עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. אז ככה, זה סיפור קצת ארוך: קניתי לפני שבוע ומשהו בזיגזאג את החלקים הבאים: amd 64 3000 939 gigabyte ga-k8ns-939 שני סטיקים של 512 adata הרכבתי לבד, עם ספק 420TT ודיסק WD80JB ATA שהיו לי... הכל עבד בסדר עד שהתקנתי את הדרייברים של NFORCE. מאותו רגע המחשב קרס בווינדוס אחרי פעולות מסוימות שהייתי עושה..זאת לא סתם קריסה, אלא הדיסק פשוט היה נכבה וכעבור כמה שניות היה נדלק שוב עם הBOOT. החלטתי לקחת את המחשב לחנות, לשלם להם על הרכבה ובדיקה כדי לחסוך מעצמי את החרא הזה. הם גילו שיש אי התאמה(האמנם?) בין הזכרונות של ADATA לבין הלוח שלי....החליפו לי לזכרונות twinmos והבעיה כביכול נפתרה..... באתי הבייתה שמח ומאושר, המחשב עבד מצוין כמה שעות והרצתי את הכבדים שבמשחקים, ואז זה שוב קר…

• 4 תגובות
    • 501 צפיות
  2. Started by koby058,

לחץ כאן

• 11 תגובות
    • 842 צפיות
  3. Started by badi,

שלום אני מעוניין לקנות מחשב חדש, עם מעבד AMD 64 BIT 3000, הייתי רוצה לדעת איזה לוח כדאי לרכוש שיתאים למעבד, אני מעוניין שהלוח יהיה משולב כולל כרטיס וידאו. האם זה כדאי? ואם לא אז מדוע? תודה

• 2 תגובות
    • 456 צפיות
  4. Started by thegodx,

אנשים איך אני יכול לבדוק כמה FSB המעבד שלי 3000A64 אני יודע שהוא 1600 אבל אני רוצה לראות שרשום ועוד משהו איך אני יכול לבדוק כמה ביט כרטיס המסך שלי יש לי רדיון 9800 פרו אבל בשום מקום לא רשון כמה ביט הוא טענו לי בבקשה..גם בשום תוכנה אני לא רואה את הנתונים האלה. ???

• 11 תגובות
    • 903 צפיות
  5. חשבתי על זה http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=21&products_id=2599 איך הוא ? ולמה אני לא רואה את ה-XP יותר?

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  6. תגידו, חזרתי הביתה עכשיו והיה לי הרבה עשן בחדר... קיצר אחרי שפתחתי חלונות, ראיתי את המחשב שלי ככה... יכול להיות שעשיתי יותר מדי OVER CLOCK? אפשר לממש אחריות על הלוח אם אולי ? מה אתם אומרים... [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by mayfree,

אני מתכוון להחליף את הפנטיום 3 הזקן שלי בAMD64/939 בערך בפברואר.מחשב שמיועד למשחקים בעיקר ושישרוד שנה-שנתיים מבלי להחליף MB . השאלה שלי האם כדאי להשקיע ב-SLI,מבחינת עלות מול תועלת.כלומר האם צריך שתי כרטיסי מסך בשביל משחקים שיצאו לשוק בשנה-שנתיים הקרובות או שאפשר להסתפק באחד וליהנות מביצועים טובים(בהנחה ששאר הרכיבים בשילוש הם איכותיים). איזה כרטיסים גרפיים אפשר להרכיב עליו-האם צריך שתיים מאותו סוג;או כרטיסים שתומכים אך ורק ב-PCI X. כרגע יש לי PNY FX5200ULTRA 128 האם אני יכול להשתמש בו במפרט החדש או שצריך לקנות כרטיס חדש.או שאולי אפשר להשתמש בו כמאיץ גרפי שני בSLI. תודה מראש על העזרה.

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by Krazy-Hawk,

שלום שלום, ;D שאני יבין אחת ולתמיד מה עדיף לקחת ? AMD Athlon 64 3000 Socket 939 + BOX + Gigabyte GA-K8NS-939 (nForce3 Ultra chipset) - ATX - לוח טוב? + 256X2 DDR DUAL או AMD Athlon 64 3200 Socket 747 + BOX + Gigabyte GA-K8NS PRO nForce III 250 + 512 DDR רגיל תודה רבה אנשים.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by omrij,

המפרט שלי הוא כזה: לוח:MSI K8N NEO PLATINUM מעבד:+3400 NEWCASTLE זכרון:PQI TURBO TCCD המעבד שלי לא מחזיק אוברקלוק אפילו של 100 mhz ביציבות והזכרונות שלי כל אחד בנפרד מגיע ל300 mhz אבל ביחד הם מגיעים ל 240 (בעיה ידועה של סוקט 754 ו TCCD) קיבלתי הצעה להחליף ל msi k8n neo2+amd 3200 s939 תמורת 500 ש"ח ואני בהתלבטות. הזכרון בטוח יפעל יותר טוב על הלוח הזה ואני אוכל לנצל אותם (אולי לא 300 בדואל אבל נגיד 285) ועם אוברקלוק למעבד אולי אפילו לעבור את ה 3400 שלי (בהנחה שהפעם אפול על מעבד קצת יותר טוב) זה כדאי?

• 14 תגובות
    • 791 צפיות
  10. Started by exti110,

שלום כיצד הלוחות אם של אלבטרון? איזה לוח אם כדאי לקחת? עם תושבת של AGP או של PCI או שניהם יחד על הלוח (לשדרוג עתידי)? אני מעוניין בלוח עם סוקט 775 עבור מעבדי פנטיום 4.

• 11 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by avnersd,

מהן החברות המובילות ל mobos של מעבדי amd? תוכלו לעשות לי רשימה של הטובים ביותר? +גם רשימה של החברות המובילות ב RAM. תודה רבה :]

• 4 תגובות
    • 561 צפיות
  12. Started by AgeBlade,

ברצוני לקנות את השילוב הבא : לוח אם של ASUS מדגם P5P800 : סוקט LGA775 צ'יפסט 865PE עם AGP 8X מעבד : PENTIUM 4 3.2 LGA775 800 MHZ 1MB אני קונה לוח ASUS בגלל מחיר מוזל לכל המוצרים שלהם , ובחרתי דווקא בלוח אם שתומך ב AGP ולא ב PCI-E בגלל שכרגע יש לי כרטיס מסך 9800XT ואין לי ממש את המשאבים לקנות כרטיס מסך חדש... והעדפתי INTEL על AMD בגלל שעיסוקי על המחשב כוללים גם עריכת וידאו ושימוש רב במשאבים ובפחות במשחקים מה דעתכם על הלוח אם ושילובו עם המעבד ?

• 6 תגובות
    • 641 צפיות
  13. "מטפלי הפסיקות" (Interrupt Handlers)?

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  14. Started by PCguy,

אני מתלבט בין אינטל 775 3גיגה לבין AMD 64 סוקט 939 3000 השימוש העיקרי שלי הוא אינטרנט,מוזיקה,משחקים ותוכנות עזר ופאן למיניהם הבעיה היא התקציב נכון ששני המעבדים עולים כמעט אותו דבר, אבל לוח טוב לAMD עולה 800 ש"ח ומעלה{עם דואל} לעומת -600 לאינטל חוץ מיזה עד כה היו לי רק אינטל ולא התאכזבתי מהם השאלה היא האים לשימוש שלי רצוי AMD או שמספיק לי אינטל? {איזו אירוניה אה ליפני שנה שנתים AMD מכרה מעבדים בחצי מחיר כדי לשרוד והיום היא הופכת למפלצת תעשיתית ויקרה} נו מילא SE LA VIE יאללה חברה תודה אהההה רגע עוד שאלה קטנה יש כרטיס מסך טוב שעולה פחות מה6600? ושיהיה PCIe משהו בסביבות ה500-600ש"ח (ראיתי 6600 של SEPHIRE ב600 ש"ח בזאפ}

• 4 תגובות
    • 616 צפיות
  15. Started by ben389,

בעקבות הסיפור הבא יש סיכוי שאני אצטרך לקנות מעבד חדש. איזה מעבד יהיה הכי כדאי לקנות בהתחשב בזה שאני לא מתכוון להחליף חלקים נוספים ושאני לא מעוניין לבזבז סתם כסף? המחשב מורכב מ: P4P800 DELUX, 512 DDR400, RADEON 9200 PRO. המחשב משמש בעיקר לעבודה "משרדית" אבל פה ושם אני משחק גם במשחקים. חשוב לי שהמעבד לא יפלוט הרבה חום כי אני רוצה אותו שקט יחסית. עד כמה שהבנתי מעבדי הפרסקוט פולטים חום רב דבר שיקשה על שמירת השקט. האם זה ככה גם בסדרת ה-E? במה היא שונה משאר הסדרות?

• 4 תגובות
    • 466 צפיות
  16. Started by asaf-g,

שלום רציתי לקנות AMD Athlon XP 2500+ Barton (512K, 333 Mhz) Tray CPU הציעו לי בחנות לקחת AMD Sampron 2500+ 333mhz FSB Box 3Y זה קצת יותר זול.. מה ההבדלים? תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  17. Started by Pitzinyelo,

קניתי amd 64 3000 939 עם הלוח הזה: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2672 כמו שאתם רואים, באתר של החנות רשום שזה nforce3 ultra , וכך גם ב user manual של הלוח. אבל מסיבה שלחלוטין לא ברורה לי בנתיים, על הדיסק של הדרייברים שמצורף רשום nforce3 250. כמו כן, בקטגורית ה system devices ב device manager יש אזכור לnforce 3 250........... מה לעזאזל הולך כאן?

• 7 תגובות
    • 571 צפיות
  18. Started by shikamaru,

מה לעזאזל???

• 7 תגובות
    • 658 צפיות
  19. TOMSHARDWARE עושה בימים אלו פרוייקט מעניין, בו הוא בנה שתי מערכות הכי טובות, האחת מבוססת AMD והשניה INTEL. המטרה היא בדיקת עומס של המערכות ע"י הפעלת BENCHMARK רצחני במשך כמה ימים ללא הפסקה, הם אפילו שמו WEBCAM כדי שתוכלו לראות את שתי המחשבים מתפקים: http://www20.tomshardware.com/cpu/20041217/index.html

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  20. Started by דרומי,

רציתי לשאול 2 שאלות: 1.האם מעבד AMD מגיע עם קירור או שצריך לקנות בנפרד? אם כתוב כך:AMD Athlon 64 3000 Socket 939 BOX 2.מה אתם אומרים על ספק של COOLMASTER הזה,הוא יספיק ל מערכת של AMD כוללת 6600GT ולוח NFORCE 4. מארז: (Coolermaster Centurion 5 Tower Case P/S not include(window)-(440 nis ספק: (Coolermaster Regular 350W RealPower Power Supply-(220 nis . אודה אם תייעצו לי. תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 471 צפיות
  21. אני רוצה להפוך את המחשב שלי למפלצת! אבל באמת מפלצת! לכן חשבתי לקנות לוח אם שתומך ב2 מעבדים ! ולקנות פשוט עד מעבד כמו שיש לי 2.4 ואז זאת תיהיה מפלצת! מה דעתכם? יתרונות חסרונות?

• 1 תגובה
    • 431 צפיות
  22. Started by Ashand,

מהו הלוח אם הטוב ביותר שיש היום למעבדי 64 ביט AMD ? האם יש דואל לוח אם למעבדים כאלה? אפשר לרשום לינקים בבקשה.... תודה!

• 7 תגובות
    • 633 צפיות
  23. ?? הסקתי שהוא יותר טוב כי הוא עולה יותר... אז מה היתרונות והחסרונות של כל אחד מהם ומה יותר משתלם? זה חשוב מאוד תודה...

• 7 תגובות
    • 483 צפיות
  24. Started by Lanzar,

שלום לכולם לחבר שלי יש מעבד 3000+ 64ביט והוא רוצה להחליף ל3200 1 מגה קאש מהשבועות היותר חדשים בשביל OC... המוכר הציע לו להריג את המעבד שיש לו כרגע ואז להוסיף כסף ולקחת את מה שהוא רוצה... עכשיו השאלה אך אפשר להריג את המעבד בלי להשאיר סימן ? תביאו רעיונות !!!!

• 10 תגובות
    • 727 צפיות
  25. Started by shut-nik,

שלום אני רוצה לקנות הארדיסק חדש 160gb 7200 maxtor יש לי לוח אם של chaintech 7vjl הגעתי לחנות ואיש המכירות אמר לי שהוא לא בטוח שההארדיסק החדש יעבוד עם הלוח הישן. מה אתם חושבים ? תודה.

• 8 תגובות
    • 504 צפיות

דיונים חדשים בפורומים