מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי סמסונג 333MHZ 256MB מעבד athlonXP 2000+ לוח GA7VAXP אני רוצה לרכוש עוד זכרון.. עכשיו השאלה שלי היא כזאת האם עוד 256 מגה יספיקו? כלומר 512 מגה זה יהיה אופטימלי לשימוש איטרנטי תוכנות בסיסיות וקצת משחקים? או שאם אקנה עוד 512 מגה ואז יהיה לי סה"כ 768 מגה - האם פה ההבדל ביצועים יהיה גדול יותר, האם בימינו הזכרון ינוצל בכלל עד סופו? שאלה נוספת היא האם כדאי למכור את הזכרון סמסונג ב200 ש"ח ופשוט לרכוש סטיק אחד של 512MB adata במקום 256? אולי קצת סיבכתי פה בשאלות הנה 3 אופציות אפשריות 1. להוסיף לסמסונג 256MB הקיים עוד 256MB ADATA = ביחד 512 מגה. 2. להוסיף עוד 512 ADATA לסמסונג הקיים (במטרה ויש ניצול של הזכרון בד"כ) = ביחד 768 מגה. 3. למכור את הסמסונג ב200 ולקנות 512MB ada…
-
- 6 תגובות
- 472 צפיות
-
-
שלום לכולם. קיבלתי מעבד - amd athlon XP 2000+ - 1677 MHZ וקיבלתי איתו לוח אם של ECS הדגם הוא K7SOM הכל מובנה בלוח הזה כולל הכרטיס מסך (64MB) ואין לו AGP סלוט יש לו רק 3 חריצי הרחבה מסוג PCI, מישהו מכיר את הלוח אם הזה מבחינת ביצועי תלת מימד וכו' איך המחשב הזה יהיה במשחקים למשל לעומת המחשב הנוכחי שלי - פנטיום 3 1000 MHZ עם gf4-440mx ובאופן כללי איך המעבד הזה בביצועים לעומת הפנטיום 3 - קידודים - כיווץ DVD משחקים, אינטרנט וכו'.
-
- 5 תגובות
- 640 צפיות
-
-
200Mhzx2 נכון? עד היום חשבתי ככה ומישהו אמר לי אחרת והתחלתי לפקפק קצת
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך -Gforc5700fx שני זכרונות קשיחים מסוג של IDE ועכשיו אני הולך לקנות: לוח אם , מעבד וזכרון פינמי. אז מעבד-חשבתי ללכת על AMD Athlon 64 bit וזכרון פנימי חשבתי ללכת על - Dual 512 DDRII 800Mhz וכל מה שאני צריך עכשיו זה לוח אם שיתאים לכל הרכיבים כלומר - גם לכרטיס מסך גם לזכרונות הקשיחים גם לAMD 64 וגם ל DDRII שאני קונה, יש כזה??? בבקשה תביאו לי את השם המלא שלו!... תודה רבה!!!!! (אם יש לכם הערות והארות לגבי המפרט הזה הם יתקלו בשמחה...)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, לאחר ברורים רבים והתלבטויות קשות הרכבתי לעצמי פחות או יותר מפרט. הלוח אם במפרט הוא לוח אם עם תושבת 754 למעבד אבל גם עם אפיק PCI-E*16 לכרטיס מסך. הבעיה שלוח אם כזה עוד לא קיים בשוק- שמעתי עליו, אפילו בTHE INQUIRER כתבו על תוכניות של EPOX להוציא לוח כזה וראיתי תמונה שצולמה באיזו תערוכה של לוח אם כזה של ASUS. לכן שאלתי היא האם למישהו יש מושג מתי בערך תוציא חברה כלשהי דגם כזה? זה עניין של ימים? שבועות? חודשים? המון תודה. תום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרגע AXP 1700+ 9800PRO 512MB PC3200 של CORSAIR, אומנם CAS2 אבל ממש לא מזהיר ב-OC, גג 210 וגם זה עם מקסימום חישמול שהלוח נותן. 8RDA+ האם שדרוג שכולל החלפה של המעבד ל-MOBILE 2500 והחלפה של הזכרון ל-1GB PDP PATRIOT יתרום משמעותית לביצועים או שכדאי לוותר?
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מעבד : AMD thlon XP +2500 לוח אם : Ultra 400 MCP+ EPOX - EP8RDAE nvidia nforce2 זכרון : 2 סטיקים של 256 מגה כל אחד DDR 200MHZ PC3200 בלוח האם יש 3 סלוטים של זכרון, 2 כבר תפוסים. אני מעוניין להוסיף עוד 512 מגה זכרון, ע"מ שיהיה לי סה"כ ג'יגה. 1. האם עלי לרכוש בדיוק אותו סוג זכרון שיש לי כעת ? 2. מה משמעות ה PC3200 ? זה קשור למהירות של הזכרון ? 3. הבנתי שללוח שלי יש אפשרות לניצוך דואלי של זכרון, האם זה נכון ? מה בדיוק זה אומר ? 4. האם לרכוש סטיק של 512 מגה, ולתקוע בסלוט הפנוי, או שיהיה יתרון לקנות 2 סטיקים של 512, ולהעיף את אחד הסטיקים של 256 ? תודה !!
-
- 6 תגובות
- 628 צפיות
-
-
לסוקט 754 והמחיר עד 600 (עדיף לוח אם שיש בו 4 חיבורים של זיכרון אם יש כזה?!) שיהיה טוב גם לאובר קלוק ועוד לוח אם שנראה לכם הכי טוב לסוקט הזו וכמובן תביאו קישורים לכל הצעההה אם אפשררר תוודה רבההה
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום. מצטער אם אני משגע אותכם, בנושא הקודם שפתחתי החלטתי ללכת על סוקט 939 אבל שינתי את דעתי והחלטתי ללכת על 754 (אני לא מתכוון להחליף מעבד השנתיים-שלוש הקרובות, וממאמרים שקראתי באינטרנט וכאן באתר- הבנתי שה939 זה לא בדיוק Dual channel). בקיצור אני מתעניין מאוד בלוח DFI LanParty שממה שאני קורא כאן אני מבין שהוא לוח פגז (ויפה ). במידה ואני יקנה אותו, האם תיהיה לי בעית תאימות בינו לבין G-Force 4? (זמנית כמובן) תודה רבה מראש לכל התותחים כאן.
-
- 4 תגובות
- 469 צפיות
-
-
יש לציין שאני עושה OC כך שאני צריך זכרונות שיהיו יציבים על 500MHZ PDP PATRIOT http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1 CROSAIR XMS http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-145-450&depa=1 MUSHKIN http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-146-310&depa=1 GEIL http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-144-517&depa=1 PQI TURBO SERIES http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-141-139&depa=1 המחירים הם לפי NEWEGG כי אני מזמין דרכם
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כמה "Cache" יש ל AMD Athlon 64 3200+ ??? K האם זה שונה מה 3000+ ?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
מה אתםן אומרים על הזכרונות האלה? טובים? איך הם ביחס למחיר? (לא לאוברקלוקינג)
-
- 9 תגובות
- 702 צפיות
-
-
כאילו אני מחפש את הלוח הכי פשוט שתומך בPC400 ושיהיה בו SATA הכי פשוט... למעבדי אינטל S478... :s05:
-
- 6 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני זקוק למעבד שיבצע עיבוד סאונד בזמן אמת (Time-Stretching), אבל בתקציב מוגבל. ראיתי שלמעבדי אינטל יש יתרון בנוגע לקידוד אודיו ווידאו, מצד שני - אני מבין שלמעבדי AMD יש יתרון בחישובי נקודה צפה. כיון שהגורם העיקרי בעיבוד, למיטב הבנתי, הוא חישוב FFT, נראה לי שיש כאן סתירה מסויימת. למישהו יש הסבר? שאלה נוספת - עקב התקציב המוגבל אני מחפש מעבד שיתן לי יחס אופטימלי של ביצועים למחיר, אני רואה שיש קפיצת מחירים בין +Athlon64 3000 ל- +Athlon64 3200 ו- Pentium-4 3.0 Ghz (במיוחד בתוספת לוח אם מתאים). האם יש גרף שמציג את ההבדלים, בתחום הספציפי הזה, בין המעבדים האלו (וחזקים יותר) כדי שיהיה אפשר להעריך את היתרון באחוזים לעומת המחיר? מה ההשפעה של זיכרונות שונים בנושא ?
-
- 0 תגובות
- 657 צפיות
-
-
-
משהו יכול לתת לי מידע על הצ'יפסטים Bh-6........??? הם נחשבים ליותר טובים מקודמם bh-5? הם בכלל נחשבים לצ'יפסטים טובים? הם טובים בעיקר לאוברקלוקינג או גם נותנים ביצועים טובים מאוד??? תודה מראש לכל מי שיעזור לי!!!! :-* :-* :-*
-
- 11 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום רב ותודה יש לי בעיה די רצינית : המחשב שלי זה :pissed:AMD Athlon processor 1400 Ghz אבל המהירות שהיתה פעם 1400 ירדה מלפני מספר שבועות פתאום ל 1050ghz ואני כמה שלא ניסיתי לשחק בביוס כלום לא עוזר המחשב עקשן מה לעשות תודה??? למחשב אין אחריות כבר
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
בוקר טוב! מצאתי בבית שני זכרונות DDR של 1Gb , בתדר 266 כשאני אשדרג את המחשב, לקנות זכרונות חדשים (אבל קטנים יותר... אין כסף...) או להשאר עם אלו? BigBen
-
- 11 תגובות
- 841 צפיות
-
-
אני הולך להשתמש בלוח של INTEL עם 915G עם מעבד 3.0 ללוח קוראים נראה לי AVALON או משהו דומה לזה לא בטוח. האם מישהו יודע משהוא עליו? אני יודע שיש לו תאימות לDDRII וגם DDR מה עדיף 256 של II או 512 I או לעשות איזהשהוא אובר קלוק או משהוא כזה ?? אפשר תהשתמש באחד של זה ואחד של זה או משהוא כזה?
-
- 7 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת מה ההבדל בין מעבד סלרון למעבד intel pentium רגיל. האם ההבדלים הם מהותיים? ואם כן במה זה מתבטא. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי את הלוח הנ"ל ולפני שאני קונה מערכת קירור מים רצינית אני רוצה לדעת עד כמה הוא טוב בOC?
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שחכתי תשם של התוכנה לקירור הצ'יפסט של ה NFORCE 2, מישהו מוכן לתת לי לינק? והדרייבר החדש הזה לסאונדסטורם? באתר של נוידיה זה 4.57, זה זה?
-
- 1 תגובה
- 429 צפיות
-
-
ברצוני לקנות את המארז + ספק הכי טובים שאפשר עד 650 שקל ראיתי שיש את הסקורפיו 868 והוא בא עם ספק 420 וואט של ריידמקס + שני מאווררים, השאלה היא האם הוא טוב? אם יש לכם עוד הצעות למארז וספק אנא רישמו תודה
-
- 13 תגובות
- 835 צפיות
-
-
קניתי מעבד 939....ועל הקופסא של הלוח אם רשום k8ns-939... בסנדרה זה טוען אחרת....
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-