מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,799 דיונים בפורום זה
-
שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הביוס שלי לפי ההוראות באתר של אביט: http://www.abit-usa.com/downloads/bioshelp.php אני מגיע לשלב העדכון אחרי שהוא נותן לי כל מיני אזהרות בדוס ומגיע שלב העדכון, הוא בוחר את הקובץ מהדיסקט וכותב please wait אני מחכה מחכה מחכה... חיכיתי 5 שעות + ועשיתי את זה פעמיים ! הוא פשוט לא מתחיל את העידכון לכן כשעשיתי ריסטרט לא נהרס שום דבר. מה עושים ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 512 צפיות
-
-
למעבד P4 775 3GHZ 800MHZ 1MB שיהיה גם PCI EXPRESS לעתיד אני לא יודע מה לבחור 880.00 ¤ ASUS P5GDC PRO LGA775 Intelr 915P DDR1 + DDR2 + LAN Motherboard 830.00 ¤ Gigabyte GA-8I915P Pro Intel 915 Motherboard 709.00 Albatron PX915P Pro ICH6 LGA775 Motherboard או משו אחר ... אני לא מתחנן אובר קלוק או משו
-
- 2 תגובות
- 507 צפיות
-
-
שלום, האם יש הבדל בין הטכנולוגיה של ה 90nm לבין ה 130nm ? ביצועים ? פליטת חום ? יציבות ? תודה
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
בלי כרטיס מסך בלי כרטיס קול בלי ציוד היקפי בלי מארז בלי כרטיס טלוויזיה בלי צורב בלי כוננים בלי הארד דיסק או בקיצור רק שילוש....זכרונות (רצוי512), לוח אם, ומעבד. תודה לעוזרים ושוב...רצוי תקציב כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
הזכרונות הם אלה: ?256MB Hyper-X Kingston? (מ-KSP) ?256MB (XMS) Corsair CL2?(מ-KSP) Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX(מנועה מחשבים) איך הם בהשוואה ל-BH5 שמצויין בכותרת? הזכרונות שהראיתי שווים יותר?שווים פחות?שווים אותו דבר? זה חשוב כי מישהו אמר לי שזכרונות שווי ערך ל-BH5 עולים בחנות 1200 לשני סטיקים של 256. אני רוצה לבדוק כי אם לא אני אוריד אותו במחיר....[=
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אני משתמש בסנדרה 2005 ורציתי להשוות בין 2 מעבדים ורציתי לדעת על איזה חלקים עיקריים חשובים אני אמור לקרוא בסנדרה (באנגלית בבקשה ;D) א ועוד דבר, שמתי לב שכתוב בחלק של המעבד (processor 1) supproted speed(s תמיכה במהירויות של מה בדיוק? של הלוח במעבד אם או המקסימום אובר קלוק שאפשר לעשות למעבד??
-
- 0 תגובות
- 561 צפיות
-
-
ראיתי באתר קיאספי זיכרון קינגסטון ב450 שקל שהוא cl3 שמעתי שזה תזמון זיכרון גרוע.. על מה זה משפיע?מה יפריע אם אני אקח 2.5 או 3 אפשר הסברה קצת יותר מ2 שורות על זה תודה..(אני מעדיף ממכם ושלא תשלחו אותי לאיזשהו אתר)
-
- 2 תגובות
- 526 צפיות
-
-
טוב אז ככה: אי בקרוב אקבל מחשב עם זכרונות DDRII (אולי סטיק אחד לא ידוע :-\ ???) ואני רוצה למכור אותו / להחליף אותו או משהו כזה אני רוצה לקנות זכרונות 2X256 DDR יכול להיות גנרי גם כן מה אני עושה איפה מי בכלל אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 563 צפיות
-
-
-
התלבטתי בקשר לקניית זכרונות חדשים. מה עדיף: A-DATA 512x4 (כן כן x4) ;D או CORSAIR 512x2 CL2 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק בעתיד ורציתי לדעת מה עדיף, 2 סטיקים 512MB של A-DATA (הבנתי שהם מגבילים אותי באובקלוק, אבל בכל זאת זה ג'יגה ראם) או 512 של חברת זכרונות יותר טובה? ואם חברה יותר טובה, אשמח אם תמליצו לי על משהו בגבול ה- 800 ש"ח. תודה :]]
-
- 1 תגובה
- 452 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה תראד לפני כמה שבועות אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. אני עכשיו על מחשב של חבר (אז יש לי זמן מוגבל יחסית) יש בו WINXP זה P3 866. בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הBIOS (בלוח שלי 8KDA3J) והדיסקט כנראה היה דפוק. לחצתי Alt+F2 ובצעתי את הFlash לאחר מכן עלה המסך הבא : אני מכניס System Disk, שהכנתי ב www.bootdisk.com (win98se) ואז הוא רוצה את awdflash.exe : OK, אז אני מכניס את ה awdflash.exe, ביחד עם קובץ הBIN (הקבצים הורדו מהאתר של Epox.org).חשוב לציין, שהוספתי גם את ה autoexec.bat הנדרש, ביחד עם ובתוכו שורות הקוד הבאות, ששמרתי על הדיסקט. @ECHO OFF @AWDFLASH kda35105.BIN /py ולאחר מכן עולה המסך הבא : אני מקליד את שם הקובץ BIN, לוחץ על אנטר והוא…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
abit av8 gigabyte k8ns ultra msi k8t fir neo2 כל הלוחות הם לסוקט 939 מה דעתכם ?? איזה מומלץ??
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
יש לי זכרון של TWINMOS רגיל 512 PC3200 ורציתי להמהיר אותו ע"י הורדת התיזמונים אז שיניתי בביוס מהגדרת הOPTIMAL שהיה על 7.3.3.2:5 למה שנקרא שם מצב TURBO שזה 6.2.2.2 וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא לא עלה אז העלתי לזכרון את המתח מ2.6V ל2.7V והשאלה שלי היא כמה הזכרון מתחמם יותר מאשר קודם והאם זה יכול להיות מסוכן בשבילו כי אין לי גם שום קירור בשבילו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אחרי ציפיות רבות הגיעה ירידת המחירים המיוחלת: http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2325&p=2 ה-A64 3000 יורד ב-15 דולר. ה-A64 3500 בגירסת 90 ננומטר יורד ב-30 דולר!
-
- 7 תגובות
- 895 צפיות
-
-
מחשבי HTPC התחילו להיות נפוצים יותר משידורים חוזרים של סיינפלד, אז החלטתי שגם לי צריך להיות כזה (למה מי מת?) לקח לי בדיוק 10 שניות לשכנע את אבא לתקצב לי ת'חרא הזה, שהוא פריק של Home cinema :] אז בעיקרון, יש לי כמה שאלות (לאו דווקא על לוחות אם ומעבדים, אבל הרוב נוגע בנושא הזה, אז בחרתי לתת פה את הפוסט הנ"ל.) -מה יותר כדאי? לוח של VIA עם מעבד מובנה שלהם, או לוח Micro -ATX אחר, בלי מעבד מובנה? (יש לזכור ששקט וחימום הם בעיה עיקרית פה \=) -איזה מעבד הוא הכי (זול) קריר ואולטימטיבי למחשבי סלון שכאלה? -בקשר לשאר הרכיבים זה פחות או יותר סגור, את המארז אני אבנה לבד, או שאקנה את ה antec minuet (אם אינני טועה) מארז קטן ומדהים, הדבר היחיד שעומד בפני הוא איזה לוח ואיזה מעבד יתנו ל…
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בזמן הקרוב. יש מספר דברים שאני חייב לדעת קודם לכן... ??? אם אני אקנה בארה"ב, כנראה שאני אקנה מעבד, זכרון, כ.מסך 1. האם תהיה לי איזושהיא אחריות על המוצרים בארץ ? (אם כן איפה) 2. האם שווה לקנות בחו"ל או לא ?! אני מניח שיש אנשים שכבר בדקו את הנושא בעבר. אשמח לקבל המלצות מאנשים שבדקו/קנו בעבר (גם לגבי מקום הקנייה)
-
- 6 תגובות
- 600 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט שמותקן עליהא 2 סטיקים של 256 כלומר בס"ה 512 מיגא ועובדים כ DUAL CHANEL, ויש על הלוח עוד מקום לשני סטיקים , אם אתקין עוד סטיק של 256 וכך יהיה לי 768 מיגא ראם , זה יהיה בסדר? או שישבש ה DUAL CHANEEL? תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
tccd או bh5?? באיזה חנות אפשר למצוא אותן? כי פשוט אי אפשר לדעת רק כאשר בודקים מה שכתוב על הזכרון עצמו בגלל זה השאלה שלי היא לאנשים אשר קנו את זה מחנות מסויימת תודה מראש
-
שלום לכם. יש לי פנטיום 4 2400 והוא לאחרונה התחיל לעבוד לי על 1800. הלוח אם הוא abit IT7 ניסיתי להחזיר בביוס ולעשות load optimized .... וזה החזיר לי ל2400 באחת מהפעמים שעשיתי את זה אבל בדרך כלל זה פשוט עושה cpu is unworkable.,.. ואז press F1 to continue יש המלצה לטיפול ? אני לא חושב שיש בעיה של חום כי לא עשיתי שום אוברקלוקינב ושום דבר וחוץ מהמאוורר של המעבד שבא איתו יש מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ושתיים שמוציאים מאחורה. (מאווררים ג'נרים, פשוטים).
-
- 2 תגובות
- 463 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב "מיני" אז איפה אני יכול להשיג לוח MINI ATX מה הגודל שלו, מה מומלץ? ואיפה ניתן להשיג? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב, והוא מתלבט על הלוח, אז איזה עדיף? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=7855 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=8334
-
- 1 תגובה
- 460 צפיות
-