מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
במה זה יותר טוב מה-SATA I ? אם בכלל?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות שתי יחידות של 512 עבור OC גבוה ....כרגע הדבר היחיד שמגביל לי את הOC הוא הזכרון ( A-DATA PC4000 ) להגיע ל FSB 300 + - .....ראיתי שLOGIC הוסיפו אותם לרשימה שלהם אני אבדוק איתם מחר מתי הם אמורים להגיע למלאי . תודה מראש על התשובות
-
- 4 תגובות
- 546 צפיות
-
-
למעבד amd 64 939 : מבחינת ביצועים בלי אוברקלוק, האם הוא נופל מnforce 3 ultra? ובכלל, מדוע אני כל הזמן שומע על nforce וכמעט כלום על VIA? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2594
-
- 1 תגובה
- 396 צפיות
-
-
שלום אנשים, אני מתלבט בין שתי זיכרונות טובים בדקתי בכמה אתרים ומצאתי ש -OCZ EL DDR 400 PC3200 PLATINUM REVISION 2 CL2 יותר טוב מ - CORSAIR TWINX DDR400 PC 3200 XL PRO CL 2 עכשיו אני מדבר על 2 512x. אז אם משהו יכול לעזור אני השמח.
-
- 2 תגובות
- 462 צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 1.8 GHZ עם לוח עם של ECS עם צ'יפסט של VT8751 של VIA הדגם של הלוח הוא M925 בלוח יש סטיק זיכרון אחד של SDRAM 133 MHZ של 256 MB אני לא יודע אם הלוח תומך בDDR אבל אם כן, אז כדאי לקנות מעבר לDDR ישפר את הביצועים של הזיכרון ושל המחשב?\ איך הלוח באופן כללי? לא נראה לי שהוא טוב...
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
שלום אני אוהב לעיין בעיתונים במדורים של מחשבים וכדומה, ואני כל הזמן רואה שם לוחות אם משולבים עם כרטיס מסך וכאלה שלא. אז לפעמים שאני מסתכל במפרטים מציינים שם במיוחד שאין כרטיס מסך משולב כאילו זה משהו לא טוב, ואין לי מושג מה זה אומר( אני יודע פיזית איפה זה ). מישה יכול להסביר לי מה ההבדל ביניהם? ומה השלכות של כרטיס מסך כזה או כזה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, לפי מה שבנתי בAMD 64 939 י 2 זכרונות של400MHZ\256DDR ב-Dual Chanel + 2 זכרונות שאני אוסיף עוד חצי שנה אותו דבר אז הם יעבדו ב-333 MHZ במקום 400 ? זה נכון ? ומה אני יכול לעשות כדי למנוע?
-
- 10 תגובות
- 807 צפיות
-
-
יש לי 2200 והלוח אם לא תומך בו, רק עד 2100 אז אם מישהו מעוניין להחליף איתי אז תכתבו
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2X256 ואני רוצה להוסיף עוד 512M זכרון האם יש יתרונות משמעותים ל-2X512 ? (בהנחה , ש-4X256 יהיו מאותו יצרן ואותם תיזמונים )
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שאני אוכל לראות בה את כל הפרטים על הרכיבים שיש לי במחשב מישהו מכיר?
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח האם הזה תומך ב dual chanel?
-
- 6 תגובות
- 517 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3025933,00.html
-
- 20 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
PQI או PDP [ftp=ftp://http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1]http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1[/ftp] או http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-141-139&depa=1[ftp][/ftp]
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
עוד מישהו נתקל בבעיות מוזרות עם הלוח הזה והתוכנה של MSI? כבר לוח שני שפשוט מראה נתוני טמפ' שגויים. המעבד הוא A64 3200 Winchester תודה
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
התקנתי אתמול everest ועברתי על כל הרכיבים במחשב כדי לבדוק שהכל מתפקד כראוי, ולשמחתי לא היו הפתעות, אבל מה שנראה לי תמוה זה העובדה שהוא מראה שניצול הזיכרון הפיזי שלי הוא בערך 44 אחוז כשאני מריץ דפדפן, אוורסט ו-bit-tornado, ועם הביטורנדו עבד כל הלילה הוא יכול להגיע לניצול זיכרון של 86 אחוז, ואז המחשב נהיה דיי איטי כשסגרתי את הביטורנדו לאחר שעבד כל הלילה המצב התהפך(קודם היה 86 כשבדקתי אחרי שהתוכנה המשיכה לרוץ מהלילה), פתאום הניצול זיכרון רק על 39 אחוז ומנוצל פחות הזיכרון הוירטואלי השאלה שלי היא איך יכול להיות שתוכנה שסך הכל מורידה או מעלה גוזלת כל כך הרבה זיכרון מהמחשב, כי אני מסתכל בתהליכים ורואה שזה לוקח לי 13-15 מגה ואיך יכול להיות שהווינדוס לבדו עם avant browser, אוור…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
מה המצב אנשים חכמים? אז ככה,אני צריך לוחות של 940. וגם אני צריך מידע על ה - AMD Opteron Model 242 2-Way (940-pin) Box. תודה לכם.
-
- 4 תגובות
- 580 צפיות
-
-
הלוח אם שלי כפי הנריאה נשרף לא יודע למה הדגם ש/לי הוא של GIGA BAIT GA-8SG800 SIS 648/SIS 648FX CHIPSET זה מה שרשום לי על החוברת הטכנאי שבא עלי לבדוק אז הוא אמר לי שזה נשרף וזה גם דגם ישן וזה לא שווה וזה גם איטי ואני לא זוכר מה הוא עוד אמר... אז ככה אני צריך המלצה ללוח אם טוב לפנטיום 4 2.66 400 מגה ארץ הטכנאי שלי אמר לי שאני יחפש באינטרנט על הדגם הזה:865 והוא אמר לי שזה משפר ב30 אחוז יותר את המחשב. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 617 צפיות
-
-
כל פעם שאני משחק counter-strike כמה זמן רצוף פתאום נהיה לי מסך כחול שאומר לי משהו damage your computer..... bla bla bla .... dumped ניסיתי ליבדוק אם יש איזו שהיא חומרה לא מותקנת טוב התקנתי עדכון של הכרטיס מסך נכנסתי גם ללוח בקרה -> מערכת -> מתקדם -> הפעלה ושחזור -> והורדתי את הוי ב הפעל מחדש אוטומטית זה גם לא עזר יש לי windows xp pro אני כבר מיואש מה עוד אפשר לעשות יש מצב שצריך לקנות מאוררים כי יש לי רק אחד של הפנטיום בבקשה תעזרו לי תודה מראש :'( :'( :'( [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 48 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
מה הכי כדאי בתקציב של 1000 שח ללוח ומעבד AMD? חשבתי על אלו: Sempron 2600 + Abit NF7S2G כדאי להשקיע עוד טיפה ולקחת 64 BIT ? יש לזה השלכות רציניות לביצועים? אשמח לכל טיפ, תודה רבה!
-
- 3 תגובות
- 768 צפיות
-
-
תראו אני מתלבט בין סוקט 754 ל 939 (לא משנה המחיר )מה יותר טוב ? חזק ? יציב ועוד? (ולא נראה לי שאני מתישהו ישדרג פשוט יקנה חדש אז אל תסתכלו על היתרון של 939 שאפשר לשדרג בו) למה עדיף 939 ?? ולמה עדיף 754 תודההה :cool2:
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב מעט עתיק: פנטיום 3, 800 MHz, וזיכרון 192M SDRAM (ששים וארבע+מאה עשרים ושמונה). לאחרונה התקנתי windows XP ולמרות שדרישות המערכת הם 128M של RAM, יש לי מאז בעיות ביצועים חמורות. לדוגמא, אני רואה סרטים במהירות נמוכה (גם במדיה פלייר וגם ב-MV2 + כל הקודקים שבעולם), חלונות ואפליקציות נפתחים לאט מאוד וכולי. מקור הבעיה הוא ככל המראה בניצול CPU גבוה, שבכל המקרים הנ"ל מגיע בכיף ל-100%. החשד שלי הוא שבגלל מחסור בזיכרון, המעבד משקיע יותר מדי משאבים בswaping למינהם ומכאן הבעייה. יש לציין, שבלי שום אפליקציות רצות, יש לי רק כ-60 עד 80 מגה של זיכרון פנוי. לפני שאני רץ לקנות עוד זיכרון, רציתי לשמוע אם יש בסיס לחשדות שלי, או שהבעיה טמונה במקום אחר. אשמח גם לשמוע המלצות לגוד…
-
- 24 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
השאלה היא intel 775 3.0 או amd 3000 939 המטרה משחקים ואינטרנט מה שווה מבחינת תמורה לכסף? נא להתחשב שלוח ממוצע לאינטל עולה בערך 600 ש"ח ומכיל PCIEודואל זכרון וכמובן גיגה רשת וקול 5.1 או 7.1 לעומת זאת AMD עם דואל זכרון עולה הרבה יותר ובלי PCIE אז מה כדאי לטווח הרחוק? אני חייב לציין שאני לא ממש מתכוון לשדרג בעתיד אלא כנראה להחליף נגיד בעוד 4 שנים אז מה דעתכם והאם משהו מכיר לינק להשוואות מול השניים{AMD -INTEL}
-
- 3 תגובות
- 549 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי לוח לפנטיום 3 עם צ'יפסט של VIA 693 התקנתי בו שני דיסקים קשיחים של western digital שתומכים ב ultra dma 66 - ata 4 וכאשר המחשב עולה בביוס הם מזוהים כ udma 66 אך כאשר אני בודק אותם בחלונות XP במנהל ההתקנים הם מצוינים כ ultra dma 3 = ultra dma 44 דבר זה גורם לביצועים חלשים יותר. כמובן שהדיסקים מחוברים בכבל 80 פינים וכל הדרייברים הרלוונטיים מותקנים ( 4in1 וכו) וגם הביוס מעודכן. האם ישנו דרייבר שמתקן את הבעיה ומסדר את הערך ל 66 או שהבעיה היא בלתי פתירה? האם כלי האבחון של western digital יכולים לפתור את הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 558 צפיות
-
-
האם למישהו יש נתונים לגבי ההבדלים בהתחממות בין המעבדים הבאים: Intel Pentium 4 775PIN 2.8GHZ 800FSB 1M 530 Intel Pentium 4 775PIN 3.0GHZ 800FSB 1M 530
-
- 2 תגובות
- 579 צפיות
-