עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. כרגע יש לי 2X512 כאלה: (קובץ 1) אני לא יודע להגיד לכם מה המהירות שלו. וקיבלתי עכשיו בנוסף את זה: (קובץ 2) מה אתם אומרים? הם מתאימים? יותר טוב? פחות טוב? להוריד את ה-512X2 ולהשאר רק עם ה2 אולי ה-2 לא מתאים ועדיף לא לשים אותו בכלל? להוסיף להוריד? מה אתם אומרים? תודה. בנוסף המפרט שלי כרגע הוא: לוח M - של Intel DP965LT מעבד dual core E6300 ה-2 זכרונות אני לא זוכר של מה הם - בגלל זה השארתי לכם תמונה. - אם יש דרך לדעת - תגידו לי בבקשה. כ.מסך GeForce 7900GS אם צריכים עוד פרטים תבקשו תודה. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by nesber,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש בקרוב, עם ג'יגה זיכרון(400 MHZ). העניין הוא שזה כמובן עסק מאד יקר... השאלה היא האם אתם ממליצים לי לקנות זכרונות זולים של עד אלף שקל(לכל הג'יגה) של חברה פחות ידועה? אציין כי אני לא מתכוון לעשות אוברקלוק לאף חלק במחשב, ובתוך כך הזיכרונות... האם יש סכנה כלשהי בקניית זיכרון זול?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  3. Gigabyte GA-7VAXP-A Ultra KT400A Motherboard (AGPx8,S.ATA,5.1 Sound,LAN,RAID ATA133,IEEE1394,USB 2) איך הוא בהשוואה ל ABIT או EPOX ואיך הוא ב OC כי פשוט אני רואה שיש לו מפרט מאוד מוצלח הפרט היחידי הוא שזה לא nforce2 אך האם זה באמת משנה ??

• 0 תגובות
    • 583 צפיות
  4. היי, אני מחכה כבר המון זמן לכפולי הליבות של אינטל או לפחות לבנצ'ים שלהם כדי לדעת אם לקנות אותם במחשב החדש, אבל מאז החדשה על השיחרור שלהם הם ירדו מהכותרת, מישהוא שמע משהוא על זה או שיש לו בנצ'ים שייתן לי חומר כדי לדעת אם שווה לחכות? תודה רבה!!!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  5. בס"ד שלום, קניתי חומרה חדשה התקנתי אותה, והגעתי להרכבת המעבד, הסתכלתי במדריכים איך מורחים את המשחה הטרמית על המעבד ושם ראיתי שיש ליבה קטנה במרכזו של המעבד עליה מורחים את המשחה הטרמית, במעבד שקניתי אין ליבה כזו באמצע, רציתי לשאול איך אני מורח את המשחה על כל המעבד, או רק במרכזו של המעבד (למרות שאין במרכזו ליבה כמו של המעבד במדריך). הוספתי תמונות אחת מהאינטרנט ואחת שאני צילמתי : http://www.computershop.ge/os/catalog/images/amd_athlon_64_X2_4800.jpg המעבד הוא : AMD AM2 4800 [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. Started by GONNY2,

שלום מחפש המלצה על לוח אם מעבד וזכרונות 1GB בתקציב של כ 2800 ש"ח . ואם אפשר לתת לינק . תודה.

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  7. Started by אלבר,

http://www.gigabyte.com.tw/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=1944 אני יודע שקצת ישן.. אבל רציתי לשאול איזה מעבד כדאי לרכוש ללוח ביחס טוב של עלות/תועלת?

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  8. לוח אם ג'גה בייט מדגם p965-s3 למעבדי intel ו מעבד של intel E6400 כבפול ליבה יעבוד טוב עם זכרונות twinmos twister 2gb במהירות 800MHz?

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  9. Started by gorzany,

עברתי על רוב ההודעות האחרונות בפורום, ויצאתי יותר מבולבל אני מתלבט איזה זיכרון כדאי להוסיף למעבד ולוח אם: amd64 3200 venice ו-abit an8 ultra - הזיכרונות בערך באותו המחיר (בהפרש של 100 ש"ח) - OCZ 1GB (2x512MB) DDR PC3200 Dual Channel Value Cas 2.5 TwinMos speed premium 512MB 400MHz cl2.5 *2 TwinMos 512MB 400MHz Twister bh5 *2 הבנתי שהזיכרון האחרון מצריך מתח גבוה עבורו, ואין לי מושג כמה יש לי בלוח אם ואם הוא בכלל מתאים... בקיצר, צריך עזרה דחוף, תודה מראש.

10. יש לי אפשרות ליקנות E8400 ולוח ‏EP43-UD3L ב850 ש"ח האם זה שווה יותר מ Q8200 ‏EP43-UD3L במחיר 1175 ש"ח [br]פורסם בתאריך: 12.09.2009 בשעה 18:30:38 הקפצה ענין דחוף לעוד יומיים עזרה מהירה בבקשה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  11. אני לא מבין למה זיכרונות sdram שפחות טובים מddr ויותר ישנים מהם עולים יותר. מישהו יודע איפה אפשר להשיג sdram בזול? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  12. Started by smit,

שלום, אני מחפש לוח אם טוב מבחינת ביצועים ל 64BIT SOCKET 939... לדעתי, ASUS A8V Deluxe VIA K8T800 Pro 939-pin הוא חזק מאוד והמחיר שלו זה 970 שקל.. אם יש לכם דעות לגבי הלוח או שיש לכם לוחות *זולים* יותר אבל ברמת ביצועים שווה או אף טובה יותר בבקשה תנו לי לדעת תודה מראש אנשים!

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  13. Started by memory,

קראתי בעניין את ההשוואה ואכן ניתן לומר כי נעשתה פה עבודה רצינית והושקעה הרבה עבודה אם זאת מכיוון שאני מקפיד לקרוא השוואות שנעשות בחו"ל גיליתי לתדהמתי פערים גדולים בנתונים : לדוגמא : http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=188&page=10&action=reviews ולדוגמא : http://www.ocprices.com/index.php?rev_id=188&page=2&action=reviews נראה לי שהתוצאות לא משקפות נאמנה את הנתונים

• 6 תגובות
    • 583 צפיות
  14. ב- bios הטמפ' היא סביב ה- 35 ב- אוורסט 70 למי להאמין ?

• 9 תגובות
    • 583 צפיות
  15. Started by eliko9,

איזה זכרונות הכי איכותיים מ KSP A-DATA DDR500 או KINGSTON HYPERX המעבד יהיה DUAL CORE 3800 שיהיה לו oc עד כמה שאפשר בסטוק ואולי אחרכך איזה קירור אוויר נורמלי מה אתם אז ממליצים?

• 8 תגובות
    • 583 צפיות
  16. Started by Mr. NooB,

שלום! יש לי שאלה אלייכם, אני הולך לבצע OC. כמה MHZ כדי לי לקחת ולמה?

• 5 תגובות
    • 583 צפיות
  17. יש לי Supertalent 800 CL4-4-3-8 - OC, 1X2GB. ה- CPU-Z אומרת: והסנדה: 1. האם אלו המספרים רק בגלל הגבלות של מעבד או משהו כזה? מדוע אין המערכת מנצלת את היכולות של הזכרון במלואן? 2. ה- FSB:DRAM הוא 4:5, מה לשנות כדי שיהיה 1:1? תודה!

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  18. אם מישהו הצליח להתקין (ספציפית - SB LIVE או VORTEX 2) בבקשה לספר באיזו תצורה הכרטיסים - איזה כרטיסים אחרים מותקנים על הלוח, באיזה סלוט יושב כרטיס הקול, הגדרות ביוס, וכל דבר אחר שיכול לסייע. תודה מראש!!!

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  19. Started by miki03,

לכולם רציתי לדעת מתי הלוחות החדשים של DFI צפויים להגיע לארץ ? אני מדבר כמובן על הלוחות מבוססים NFORCE4 ו PCI-E והשאלה השניה שלי היא, לא הבנתי אם הלוח יהיה SLI או " חיקוי " של SLI ?? או שיהיו שני דגמים ??

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  20. Started by BEST_VOL,

השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 583 צפיות
  21. Started by LinKinG,

המחשב מיועד בהתחלה לשימשים של משחקים וכאלה ואחר כך כנראה לקצת אובר קלוקינג לכרטיס מסך אולי למרות שלא נראה לי שאצטרך...מי הלוח היותר טוב?

• 4 תגובות
    • 583 צפיות
  22. Started by NI4NI,

אני צריך לקנות זכרון 512MB PC3200. אבל אני לא בדיוק מבין את המשמעות של שאר הנתונים (CAS,LATENCY, תזמונים וכ"ו). מה זה אומר אם כתוב שהזכרון הוא CAS2 3-3-2 T1 ? מה ההבדלים ? האם מישהו יכול להסביר פה בפירוט מה אומרים הנתונים האלו, איזה נתונים נחשבים טובים ? או אולי לצרף לינקים למאמרים שמסבירים את זה ? תודה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  23. אנשים,אני זקוק כבר לשדרג את זיכרון המחשב ל1GB... [מפרט המחשב בחתימה] לאחרונה משחקים כבר נהיו בעייתים..BATTLFIELD2 מתפקד רק על כשאיכות הטקסטורות היא על נמוך ויש לו זמני טעינה מחרידים,בHL2 יש לי את תופעת הSTUTTERING,בFEAR יש לי קטיעות קטנות כשאני מסתובב במסדרונות ועוד דברים כאלו ואחרים.. 90% מהבעיות האלו שידרוג זיכרון יכול לתקן,ואני יודע את זה מנסיון [עוד זיכרון יאפשר לי לשים את הטקסטורות בBF2 לפחות על מדיון ויקצר זמני טעינה,עוד זיכרון בטוח יפתור את בעיות הסטאטרינג בהאף לייף2,ועוד זיכרון בטוח יועיל לביצועים של FEAR] בכל מקרה,רציתי לדעת איזה חברה מומלצת?והאם כדאי ללכת על סטיק אחד של 512 או על 256*2 ? חשוב לציין שאני רוצה לבזבז כמה שפחות כסף על זה.

• 2 תגובות
    • 583 צפיות
  24. Started by BandiT,

שלום.. אני רוצה להוסיף זכרון למחשב שלי. ואני לא יודע איזה? אז ככה, זה המפרט שלי.. AMD Athlon64 3000+ Winchester Socket 939 Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4X A-Data 256x2 DDR 400 אני רוצה להוסיף עוד 512.. השאלה שלי היא כזאת, לקנות עוד 2x256 או אחד 512? וגם איזה חברה? להמשיך עם A-Data או שאפשר לערבב חברות. תודה.

25. Started by maxwell10,

קראתי במדריך את המשפט הבא: CPU Smart FAN Mode: Auto: Lets BIOS autodetect the type of CPU fan installed and sets the optimal CPU fan control mode Voltage: Sets Voltage mode for a 3-pin CPU fan PWM: Sets PWM mode for a 4-pin CPU fan . כמו כן: The motherboard has a 4-pin CPU fan header (CPU_FAN), a 4-pin (SYS_FAN2) and two 3-pin אני אכתוב את השאלה באנגלית If I choose PWM mode in BIOS then the two 3-pin slot will be disable and only the one 4-pin will be enable האומנם?

• 1 תגובה
    • 583 צפיות

דיונים חדשים בפורומים