מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
כולם מדברים פה על ויכוח ענק על ה Chaintech http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=20206 אבל עשיתי חיפוש והוא לא מופיע באף מקום ....אם תוכלו לתת לי לינק אני יודע לכם מאוד
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
אתמול יום א רכשתי במיטב כספי את הלוח הנ"ל מהיבואן הרישמי בארץ יחד עם מעבד 2000 וזיכרון 2*128 ואל תשאלו למה דווקא ככה הקיצר הייתי רוצה להעביר לכם מספר התרשמוית שעברו עלי בזמן התקנת הלוח התקנתו הרצתו והתרשמות כללית נתחיל מתוכן האריזה: הלוח אם מיגע עם מספר כבלים פנימים ומתאמים שונים כבלים ATA133*3 כבל אודיו עם יציאת דיגיטלית אופטית וקואקסיאלית ויציאה לרמקולים אחורים וסנטר סאב ...חביב ביותר.. כבל USB2 עם 4 יציאות עליו וכמו כן עוד 2 יצוקות על הלוח דבר שיותר מרגיז....הלוח בא עם בקר פייר ווייר עליו עם שלוש יציאות אבל הכבל לא מגיע באריזה ולא הכבלים של הסמארט מדיה ועל פי בירור ככה זה נשלח מהיצן וכרגע אן את הכבלים בארץ יכיאו אולי בהמשך החודש חוברות הסבר אחת של הלוח ואחת של הבקר רי…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה? מי? ולמה? בקרוב אני מזמין מחשב חדש... עם הלוח הזה GA-K8VT800M http://www.giga-byte.com/MotherBoard/Products/Products_GA-K8VT800M.htm# באתר רשום על CoolnQuiet מזה עושה?
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-
-
איפה אני יכול למצוא עדכון קושחה ללוח Intel Garibaldi D850GB ומלעבד Intel Pentium 4 1400MHz (14X100 וגם לביוס של אותו לוח. תודה !
-
- 6 תגובות
- 899 צפיות
-
-
איך הלוח הזה? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4892 התקציב זה בערך 500... אז כבר יש חריגה... אז מה הוא שווה את זה?
-
- 7 תגובות
- 783 צפיות
-
-
אהלן. האם יש יתרון ל- triple channel DDR3 לעומת אותו סוג זיכרון ב- Dual Channel? הכוונה ביתרון זה מבחינת ביצועים. מהירות קריאה/כתיבה. אם בכלל קיים שיפור, האם הוא משמעותי/זניח, שווה השקעה בכזה מערך או לא?
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
מחשב מיועד לילד בן 8 מחשב פשוט עם אפשרות למשחקים בעתיד בזה הרגע הכרטיס ה ON BOARD מספיק למשחקים הפשוטים שהוא משחק בעתיד אני מתכוון לשדרג לו את הכרטיס מסך ל HD4670 מעבדי AMD Athlon 64 5200+ (Socket AM2) X2 DualCore לוחות אם למעבדי AMD ASROCK ALiveNF6P-VSTA AM2, NF 6150SE, DDRII800, PCI-E, VGA זכרונות DDR II 800Mhz - Life Time Warranty 1GB דיסקים קשיחים Hitachi DeskStar 320GB SATA II כרטיסי מסך OnBoard GeForce 6100 כרטיסי קול 7.1 Channel Audio צורבים Optiarc AD-7200S DVD±RW x20, DL x8 Black Sata ציוד רשתות On Board 10/100 מארזים ATX MIDI + PSU מקלדות 2 Lang. עכברים MOUSE PS2 + roll רמקולים 550W PMPO מסכים none מחיר 990 ש"ח או מאייבורי אותם נתונים עם לוח של…
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
לפי מה שכתוב על הזיכרון עצמו ישלי:BLS8G3D1609DS1S00. שזה אומר המפרט הזה: http://www.tigerdirect.com/applicati...19&CatId=11478 אבל לפי הCPU-Z. ישלי: אז איזה זיכרון אני צריך?
-
- 14 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום,אני עושה קניה מחול וראיתי את המעבד הזה שם עם 12 מגה קטש עכשיו יש לי שאלה אם מישהו רוצה שאני אקנה לו כזה התנאים שלי זה 400 ש"ח מקדמה והמחיר הסופי ינוע בין 6000-7000 ש"ח מישהו מעוניין ? עידו נ.ב. אפשר גם בפרטי
-
- 3 תגובות
- 675 צפיות
-
-
זה מה שהיה רשום עליו בחלק העליון שלו AMD ATHLON 64 ADA 3000 DIK 4BI CBID 0503E PCW איזה חלק מכל מה שכתוב שם זה הסטפינג
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשביל לראות שהכל תקין ב-100%.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 572 צפיות
-
-
כרגע יש לי (DDR 512MB (256X2 DC ואני מעוניין גם להחליף לDDR2 וגם להוסיף. לוח האם הוא MS-7058 וזה מה שמצאתי באתר היצרן: Main Memory • Supports two DDR1 SDRAM & two DDR2 SDRAM memory modules. • Supports up to 2GB memory size. • Supports Dual channel DDR1 & DDR2 memory architecture. • Supports DDR2 533/400MHz and up. אם אני מבין נכון יש לי אפשרות לשים עד 2GB זיכרון. אם הבנתי נכון מהFAQ א"א להשתמש בDDR ובDDR2 ביחד ככה שהזכרון שיש לי עכשיו הוא חסר תועלת. א. מה המהירות המקסימלית שנתמכת בלוח האם 533? ב. על איזה זיכרון אתם ממליצים סטיק אחד או DC? ג. אשמח לקבל המלצות ספציפיות (אם אפשר מחנות מהמרכז כי אני הולך לקנות בעצמי ולא מחכה למשלוח). תודה
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD64BIT סוקט 754 3000+ וכרטיס מסך Radeon 9800pro,בעיקרון המחשב מלפני שנה וחצי +-. יש באפשרותי לשדרג/להחליף את המחשב, האם הדבר כדאי? האם ישנם מעבדים בשוק כיום שיכולים להוות שיפור של ממש לעומת המעבד הזה. האם מומלץ לחכות תקופה של חצי שנה - שנה? האם מעבד חדש עומד לצאת בקרוב? אם אתם צריכים את המפרט המלא רק תגידו, תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 492 צפיות
-
-
שלום... במחשב החדש שאני קונה אני לוקח מעבד CORE 2 Duo E8500 BOX איזה לוח אם הכי כדאי לקחת? אין לי בדיוק הגבלה בתקציב... אז תציעו כל מיני והאם הזיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 יתאים למעבד?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
שלום, אני על סף רכישת מחשב מבוסס מעבד אינטל דור 13,הייתי די סגור על הכל פתאום משום מקום נתקל בסקירה ביוטוב, הבחור טוען שהדורות הנ"ל יש להם בעיית latancy בעבודה שותפת בשולחן עבודה שהתחושה מרגישה שבפעולות מסויימות מרגישים איטיות/קירטוע לעומת מעבדי amd. חוץ ממשחקים חשוב לי הסנפיות, הזריזות של המחשב, תפקוד כללי פתיחה סגירה של תוכנות, דפדפן גרירה וכו במיוחד על מסך 165 הרץ ( כמו שקונים טלפון high end ומקבלים את מירב הביצועים במקרה שלי S23 ultra בדקתי, הבנתי שיתן ביצועים גבוהים, מהירות זריזות וללא stuttering לכן השקעתי קניתי אותו ואכן עומד בציפיות ככה מצפה ממחשב חדש אחרי שעושים בדיקות ומשקיעים הרבה כסף) זאת הסקירה שלו: חלק 1 ישhttps:…
-
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 6 תגובות
- 835 צפיות
-
-
יש לי את הזיכרון הזה סטיק אחד שמונח על dimm1 http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/CM2X512-4300C3PRO.pdf איך אני מגביר את הביצועים שלו... כי אני מרגיש שהמחשב שלי מזייף והוא לא ממש כמו שציפתי עם הזיכרון הזה...? :
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים לוח אם, לא ממש משנה איזה. כשהלוח הגיע ופתחתי אותו ראיתי שהוא rev 1.0, בעוד שבאתר היצרן ראיתי שכבר יש ללוח הזה rev 1.3 האם יש לזה משמעות ? האם אני צריך להחזיר אותו ולדרוש מהחנות לתת לי rev 1.3 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 785 צפיות
-
-
מחפש המלצה ללוח מעבד וזכרונות למטרת תוכנת אוטוקאד-דו מימד( מה חשוב יותר מעבד או כרטיס מסך?) וכמובן גלישה ואופיס... חשוב לי בלוח אם לפחות 3 כניסות usb מאחורה ו 2 מקדימה לפחות usb3 אחד מקדימה ואחד מאחורה hdmi
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
ני עדין מתלבט איזה סוקט לקחת נראה לי שאני יקח את ה 754 אז אם אפשר לוח אם לכל סוקט(ולא נראה לי שאני יעשה אוברקלוק אבל תביאו גם שטוב לזה תודדה רבההה
-
- 1 תגובה
- 468 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על זכרונות של OCZ kit 1G - (סה"כ 2G) דגם פלטיניום 800Mhz ב 1150 ש"ח האם יש לכם המלצות בשבילי, אולי דגם אחר? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם למצוא לוח אם וזיכרון שמתאימים למעבד i3 2120 3.3GHZ . הלוח אם רצוי שיהיה של חברת GIGABYTE או ASUS, בעל חיבורים HDMI ורצוי USB 3.0. אני מעדיף לקחת לוח אם של החברות האלה מאשר עם חברות שלא יצא לי להתעסק איתם כמו ASROCK וכו'. בקשר לזיכרון - אני מעונין בזיכרון של 4GB, רצוי גם של חברה מוכרת G.SKILL, KINGSTON, CROSAIR, PATRIOT. תקנו אותי אם אני טועה - עדיף סלוט אחד של 4GB מאשר 2x2GB ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 865 צפיות
-
-
ברוב לוחות האם EP-8RDA+ סוג הזה למשל (epox) האם הnforce chip זה mcp או mcp-t? תודה מראש למי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 994 צפיות
-
-