מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום,אני עושה קניה מחול וראיתי את המעבד הזה שם עם 12 מגה קטש עכשיו יש לי שאלה אם מישהו רוצה שאני אקנה לו כזה התנאים שלי זה 400 ש"ח מקדמה והמחיר הסופי ינוע בין 6000-7000 ש"ח מישהו מעוניין ? עידו נ.ב. אפשר גם בפרטי
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זה מה שהיה רשום עליו בחלק העליון שלו AMD ATHLON 64 ADA 3000 DIK 4BI CBID 0503E PCW איזה חלק מכל מה שכתוב שם זה הסטפינג
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בשביל לראות שהכל תקין ב-100%.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 560 צפיות
-
-
כרגע יש לי (DDR 512MB (256X2 DC ואני מעוניין גם להחליף לDDR2 וגם להוסיף. לוח האם הוא MS-7058 וזה מה שמצאתי באתר היצרן: Main Memory • Supports two DDR1 SDRAM & two DDR2 SDRAM memory modules. • Supports up to 2GB memory size. • Supports Dual channel DDR1 & DDR2 memory architecture. • Supports DDR2 533/400MHz and up. אם אני מבין נכון יש לי אפשרות לשים עד 2GB זיכרון. אם הבנתי נכון מהFAQ א"א להשתמש בDDR ובDDR2 ביחד ככה שהזכרון שיש לי עכשיו הוא חסר תועלת. א. מה המהירות המקסימלית שנתמכת בלוח האם 533? ב. על איזה זיכרון אתם ממליצים סטיק אחד או DC? ג. אשמח לקבל המלצות ספציפיות (אם אפשר מחנות מהמרכז כי אני הולך לקנות בעצמי ולא מחכה למשלוח). תודה
-
- 4 תגובות
- 532 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב עם מעבד AMD64BIT סוקט 754 3000+ וכרטיס מסך Radeon 9800pro,בעיקרון המחשב מלפני שנה וחצי +-. יש באפשרותי לשדרג/להחליף את המחשב, האם הדבר כדאי? האם ישנם מעבדים בשוק כיום שיכולים להוות שיפור של ממש לעומת המעבד הזה. האם מומלץ לחכות תקופה של חצי שנה - שנה? האם מעבד חדש עומד לצאת בקרוב? אם אתם צריכים את המפרט המלא רק תגידו, תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 482 צפיות
-
-
שלום... במחשב החדש שאני קונה אני לוקח מעבד CORE 2 Duo E8500 BOX איזה לוח אם הכי כדאי לקחת? אין לי בדיוק הגבלה בתקציב... אז תציעו כל מיני והאם הזיכרון A-Data 4GB (2x2GB) DDR2-800 Vitesta Gaming + Heatspreaders CL5 יתאים למעבד?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
שלום, אני על סף רכישת מחשב מבוסס מעבד אינטל דור 13,הייתי די סגור על הכל פתאום משום מקום נתקל בסקירה ביוטוב, הבחור טוען שהדורות הנ"ל יש להם בעיית latancy בעבודה שותפת בשולחן עבודה שהתחושה מרגישה שבפעולות מסויימות מרגישים איטיות/קירטוע לעומת מעבדי amd. חוץ ממשחקים חשוב לי הסנפיות, הזריזות של המחשב, תפקוד כללי פתיחה סגירה של תוכנות, דפדפן גרירה וכו במיוחד על מסך 165 הרץ ( כמו שקונים טלפון high end ומקבלים את מירב הביצועים במקרה שלי S23 ultra בדקתי, הבנתי שיתן ביצועים גבוהים, מהירות זריזות וללא stuttering לכן השקעתי קניתי אותו ואכן עומד בציפיות ככה מצפה ממחשב חדש אחרי שעושים בדיקות ומשקיעים הרבה כסף) זאת הסקירה שלו: חלק 1 ישhttps:…
-
-
- 5 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
יש לי את הלוח הזה רציתי לדעת מה אתם חושבים עליו
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
יש לי את הזיכרון הזה סטיק אחד שמונח על dimm1 http://www.corsairmicro.com/corsair/products/specs/CM2X512-4300C3PRO.pdf איך אני מגביר את הביצועים שלו... כי אני מרגיש שהמחשב שלי מזייף והוא לא ממש כמו שציפתי עם הזיכרון הזה...? :
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום קניתי לפני כמה ימים לוח אם, לא ממש משנה איזה. כשהלוח הגיע ופתחתי אותו ראיתי שהוא rev 1.0, בעוד שבאתר היצרן ראיתי שכבר יש ללוח הזה rev 1.3 האם יש לזה משמעות ? האם אני צריך להחזיר אותו ולדרוש מהחנות לתת לי rev 1.3 ? תודה
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
מחפש המלצה ללוח מעבד וזכרונות למטרת תוכנת אוטוקאד-דו מימד( מה חשוב יותר מעבד או כרטיס מסך?) וכמובן גלישה ואופיס... חשוב לי בלוח אם לפחות 3 כניסות usb מאחורה ו 2 מקדימה לפחות usb3 אחד מקדימה ואחד מאחורה hdmi
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
-
-
ני עדין מתלבט איזה סוקט לקחת נראה לי שאני יקח את ה 754 אז אם אפשר לוח אם לכל סוקט(ולא נראה לי שאני יעשה אוברקלוק אבל תביאו גם שטוב לזה תודדה רבההה
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש והמליצו לי על זכרונות של OCZ kit 1G - (סה"כ 2G) דגם פלטיניום 800Mhz ב 1150 ש"ח האם יש לכם המלצות בשבילי, אולי דגם אחר? תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מבקש את עזרתכם למצוא לוח אם וזיכרון שמתאימים למעבד i3 2120 3.3GHZ . הלוח אם רצוי שיהיה של חברת GIGABYTE או ASUS, בעל חיבורים HDMI ורצוי USB 3.0. אני מעדיף לקחת לוח אם של החברות האלה מאשר עם חברות שלא יצא לי להתעסק איתם כמו ASROCK וכו'. בקשר לזיכרון - אני מעונין בזיכרון של 4GB, רצוי גם של חברה מוכרת G.SKILL, KINGSTON, CROSAIR, PATRIOT. תקנו אותי אם אני טועה - עדיף סלוט אחד של 4GB מאשר 2x2GB ? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
ברוב לוחות האם EP-8RDA+ סוג הזה למשל (epox) האם הnforce chip זה mcp או mcp-t? תודה מראש למי שעוזר
-
- 7 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
קניתי מעבד 939....ועל הקופסא של הלוח אם רשום k8ns-939... בסנדרה זה טוען אחרת....
-
- 6 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הסמסונג יותר זול ב 50 ש"ח הסמסונג 700 ש"ח והטוינמוס 750 ש"ח לא הכפת לי התשלום מה יותר טוב זה מה שחשוב לי
-
- 11 תגובות
- 906 צפיות
-
-
טוב, נתקלתי בבעיה הזאת כבר יותר מדי פעמים והייתי רוצה לדעת אם למישהו יש פתרון בשבילי: כבר כמה פעמים קרה לי שפירקתי גוף קירור ממעבד וכשהוא יצא המעבד "נשלף" ביחד איתו ובגלל זה התעקמו פינים. בכל הפעמים לקח לי מלא זמן ליישר את הפינים המעבד כאילו נדבק לגוף קירור בגלל המשחה הטרמית (השתמשתי בכמה גופי קירור וכמה משחות שונות) איך מונעים את זה?
-
- 7 תגובות
- 747 צפיות
-
-
לוח אם p55-us3l. ניסיתי להוציא להחליף לשחק וכו.. כולם תקינים וכולם עברו בדיקות תקינות. ניקיתי גם עם ליץ אוויר וwd ועברתי עם מחק ולא עזר. הוצאתי גם בטרייה חכמה דקות ולא עזר. עצות תתקבלנה בברכה..
-
- 17 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעבד שיהיה מהיר לקידודים. הביאו לי 2 הצעות: מעבד: Intel Quad Core I5 2400 Quad Core 3.1GHZ 1155 6MB BOX מעבד: AMD Phenom II X6 1090T 64Bit Six Core 3.2Ghz/3.6Ghz Turbo 3MBxL2 6MBxL3 Black Edition AM3 BOX האם מישהו מכיר? האם מישהו יכול להמליץ? התקציב הוא עד 900 ש"ח אפשר לחרוג קצת (במקרה הזה באיזה 50 שקל...)... תודה.
-
- 3 תגובות
- 840 צפיות
-
-
תודה אני רוצה לקנות GEIL 3200 256MB
-
- 9 תגובות
- 899 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה ראיתי שעל כל הכרטיסי מסך החדשים כתוב שהם חיבור PCI-E גירסה 2 (למשל ב8800 GT, בHD3870). חפשתי במפרטים של לוחות אם בכל מיני מקומות (בעיקר חנויות כמו SKYPC ו KSP ובאתרי החברות שהקישורים מהאתרי מחשבים מובילים אליהם) ורק על חלק מאוד קטן מצויין שהם PCIE גירסה 2..איך אניי יכול לדעת אם הלוח אם תומך או לא?ותכלס-זה באמת משנה או שאני יכול לחבר כרטיס מסך חדש יחסית ללוח אם קצת ישן אבל הוא יעבוד בסדר?(למשל הלוח אם שלי- ASUS M2N-VM)? ממש תודה! אם מישהו יכול גם להביא לי רשימה של לוחות בתקציב של עד 450 עדיף מKSP אני קונה בעיקר שם ולא משנה אינטל או AMD..) תודה!
-
- 5 תגובות
- 870 צפיות
-
-
תעזרו לי אנשים אני חייב לוח אם הכי זול שאפשר .למעבד i7 4790k ושיתמוך במערך של 2 כרטיסי מסך יעני sli cf.הכרטיס שלי r9 290 . יש לי 8 גיגה ראם.של סלוט אחד. תודה רבה חברה
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי זכרונות 667 מגה הרץ. בביוס זה מראה שהזכרונות הם 266mhrz (ddr2 533mhrz)w וב cpu-z ו sandra 2007 זה מראה משהו אחר
-
- 9 תגובות
- 810 צפיות
-