מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שמתי לב שהם מאוד זולים..אז רציתי לדעת איך הם אולי ארכוש.. מצאתי 512MB 400MHZ DDR ב420 כולל משלוח..
-
- 1 תגובה
- 461 צפיות
-
-
הבנתי שהאשכול הקודם ("הצילו") נמחק, וצדק. אנסה לפתח דיון ענייני. החומרה שלי : מעבד : AMD thlon XP +2500 לוח אם : Ultra 400 MCP+ EPOX - EP8RDAE nvidia nforce2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד DDR 200MHZ PC3200 הבנתי שכל הרכיבים יכולים לעבוד ב 200MHZ, פרט למעבד שעובד ב 133MHZ, ולכן עלי להמהיר רק את המעבד. הנסיון המר הראה שלשנות את ה FSB בביוס מ 166 ל 200, לא עוזר (המחשב מצפצף). אם עושים המהרה דרך התוכנה במקום דרך הביוס, ומשהו נדפק - איך אפשר לשחזר ? (הרי המחשב מצפצף, חלונות בכלל לא עולה, אי אפשר להפעיל את התוכנה) נאמר לי לנסות להעלות את המתח למעבד בעוד 0.5, הבעיה היא שבביוס המתח של המעבד כוון על DEFAULT, ולא על מספר ספציפי, אז על איזה מספר לכוון אותו ? …
-
- 32 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם לוחות עם NFORCE 4 מציגים ביצועים חזקים יותר עם מעבדיי ה 939 ? והאם ה SLI עוזר לי בכלל ? (אם אין לי שני כרטיסים זהים ב PCIE) כלומר ב NFORCE 4 חובה לרכוש כרטיס PCIE ? אשמח אם תענו לי קצת על התשובות והאם בכלל כדי לרכוש את אחד הלוחות הנוכחים כגון ה SLI של ASUS במחיר של 1400 שקל...
-
- 7 תגובות
- 615 צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לכ.סמך PCIE בשל הטכ' ההולכת וגוברת.. כרגע יש לי EPOX8rda3 ואני באובקרלוק טוב מאוד ... הבעייה היא שאני מתכנן לקנות X800XL ואין לי זמן לחכות לגרסת ה AGP אם תהיה בכלל... מה אתם ממליצים לי להחליף ?
-
- 3 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את המחשב בעיקר בחלק של הזכרון\לוח אם . טוב ככה יש לי 2 מחשבים אחד :AMD 2200 + abit nf7 + 512DDR333 + geforce2gts השני :לוח אם דפוק + מעבד AMD 2000+ זיכרון 128DDR 266+ geforce2 mx400 ככה מה שאני מעוניין לעשות זה לאזן קצת בין המחשבים ששניהם יהיו בערך באותה רמה עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה לקנות לוח אם חדש וזכרון חדש למחשב השני ראיתי המון לוחות שתומכים ב FWIRE וכ'ו אבל לא היה כתוב כלום על התקן החדש של כ.המסך החדשים PCIX מה שאני צריך לדעת זה ככה : א. האם התקן של PCI-X יכול לתמוך בכרטיסי ה PCI הישנים שלי ??? או שצריך להחליף ? ב. אם אני קונה זכרונות מסוג DDR500 mhz האם הם יעבדו על ה ABIT NF7 ??? ג. המלצה על לוח עם PCI X ו FWIRE ו 64 ביט לעתיד שי…
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
אני מאוד מעוניין לקנות את ה-NEO2 של MSI אבל הבנתי מחבר שלא שווה להשקיע בו כי אין בן PCI-E . מצד שני ה-NEO4 לא יהיה כאן בחוש הקרוב (והזמן די קריטי כי אני אוכל לקנות את המחשב גג עד השבוע הראשון של חודש פברואר). חוץ מזה האם שווה להשקיע במעבד AMD מסוג 939 3200 או להתפשר על ה-3000 ? תודה מראש,
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום ! אני חדש פה... ונרשמתי כי יש לי בעיה. מצאתי לוח אם חדש מאריזה עם דריברים ומתאם למעבד והכל חדש ! רק מה אני לא יודע איזה מעבד מתאים לו ומאיזה חברה הוא בא. תעזרו לי לגלות את זה בבקשה, צירפתי תמונות. תמונה 1 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020635.jpg תמונה 2 : http://home.ripway.com/2004-12/219872/comp/P1020633.jpg תודה!
-
- 10 תגובות
- 624 צפיות
-
-
מכיוון שזה לא פורום מפרטים השארתי את הרכיבים החשובים לשאלה. AMD Athlon 64 3200+ BOX CPU 1266.92 ¤ 1 1266.92 ¤ Asus K8N-E DELUX nForce3 250 935.39 ¤ 1 935.39 ¤ 1 מה טוב יותר לAMD64 סטיק גיגה או 2 של 512 ? ואם סוקט 754 לא תומך בדואל אז מדוע רשום בלוחות אם שהם כן ?? אשמח אם מישהו ישפוך קצת אור על הנושא הזה 2 עכשיו בשביל להריץ אפליקציות - מה יהיה יותר טוב : Supertalent D32PB12C2 512MB 3200 CL2 Memory או סמסונג אורגינל 512 או שמא חבל על הכסף וללכת על משהו פשוט כמו 2 סטיקים של adata 3 ולמה יש זוגות של סטיקים כמו geil שבאים ביחד - האם הם שווים רכישה ?
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
intel asus צריך לקבל החלטה. מהר!
-
- 6 תגובות
- 514 צפיות
-
-
ביום חמישי רכשתי סוף סוף את הלוח הנ"ל לאחר צפיה ארוכה ללוח nForce4 במחיר סביר. הלוח מכיל את כל מה שקיים בלוחות nForce3 טובים + תמיכה ב PCIe, אך ללא כל התוספות המיותרות במרבית המקרים המאפינות את לוחות ה nForce4 היקרים. אני באופן אישי לא אוהב לשלם על פיצ'רים שאין לי צורך בהם כמו SLI או שני כרטיסי רשת ולכן אוסף התכונות בלוח הנ"ל היה בדיוק מה שאני צריך. שאר המפרט: מעבד 3500+ Newcastle זכרונות: Adata vitesta DDR500 2X512 דיסק: WD 200Gb SATA צורב : NEC 3500A כרטיס מסך:Gigabyte 6600GT VIVO עם קירור פסיבי. התקנה: ==== דיסק ה SATA לא מזוהה על ידי המערכת כאשר בקר ה RAID מופעל ויש צורך בדיסקט עם דרייברים לצורך ההתקנה. למרבה הצער Gigabyte לא צירפה דיסקט כזה ללוח. הדרייברים נמצאים על …
-
- 37 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
שלום אני חדש כאן,ואולי תחשבו שאני העתקתי את זה,אבל זה דיון שלי בפורום אחר קבלו ואני מקווה שאני יצליח: בקשה: הכרטיס הנבדק הוא לא אחר משאר Nvidia GeForce 6800NU מבית היצרן של Leadtek &n bsp; בהשוואות הבאות נבדוק כיצד פתיחת צינורות העיבודת של הכרטיס משניים עשר צינורות לשישיה עשר משפיעה על הכרטיס, ראשית,להלן ההוראות לפתיחת הכרטיס למי שרוצה לנסות זאת גם הוא על ה6800NU שלו Step 1. Download and install Riva Tuner from ttp://www.guru3d.com/ Step 2. Assuming you have already gotten familiar with riva tuner, in the main tab, click on Cusomize in the Target adapter area Step 3. In the popup menu, click on the card icon Step 4. click on the nvstrap driver tab. Click the insta…
-
- 9 תגובות
- 798 צפיות
-
-
שמעו אחי - אני עכשיו מחליף לוח אם ומעבד חדש על מעבד החלטתי אני קונה או את ה- INTEL Pentium 4 - 3.0 (530) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE או את ה- INTEL Pentium 4 - 3.2 (540) - 1MB Cache, 800Mhz FSB 775PIN - RE עכשיו יש לי בסביבות ה1000 שקל ללוח אם שיתאים למעבדים האילו. הבעיה , שאני לא מבין בלוחות אם... תגידו לי מה הכי טוב לקנות בתקציב הזה ושיתאים ... ומה ההבדל בין כולם??? תודה רבה... :-)
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם, 1)המליצו לי על הזיכרון הזה והבנתי שהוא באיכות דומה לזה של Kingstone, האם זה נכון? 2)שאלה יותר כללית, האם הפרמטר CL שעל הזיכרון הוא הקובע ביותר? תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 836 צפיות
-
-
-
מישהו יכול להסביר לי איזה צ'יפסטים של אינטל כדאי היום לקנות , מה ההבדלים בינהם ואיזה לוחות אם כדאיים? אני יודע שעכשיו כולם יקפצו ויגידו שהכי כדאי זה לרדת מאינטל ולקחת AMD . אפשר להרגע , אני כבר יודע את זה , אבל חבר שלי מתעקש על אינטל - אז לפחות שיהיה לו לוח אם שווה.... האם כדאי לקחת PCIe ? איזה לוחות תומכים בזה? ומה לגבי ההתחממות , איך מטפלים בזה? המחשב לא ייועד להמהרה בשום שלב
-
- 1 תגובה
- 930 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אתר שניתן למצוא בו הורדה של דרייברים של לוחות ישנים וביוסים, אני צריך את זה כדי לצרוב ביוסים ללוחות ישנים של חברות שמכרו מחשב מותג (כגון HP) ושם לא ניתן לדעת של מי החברה שבאמת יצרה את הלוח והם נעלו בביוס את אפשרות הOC. אז מצאתי את החברה שיצרה את הלוח (כנראה) ואני מחפש מקום שאני יכול להוריד משם גרסא של הביוס לצריבה ספציפית אני צריך ביוס של חברת FOXCONN ללוחות של מעבדי SLOT1 תודה רבה מראש אם קיים מישהו בכלל שיודע על מה אני מדבר
-
- 0 תגובות
- 456 צפיות
-
-
אהלן... אני בטוח שדנו כבר בנושא הזה אבל אני מחפש ולא מוצא. איזה לוח אם יש לו גם צ'יפ Nforce2 Ultra400 וגם Soundstorm? אני הבנתי של AN7 יש אבל באתר של אביט זה לא מוזכר בכלל... וכמובן אני מחפש שהם יהיו של אביט או אפוקס... (אם יש משהו אחר מומלץ ל OC עצבני אז תגידו) תודה
-
- 35 תגובות
- 2k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס - P4S800-MX.. תודה.
-
- 4 תגובות
- 520 צפיות
-
-
שלום, כשאני מוסיף סטיקים של זכרון אני צריך להגדיר בביוס שהוספתי זכרון ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 546 צפיות
-
-
אהלן יש לחבר שלי שנ סטיקים של 128 ג'נריים והוא רוצה לקנות עוד 256 אז כמובן שזה לא יהיה סטיק של אותה חברה אז השאלה היא אם זה יעשה בעיות?
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
טוב, די ברור מהכותרת. 939 NFORCE4 ULTRA, ממש לא חובה כרטיס קול משולב. אני לא מציין מחיר, פשוט כי אני לא רוצה לפסול מראש לוחות טובים ששווים יותר כסף. אשמח לקבל גם השוואות בינם לבין עצמם. (אם יש כאלה) תודה
-
- 10 תגובות
- 828 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? כמה הוא שווה יד שנייה? (הציעו לי-עדיין יש אחריות) איה מעבד ירוץ איתו הכי הכי טוב?
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
שלום אנשים, חבר שלי רוצה לקנות מחשב, בהתחלה הוא רצה אביט NF7 ומעבד 2500+ בארטון. את הבארטון כבר אין, אז הציעו במחיר דומה את הסמפטרון 2800+, למישהו יש אולי ניסיון עם המעבד ויכול להגיד לי איך הוא משתווה מול הבארטון הנ"ל? כמו כן, אם יש קישורים להשוואות אשמח לקבלם. בנוגע ללוח, כפי שציינתי הוא רצה את האביט, אך לפי מה שהבנתי ישנה כרגע בעיה כלשהי עם היבואן כך שלא בטוח שעוד שנה יהיה למי לפנות אם יהיו בעיות של אחריות. הלוח שציינתי בכותרת הוצע במקום. מי מכיר את הלוח ויכול לתת דעה? כמו כן, גם פה אם יש ביקורות יתקנלו בברכה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אבא שלי טוען שהוא קרא איפשהו על זה,מישהו שמע גם על הוזלה קרבה במחירי הזכרונות?
-
- 0 תגובות
- 431 צפיות
-