מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, חשבתי לשים 4GB זכרון RAM. מישהו אמר לי שמערכת Vista 32BIT תזהה עד 3.97GB זכרון, מישהו אחר אמר שרק 3GB זכרון. כמה זכרון באמת נתמך במערכת 32BIT והאם יש דרך לגרום לזה לזהות אותו בכל זאת? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים אני מגלה שכאשר אני משחק במשחקים החדשים, הזכרון שלי הופך להיות צוואר בקבוק (יש לי זכרון Crosair 1Gb 667mhz). במשחקים כמו Crysis ו-COD4, הזכרון הפיזי מתמלא לגמרי והזכרון הוירטואלי נכנס לפעולה ואז הFPS יורד ויש המון לאגים. כאשר ניסיתי להוסיף סטיק זכרון נוסף של 1G באותה מהירות (667), המשחקים רצו בסדר גמור אך לא הרגשתי שיפור משמעותי במהירות המחשב (הזכרונות עבדו על DC). בגלל זה אני רוצה לקנות קיט של 2X1GB, אבל חשוב לי שהזכרונות יוכלו לבצע OC משמעותי. בגלל מכפלת המעבד שלי (e6300), אני צריך תדר גבוה לזכרונות כדי שכל המערכת תהיה בOC גבוה (היעד - באיזור ה3500mhz). היעד הזה אומר שאני צריך זכרונות שיוכלו לתת לי 1000mhz אפקטיבי. חשבתי ללכת על זכרונות בתדרים של 1066mhz…
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המעבד מיועד לתוכנות שיתוף, עריכת וידאו ועבודה מאסיבית עם וידאו. תקציב 3K. תודה מראש. .swg
-
- 9 תגובות
- 594 צפיות
-
-
מסוג DDR2 לפי מה שידוע לי כמה שיותר מגה הרצים יותר טוב(יותר מהיר..) יש כזה דבר זיכרונות מומהרים מבית היצרן(כמו כ.מסך ב OC מובנה)??? בבקשה תגיבו
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
שלום לכולם נכון להיום זה הלוח שיש לי על המחשב abit ip 35-e לוח שעובד בשיטת DUAL DDR הזיכרון שיש לי כיום הוא שני סלוטים של 1 ג'יגה כל אחד 800MHZ G Skill F2-6400CL4-1GBHK עכשיו... אני רוצה להוסיף עוד שני סלוטים של ג'יגה כל אחד על מנת שהם ימשיכו לעבוד ב DUAL האם יש אפשרות להוסיף שני סלוטים של G.SKILL מסוג אחר ? למשל את זה http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1153 תודה לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי לא זז במחשב שלי יש לי פנטיום 4 1500 256 ראם אז אני רוצה לשדרג אותו מישהו יכול לתת לי הצעות ללוח אם טוב עים מעבד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני הולך לקנות ב-KSP את המעבד: ?Celeron D 3.06Ghz, FSB533Mhz, s775? ואת הלוח-אם: ?Abit SG-80 (661FX), s775, AGP, VGA, SATA? אתם חושבים שזה שווה 700 שח בכללי???
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משדרג מחשב ישן השאלה אם יש לי 512M האם אוכל להוסיף לו בסלוט אחר 1G או שזה לא אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
יש לי מחשב בבית שפירקתי אותו כי רציתי לעשות איזה משהו,ועכשיו אני לא זוכר איך לחבר את זה חזרה נשארו לי רק החוטים הצבעונים הקטנים של הHD PWR,RESET,MSBB ואני לא יודע בדיוק לאן לחבר אותם זה אמור להיות ב FRONT PANEL איפשהו לא? הלוח אם הוא של אינטל אם דגם FW82801BA
-
- 5 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום.. אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי. ואני לא יודע איזה? אז ככה, זה המפרט שלי.. AMD Athlon64 3000+ Winchester Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X A-Data 256x2 DDR 400 אני רוצה להוסיף עוד 512.. השאלה שלי היא כזאת, לקנות עוד 2x256 או אחד 512? וגם איזה חברה? להמשיך עם A-Data או שאפשר לערבב חברות. תודה.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
12 מעלות קר יותר מ QX6850 73 ווט לעומת 127 של QX6700 . OC על אוויר של 4G http://www.tomshardware.com/2007/10/29/intel_penryn_4ghz_with_air_cooling/index.html
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כמו אינטרנט WORD וכו ... אינטל 2.8 או . AMD Sempron 2600+ for Socket 754
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
איזה מעבד טוב אני יכול להשיג ב 1600+-?ואיזה חברה עדיף intel או AMD? אה והכרטיס מסך זה RADEON HD4870X2 2GB אז איזה מעבד יחזיק אותו טוב?
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
לא מוצא את זה בביוס. אנא עיזרו...
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
כולם תומכים (החדשים), בSATA, כן? מי הכי טוב? ובגלל ההתקן המיוחד, ישנה פורצדורה כל פעם, או שזה בדיוק כמו חיבור רגיל? של הכונני IDE הרגילים? וכמובן שזה שווה את תוספת המחיר, כן?
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת איזה לוח אם הכי מומלץ עם הצ'יפסט של VIA לסוקט 754 תודה ואיך זה יכול להיות שהלוח הזה תומך גם 939 וגם 754? http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/k8-series/k8t890/ והאם הלוח asus a8v-e deluxe הוא לוח טוב?
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שלום! לפני כשבוע קניתי מחשב חדש עם הלוח אם Abit Av8 ויש עליו את הכרטיס קול realtek ac/97 אני חושב וחיברתי גם רמקולים וגם אזוניות ובשניהם הצדדים הפוכים, עכישו רציתי לשאול האם זה בעיה ידועה? האם זה בעיה בדרייבר? (האם תוכלו להביא לי תדרייברים הכי חדשים) או כל דרך שנאי יוכל לפתור את זה, מצידי סתם תוכנה פשוטה שלא לוקחת הרבה משאבים והופכת תצדדים כי זה ממש מעצבן במשחקים
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
המחשב כבר לא מה שהיה ואני רוצה להתחיל לשפר אותו לאט. קודם זכרון (שהכי חסר לי כרגע) כי יש לי רק 512. אחרי זה מעבד ולוח אם. הבעיה היא שאני לא מבין בזה כל כך. קודם כל, איך אני מברר איזה סוג זכרון יש לי. אני יודע שיש סוגים ומהירויות. אחרי שאני אברר איזה זכרון יש לי, אתם תגידו לי אם הוא שווה משהו, ואם שווה לי לקנות עוד כרטיסי זכרון מאותו סוג, או שכדאי לי לקנות כרטיסים חדשים לגמרי במקום הישנים. תודה.
-
- 8 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום.... אני חן.. אני בונה עכשיו מחשב..ואני צריך ממש עזרה... אני מתכוון להרכיב מעבד אטלון 64 3.2....939...box...בנוסך...אני שם גם רדון 9800 פרו... וזכרון 1 ג'גה..... אני צריך שתציעו לי על איזה לוח כדאי לי לרוץ...כדי שהמחשב יהייה טופ..!... מה כן....לוח שלא יעלה על 900 שח...גג....זה התקציב שנישאר לי....
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
בזמנו היו המעבדים של אינטל 3.4 GHz dual Core עכשיו אני מסתכל על מעבדים ויש Dual Core שהם גרסת E למשל.... Dual Core E-2140... שהוא 1.6GHz.... אז מה יותר טוב??? מה כדאי? אני צריך משהו שיחזיק גם משחקים.... תודה ברק
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0OCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== שני חידושים עיקריים הם ה Expanable Layer 3 Cache והאפשרות ל Clock נפרד (ושונה) לכל ליבה DICE. כלומר בהתאם לצורך ניתן להפעיל מספר כלשהו של ליבות במהירויות שונות כדי להגיע למקסימום חיסכון בהספק. עריכה: אין לי מושג למה הדבקתי את זה באמצעי איחסון, טעות . בהזדמנות הראשונה להעביר למעבדים. בעצם לנעול כי כבר Terjen הקדים אותי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199549.msg1749254#msg1749254
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אובחן, יש לי את הלוח הזה: http://www.chaintechusa.com/products/socketa/7kjd.htm כפי שניתן לראות, הוא תומך בזכרונות DDR PC1600 ו PC2100, כלומר, זכרונות 200MHz ו 266MHz DDR. כן, אני יודע, לוח דיי ישן. עכשיו אני רוצה לשאול, האם למרות שרשום שהוא תומך 266MHz DDR, ניתן להשים עליו למשל זיכרון 333MHz ? או אפילו DDR 400MHz ? כי כמו שידוע לי, בלוחות שרשום שזה תומך עד 400MHz, זה גם תומך ב 433 ו466.
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
נשרף לי באחד המחשבים הספק ולקח איתו את הלוח אם כנראה... הלוח משמיע ציפצופים והכרטיס מסך OB שלו לא עובד. מחפש לוח הכי זול שיתאים לזיכרונות DDR 400 ויהיה עם כרטיס מסך OB. תודה.
-
- 6 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי במחשב 1GBX1 667MHZ CL5ת ואני רוצה להוסיף עוד 2GB. רציתי לדעת מה ההבדל בין 1GBX2 לבין 1GBX2KIT? תודה!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-