מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אני קונה מחשב חדש ובחנות אמרו לי שיביאו לי זיכרון של OCZ מסדרת GOLD זכרון 2GB במהירות 800 השאלה שלי אם הזכרון הזה באמת שווה או שהוא סתם נראה יפה?? אפשר לקחת אותו בראש שקט? והאם הוא שווה 1200 שח אגב זה מחשב לOC אז צריך זיכרון חזק
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
מעבד לפחות אלתלון 1.4 (ghz) לא + יעני לא מעניין אותי כמה זה בדירוג+ עד 1.8 לוח אם עם תמיכה ב agp8x באם אפשר gf4 onboard
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בהתאם למפרט שברשותי לא חשוב המחיר.שיהיה עם הביצועים הכי טובים שיש כיום בשוק עדיפות ללוחות מתוצרת ג'יגהבייט או אסוס בתודה מראש
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
רכשתי מערכת מחשב עם זיכרונות G.Skill 2 סטיקים שכל אחד הוא 1 גיגה בתדר 800MHz עם תזמונים CL5-5-5-5-15 . נודע לי היום שאין במלאי כרגע את הזיכרונות האלה והציעו לי במקום את אותם הזיכרונות ואותם התזמונים של חברת Giel, ללכת על זה או להתעקש מתי שיגיע ה-G.Skill?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי שיש על לוח אם של asus , יציאה של 8 פינים (במקום 4), אני יודע שניתן לחבר את ה4 ו4 ישארו ריקים וזה יעבוד. רציתי אבל לשאול אם מישהו מכיר מקום שמוכרים מתאם מ 4 - ל 8 פינים , לא מצאתי בשום מקום וחנות בארץ (בחו"ל מצאתי באתרים) אני יודע שניתן לקנות ספק עם יציאה כזו כבר, אבל יש לי ספק מאוד יקר וחבל לי עליו , אני רק רוצה מתאם, מישהו מכיר חנות ? שמוכרת את זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
חשבתי שזיכרון DDR2 667 זה אומר שהוא עובד ב667 MHZ טעיתי?
-
- 13 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב ישן (AMD Athlon 2800) שעד היום שירת אותי נאמנה. הזכרון שיש לי במחשב לפי CPU-Z הוא 512MB DDR במהירות 166MHZ (סטיק אחד). השימושים העיקריים שלי איתו הם עבודה עם MATLAB ועם VISUAL STUDIO 2005. עכשיו, עד היום הוא איכשהו הריץ אותם להפתעתי בצורה סבירה, אבל הוא מראה סימני עייפות בעיקר עם תוכניות עמוסות ב-VS. מסיבות תקציביות נראה לי שאני אוכל לקנות מחשב חדש רק עוד כחצי שנה, ולכן אני רוצה לנסות לשדרג אותו בינתיים. בלוחות אם אני לא מבין, מה שיש לי, שוב לפי התוכנה, זה K7 Motherboard שך ECS דגם M825G צ'יפסט KM400. בהוראות שלו כתוב שיש לו שני סלוטים לזכרון, סה"כ מוגבל עד 2GB ול-DDR במהירויות 266/333 (שזה לא תואם את מהירות הזכרון שיש לי ???). חשבתי על שתי אפשרויות…
-
- 5 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
אני מעוניין להחליף למעבד 1700+ (TBred) כי יש לי MSI KT333 Ultra-ARU וכידוע - הוא פותח מכפלה. יש איזו חנות שתסכים להחליף לי את המעבד (אולי בתוספת כסף) ל 1700+ (טרייד אין)? אם לא, במקרה של "שריפת" המעבד ( ;D) אני יוכל לבקש מעבד אחר? שאלה אחרונה, כמה שווה מעבד כזה (יד ראשונה, AGOGA, מכפלה פתוחה)? במקרה שאני מוכר אותו למישהו הכוונה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי,ברשותי כרגע שילוש מבוסס AMD שברצוני להעביר לאחי הקטן וחשבתי על לקנות שילוש חדש מבוסס INTEL ועל הדרך לקבל עוד קצת ביצועים. חובה שתיהיה תמיכה בSATA 3 ובUSB3. בכ"מ,ברשותי 1600 ש"י לשדירוג השילוש,ניתן לחרוג בעוד כ200 ש"ח,במידה ואפשר להכניס OC זה יהיה מעולה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 581 צפיות
-
-
e6300 בלי oc. לא הייתי רוצה אחד כזה שיעבור את תחום ה700 ש"ח(אם זה ריאלי). יש עוד נתונים שאני צריך לספק בשביל לבחור לוח אם?
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
-
היי חברים אני עוד יומיים ( שישי) קונה מחשב ב תקציב של 6K +- ורציתי לדעת האם כדאי לשדרג את התקציב לקחת לוח אם שתומך ב PCIEX2 ?! וב DDR3 ? על מנת לאפשר שדרוג עתידי?!. אני לא רוצה שיהיה מצב שעוד שנה אני ארצה לשדרג את כרטיס המסך ואני לא אוכל בגלל שהוא לא יהיה תואם ללוח אם.! אותו דבר לגביי הזיכרון. ושאלה אחרונה ... מה אתם אומרים שווה עכשיו לקנות?! או לחכות לאיזה משהו חדש...?
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
-
הלוח אם הוא p4s533mx של אסוס (כן , אני יודע שהוא ישן ) . בעיקר מעניין אותי כמה סלוטים של זכרון יש לו ובאיזה מהירויות זכרון הוא תומך . חוץ מזה , אני צריך לדעת מה המעבד החזק ביותר שאפשר להרכיב על הלוח הזה . כל עזרה תתקבל בברכה .
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. בעיקר למשחקים.. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? ( בחנות המליצו לי על לוח של אסוס עם צ'יפסט של אינטל - 945 מה אתם אומרים עליו?) המעבד הוא e6750 וכרטיס מסך GT8800 512MB . דבר נוסף הוא שבחנות אמרו לי שפעם (לפני שנה) לוחות האם לא תמכו בזיכרונות של 800 מ.הרץ כלומר גם אם היית קונה זיכרון של 800 מ.הרץ הלוח היה מחשיב את זה כ-667 והם לא בטוחים לגבי הלוחות שקיימים כיום. האם היום הלוחות תומכים ב800 מ.הרץ או לא? ומה עדיף?? תודה לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
המערכת מבוססת מעבד פנטיום C, 800FSB GT והכי חשוב, DUAL DDR. השאלה נוגעת לזכרונות מקבוצת 400MHZ, שני סטיקים של 256MB. אני מתלבט אם לבחור בזכרונות רגילים כגון שני סטיקים של סדרת הVALUE של GEIL או אולי שני מקלות של סמסונג או משהו קצת יותר "נחשב" כמו טווינמוס או קינגסטון. אני מניח שלזכרונות ה"נחשבים" יותר שהזכרתי תזמונים טובים יותר. אני לא מתכוון לשנות את התזמונים של הזכרונות אלא להשתמש בהם בתצורת הסטוק שלהם. ולכן, אני תוהה האם כדאי להשקע עוד שמונים-מאה ש"ח בזכרונות האלה או אולי לעבוד עם הזכרונות ה"ממוצעים" שהזכרתי? אגב, אולי כדי לי לשקול יותר את זכרונות בעלי מוניטין לכאורה טוב כמו קינגסטון משום שאין להם בעיות תאימות רציניות כמו שראינו אצל ווינבונד למשל? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום מה מצב??? טוב אז ככה איך הזכרונות של סמסונג??? כדאי לקחת חברה אחרת? עם כן אז איזו? ולא ADATA!! עכשיו עוד שאלה יכוליות שהזכרונות לא יתאימו ללוח אם ולא יכנסו??
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-
-
הורדתי את pcmark2002 ואלה התוצאות שקיבלתי: cpu score: 5848 memory score: 7047 hdd score: 1195 בפעם השנייה שהרצתי את התוכנה אחרי שהפעלתי את המחשב מחדש קיבלתי: cpu score: 5928 memory score: 7070 hdd score: 1201 האם התוצאות האלה טובות? מה הן אומרות? יש לי פנטיום 2.4c 512mb 400 דיסק קשיח seagate 80gb sata
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום חברה, ב TMS מוכרים זיכרון מאוד זול של Corsair שהפך למאוד פופולרי בפורום המפרטים. אך אינני מצליח למצוא לגביו אינפורמציה (גם לא באתר של corsair). לדוגמה, טבלת ה SPD שלו, מתח וכו'. ב TMS קוראים לו: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם! היום קיבלתי לוח אם בחינם.. הלוח הוא לוח מיד שנייה מתוצרת אם VIA CHIPSET אני חושב. אני ועוד חבר הרכבנו את הלוח אבל כשאנחנו מדליקים את המחשב אין שום תגובה זאת אומרת כל המאווררים עובדים, הנורה שעל הסידירום נדלקת ונשארת דלוקה אבל חוץ מזה כלום לא קורה . המסך לא נדלק. התקשרתי לבן אדם שהביא לי את הלוח והוא אמר לי שהבעייה היא שהלוח עבד על מעבד של 800MHZ ושלי הוא 667MHZ ובגלל זה לא עובד לי הלוח הוא אמר שכדאי שזה כן יעבוד צריך לשחק שם אם ג'מפרים אבל הוא לא אמר איזה ואיך. אז השאלה שלי היא אם יש לכם מושג אולי על איזה ג'מפרים הוא מדבר ואיך צריך להזיז אותם? או שבכלל הבעייה היא במשהו אחר? תודה מראש לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 581 צפיות
-
-
היי יש לי עוד מחשב לא חדש אבל משופץ... ומשופץ לא רע!! מפרט: P4 2.4 רגיל ASRocK P4i65G 2GB DAUL 400HZ HD WD 160 SATA 16MB ATI HD2600 512MB DDR2 AGP DVDR Optiarc מפרט מאד נחמד! (יחסית כמוובן!.. הרבה משחקים רצים.ואם לא על FULL גרפיקה אז על בינוני). גם הכרטיס עושה את העבודה יופי!! רק שהמעבד גורם לצואר בקבוק מאוד דק ומרגישים את זה ממש!!! אני יכול להשיג מעבד נוסף 3GHZ HT ב100 שקל!! ופה השאלה שלי... אין לי בעיה לשלם זה גם לא יקר! אבל אם אני ירגיש שיפור ניכר בFPS במשחקים וגם בעבודה הכללית ושאני אומר שיפור ניכר אז לצורך העניין משחקים כמו: Call Of Duty 4 Call of Juarez Need For Speed Pro Street Tomb Raider Anniversary ועוד.. עומדים על סביבות ה 14~20FPS שזה מא…
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
טוב איזה תזמונים לשים שהמחשב לא יקרוס לי או משו ושנוכל להביא אוברקלוק.. ?
-
- 6 תגובות
- 581 צפיות
-
-
קראתי מלא מאמרים ומלא רשמו שהציפסט של VIA K8T890 לא תומך בכלל בתכנולוגית ה AM2 X2 DUAL CORE האם זה נכון? מה קורה שם בדיוק ולמה רושמים שהם כן תומכים ? אפילו שזה מה שמכרו לי? מישהו יודע מהסיפור?
-
- 7 תגובות
- 581 צפיות
-