עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by epichorus,

אני יודע שהוא עם כרטיס מסך מובנה עליו אבל הוא מאוד דומה ל 965P שמעולה לOC

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  2. 1. מה ההבדל בין זיכרון בעל CL5 או CL4? איך משפיע על הביצועים? קשור לOC? וכל מה שעוד תוכלו להוסיף לי... 2. אם אני קונה לוח אם שאינו תומך ב RAID אני לא אוכל להוסיף עוד הארד דיסק אחרי זה? 3.תודה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  3. אני קונה לסבא שלי מחשב חדש בתקציב של בערך 1000 ש"ח... מעבד פנטיום דואל קור E2180, ג'יגה זיכרון DDR2 667MHZ וכו'... [הוא על פנטיום 3 ככה שזה יהווה שדרוג משמעותי.. P= ] ראיתי 2 מפרטים דומים בחנויות אייבורי וKSP שהשוני היחיד בינים הוא לוחות האם... האחד הוא של MSI: http://global.msi.com.tw/index.php?func=proddesc&prod_no=1416&maincat_no=1&cat2_no=170# והשני של :ABIT http://www.abit.com.tw/page/mi/motherboard/motherboard_detail.php?pMODEL_NAME=LG-95C&fMTYPE=LGA775 מי עדיף על פני השני?? אשמח גם להסבר מדוע.... ההבדל במחירים בין מערכות המחשב הוא 5 ש"ח... תודה לעוזרים, ובבקשה בלי הודעות בסגנון "עזוב אותך מאייבורי חרא חברה" וכו'...

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  4. Started by Dj-L@g0la5,

שלום לכל חברי הפורום, אני מתכנן לקנות מחשב חדש. כבר יש מפרט חוץ מאשר זכרונות שאני עדיין לא בחרתי. אני מתלבט בין 2: Corsair Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512MB) 800Mhz CAS 4, 4-4-4-12, TWIN2X1024-6400C4 Geil Dual DDR2 Kit 1Gb (2x512Mb) ULTRA PC2-6400 800Mhz אני לא יודע מי מבינהם יותר טוב, אז אשמח לקבל תשובה ואם יש משהו יותר טוב עד 1200 שח בדיגמה או ב-LogicPC אשמח אם תרשמו. (אני יודע שאין בחנויות האלה מבחר גדול, אך אין לי ברירה אחרת) תודה מראש, Dj-L@g0la5

5. קיבלתי המחשב לפני שבוע בתחילה שמעתי עכשיו לא ראוי לציין שביציאה האחורית אני שומע תודה

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  6. Started by RT2,

שלום..פניתי לOCZ לגבי מדוע הבוסטר לא עובד על הלוח הנ"ל (לפי האתר שלהם).. ונענתי כך: It does work. The problem is that the A8N-SLI uses a 24-Pin ATX connector, but the DDR Booster requires the use of a 20-Pin PSU connector. If you use an OCZ PSU with a snap-off 4-Pins on the end of the 20-Pin connector, you could use the DDR Booster, but 24-Pin PSU's without snap-off connectors would not work with the A8N-SLI/DDR Booster combination. If you are using a 20-Pin connector with the board as it is, you could use the DDR Booster. Most people use the board with a 24-Pin connector for added stability. תרגום מהיר: אם משתמשים בספק עם חיבור 20 פינים ללוח..אז הכל יעבוד כשורה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  7. Started by unbalanced,

אז ככה... ברצוני להרכיב מפרט על בסיס A64 3000+ עם ג'יגה זכרון. וכנראה לבחור בלוח של ג'יגהביט מבוסס K8T800 (כנראה גירסאת הפרו..) האם צריכה להיות איזה שהיא בעיה עם שני סטיקים של זכרון ??? (כנראה - 512MB Samsung DDR PC3200/400) והאם יש אילו שהם יכולות אוברקלוק ללוח הזה (אולי עם זכרונות אחרים..) הייתם ממליצים על לוח אחר אולי במסגרת התקציב של 750 ש"ח בערך.. ?

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  8. Started by TeaTime,

הזמנתי לאחרונה את הGEIL DDR 3500 היום חזרו אלי מהחנות אמרו שאין להם GEIL במלאי וגם לא צפוי להיות בזמן הקרוב הנחתי שהחנות לא מחזיקה אותם במלאי כרגע אז החלטתי לפנות לחנות אחרת ושוב אותה תשובה- אין GEIL ולא צפוי להיות האם זו מיקריות? מישהו יודע משהו על זה? לא בא לי לשלם עוד 100 שקל על המושקין או הקורסייר המקבילים

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  9. Started by Mr.positive,

שלום אני רוצה לשדרג את המעבד למפרט הבא : מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 1.86GHz 2Mb לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS4 Intel P965 LGA 775 זכרון: GEIL 4GB 2*2000MB PC2-6400 800MHz DDR2 Dual ד.קשיח: Western Digital 250GB SATA II 16MB 7200RPM כ.מסך: Sapphire ATI Radeon X1900XT PCIe 512MB 256-bit צורב: NEC AD-5170 Dual Layer DVD±R/W/DL 18X Black Bulk מארז+ספק כוח: ANTEC SONATA II Piano Black Quiet Mid Toweк אז הדרישות הם שלא יהיה צוואר בקבוק ,מעבד חזק מפרט חלש ואם אפשר גם להמליץ על גוף קירור טוב ושקט בשבילו תודה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  10. מבולבלים בין הממשקים? באנו לעשות לכם סדר במדריך טכני להבנת תקשורות מבוססות PCI-Express בלוחות אם והשפעתן על היצע המחברים השונהלכתבה

11. אפילו הכי זול ה1.86GHZ?

12. Thermaltake TT360AD 2-fan Power Supply האם הוא יספיק ל- 2.4 c p4p800 radeon 9800 pro צורב סידי הארדיסק ו-5 מאווררים לממארז?

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by SpLiNtEr,

14. Started by comp13,

שלום רב, הגיע לידי מפרט עם מעבד AMD ATHLON X2 5200. אצלכם כל המפרטים רק עם 5000. מה ההבדל? לוח האם הוא אסוס M3A78EMH. גם כן שונה ממה שאתם ממליצים, גם ברמות המחיר הגבוהות וגם בנמוכות.מה המשמעות? תןדה קומפ13

• 0 תגובות
    • 579 צפיות
  15. כנשאל בכותרת באמת שכבר בכל האתרים כל אחד רושם דעה שונה ומשונה, אם יהיה אפשר לגבש דעה בקשר לזה זה יהיה מצויין צריך את הלוח החזק ביותר למשחקים, זה עזרה למישהו שאני מכיר ואצלו כסף זה לא issue

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  16. Started by n57h,

שלום אני מתכוון לרכוש מחשב של דל. אני מתלבט בין שני מעבדים ולא יודע מי טוב יותר Intel® Core 2 Quad processor Q6600 (8MB L2, 2.4GHz, 1066FSB) או Intel® Core 2 Duo processor E7200 (3MB L2, 2.53GHz, 1066FSB) או Intel® Core 2 Duo processor E7200 (3MB L2, 3GHz, 1066FSB) שאלה נוספת היא לגבי הארד דיסק מה עדיף נפח גדול עם 5400RPM או נפח קטן יותר עם 7200RPM לגבי כרטיס מסך מה עדיף: Integrated Intel® GMA X4500HD Graphics או ATI Radeon HD 3450 256MB supporting HDMI המסך שלי יהיה עם HDMI כי אני אקנה Dell S2409W 24" Full HD Widescreen Flat Panel Monitor תודה רבה לכל המשיבים

• 4 תגובות
    • 579 צפיות
  17. Started by Gliding,

היי, חיפשתי זכרונות כאלו, ומצאתי שני סוגים שאני מתלבט ביניהם, לפי הגודל: של 512, בד"כ ב dual. הבעיה היא שבלוח שלי יש רק 3 סלוטים, וזה די בזבוז של מקום מצד שני ה-1GB תופסים פחות מקום, אבל קצת מפחיד אותי לקנות כ"כ הרבה זיכרון על סטיק אחד. בעצם מה שאני שואל היא מה דעתכם המלומדת? ועוד שאלה שקשורה לנושא: אני מחפש חנויות בחו"ל לקנות מהן כי הבנתי שזה יוצא זול בצורה משמעותית...אז אלא אם הבנתי לא נכון...יש המלצות על חנויות? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  18. Started by hmjmvhcvh,

http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s800d/overview.htm איך הלוח הזה? עם המעבד הבא: http://indigo.intel.com/compare_cpu/showchart.aspx?mmID=863729&familyID=3 המלצות\טענות\הערות וכ'ו יתקבלו בברכה

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  19. Started by matanelm,

שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב. אני מקודד סרטים, רוצה שהמשחקים יפעלו מהר. איזה יתרונות יש לכל אחד מהם? תודה רבה

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  20. Started by piti,

אני לקראתקניית מחשב חדש ובחרתי מעבד E6750 ראיתי שבמפרטים ממליצים על הלוח הזה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L שמתי לב למספר אזהות של החברה לגבי סוגי זיכרון ועבודה עם מהירות מעבד כזו, כמו כן רשום שמתאימים זכרונות בעלי מטח של 1.8V ורוב הקיטים של 2X1024 הם בעלי מטח גבוה יותר. עד כמה אני צריך להתייחס לאזהרות ולגבי המתח של הזכרון. אולי בכלל עדיף לרכוש P35 ?

• 1 תגובה
    • 579 צפיות
  21. Started by AviBsH,

שלום קודם כל רקע כללי על המערכת שלי.. מדובר על AMD 3800+ X2 Dual Core NVIDIA Gigabyte 7800GT 256MB 1GB KINGSTON CL2.5 ספק ZM460WATT נקי.. וואטים אמיתים. בנוסף קירור BT עבור המעבד.. ולוח - K8NF ULTRA 9 עכשיו , הלוח שלי דפוק.. ז"א מאז שקניתי את המחשב פה ושם היו מסכים כחולים הוא היה נתקע וכו' בקיצור רק סבלתי ממנו מחודש 12 עד עכשיו.. לאחרונה הייתי פשוט במסע של חודשיים ו.. על מנת למצוא את התקלה שזה בעצם לוח. החלפתי זכרונות ניסיתי כ.מסך אחר קניתי ספק חדש קירור וכלום לא עזר , הבעייה המשיכה והסיקו שזה פשוט לוח. היום שלחו את הלוח להחלפה. ואני בדילמה , תיכננתי להשקיע עוד 700 ש"ח על המחשב בקניית מארז Thermaltake Shark . ואז שיצטרכו לשלוח את הלוח אני פשוט אוסיף …

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  22. עריכה: נכנסתי לאוורסט ול CPUZ ושניהן מראות שתדר המעבד על 1200 ומכפלה 6 (6*200) למה? זה? הזכרונות שלי הם HZ של G.Skill עם תזמונים 4-4-4-12 למה מופיע לי בCPUZ 5-5-5-15 לשנות בביוס?

• 7 תגובות
    • 579 צפיות
  23. 1. 2G 2. 1G DUAL CHANNEL תודה מראש (תקציב 1500-1900 - לכל אחד)

• 2 תגובות
    • 579 צפיות
  24. Started by kipi25,

שלום, באיזה אופן מומלץ לבצע OC בלוח ASUS P5B DLX? דרך התוכנה המסופקת (AI OVERCLOCKING) או ישירות דרך הביוס?

• 6 תגובות
    • 579 צפיות
  25. שלום לכולם, לי חדש הנושא אבל ככל הנראה ברחבי האינטרנט לא, לא יצא לי להתקל בזה פה בפורום מאז שנרשמתי ולכן מצאתי לנכון להאיר את המצב קצת למי שהנושא חדש לו. מסתבר שיש יבואן איסטרוניקס שהחליט לשים ברקוד משלו על המעבד ולמנוע מאיתנו קירור נאות, מה גם הם טוענים שהסרת המדבקה מבטלת את האחריות. לא הבנתי למה לא לרשום את המספר הסידורי שאינטל הטביעה במעבד וללכת בצורה שכזאת ולמנוע קירור נאות למעבד. בכל אופן זה מה שקרה לי , מקרה פרטי. קניתי את המעבד עם מדבקה עליו, נורא מעצבן, קניתי אותו במחיר של BOX וקיבלתי מעבד לחוד ומאוורר למעבד לחוד. שום בוקס ושום נעליים, קופסא מקורית של אינטל לא ראיתי בעיניים (למרות שאני לא מפקפק בכך שהמעבד מקורי! מאיפה שאני קניתי בכל אופן..) בשיטוט באינטרנט …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים