עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שלום לכולם רכשתי לפני כשלושה שבועות את הלוח של asus (מופיע בחתימה) רק שלושה שבועות עברו והמאוורר שעל הצ'יפ מרעיש כמו איזה בית חרושת וכל פעם אני צריך לתת לו נגיעה כדיי שהוא יסתום עכשיו זה כבר לא מפסיק!! מה אתם אומרים אפשר לשלוח מייל לאסוס על זה? מה אני יכול לעשות עם זה?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  2. Started by gk,

שלום מחר אני מזמין מחשב המחשב ישמש בעיקר לאינטרנט סרטים מוזיקה ועובדה משרדית אני צריך להחליט על המעבד המחשב יורכב מ לוח של אינטל 945 זכרון ddr2 667 עכשיו על מה שאני מתלבט נורא וצריך את עזרתכם האדיבה האם לקחת מעבד 3 גיגה עם באס של 800 mh"z? או לקחת את המעבד 805 שהוא הבאס שלו 533? (וא נקודה לציון אני לא מעונין לעשות אובר קלוק כלשהו למעבד) כמה זה חשוב הבאס של המעבד?? איפה שני רוצה לקנות אמרו לי שהעדיף לקחת מעבד עם bus 800 ושגם ככה אין עדין שימוש לכפול ליבה (ועוד הערה אין לי תקציב לקנות את ה820 )

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  3. http://enthusiast.hardocp.com/article.html?art=MTE0OCwxLCxoZW50aHVzaWFzdA== שני חידושים עיקריים הם ה Expanable Layer 3 Cache והאפשרות ל Clock נפרד (ושונה) לכל ליבה DICE. כלומר בהתאם לצורך ניתן להפעיל מספר כלשהו של ליבות במהירויות שונות כדי להגיע למקסימום חיסכון בהספק. עריכה: אין לי מושג למה הדבקתי את זה באמצעי איחסון, טעות . בהזדמנות הראשונה להעביר למעבדים. בעצם לנעול כי כבר Terjen הקדים אותי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=199549.msg1749254#msg1749254

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  4. כמה WATT מעבד AMD +3000 צורך ?... זה דיי דחוף לי תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  5. המליצו לי על לוח האם הזה באיזה כרטיס מסך מדובר ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  6. Started by lion03,

אני לא ממש מכיר את הצ'יפסטים ולכן אני לא יכול לבחור לוח בעצמי אז אני מחפש השווא בין כל הצ'יפ סטים שיכולה לעזור לי

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  7. Started by Leo101,

אני צריך עזרה בלבחור לוח אם וזיכרון למפרט שאני הולך לקנות... (אני לוקח מארז וספק קיימים ומכניס בהם לוח אם, מעבד, זיכרון, ודיסק קשיח) המעבד שאני קונה.... AMD ATHLON 64 3800+ X2 DUAL CORE קירור... ARCTIC-COOLING FREEZER 64 PRO FOR AMD S754/939/AM2 דיסק קשיח... WD 320GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD3200AAKS התקציב ללוח ולזיכרון הוא 1000 ש"ח... 1. לא מתוכנן oc. 2.נכון לעכשיו אין לי תקציב לכרטיס מסך טוב, ואני לא רוצה להשקיע (גם לא יכול אני כבר חונק את התקציב) בכרטיס חלש. לכן חייב להיות ללוח כרטיס מסך מובנה. * יש לציין שבעתיד הרעיון להשים במחשב כרטיס מסך טוב ובכך להפוך אותו למחשב משחקים... המארז והספק שניהם ג'נריים אבל אני אחליף את הספק שאני אקנה את הכרטיס מסך... 3.אני …

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  8. כי אני ממש התקשתי למצא הבדלים בפירוט התכונות באתר

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  9. Started by B@LENO,

שלום לכולם יש לי מחשב לוח אם של פי סי פרטנר מהירות באס 133 מגה הרץ מעבד פנטיום 3 733 מגה הרץ 256KB SOCKET 370 זיכרון 512 SDRAM כרטיס קול קראיטיב 128 וכרטיס מסך ATI RADEON 9250 128 DDR AGPX2 כי הולח שלי תומך בAGPX2 והכרטיס AGPX8 ורציתי לקנות ללוח הזה מעב פנטיום 3 1000 האם יהיה שיפור במחשב או שעדיף להשאיר אותו במצב הנוכחי?

• 7 תגובות
    • 608 צפיות
  10. Started by le011,

שלום לכולם רכשתי ABIT IS7 לפני שבוע מעודכן עם הביוס האחרון-22. היחסים המוצאים לי בביוס הם: 1:1 4:5 וAUTO האם לא צריכים להיות שם יותר אפשרויות? או שזה תלוי בבאס של המעבד?שלי 533(P4 2800?) עם זיכרונות DDR400 האם יש ביוס אחר עם יותר אפשרויות תודה על עזרתכם

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  11. הוצאתי מהמחשב הישן את המעבד פנטיום 2 שהיה מחובר בשיטת Slot1 (איך שקוראים לזה). כמו שאתם מבינים (אם אתם לא - יש תמונות) המעבד נמצא בתוך מעטפת של צלעות קירור - יש לכם מושג אני אוציא אותו משם? תודה מראש . [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 608 צפיות
  12. Started by tg,

ברצוני לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין לוחות ה 865PE המחשב לא למטרת OC אלא לעבודה רגילה הכוללת גם עריכת וידאו דיגטלי אני מחפש את הלוח אם שיתן תמורה הכי טובה לכסף הבנתי שבארץ הלוח של INTEL PEREL הוא הכי זול , לא מתאים ל O.C אבל ביצועים דומים לשאר ? האם אני טועה , האם יש לוח אם במחיר דומה שנותן יותר ? תודה ???

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  13. Started by Cereal Killer,

אהלן חברים יש לי E8400 במהירות סטוק. עליו יושב נכון להרגע פריזר 7 פרו. בדקתי כל הקליפסים מהודקים היטב. ריעננתי משחה ועדיין יש לי הפרש טמפ' בין הליבות. ההפרש נע בין 5 ל 10 מעלות. ממה זה יכול לנבוע?

14. Started by sahargt,

אח שלי חוזר לארץ מNY חשבתי לקנות שם כמה חלקים חשבתי ללכת על אחד המעבדים הבאים 6600\6700 החשב אני צריך עזרה בבחירה לוח אם איזה לוח כדי לקנות ואיזה חברה ואיזה צ'יפסט וגם חשוב שהלוח יתמוך במעבדים הבאים גם אם יש לוח שתומך בSLI וגם איזה זכרונות כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  15. Started by carock,

איזה מהלוחות יותר טוב ובמה?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  16. Started by סל מיחזור,

המעבד הוא - INTEL CORE 2 DUO E6600 2.4GHZ 1066MHZ 8MB 64BIT כרטוס המסך - GEFORCE 8800GTX 768MB איזה לוח אם הוא המתאים והמומלץ ביותר בעיניכם? תודה רבה[br]פורסם בתאריך: 8.10.2007 בשעה 19:12:53 תיקון טעות בקשר למעבד -Intel Core 2 Quad Q6600

• 5 תגובות
    • 608 צפיות
  17. אני מעונין לקנות את ה- fx-60 אם מישהו יודע היכן ניתן למצוא אותו במחיר טוב, אשמח אם תפנו אותי. מתנצל אם זה לא הפורום המתאים.

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  18. Started by a-gold,

www.skak.co.il/Trader/Product.aspx?loc=MDB&DRID=9202003 שווה משהו?

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  19. Started by orlupo,

http://www.amdboard.com/pic.html ועוד שאלה עליו, יש למישהו רעיון איך מחברים את המחשב הזה למסך, מקלדת, עכבר וכל אלה כי זה נראה די מצומצם בצילום...

• 2 תגובות
    • 608 צפיות
  20. Started by computer_freak,

נגיד שאני מגדיר בביוס שה agp יפעל במהירות x8 אני בעצם פונה לבקר שלו ו"אומר" לו שידאג להעביר את הנתונים במהירות הזאת? והביוס פונה לבקר או לציפסט?

• 6 תגובות
    • 608 צפיות
  21. Started by eleven11,

מה עדיף - מעבד אינטל 4 3.0 עם זכרון ddr2 או ש-amd athlon 3000-939 עם זכרון ddr. לשימושי משחקים, גלישה (במספר אתרים במקביל), הורדת סרטים ועריכה. תודה

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

שלום. לא מזמן חבר שלי קנה שני סטיקים של 256 למחשב שלו (400MHZ EA) יש לו חברה לא מוכרת בשני הסטיקים הקיימים והוא ניסה לצרף את טווינמוס החדשים שהוא קנה, המחשב התחיל לצפצף לו והלכנו לחנות שממנה הוא קנה והוא אמר שהם לא יוכלו לעבוד ביחד עם הסטיקים הקיימים הם לא מסתדרים או משהו כזה. אז השאלה שלי פה היא אם אני אקנה סטיקים של חברה ויש לי מגוון אפשרויות יש סיכוי שהם לא יעבדו אצלי? יש לי שני סטיקים של 512MB של טווינמוס בתדר 667.

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  23. Started by Freddy,

מרוב שעמום של יום שישי (כן כן כן, בטוח גם לכם יש אותו), נכנסתי בביוס והתחלתי לחפש ללא כיוון מסויים. ייש ברשותי לוח של גיגה בייטס 8s651mp-rz. לאחר חיפוש של כמה דקות נתקלתי באופציות הבאות: cas lantency setting 2.5T Dram Ras Active Time 9T Dram Ras precharge time 4T Dram Ras to cas delay 4T מה האופציות הללו אומרות? הם טובות/רעות? שינויים שלהם יגרמו ל....? למה לשנות? אם כן.... המחשב שלי עובד ב OC מ 2.0 מגה הרץ ל 2.5. תודה רבה לכל העוזרים. שבת שלום!

• 1 תגובה
    • 608 צפיות
  24. שיתאים למעבד AMD כפול ליבה (AM2). תודה!

• 3 תגובות
    • 608 צפיות
  25. Started by tomer_et,

ראשית, מה דעתכם על הלוחות מהסדרה הזאת. שנית, האם כל הלוחות מהסדרה הזאת מגיעים על כרטיס מסך מובנה (און בורד) של ATI RADEON? ושאלה אחרונה - האםידוע לכם האם קיים לוח מהסדרה הזאת שמגיע עם ATI 9600 256MB. השאלה אחרונה נובעת ממפרט שקיבל קרוב משפחה שלי שכלל לוח מהסידרה הנ"ל (לא מצויין איזה רק P4R800) וכלל ATI 9600 256MB. לא היה מצויין במפרט אם הכרטיס הוא מובנה או לא. מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים