עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום בידי הלוח שבכותרת DFI INFINITY NF2. ולמרות שהוא לוח נהדר עם פ'יצרים מעולים (מתח לdimm עד 3.3v, לצ'יפסט עד 1.9, ולמעבד עד 2.0 וכו') כמה דברים שהפריעו לי: - המתחים המוצגים לי(גם בביוס וגם בתוכנה) שונים בהרבה מהמתחים הנמדדו דרך מולטימטר. מה אפשר לעשות? מה בעצם דפוק? איך בדיוק מקבל הלוח הערכה לגבי מתחים- אשמח לקבל הסבר שאולי יעזור לי בפתרון הבעיה - בקרת המאווררים דפוקה- הלוח מציג את המאוורר שמחובר על הלוח כ cpu fan כ-chasis fan ושאר טעויות מעצבנות- האם יש בכלל משהו לעשות נגד זה? - אין מקום בו אפשר לראות את המתח שמקבל הצ'יפסט בפועל- האם מישהו יודע משהו בנושא זה? יכולים להמליץ לי? תודות, נדב

• 1 תגובה
    • 974 צפיות
  2. Started by mrsph666,

שלום, ברצוני לשמוע את דעתכם על הלוח שברשותי (אגב קניתי אותו לפני שנה, בינואר), אנא, השקיעו כמה דקות של קריאה אם כי אני השקעתי כמעט שעה של העתקה מהחוברת כאשר אני מאד עייף! תודה על ההבנה והרצון לעזור! Mainboard Specifications: 865PE Neo2 MS-6727 ATX Mainboard CPU >Supports Intel P4 Northwood/Prescott (Socket)478 processors. >FSB 400 (for Northwood only), 533, 800MHz, depending on the integrated North Bridge. >Supports up to 3.6GHz or higher speed. Chipset >Intel 865PE/G chipset -Supports FSB 800/533/400MHz -Supports AGP 8X interface. -A Gigabit Ethernet (GbE) controlleris supported through the CSA (Communications Streami…

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  3. אתה מי מהם לקנות? או אולי יש משהו שיותר משתלם במחיר הזה?

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  4. Started by evman007,

כנראה שאני ילך עליו בגלל המחיר האטרקטיבי-560 שקל אפשר בבקשה חוות דעת עליו? לאיזה מעבד הוא מקביל מסדרת האתלון xp?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  5. Started by GQ4U,

למרות בקורות חיוביות (גם באתר זה) , אני לא רואה אותם במפרטים - למה ?

• 3 תגובות
    • 614 צפיות
  6. Started by tibia,

אני יכול לקנות 3000 939 או 3400 754 אני יודע ש ה754 לא יתן לי לשדרג בעתיד ... אבל עד כמה זמן אני יוכל להשיאר עם ה 3000 טוב תעזרו לי להחליט ותגידו לי מה אתה היתם עושים תודה אופק

• 31 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. עבדתי על המחשב הזה... Intel Pentium IV 3.0E GHz Prescott HT 1024K 800MHz BOX CPU Asus P4P800-E Deluxe 865PE Motherboard =512 X2 DDR-RAM 256MB 3200 Hynix Original Memory קידדתי סרטים עם המערכת הזאת... לקח לי בערך קידוד של סרט ממוצע של שעה וחצי > כ 40 דקות אני רוצה להזמין מחשב ורציתי לדעת אם אני יקנה 1G DDR=512X2 זה ישנה תזמן של הקידוד ...בהרבה..?.. ואם אני יקח מעבד AMD.. שבערך תואם במחיר ובמהירות עבודה.. עם 512 ..זה יתן אותם ביצועים.. כי 40 דקות לסרט זה מספיק טוב בשבילי (עם המחשב שבחתימה שלי לוקח לי 10 שעות שזה הבדל ענק חח ..)

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  8. Started by mrsph666,

תודה למשתתפים, ובהצלחה לכולנו!

• 25 תגובות
    • 2.1k צפיות
  9. Started by Krazy-Hawk,

שלום, יש הבדל של ביצועים במשחקים, בן NFORCE3 ל-NFORCE4 או שההבדל היחידי הוא הפיצ'רים... ? ועוד שאלה, יש 1. nforce 4-X 2. nforce 4 Ultra 3. nforce 4 שלושתם צ'יפסטים שונים ?

• 14 תגובות
    • 857 צפיות
  10. Started by Y.R,

שלום זאת ההודעה הראשונה שלי בפורום הזה... קוראים לי יהודה ואני בן 17 (שואף יותר לכיוון ה18) מירושלים, רמת ההבנה שלי במחשבים מסתכמת בערך באיפה הכפתור שמדליק אותו ושאם עולה עשן כדי לקחת אותו לטכני... אני מקווה להבין יותר בעזרת הפורום הזה מאחר שהמליצו לי עליו בתור מקדם רציני ומקצועי בידע ולנושא עצמו (אני לא בטוח אם זה מתאים דווקא לפורום הזה אבל לא מצאתי אחד שנראה יותר נכון), אם הבנתי נכון בעצם כול הרעש שאני שומע מהמחשב בא מהמאווררים. יש לי שתים עד כמה שאני יודע (זה לפחות מה שאני רואה כשאני פותח אותו... חחח) המחשב שלי לא מרעיש במיוחד, אבל רציתי לדעת אם יש למשהו עצות איך לגרום לפעולה שקטה יותר שלו, בנתיים אני טיפה נושף על המאווררים מדי פעם כדי שלא יצטבר עליהם אבק תודה מ…

• 3 תגובות
    • 528 צפיות
  11. האם השמועות שAMD מוזילה את מוצריה בקרוב? אם כן אז מתי?!

• 12 תגובות
    • 745 צפיות
  12. שלום לכולם , ברשותי כרטיס זיכרון של Kingston 512MB DDR 400 CL3 . הכרטיס מותקן ב - DIMM 1 , כרטיס יחיד . ( לא מפוצל ל - 2 כרטיסי 256MB ) כאשר אני מעלה את CPU iD ע"מ לבדוק את תקינות כרטיס הזיכרון ( בחוצץ SPD ) התוכנה מציינת :שאכן זהו כרטיס זיכרון מבית Kingston PC3200 אך המהירות המצויינת הינה 200Mhz . Module Size : 512 MB Max BandWidth : PC3200 (200MhZ Manufacturer : Kingston אשמח לקבל תגובה במהירות האפשרית ע"מ שאוכל לחזור לחנות ולהחליף את הכרטיס במידה והינו פגום. בתודה מראש , HyBr33D

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  13. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

שלום, רציתי לדעת מהו 0B ? תודה -THANKS LaZy-©BoY*

• 1 תגובה
    • 409 צפיות
  14. Started by דרומי,

הוא עולה 710 ש"ח... זה קצת לא נתפס לי איך הוא זול יותר מ NFORCE3? הוא פחות טוב?או מה? כי אני רוצה לקנות לוח מבוסס PCI-E,רוב הסיכויים NF4,ואני חושב שאם זה לוח מספיק טוב אקח אותו... או שעדיף ללכת על ASUS A8N SLI או אפילו לחכות ל MSI K8N NEO4 ULTRA... תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  15. ראשית אני מתנצל על פתיחת אכול חדש, אבל אני בלחץ עשיתי מה שדובר כאן : http://www.hwzone.co.il/community/index.php?PHPSESSID=8de5048eb2263c9b375b775cdce7dc84&topic=102495.new#new נכנסתי לביוס, באמת תחת FSB היו כמה אופציות : 100, 133, 166 (שהיה מסומן) ו 200. שיניתי ל 200, שמרתי הגדרות ויצאתי מהביוס. המחשב הופעל מחדש, היתה לי כתובית אדומה על המחשב, משהו עם "לא לכבות את המחשב" (לא הספקתי לקרוא הכל), ואז המחשב התחיל לצפצף (סאונד גבוה לשניה, סאונד נמוך לשניה וחוזר חלילה). נתתי לו להיות ככה כמה דקות, זה לא הפסיק. כיביתי והדלקתי - שוב אותו דבר. ניסיתי להכנס שוב לביוס ולהחזיר את המצב - אי אפשר בכל להכנס לביוס. חשבתי להוציא את הסוללה שעל לוח האם, אבל לפני כן חזרתי לכא…

16. Started by אברם מהמכולת,

מעבד : AMD Athlon XP +2500 לוח אם : Epox EP-8RDAE nvidia nforce2 Ultra 400 + MCP2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד, DDR 200Mhz PC3200 האם הרכיבים שלי עובדים כולם ב 200Mhz ? כלומר, האם מהירות מעבר הנתונים בין הזכרון, ללוח האם, למעבד - וחוזר חלילה, מתבצע ב 200Mhz ? (האם בכלל נכון לתאר זאת כך : "מעבר הנתונים בין הזכרון, ללוח האם, למעבד - וחוזר חלילה") ?

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  17. קראתי קצת (כמו המאמר בראש הפורום), אבל לא ממש ברורים לי סוגי המהירויות השונות של מעברי הנתונים. יש מהירות הבס - מה זה בדיוק ? המהירות שהמידע זורם מלוח האם אל המעבד ואל הזכרונות ? מהירות זכרון - ? * מישהו יכול להבהיר את סוגי המהירויות השונים ? * איזו תאימות צריכה להיות (כולם באותו מהירות ?) ובין אילו רכיבי חומרה ? (רק זכרון ולוח אם ?)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. שלום,האם המעבד הה שבכותרת מתאים ללוח אם של asus p4p800 ?

• 3 תגובות
    • 556 צפיות
  19. והאם עדים 1 של 512 או 2 של 256 מגה

• 5 תגובות
    • 614 צפיות
  20. שאני עובד במשך הרבה זמן ברצף עם האימיול, שאר עבודת המחשב מתחילה להאיט, לדוגמא! אם אני מפעיל סרט פעם בחצי דקה יש קפיצות קטנות ופעם בנגיד 10 דקות לכמה שניות התמונה קופאת הסאונד ממשיך ואז התמונה ממשיכה.. כל מיני בעיות קטנות כאלה של עומס או וואטאבר המפרט נמצא למטה, אני כרגע בלי א"ק (סטוק של 2500), 512מגה ראם הטמפרטורות טובות השאלה עם תוספת ראם תעזור? (להגדיל ל1 גיגה) או שאין מוצא אחר חוץ משדרוג כל המערכת? ואם אני אשדרג לA64 3000+ עדיין עם 512 מגה ראם, האם התופעה תעלם לגמרי או שרק תקטן? תודה.

• 37 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by Gimel,

כשאני מפעיל PAT דרך הביוס המחשב לא יציב תחת חלונות ואפילו נתקע בדרך. מה אפשר לנסות?

• 10 תגובות
    • 899 צפיות
  22. Started by yoni_r,

למעבד אינטל 775 לוח של asus או gigabyte

• 4 תגובות
    • 532 צפיות
  23. אם מישו יכול להביא קישור או משהו (לא מצאתי באתר של טום)

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי 2 סטיקים זהים של 256MB 400MHZכ"א של מושקין ועוד אחד במהירות שונה (433MHZ) של קורסייר אבל 512MB ושאני שם אותו עם ה-2 שכבר במחשב המחשב מצפצף ולא עולה בכלל. יכול להיות שבכלל אין אפשרות לשים 3 סטיקים של זיכרון??? - ניסיתי את כל הקומבינציות.

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. בקיצור באיזה ישומים , בעיקר ?

• 5 תגובות
    • 632 צפיות

דיונים חדשים בפורומים