עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by ard,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם ווינדוס XP HOME SP2 ואופיס 2003 ואינטרנט אקספלורר 6. כיום יש לי זכרון DDR SDRAM 512, האם אני יכולה להחליף אותו בזכרון DDR2??? או שההחלפה תיצור לי בעיות במערכת , הסיבה להחלפה היא כי הזכרון לא תקין ואני צריכה להחליף אותו תודה

• 6 תגובות
    • 577 צפיות
  2. לחבר שלי יש בעיה כל שהיא בלוח אם וניסינו הכל כולל החלפת קבלים. זה לא עזר, המחשב עבד 40 דקות ומת שוב. הוא החליט שהוא רוצה לקנות רק לוח אם ולשים בו את כל מה שיש לו עכשיו. מה שהיה לו זה P4PE של אסוס. תמליצו על משהו לא יקר. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  3. Started by bluemail,

כמו שרשום בכותרת

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  4. אני קניתי לפני כשנה מעבד e6750 יש לי כ.מ. 8800gt יש לי צאוור בקבוק? אם כן על איזה מעבד היתם ממליצים לי.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  5. Started by המפציץ A החמקן,

הביוס שלי נעול איך אפשר ליפרוץ אותו (ליפתוח)

6. Started by Chura,

שלום האם הבדל הביצועים בין ה6600 ל 6700 מצדיק הפרש של 450 שח ? בנוסף האם הלוחות שיש היום טובים מספיק או כדאי לחכות לדברים טעימים יותר ? תודה

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  7. Started by Jules Winnfield,

בSLI ‎של 7600GT

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  8. Started by ariel7766,

שמעתי מלא פעמים את הצוואר בקבוק הזה מה זה אומר לדוגמה שהמעבד מהווה צוואר בקבוק לכרטיס מסך? תסבירו לי בכללי מה זה צוואר בקבוק?

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  9. Started by mxL,

חיפשתי את הלוח האם הזאת ולא מצאתי. אולי חיפשתי לא טוב. אולי מישהו יודע איפה מוכרים אותם בארץ?

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  10. Started by BEST_VOL,

השאלה בכותרת. תודה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  11. היום יש לי 2 גיגה 4*512 667 של קינגסטון. מערכת הפעלה ויסטה HP 32BIT . אני רוצה להרחיב ל 3-4 גיגה. מה אתם ממליצים? להישאר עם 667 או לשדרג ל800 או אולי אפילו לחכות ל-DDR3? תודה לעונים

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  12. Started by SpLiNtEr,

היי. אני ברמת-גן כרגע,עד לסוף השבוע,ואני עושה מ'ס קניות ב-KSP. כרגע יש לי 1GB של זכרון במחשב, רציתי לדעת האם שווה לי להוסיף קיט של 512,ובכך לבטל את ה-DC, האם זה יגרום למגרעות/חסרונות מסויימות. MuTaTiOn.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  13. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא למעבד: אם אני קונה מעבד של אינטל 2400 או 2600 ht (כרגע יש לי 2000 מגה הרץ) מה צריך לעשות כדי להכניס תמעבד החדש להוציא תישן מהסוקט להרים למעלה לשמור ואז תשני פשוט להכניס תרגליים שלו ואז לסגור עם הסוקט ? עריכה: הייתי בחנות מחשבים והבחור שם אמר לי שהלוח אם שלי לא יתאים giga bite titan 4 533 האם יש שחר ואמת במשפט זה ?

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  14. הכרטיס מסך שלי לא זז במחשב שלי יש לי פנטיום 4 1500 256 ראם אז אני רוצה לשדרג אותו מישהו יכול לתת לי הצעות ללוח אם טוב עים מעבד תודה רבה

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  15. Started by shlomiu,

1. מישהו יכול להמליץ על קירור טוב לצי'פסט 965 (לוח DS3), במחיר סביר ומאיפה? 2. האם ה- DS3 תומך במרובעי ליבה? לגבי ה- DQ6 זה מצוין בפירוש. 3. האם הזיכרונות האלה טובים יחסית לכמות של 2 GB? http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5956 איך זה שהם כל כך זולים? ומה אומרים התזמונים? ככל שהם יותר נמוכים זה יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  16. אני הולך לקנות ב-KSP את המעבד: ?Celeron D 3.06Ghz, FSB533Mhz, s775? ואת הלוח-אם: ?Abit SG-80 (661FX), s775, AGP, VGA, SATA? אתם חושבים שזה שווה 700 שח בכללי???

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  17. Started by maxwell10,

קראתי במדריך את המשפט הבא: CPU Smart FAN Mode: Auto: Lets BIOS autodetect the type of CPU fan installed and sets the optimal CPU fan control mode Voltage: Sets Voltage mode for a 3-pin CPU fan PWM: Sets PWM mode for a 4-pin CPU fan . כמו כן: The motherboard has a 4-pin CPU fan header (CPU_FAN), a 4-pin (SYS_FAN2) and two 3-pin אני אכתוב את השאלה באנגלית If I choose PWM mode in BIOS then the two 3-pin slot will be disable and only the one 4-pin will be enable האומנם?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  18. אז ככה: יש לי מחשב ישן PII 350 שיש עליו 3 הארדיסקים וסידי והוא מחשב להורדות, הוא כל היום עובד ומוריד מהאינטרנט עם תוכנות פתוחות, כך שהמחשב שלי ושאר המחשבים בבית פנויים לדברים אחרים. עכשיו, כשהרכבתי את המחשב, שמתי לב שבלוח שלו יש בחיבורי IDE את כל הפינים, ולכן לא הצלחתי לחבר שם כבל IDE של 80 פינים, כי יש לו מחסום כזה (פין חסר/ממולא) ולכן אי אפשר להכניס אותו שם. אז חיברתי את ההארדיסקים והסידי על כבל 40 גידים ושמתי לב שקצב ההעברה ברשת מאוד איטי, משהו כמו מגה לשניה. זאת לעומת קצב ההעברה בין כל שאר המחשבים - 10 מגה לשניה. רציתי לדעת האם המגבלה נוצרת בגלל הכבלים של ה-40 גידים והם בעצם הצוואר בקבוק פה, או שזה בכלל בגלל שמותקן שם Win98? תודה לכם.

• 5 תגובות
    • 577 צפיות
  19. Started by snir2651,

אני צריך את עצתכם של המומחים השונים באתר כדי לדעת מה עדיף לי לקחת, מכיוון שהמחשב שלי די איטי בDUAL שלו(ceon 2x512 CL5 800 MHZ) החלטתי להוסיף עוד (1GX2) זיכרונות למחשב. הבנתי שיש זיכרונות מומלצים וזולים לDUAL אבל אני צריך זיכרונות עם נתונים כמו של הזיכרון הישן כדי שהוא לא יוריד מהמהירות של הזיכרון. וגם אני צריך זיכרונות שיעבדו לי על הלוח P5B כי יש זיכרונות שלא תואמים, אז תנו את ההצעות שלכם ואני בסופו של דבר אקנה את הדבר שהכי יתאים, תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  20. האם הלוח אם הזה (Gygabyte GA 965P DS3) יכול לתמוך במעבד core 2 duo E6550? (ובזכרונות של 2GB של 800MHZ של OCZ)? באייבורי אמרו לי שהלוח לא מתאים למעבד, ולכן אמרו לי ללכת או על MSI P6N או על P35. מה אתם אומרים? (זה דחוף לי לדעת)... תודה.

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by moshen1169,

מי יותר טוב למשחקים? http://www.bit-tech.net/hardware/cpus/2009/10/26/amd-athlon-ii-x4-620-cpu-review/12 למרות שכאן רואים שלאטלון יש יתרון גדול במולטיטסקינג וגם בגלל הזיכרון L3?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  22. כותרת. לא מתוכנן OC

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  23. אני מתכנן לקנות Q6600 ורוצה לעשות OC ולהגיע ל - 3G . במהירות הזאת ה FSB יהיה 333 וזכרונות 667 יוכלו לעבוד ביחס של 1:1 ללא OC . למה שווה לי להשקיע בזכרונות טובים יותר מזכרונות 667 הפשוטים ביותר?

• 1 תגובה
    • 577 צפיות
  24. Started by dennis14,

מה ההבדל בין שני הזכרונות האלה? תסבירו לי בבקשה. 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2087&products_id=13005 2) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2041_2087&products_id=13424

• 4 תגובות
    • 577 צפיות
  25. הGA-7DXR שלי סיים את חייו בטרם עת, ועכשיו נשארתי עם T.Bird 1.4, ושני סטיקים DDR - אחד PC3200 והשני PC2100. המכשול פה הוא הסטיק הישן יותר שאני לא בטוח שהוא ירוץ על לוחות אחרים. אני מתכנן לקנות את הלוח Abit NF7-SG2 אבל אני עוד לא בטוח ב100% שה2100 ירוץ עליו... מישהו יודע לבטח ומוכן לעזור לי בבקשה? תודה.

• 3 תגובות
    • 577 צפיות

דיונים חדשים בפורומים