מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
היי יש לי לוח IWILL MPX2 עם שני מעבדים שהוא בגדול לוח לשרתים בלי יותר מדי פיצ'רים חדשים. מהירות הבאס שלו היא 133 - כלומר הוא אמור לעבוד עם זכרונות DDR 266. בזמנו חשבתי שאני אוכל לעשות OC לכל המערכת ולכן קניתי זכרון corsair xms במהירות 400Mhz שיוכל לעמוד ב OC. בסוף הסתבר לי שכרטיס ה RAID שלי לא יכול לעמוד במהירויות ושמכפיל ה PCI לא נעול בלוח הזה ולכן נאלצתי להשאיר את הבאס על המהירות הרגילה והמשחק היחיד שיש לי זה עם המכפלה של המעבדים. בכל מקרה, כרגע הזכרון 400Mhz שלי עובד רק על 266 ונראה לי שהוא די מרוצה עם זה. עכשיו אני רוצה לקנות עוד סטיק זכרון של 512MB בנוסף לקיים, אבל ברור לי שהוא לא יצטרך לעבוד במהירות שעולה על 266MHZ כך שחבל לי להשקיע בזכרון מהיר יותר. האם כדאי לי לקנ…
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
יש לי כרגע 3700 ש'ח לקנות בהם 4 חלקים ואני זקוק ליעוץ...(רק AMD?) חשבתי על מעבד 3500+..... ולוח אם של גיגבייט דגם K8nsnxp939 אני רוצה קירור במים ..(ניתן לשינוי) וזיכרון זה משהו שאני בדילמה איתו כי המבחר ענק וכל יום אני שומע שמשהו אחר יות טוב מהשני בקיצור אני חושב שאתם יכולים לעזור לי ואני בטוח שיש מפרט יותר טוב ממה שאני חשבתי עליו בסכום הזה דרך אגב המחשב בעיקרון מיועד לדברים רגילים.....העיקר שהכל יעבוד מהר מאוד וישמור על טמפרטורה נורמאלית תודה לעונים...
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הלוח הוא לאינטל סוקט 478 וכרגע יש שם זוג זיכרונות 256*2 והלוח עובד בדואל צ'אנל.. יש לי אפשרות במקום זוג הזיכרונות לשים סטיק אחד של 1 ג'יגה.. רק שאז אני מאבד את הדואל צ'אנל מה עדיף בתכל'ס ? חצי ג'יגה ודואל צ'אנל או 1 ג'יגה וסינגל צ'אנל ? תודה לכל מי שיעזור
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
המפרט שלי הוא: AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL MSI K8N NEO2 PLATINUM -(nforce 3 ULTRA) -939 -ATX Mushkin 512MB Dual Pack (2x256MB) PC3200 222 Special אני ב-2000MHZ ללא OC,טמפ' במנוחה 38 מעלות. כל הדרייברים מעודכנים כולל של הלוח מהאתר של נוידיה ואני מקבל מידי פעם מסכים כחולים ושגיאות של הווינדוס. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 7 תגובות
- 728 צפיות
-
-
צריך זכרונות מיוחדים או שכל שתי סטיקים יכולים לפעול בדיואל עם הם אותו גודל וmhz
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
אני מתלבט בין AMD Athlon 64 3400+ לפרסקוט 3 ג'יגה..... וגם אם שווה להשקיע עוד 300 שקל בשביל AMD Athlon 64 3500+....ואיזה משמעות יהיה לתמיכה ב64 ביט בעתיד....
-
- 2 תגובות
- 506 צפיות
-
-
ראיתי את הלוח באתר של MSI הוא תומך PCI-E והוא עם הציפ' NF4 אתם יודעים איפה ניתן להשיגו? וכמה הוא אמור לעלות?
-
- 6 תגובות
- 583 צפיות
-
-
מבקש עזרה בכמה נקודות: 1.האם 256*2 זכרון עדיפים על סטיק אחד של 512MB ?(בעקרון חשבתי לקנות אחד ויותר מאוחר להוסיף עוד אחד של 512,מה עדיף?) 2.לגבי בחירת סוג זיכרון,אני לא אוברקלוקר,אבל כן אשחק משחקים,אין לי כסף ל OCZ או CORSAIR למיניהם... אז מהסטנדרטים יותר,אלה שלא יעלו מעל 600, GEIL SAMSUNG A-DATA TWINMOS מה באמת הייתם מציעים מבחינת עבודה? אם תוכלו לציין תזמונים מאוד אודה. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 743 צפיות
-
-
אנשים אולי אתם יודעים איפה נימצא הCommand rate בלוח K8NS ? ועם בכלל... חיפשתי לא מאצתי.. ??? השמח לקבל תשובה מדויקת *עריכה: שיניתי כותרת.
-
- 3 תגובות
- 489 צפיות
-
-
טוב קיבלתי את הזכרון, הכל טוב ויפה הוא עובד והכל שמח. עכשיו שאני נכנס לcpu-z תראו מה הוא רושם לי: http://194.90.246.18/cpu-z.jpg עכשיו הזכרון שמופיע שמה הוא : http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_596&products_id=2511 והוא עובד במקביל לזכרון: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_91_396&products_id=3602 עכשיו הזכרון של מיקרון, הוצאתי אותו וניסיתי לבדוק רק את הזכרון החדש, וזה לא עזר, עדיין הוא מזהה אותו בצורה המוזרה הזאת. עכשיו אני חושב שהבעייה היא הלוח שיש לי שהוא asus p4s533. מה אתם אומרים? הבעייה היא בלוח?
-
- 8 תגובות
- 621 צפיות
-
-
שמתי את המעבד AXP-M 2600+ על לוח EPOX 8RGM3I (NFORCE2 וזה נותן לי רק מכפלה של 6 ואני לו מוצא איפה לשנות את זה ל12 כמו שזה צריך להיות. שינית את הבאס(100/133/166/200) כולם עובדים,אני יודע ש166 זה מה שצריך אבל כיוון שהוא עכשיו על מכפלה 6 אז השארתי אותו על 200 עובד חלק 28 מעלות במאמץ. איך אני משנה את המכפלה?( לא ראיתי שום JUMPER ושום הגדרה בBIOS).
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי - איך מעבד 64 3200 סוקט 939 שרץ תכלס במהירות 2400 - יכול לקחת פנטיום בקלוק של 3 גיגה ?? ואיך לכל הרוחות מעבד amd 3200 64 מפרפר לו מאחורה במבחן מאמץ אפליקציה http://www6.tomshardware.com/cpu/20041221/cpu_charts-21.html#application אפילו מאחורי 3000 AMD64 בסוקט הישן . האם אפשר להגיד שהמעבד 3200 בסוקט החדש הוא הדבר הלא נכון לאפליקציות של חישובים כמו פוטושופ ?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי לוח ASUS A8N-SLI DELUXE והכל סבבה איתו. דבר אחד מציק לי , בתור אחד שמתעב רעש מהמחשב השקעתי הרבה מאוד כסף בציוד יחסית שקט למחשב כמו ספק כח החדש של אנרמקס שעל עוצמה הכי גבוהה שלו פשוט לא שומעים אותו , מארז עם מאווררים 120 מ"מ שקטים וכו'. אבל מסתבר שהרעש בא לי מכיוון שלגמרי לא חשבתי עליו.. המאוורר של הצ'יפסט על הלוח הזה עובד כמו זבוב היפראקטיבי. בכוונה פתחתי את המארז ובדקתי שהרעש לא מהמאוורר של המעבד או ממקור אחר של חוט שנוגע או משהו , פשוט רעש צווחני כזה מי שמכיר ויש לו לוח עם מאוורר קטן על הצ'יפסט אולי יודע למה אני מתכוון. שומעים אותו בכל הסלון. אנא מכם , תעזרו לי לפתור את הבעייה הזאת. אני חייב לדעת אולי אפשר להוריד את המהירות שלו או בכלל לנתק אותו מה…
-
- 8 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לאחר שפירמטתי את המחשב, רציתי לקבוע את הפירסט בוט כדיסקט. יצאתי מהדוס, וכשהדלקתי תמחשב שוב (או כמה שעות אחרי או יום אחרי - לא זוכר בדיוק), כלום לא עלה, לא ראיתי בהתחלה תסטרטאפ של הלוח אם (או משזה לא יהיה), וכשלחצתי DEL כלום לא קרה... אז איך אני יכול להתקין על המחשב הזה ווינדוס? חשבתי אולי לקחת תהרד דיסק אלי, ולהתקין דרך המחשב שלי, אבל זה מסובך ואין לי כוח לזה... אז מה אני צריך לעשות?...
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני לא ממש מבין בזה אבל יש לי כרגע 256 ראם זיכרון פנימי שבתוכנה Cpu-z כתוב שזה SDRAM ואני לא שמעתי על זה אז אני לא בטוח שזה באמת ככה אני מצאתי באתר ksp זיכרון פנימי 512 של קינגסטון ב-580 שקל שהסוג שלו זה DDR400 ואני לא יודע אם זה יעבוד ביחד או לא או מה כדאי לי לקנות אני רוצה לאחד את שני הזיכרון ככה שיהיה לי 768 זיכרון פנימי אז תעזרו לי בבקשה תודה
-
- 20 תגובות
- 864 צפיות
-
-
בשעה טובה החלטתי לרכוש מחשב חדש, מעוניין לקבל עצות ורעיונות לבניית המחשב... אז ככה יש כרטיס מסך של גיגהביט 9600XT כך שאני לא מעוניין להחליפו (AGPX8). יש לי לוח P4800D של ASUS עם סט של SIS שאותו אני מעוניין להחליף ללוח גיגהביט GA-8IPE775-G ציפ של אינטל 865PE (הכי זול שמצאתי 509 ש"ח). יש לי מעבד 1.6 שאותו אני מעוניין להחליף לפנטיום 4 3.2 GHZ 800 FSBLGA775 (הכי זול שמצאתי 1,288 ש"ח ). יש לי שני חלקים של זיכרון 128MB 133MHZ שאני מעוניין להחליף לELIXIR 512MB DDR במהירות של 400 MHZ (הכי זול 400 ש"ח). לגבי מארז וספק עדיין לא חשבתי על משהו ספיציפי... יש לי שני HD של 40 + 200 של WD. אשמח לקבל את דעתכם לגבי המפרט ואפילו רעיונות חילופיים. בסה"כ אני מעוניין להשקיע עד ל- 2500 ש"ח על מ…
-
-------------------------------------------------------------------------------- אני לא יודע באיזה כרטיס לבחור כול אלה באותו המחיר וזה המחיר שאני יכול להוציא אני לא גיימר אבל משחק מידי פעם הכרטיסים לבחירה הם: radeon 9600 se radeon 9550 geforce 5700 איזה מיבין השלושה יהיה הטוב ביותר למשחקים?
-
- 2 תגובות
- 426 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע זכרון של MUSKIN 512DDR 333Mhz . עכשיו אבא קנה לי בתילאנד את הזכרון הזה: Kingston 512MB 400Mhz PC 3200 C2.5 במחיר של 78$. עכשיו אני לא יודע מה לעשות, הרי ברור לי שהזכרון שקנתי עכשיו הרבה יותר טוב מהזכון הקיים שיש לי, ואין לי מושג מה לעשות, כאילו אני יכול לתהקין אותם במקביל? או שאני צריך לוותר על אחד מהם? אמרו לי שאם אני יתקין אותם, אז הם יעבדו במהירות של הזכון הנמוך, של מה שיש לי עכשיו, וזה נראה לי ממש בזבוז :[ אז בכל מקרה הזכרון יגיע מחר על הבוקר, מה אתם מציעים לי לעשות? * עוד דבר, בתוכנה SiSoftware Sandra הוא רושם לי משהו לגבי הזכון, לא הבנתי בדיוק מה, תראו : Warning W2507 - There are very few memory slots. If some are already filled, to upgrade the memory wi…
-
- 10 תגובות
- 773 צפיות
-
-
איזה חברה יותר טובה ללוח אם 939 וAGP MSI EPOX GIGABYTE
-
- 4 תגובות
- 784 צפיות
-
-
ובלוח של ASUS הוא יושב על 478? http://www.intel.com/design/chipsets/linecard.htm פה מפורט ש915P לא מקבל 478 והלוח הזה: http://digma.co.il/shop/product_info.php?products_id=937&osCsid=21aaf6525d31edc229ebbf217f9fb7f0 הוא 915P בסוקט 478. מה הקומבינה פה? יש איזה CATCH שאני אצטער עליו? תודה
-
- 12 תגובות
- 666 צפיות
-
-
כידוע rdram הוא הזיכרון החזק כיום..במיוחד rdram 512 800 mhz אבל הוא עולה המון.. שאלתי היא כזאת מה בעצם כדי ובכמה rdram יותר טוב...מהddram ומה אתם מצעים ddr 2 עם 533 mhz למרות שעדיין rdram יותר טוב בהרבה וddram 2 תופס 2 סטוקים על כלום...?
-
- 5 תגובות
- 486 צפיות
-
-
ומה הירידה בביצועים כתוצאה מכך? תודה.
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
היי........ הורדתי את כל הדרייברים האפשריים מהאתר של MSI דרך Live Update (לצערי התוכנה הזו מאוד באגית לכן היא מורידה לך תוכנות שיש לך כבר, אבל לא משנה) ומהאתר של נווידיה את הדרייברים של הצ'יפסט. אז בקיצור ב- DeviceManager הוא מזהה לי את ה- REALTEK כמו שצריך הכל טוב ויפה אך את הקונטרולר של נווידיה הוא לא מזהה לי בכלל. מישהו יודע מה הבעיה \ איך אני פותר? ומישהו יודע מה זה ה- 1394 האלה ולמה יש לי 2 ??? תודה מראש מאור
-
- 1 תגובה
- 412 צפיות
-