עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by HellBoY,

http://tms.co.il/product/6808 - AMD Athlon X4 620 2.6Ghz http://tms.co.il/product/6807 - AMD Athlon X3 435 2.9Ghz ההבדל במחיר זניח לגמרי. השאלה היא מה עדיף מבחינת ביצועים בעבודה שוטפת עם תוכנות ממוצעות (אופיס, אינטרנט מייל פוטושופ) מול משחקים בינונים (SIMS3 NFS וכו) השיקול הוא לטובת העבודה השוטפת אם ההבדל במשחקים הוא זניח. אגב, ה425 יותר משתלם מה435?

• 16 תגובות
    • 2k צפיות
  2. שלום. קניתי זכרונות XMS3 של קורסאייר במהירות 1600 אבל בביוס רשום 1330 וגם ב-CPU-Z ,רשום שהזכרונות עובדים במהירות זו. מה יכולה להיות הבעיה ? האם ישנה בעיה בהגדרות או שהמעבד לא תומך במהירויות הללו ? המעבד שלי הוא Intel I5 2400 והלוח אם הוא MSI - ZH77A - G41.

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  3. Started by SiLeNt B0B,

שלום אני רוצה להוסיף זכרון (עוד 512) ואין לי מושג האמת בנושא... רציתי לשאול מה אני יכול לקנות ואיך אני יודע אם בכלל יש לי אפשרות להוסיף? הנתונים מה EVEREST הם: Memory Slots DRAM Slot #1 256 MB (PC3200 DDR SDRAM) DRAM Slot #2 256 MB (PC3200 DDR SDRAM)

• 8 תגובות
    • 627 צפיות
  4. אני מחפש לוח אם של אסוס (חובה אסוס) עם הפיצ'רים הבאים: מתאים ל-OC בעל יציאת IDE תומך במעבד אינטל E8400 תומך ב-8GB זכרון (עדיף 16GB סתם כי ראיתי שיש מלא כאלה, לא קריטי) בעל טכנולוגיית RAID (ראיתי כאלה של ג'יגהבייט אבל אני קונה במקום ספציפי אז אני מחוייב לאסוס) עדיפות לכניסת firewire אבל לא קריטי תודה!

• 6 תגובות
    • 953 צפיות
  5. אני מעוניין להחליף את מעבד האינטל 2.6C שלי שרץ כרגע עם הלוח והזכרונות בFSB 250 קבוע ( מעבד 3250MHZ זכרון 500MHZ ולוח בFSB 1000 ) איזה מעבד ולוח בSOCKET 939 יניבו תוצאות דומות ....או שלא ניתן לעשות OC גבוה כלכך ב64BIT ? נסו להמליץ לי על משהו ללא הגבלת סכום .....ולא ....אני לא מתכוון לקנות FX53 או 55 , רק מעבד SOCKET 939 "רגיל" בתודה מראש

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  6. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

ואל תתחילו לדבר שטויות וכל זה, פשוט מי שיכול אני מבקש לתת לי המלצה על AMD או INTEL? ועם אינטל אז לדוגמא: intel 1600mhz (סתם דוגמא). תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. דבר ראשון שלום אני חדש פה וממש היתפעלתי מהאתר הזה ומהפורמים עכשיו לשאלה :] אני מתכנן לשדרג את המחשב בכרטיס מסך לוח אם זיכרון פנימי ומעבד. בקשר למעבד יש לי שאלה:התקציב שלי הוא לא ממש גבוה ואני אצתרך להיסתפק בדגם של מקסימום 500-700 שקל. וחשוב לומר שאני מחפש משהו שיהווה חוזק למשחקים כבדים ובעיקר משחקי רשת לפי מה שהבנתי הכרטיס מסך הוא החלק היותר חשוב אבל קראתי פה בפורום במאמר על המעבדים שלמשחקי רשת דרוש גם מעבד חזק . אז השאלה שלי האם מעבדי AMD sempron או barton בסביבות ה 2600 עד 2800 יעשו את העבודה בצורה טובה? ואם כן מה עדיף? sempron או barton? ומה ההבדל? ועכשיו ללוח אם : המוכר המליץ לי על ABIT עם הצ'יפסט של nFORCE2 יש כמובן כמה סוגים בסידרה אבל ההפרש במחירים שלהם לא ג…

• 5 תגובות
    • 485 צפיות
  8. Started by guy 12,

איזה מהירות הוא יהיה? הוא יותר זול מrdram ? יש כבר לוחות שתומכים בו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. מעבד אתלון 64 3500+, גרסת E6, "קריר ושקט מופעל", המחשב במנוחה. מארז אנטק סונטה 2, במערכת כרטיס 6800GS. טמפרטורת החדר נימדדת על ידי מד טמפרטורה פשוט, טמפרטורת המעבד נילקחת מתוכנת ה Easy Tune של גיגה בייט. איכות, זאת לא מילה גסה.

• 2 תגובות
    • 740 צפיות
  10. היי! האם ההבדל בין זכרון של CL-9 ו-CL-7 הוא משמעותי אם לא מתוכנן אוברקלוק או משהו מהסוג הזה? האם כדי ללכת על הזול מביניהם? שאלה נוספת, מה אתם אומרים על הזכרונות DDR3 של Crucial? האם החברה איכותית? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by idanaz,

שלום לכולם ברשותי יש מעבד amd 3200 socket 939 לצערי אין לי מספיק כסף לקנות לוח אם חדש וגם מעבד , הכוונה ל am 2 שאלתי היא האם שווה לשדרג למעבד אופטרון בסביבות ה 800- 1000 ש"ח והאם יש הבדלים משמעותיים בביצועים. או מצד שני אם אני אעשה oc זה כבר אולי יהיה דומה לביצועים של האופטרון ? כרגע המפרט שלי הוא לוח a8n-e asus זכרון של 1 גיגה twinmos ddr 400 cl 2 מאוורר של פריזר 64 למעבד וכרטיס מסך 6600 giga bayte

• 3 תגובות
    • 460 צפיות
  12. שלום ובוקר טוב לכולם ברשותי לוח-אם GIGABYTE MA-770-UD3 REV 1.0 ועליו מורכבים זיכרונות של PATRIOT 800 MHZ 2X1024 עקב מעבר ל WIN 7 64 BIT רציתי לדכת האים אני אוכל להרכיב עוד קיט של אותו דגם 2X2GB ולהגדיל ל 6 GB של זיכרון האים זה אפשרי? נישארו לי 2 סלוטים פנויים ואים כן האים צריך להגדיר משהו בביוס תודה מראש משה

• 5 תגובות
    • 673 צפיות
  13. Started by kabesar,

שלום, הייתי רוצה בבקשה לקבל המלצה על לוח אם עם כרטיס מסך מובנה. הלוח יהיה מיועד למחשב שישחקו בעיקר ילדים קטנים במשחקים בסיסיים ואינטרנט. לכן אני מעדיף לקנות לוח אם עם כרטיס מסך מובנה בלי להשקיע הרבה כסף בכרטיס מסך. תודה רבה מראש לכל הממליצים

• 2 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by yaron86,

בלוח של NZXT N7 B550 מאוד מאוד אהבתי את האסתטיקה שלו אבל יש לי 2 שאלות 1. ממה שהבנתי ששמים דיסק קשיח M.2 אז ללוח אין היטסינק שיקרר את הדיסק, עד כמה זה קריטי? 2. אם בשאר רכיבי החומרה כמו מאוררים וכו' יש תמיכה ב asus aura, יהיה אפשר לשנות צבעים למאוררים עם הלוח של NZXT או שחייב לוח אם שתומך asus aura?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Crazy Angel,

שלום. הזמנתי מחשב חדש, עם מעבד AMD 3500+ S-939 המליצו לי על הלוח, MSI K8N Neo2 Platinum, הזמנתי אותו. עכשיו חברים אמרו לי שMSI מיוצר בסין, והם שמים חלקים גרועים והלוח אם יתחממם לי מאוד מהר, ואני יכול לשכוח מOC. האם הוא צודק? MSI מתחממים מהר, והם מורכבים מחלקים פשוטים וזולים? שווה לי לנסות לבטל את ההזמנה של הלוח אם? אם כן תנו עצות מה לקנות במקום.(הלוח אם הכי טוב שאפשר לקנות כיום, לא רוצה לחכות לNforce4)

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by kkffiirr,

שלום קיבלתי מחשב ישן והתחלתי להתעסק איתו הלוח של המחשב הוא GA-K8NF-9 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=1860#ov מעבד Athlon 64 3500+ אחרי עדכון ביוס הלוח מאפשר לי לחבר זיכרון מסויים בDUAL CHANNEL (לפני זה הוא היה מצפצף שיש בעיית זיכרון, ורק אם הייתי שם אותם בסלוטים נפרדים הוא היה מסכים לעבוד), חיברתי ללוח שני זיכרונות של 512 וקיבלתי הודעה שיש לי 512MB בDUAL CHANNEL (128BIT) רציתי לבדוק את העסק, אז חיברתי שני זיכרונות נוספים שיש לי (אמנם איטיים יותר, אבל עדיין) של 256, ולהפתעתי היה כתוב שיש לי 1GB זיכרון החלפתי את המקומות של הזוגות, ועדיין, אותה תוצאה. אני מפספס כאן משהו? תודה האם כדאי לי לשנות קונפיגורציה כדי לשפר ביצועים (יש לי בבית סלוט אחד של 256 …

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  17. לקחנו לסקירה מערכת מחשב מתקדמת לגיימינג שלא דומה לאף אחת אחרת - ה-Beast Canyon NUC של אינטל הוא שילוב מעניין של רכיבים מעולם המובייל והמחשבים הנייחיםלכתבה

18. Started by za-david,

מה אמורה להיות הטמפרטורה של המעבד בזמן עבודה רגיל ומה אמורה להיות הטמפרטורה בזמן עבודה מאומץ נראה לי שאצלי הטמפ' לא תקינה כי בעבודה רגיל הטמפ' 65-72 ובעבודה מאומצת 80-88

• 2 תגובות
    • 464 צפיות
  19. Started by coron10,

יש לי את הלוח אם הזה: http://www.asus.com/products.aspx?l1=3&l2=101&l3=296&l4=0&model=1138&modelmenu=1 כרגע יש לי 2X512 ocz 667 ואני רוצה להגדיל ל-2 ג. מה לבחור. ואם זה פס אחד של 1 גיגה באיזה שקע לשים אותו, ובכלל מה הסידור הנכון לפי צבעים של הזכרונות.

• 6 תגובות
    • 489 צפיות
  20. שלום, דוד שלי הביא לי את המעבד Intel Core 2 Quad Q9550. עכשיו אני רוצה שאתם תציעו לי איזה לוח אם טוב לקנות ואם אפשר שיהיה של אסוס זיכרונות וכרטיס מסך. כמות הכסף כרגע לא חשובה אז תיתנו את המוצרים הטובים ביותר.

• 2 תגובות
    • 617 צפיות
  21. Started by MONORAIL,

שלום לכולם. מישהו מכיר את הלוח הנ"ל? ציפסט PX400 עם כל התוספות. איך VIA בתור יצרנית לוחות אם? אני רוצה להרכיב מחשב שישמש בעיקר למשחקים ויש לי אפשרות להשיג את הלוח הנ"ל ממש בזול. כדאי?

• 1 תגובה
    • 803 צפיות
  22. Started by ely2001,

לחבר שלי יש מחשב פנטיום 4 2.4, ויש לו רק 256 מגה של זיכרון, הוא משתמש ב אקס פי והמחשב כול הזמן מקרטע אצלו(השימוש שלו זה לגלוש באינטרנט לשמוע מוזיקה ואיסיקיו משחקים הוא לא משחק). אני אומר לו שאם הוא יקנה עוד זיכרון של 256 מגה כך שיהיה לו 512 זה ישפר לו בהרבה ולא יהיו לו את הקרטעים האלו שהמחשב נתקע. והוא חושב שזה לא הבעיה, מי מבינינו צודק?

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  23. Started by M.G.,

איזה מעבד הוא היותר טוב מבין השניים? גם מבחינת ביצועים וגם מבחינת מחיר? איזה מהם יותר טוב למשחקים ואיזה יותר טוב לתוכנות ולאינטרנט? תעשזרו לי כי אני מתלבט איזה מעבד לקנות...

• 20 תגובות
    • 1.8k צפיות
  24. Started by Chelsea Fan,

בזמן האחרון המון רעשים נשמעים מהמחשב של סבתא שלי. המשחב יחסית ישן. אם צריך לתת עוד פרטים תבקשו. דבר אחר, במחשב של סבתא שלי, מחוברים הרבה האקרים, הם ושלחים המון פינגים למחשב. המחשב בקושי זז. האם יש דרך למנוע את זה? אני דיי מבין במחשבים, אבל לעומתכם אני חושב שאני כלום. תודה על העזרה, מראש.

• 5 תגובות
    • 499 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.