מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ראיתי באתר קיאספי זיכרון קינגסטון ב450 שקל שהוא cl3 שמעתי שזה תזמון זיכרון גרוע.. על מה זה משפיע?מה יפריע אם אני אקח 2.5 או 3 אפשר הסברה קצת יותר מ2 שורות על זה תודה..(אני מעדיף ממכם ושלא תשלחו אותי לאיזשהו אתר)
-
- 2 תגובות
- 511 צפיות
-
-
טוב אז ככה: אי בקרוב אקבל מחשב עם זכרונות DDRII (אולי סטיק אחד לא ידוע :-\ ???) ואני רוצה למכור אותו / להחליף אותו או משהו כזה אני רוצה לקנות זכרונות 2X256 DDR יכול להיות גנרי גם כן מה אני עושה איפה מי בכלל אפשרי??
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
-
התלבטתי בקשר לקניית זכרונות חדשים. מה עדיף: A-DATA 512x4 (כן כן x4) ;D או CORSAIR 512x2 CL2 תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 488 צפיות
-
-
אני מתכנן אוברקלוק בעתיד ורציתי לדעת מה עדיף, 2 סטיקים 512MB של A-DATA (הבנתי שהם מגבילים אותי באובקלוק, אבל בכל זאת זה ג'יגה ראם) או 512 של חברת זכרונות יותר טובה? ואם חברה יותר טובה, אשמח אם תמליצו לי על משהו בגבול ה- 800 ש"ח. תודה :]]
-
- 1 תגובה
- 435 צפיות
-
-
כבר פתחתי על זה תראד לפני כמה שבועות אבל עדיין לא הצלחתי לפתור את הבעיה. אני עכשיו על מחשב של חבר (אז יש לי זמן מוגבל יחסית) יש בו WINXP זה P3 866. בכל מקרה, ניסיתי לעדכן את הBIOS (בלוח שלי 8KDA3J) והדיסקט כנראה היה דפוק. לחצתי Alt+F2 ובצעתי את הFlash לאחר מכן עלה המסך הבא : אני מכניס System Disk, שהכנתי ב www.bootdisk.com (win98se) ואז הוא רוצה את awdflash.exe : OK, אז אני מכניס את ה awdflash.exe, ביחד עם קובץ הBIN (הקבצים הורדו מהאתר של Epox.org).חשוב לציין, שהוספתי גם את ה autoexec.bat הנדרש, ביחד עם ובתוכו שורות הקוד הבאות, ששמרתי על הדיסקט. @ECHO OFF @AWDFLASH kda35105.BIN /py ולאחר מכן עולה המסך הבא : אני מקליד את שם הקובץ BIN, לוחץ על אנטר והוא…
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
abit av8 gigabyte k8ns ultra msi k8t fir neo2 כל הלוחות הם לסוקט 939 מה דעתכם ?? איזה מומלץ??
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
יש לי זכרון של TWINMOS רגיל 512 PC3200 ורציתי להמהיר אותו ע"י הורדת התיזמונים אז שיניתי בביוס מהגדרת הOPTIMAL שהיה על 7.3.3.2:5 למה שנקרא שם מצב TURBO שזה 6.2.2.2 וכשניסיתי להעלות את הווינדוס הוא לא עלה אז העלתי לזכרון את המתח מ2.6V ל2.7V והשאלה שלי היא כמה הזכרון מתחמם יותר מאשר קודם והאם זה יכול להיות מסוכן בשבילו כי אין לי גם שום קירור בשבילו. תודה.
-
- 7 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אחרי ציפיות רבות הגיעה ירידת המחירים המיוחלת: http://www.anandtech.com/guides/showdoc.aspx?i=2325&p=2 ה-A64 3000 יורד ב-15 דולר. ה-A64 3500 בגירסת 90 ננומטר יורד ב-30 דולר!
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
מחשבי HTPC התחילו להיות נפוצים יותר משידורים חוזרים של סיינפלד, אז החלטתי שגם לי צריך להיות כזה (למה מי מת?) לקח לי בדיוק 10 שניות לשכנע את אבא לתקצב לי ת'חרא הזה, שהוא פריק של Home cinema :] אז בעיקרון, יש לי כמה שאלות (לאו דווקא על לוחות אם ומעבדים, אבל הרוב נוגע בנושא הזה, אז בחרתי לתת פה את הפוסט הנ"ל.) -מה יותר כדאי? לוח של VIA עם מעבד מובנה שלהם, או לוח Micro -ATX אחר, בלי מעבד מובנה? (יש לזכור ששקט וחימום הם בעיה עיקרית פה \=) -איזה מעבד הוא הכי (זול) קריר ואולטימטיבי למחשבי סלון שכאלה? -בקשר לשאר הרכיבים זה פחות או יותר סגור, את המארז אני אבנה לבד, או שאקנה את ה antec minuet (אם אינני טועה) מארז קטן ומדהים, הדבר היחיד שעומד בפני הוא איזה לוח ואיזה מעבד יתנו ל…
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בזמן הקרוב. יש מספר דברים שאני חייב לדעת קודם לכן... ??? אם אני אקנה בארה"ב, כנראה שאני אקנה מעבד, זכרון, כ.מסך 1. האם תהיה לי איזושהיא אחריות על המוצרים בארץ ? (אם כן איפה) 2. האם שווה לקנות בחו"ל או לא ?! אני מניח שיש אנשים שכבר בדקו את הנושא בעבר. אשמח לקבל המלצות מאנשים שבדקו/קנו בעבר (גם לגבי מקום הקנייה)
-
- 6 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח אם של גיגא באייט שמותקן עליהא 2 סטיקים של 256 כלומר בס"ה 512 מיגא ועובדים כ DUAL CHANEL, ויש על הלוח עוד מקום לשני סטיקים , אם אתקין עוד סטיק של 256 וכך יהיה לי 768 מיגא ראם , זה יהיה בסדר? או שישבש ה DUAL CHANEEL? תודה .
-
- 15 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
tccd או bh5?? באיזה חנות אפשר למצוא אותן? כי פשוט אי אפשר לדעת רק כאשר בודקים מה שכתוב על הזכרון עצמו בגלל זה השאלה שלי היא לאנשים אשר קנו את זה מחנות מסויימת תודה מראש
-
שלום לכם. יש לי פנטיום 4 2400 והוא לאחרונה התחיל לעבוד לי על 1800. הלוח אם הוא abit IT7 ניסיתי להחזיר בביוס ולעשות load optimized .... וזה החזיר לי ל2400 באחת מהפעמים שעשיתי את זה אבל בדרך כלל זה פשוט עושה cpu is unworkable.,.. ואז press F1 to continue יש המלצה לטיפול ? אני לא חושב שיש בעיה של חום כי לא עשיתי שום אוברקלוקינב ושום דבר וחוץ מהמאוורר של המעבד שבא איתו יש מאוורר שמכניס אוויר מקדימה ושתיים שמוציאים מאחורה. (מאווררים ג'נרים, פשוטים).
-
- 2 תגובות
- 448 צפיות
-
-
אני מתכנן לבנות מחשב "מיני" אז איפה אני יכול להשיג לוח MINI ATX מה הגודל שלו, מה מומלץ? ואיפה ניתן להשיג? תודה!
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר שלי קונה מחשב, והוא מתלבט על הלוח, אז איזה עדיף? זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1412&products_id=7855 או זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_290_372&products_id=8334
-
- 1 תגובה
- 442 צפיות
-
-
יום לפני הקניה רציתי לשמוע את דעתכם על קניית המוצרים הבאים לוח אם Gigabyte GA-K8NS-939 מעבד AMD Athlon 64 3000+ 2000fsb 512k Socket 939 המחיר שקיבלתי על שני המוצרים הוא 1500 ש"ח, 3 שנות אחריות על כל מוצר. החנות היא חנות אמינה ובעלת המלצות רבות... יש לי כרטיס מסך AGPX8 שאני לא מתכוון לוותר עליו, המחשב בעיקר למשחקים אך גם לעריכת VIDEO (יש לי כרטיס במחשב הישן). אודה לכם על ההתיחסות בנושא... בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 497 צפיות
-
-
-
הביאו אלי מחשב שהקבלים שלו התפוצצו... האם החלפת הקבלים יכולה להחזיר את הלוח לחיים או שזה מת?? להחליף אותם ממש לא בעיה אבא שלי טכנאי אלקטרוניקה..אז בקלות..
-
- 4 תגובות
- 595 צפיות
-
-
יש לי זכרונות, שלא כתוב עליהם כלום, ועל הצ'יפים כתוב : 16MX816 ו- 0225 איזה זכרונות אלו לעזאזל ?! והשאלה השנייה היא, האם לא משנה מאיזה חברה הזכרונות, אני יכול להוסיף עוד זכרון מחברה ומהירות שונות ?
-
- 2 תגובות
- 509 צפיות
-
-
אהלן לכל המעוניין, מקווה שתעזרו לי :s05: כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק ואין את הצפצוף של ההדלקה!! כבר בדקתי מסך וספק כוח, הארד דיסק וכרטיס מסך. במשך כמה חודשים לפני זה המחשב היה עושה לי את אותה הבעיה רק שלפעמים הוא היה נדלק רגיל. תודה מראש לכול מי שעזר
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
בזמן שהאתחול של המחשב עולה רשום לי 256 זיכרות NVRAM מה זה הזיכרון הזה????
-
- 7 תגובות
- 7.5k צפיות
-
-
משהו שמע על החברה twiness משהו כזה איך הם ??
-
- 10 תגובות
- 701 צפיות
-
-
החלטתי בסוף לקחת 939 אבל ... שוה לי להשקיע בלוח עם חיבור pcie???
-
- 10 תגובות
- 813 צפיות
-