עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by arkadur,

אני מתכנן לבנות מחשב "מיני" אז איפה אני יכול להשיג לוח MINI ATX מה הגודל שלו, מה מומלץ? ואיפה ניתן להשיג? תודה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by nirmarcu,

שלום, יש לי אפשרות לקנות בארה"ב בזמן הקרוב. יש מספר דברים שאני חייב לדעת קודם לכן... ??? אם אני אקנה בארה"ב, כנראה שאני אקנה מעבד, זכרון, כ.מסך 1. האם תהיה לי איזושהיא אחריות על המוצרים בארץ ? (אם כן איפה) 2. האם שווה לקנות בחו"ל או לא ?! אני מניח שיש אנשים שכבר בדקו את הנושא בעבר. אשמח לקבל המלצות מאנשים שבדקו/קנו בעבר (גם לגבי מקום הקנייה)

• 6 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by coil,

שלום קניתי לפני כמה ימים את הלוח הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4836 ויש לי שאלה/בעיה קטנה איתו. יש שם סלוט לכבל של הספק אבל בסלוט יש יותר מידי פינים אני מחבר את החוטים ונשארו לי 4 פינים חופשייםץ השאלה שלי היא האם זה אמור להיות ככה? הנה תמונה יותר מדויקת של הסלוט, מה שנשאר לי חופשי זה ארבעת הפינים מצד שמאל. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  4. Started by omerha,

אני יודע שהוא מזייף אבל בכמה ?

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  5. Started by BlackDiablo,

כן כן כבר אפשר לקנות את הCOMBO של GIGABYTE בנועה ב3600ש"ח הנה דוגמא למפרט הכי פשוט שאפשר להרכיב עם זה: דגם מחיר כמות AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 120/7200 SATA 8MB 535 ¤ 1 GIGABYTE GA-K8NXP SLI + 3D1 6600GTX2 3670 ¤ 1 NEC ND-3500A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X 410 ¤ 1 כונן דיסקטים 1.44 50 ¤ 1 COMPUCASE CI-6A21 400W 495 ¤ 1 סה"כ: ¤ 7110

• 12 תגובות
    • 903 צפיות
  6. Started by morientes,

אני מעוניין לרכוש לוח אם NF4 SLI ואני מתלבט בין שלושה דגמים gigabyte asus msi למרות שאת ה-MSI אין עדיין בארץ (האם שווה לחכות) תודה לכולם

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  7. Started by omerha,

נותן להם 2.8 וולט עובדים 2.5-4-4-7 יציב עבר MEMTEST וכו'... אני מרוצה עובד טוב רואים שיפור בייחוד לאחר ביטול ה PAGING FILES של ה XP אבל מה הגבול שלהם ??? למי שיש

• 50 תגובות
    • 3.9k צפיות
  8. בשעה טובה הגיע המחשב שלי, לוח K8NXP-9 של גיגהבייט. עם הלוח מגיע כרטי הDPS של גיגה בייט שמוסיף עוד 3 פאזות ללוח, בצד ימין תחתון שלו יש דיודת ענק (כתוב עליה משהו עם 6.3V), והיא נוגעת בול באחת באותו הגודל על הלוח. השאלה היא האם זה מסוכן? זה אמור להיות ככה? אני לא מדליק את המחשב עד שלא תהיה לי תשובה... (מצטער אם אני קורא לדברים לא בשם הנכון, לא מבין יותר מידי ברכיבים אלקטרונים)

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  9. יש לי לוח אם K8NS ULTRA 939 של GIGABYE יש עליו כרטיס קול מובנה כמובן, אז ככה הבעיה היא שגם אם אני שם את העוצמה של ה VOLUME על הכי חזק... זה לא ממש חזק.. במחשבים ישנים אם אתה שם את זה על הכי חזק.. אתה שומע פי 3 יותר חזק מאשר בלוח האם החדש הזה.. האם זה בעיה מוכרת? האם זה בכוונה ככה? מה אפשר לעשות כדי לפתור את זה?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by holy_banana,

שלום לכולם. אני מנסה לעדכן את הביוס שלי לפי ההוראות באתר של אביט: http://www.abit-usa.com/downloads/bioshelp.php אני מגיע לשלב העדכון אחרי שהוא נותן לי כל מיני אזהרות בדוס ומגיע שלב העדכון, הוא בוחר את הקובץ מהדיסקט וכותב please wait אני מחכה מחכה מחכה... חיכיתי 5 שעות + ועשיתי את זה פעמיים ! הוא פשוט לא מתחיל את העידכון לכן כשעשיתי ריסטרט לא נהרס שום דבר. מה עושים ? תודה.

• 3 תגובות
    • 498 צפיות
  11. הזכרונות הם אלה: ?256MB Hyper-X Kingston? (מ-KSP) ?256MB (XMS) Corsair CL2?(מ-KSP) Kingston 256MB 400MHZ DDR CL2 HyperX(מנועה מחשבים) איך הם בהשוואה ל-BH5 שמצויין בכותרת? הזכרונות שהראיתי שווים יותר?שווים פחות?שווים אותו דבר? זה חשוב כי מישהו אמר לי שזכרונות שווי ערך ל-BH5 עולים בחנות 1200 לשני סטיקים של 256. אני רוצה לבדוק כי אם לא אני אוריד אותו במחיר....[=

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  12. Started by AvigdOr.GT,

קניתי זכרון 512DDR CL 2.5 של קינגסטון. הזכרון יושב על לוח asus p4s533. עכשיו המחשב כאילו לא מזהה את הזכרון, הוא לא רושם את הדגם שלו, כמו שהיה לי על הסטיק הישן, וגם שאני מריץ Prime95 הוא נותן לי error שהולך ככה: FATAL ERROR: Rounding was 0.5, expected less than 0.4 Hardware failure detected, consult stress.txt file קראתי בקובץ הזה, לא ממש הבנתי, מה אתם אומרים שכדאי לי לנסות? לשנות מקום של הזכרון? לשנות את המהירות שלו בביוס אולי? כי המעבד שלי (2.4) עובד על 166 ?

• 1 תגובה
    • 535 צפיות
  13. Started by generalA,

מהם מעבדים מסוג Centrino ו- Dothan, ומה ההבדלים ביניהם? זה עבור מידע לרכישת מחשב נייד בשבילי לאוניברסיטה.. תודה אנשים !

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  14. Started by nehmia,

אני יודע ש 2-2-2-5 זה טוב אבל מה זה עושה מה ההבדל אם המספרים יותר גדולים או קטנים?

• 0 תגובות
    • 383 צפיות
  15. Started by אלוף במחשבים,

שברתי את הלוח שלי בטעות!!! :-[ :-[ :-[ :'( :'( רציתי להוציא אותו,הוא לא יצא. אז משכתי חזק ובוםםםםםםםםםםםםםם!! הוא נשבר אם אני אדביק אותו בנייר דבק זה יעבוד? (רציני) אני מדבר כרגע מהנייד של חבר שלי אז תמארו לעזור!!!!!! אני צריך עוד מאט ללכת

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by bd,

למעבד P4 775 3GHZ 800MHZ 1MB שיהיה גם PCI EXPRESS לעתיד אני לא יודע מה לבחור 880.00 ¤ ASUS P5GDC PRO LGA775 Intelr 915P DDR1 + DDR2 + LAN Motherboard 830.00 ¤ Gigabyte GA-8I915P Pro Intel 915 Motherboard 709.00 Albatron PX915P Pro ICH6 LGA775 Motherboard או משו אחר ... אני לא מתחנן אובר קלוק או משו

• 2 תגובות
    • 493 צפיות
  17. Started by wolf46,

יום לפני הקניה רציתי לשמוע את דעתכם על קניית המוצרים הבאים לוח אם Gigabyte GA-K8NS-939 מעבד AMD Athlon 64 3000+ 2000fsb 512k Socket 939 המחיר שקיבלתי על שני המוצרים הוא 1500 ש"ח, 3 שנות אחריות על כל מוצר. החנות היא חנות אמינה ובעלת המלצות רבות... יש לי כרטיס מסך AGPX8 שאני לא מתכוון לוותר עליו, המחשב בעיקר למשחקים אך גם לעריכת VIDEO (יש לי כרטיס במחשב הישן). אודה לכם על ההתיחסות בנושא... בתודה מראש

• 5 תגובות
    • 498 צפיות
  18. Started by Tall-Guy,

ככה, לפני כחודשים קניתי מחשב AMD 64 2800+, עם לוח אם של Abit KV8 Pro. הרכבתי את כל העסק במארז Compucase 6A19 חדש שהזמנתי. לאלו מכן שמכירים את המארזים האלו הם באים עם שני מאוררי 120MM גדולים. הלוח אם מגיע עם כמה כניסות של 3 פינים למאוורים - Cpu Aux 1 Aux 2 System חיברתי את המאורר של המעבד ל CPU, את ה Aux 1 למאורר ה 120MM הקידמי, Aux-2 ל - 120 האחורי, ואת ה System למאורר כרטיס המסך. לאחרונה התחלתי לקבל שגיאות מוזרות מ uGuru (תוכנה שמגיעה עם לוחות Abit שמפקחת על מהירות המאוררים). המד מהירות של המאורר 120 ממ הקידמי אדום, ואינו זז - למרות שכאשר פיזית אני פותח את המחשב אני רואה שהוא מסתובב. בדיקה בביוס הראתה לי שמשום מה המאורר האחורי מאורר בסדר גמור וקצב ה RPM שלו זז בצורה נור…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by alias,

שמעתי שב939 הוא 90 נמ משהו כזה? מזה הדבר הזה?? למה זה טוב??? וצריך לזה לוח אם מיוחד או משהו ?? הקיצר תגידו כל מה שצריך לדעעעתתת

• 10 תגובות
    • 907 צפיות
  20. בלי כרטיס מסך בלי כרטיס קול בלי ציוד היקפי בלי מארז בלי כרטיס טלוויזיה בלי צורב בלי כוננים בלי הארד דיסק או בקיצור רק שילוש....זכרונות (רצוי512), לוח אם, ומעבד. תודה לעוזרים ושוב...רצוי תקציב כמה שיותר נמוך.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  21. Started by kobi_af,

ראיתי באתר קיאספי זיכרון קינגסטון ב450 שקל שהוא cl3 שמעתי שזה תזמון זיכרון גרוע.. על מה זה משפיע?מה יפריע אם אני אקח 2.5 או 3 אפשר הסברה קצת יותר מ2 שורות על זה תודה..(אני מעדיף ממכם ושלא תשלחו אותי לאיזשהו אתר)

• 2 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by Little_AKA_Or,

אני מתכנן אוברקלוק בעתיד ורציתי לדעת מה עדיף, 2 סטיקים 512MB של A-DATA (הבנתי שהם מגבילים אותי באובקלוק, אבל בכל זאת זה ג'יגה ראם) או 512 של חברת זכרונות יותר טובה? ואם חברה יותר טובה, אשמח אם תמליצו לי על משהו בגבול ה- 800 ש"ח. תודה :]]

23. Started by dog_foot,

אני מעוניין לקנות גיגה של זכרונות למחשב אבל לא יודע מה יותר טוב, 4 סטיקים של 256 או 2 סטיקים של 512, אשמח לשמוע תגובה שתעזור לי עם הסבר קצר למה.. תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 533 צפיות
  24. Started by White Raven,

טוב אז ככה: אי בקרוב אקבל מחשב עם זכרונות DDRII (אולי סטיק אחד לא ידוע :-\ ???) ואני רוצה למכור אותו / להחליף אותו או משהו כזה אני רוצה לקנות זכרונות 2X256 DDR יכול להיות גנרי גם כן מה אני עושה איפה מי בכלל אפשרי??

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  25. אהלן לכל המעוניין, מקווה שתעזרו לי :s05: כשאני מדליק את המחשב המסך לא נדלק ואין את הצפצוף של ההדלקה!! כבר בדקתי מסך וספק כוח, הארד דיסק וכרטיס מסך. במשך כמה חודשים לפני זה המחשב היה עושה לי את אותה הבעיה רק שלפעמים הוא היה נדלק רגיל. תודה מראש לכול מי שעזר

• 6 תגובות
    • 703 צפיות

דיונים חדשים בפורומים