סבבה בפחות?? מה נחשב דרגה פחות מה6600? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  22. Started by PCguy,

כבר למעלה מחודש אני בודק לגבי מפרט למחשב כוווווולם המליצו AMD64 אבל אני לא גיימר--אני כן משחק פה ושם אבל לא קבוע ולא במישחקים מפותחים בעיקר פיפ"א ולכן השאלה היא: האם יהיה הבדל משמעותי בין AMD64 לבין INTEL 775? כמובן שפרט ללוח כל השאר תואם את שני המערכות

• 1 תגובה
    • 428 צפיות
  23. Started by spiderman82,

קניתי HD של 80 גיגה והלוח אם שלי לא קורא אותו יש לי לוח אם של : award modular MIcro star international MS6119 והוא לא מזהה אותו איפה אפשר להוריד עידכון לביוס ואיך בדיוק מתקינים אותו אשמח לכל עזרה אפשרית בתודה מראש אלון :s05:

• 1 תגובה
    • 413 צפיות
  24. Started by ea666,

איזה ליבה הכי כדאי בשבילי בשביל המעבד הזה? ווינצ'יסטר או ניוקסטל? ואני לא עושה OC

• 14 תגובות
    • 709 צפיות
  25. Started by Snufkin,

חודש הבא אני קונה מעבד ולוח חדש. אחרי הרבה עצות ושאלות החלטתי ללכת על לוח אם שתומך בסוקט 939 - כניראה Gigabyte GA-K8ns Ultra. לגבי מעבד המליצו לי לקנות 3000 או 3200. השאלה שלי היא האם לקנות מעבד עם ליבת newcastle או clawhammer? קחו בחשבון שכנראה אני לא אעשה אוברקלוק

• 9 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים