עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by hfg666,

יש לי לוח אם ומעבד ישנים.. וקניתי כבר 1024 ראם וכרטיס מסך 512mb ati radeon x1600 pro שעלה איזה 1100 שקל.. בקיצור.. המשחקים עדיין לא עובדים הכי משהו.. והגעתי למסקנה שזה הלוח אם והמעבד.. זה הדבר היחיד שלא החלפתי במחשב אז שאלתי מישהו ב IRC.. ואמרתי לו מה יש לי.. ואז הוא המליץ לי על זה: http://secure.newegg.com/NewVersion/shopping/AddtoCart.asp?Submit=ADD&itemList=N82E16813157097|1,N82E16819103539|1&preitemList= עכשיו.. את המעבד אפשר למצוא בארץ ב1000 שקל בערך.. ולא הצלחתי למצוא את הלוח אם.. זה הבדל ממש גדול בכסף.. מה אתם חושבים על החלקים האלה? האם הם טובים? והאם הם יתאימו לראם והכרטיס מסך שלי? שוב, יש לי ati radeon x1600pro 512mb gecube וראם 1024 MB (PC3200 DDR SDRA…

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  2. Started by Boomer,

יש לי 768mb DDR-RAM ואני שם לב שכשאני משחק BF1942 למשל קורה משהו מוזר: כתוב שהוא משתמש בכ-350 מ"ב אבל איפה שכתוב כמה זיכרון כללי נשאר כתוב שיש 20-60 מ"ב פנויים. יחד עם כל התוכנות האחרות זה מגיע לאיזה 400 מ"ב מקסימום וה-Kernel לוקח עוד איזה 40 מ"ב. אז איך זה הגיוני שלא נשאר עוד הרבה פנוי? Win XP.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  3. קניתי לוח אם Gigabyte GA-7VAX אשר מגיע ללא התוסף שנקרא audio combo kit. התוסף הופך את כרטיס הקול אשר מגיע O/B לכרטיס 5.1 עם יציאה אופטית. אני מעוניין להשיג את התוסף אבל לא מצאתי שום מקום שמוכר אותו מישהו יודע איפה אפשר להשיג את זה?????? ???

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  4. Started by סער_שי,

http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4518 CORSAIR DUAL 2048MB 675MHZ DDRII TWINX ב-1450 שזה רק 200 ש"ח יותר מערכת VALUE כזו בדיוק. תזמונים: 12 4 4 4 שווה, לא? (דעתכם, הכוונה)

5. שלום לכולם יש לי את הלוח הנל יש לי 3 פי סי אי אקספרס ואני מעוניין לדעת אם אני יכול לשים כרטיס מסך בתור מנוע פיזיקלי גם ללא סלי וללא קשר לכרטיס שיושב לי על הסלוט כרגע וקצת הסבר על הטכנולוגיה הזאתי תודה מראש לכול העונים

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  6. שלום, יש לי פנטיום: מעבד 4 3.06GHZ זכרונות 1*256, 333MHz ו 1*500, 400MHz לוח אם ברונסוויל 2 כרטיס קול ומסך On Board בנוסף, כרטיס רשת, מודם, כרטיס 1394 ללכידת וידאו לעיתים רחוקות, בעת הדלקת המחשב הראשונית, לא ניתנת פקודה מהמחשב למסך להידלק ומסך נשאר ב StandBy. בנוסף, נראה כי גם המחשב לא עולה כלל (אני מניח, מכיוון שלא ניתן לראות כלום). למה זה קורה? מה עושים? מה שאני עושה זה מכבה ומדליק את המחשב כמה פעמים עד שמסך מופעל והמחשב עולה. האם זו בעיה ידועה? אוריאל

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  7. המלצו לי עליו לאובר קולינג אבל אני לא מכיר תחברה מישהוא יכול לתת לי פרטים עליו אם זו חברה אמינה וטובה או כדי להחליף ללוח אם של חברה מוכרת לאובר קולינג תודה

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  8. אין מה להוסיף. שתי השאלות בכותרת ובכותרתינה. תודה רבה לעונים.

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  9. Started by avidan28,

האם שווה להשקיע היום על מחשב מבוסס אתלון XP?? קיבלתי מחבר מעבד 2200 פלוס ואני רוצה לקנות לוח של גיגהבייט מבוסס אנפורס 2 אולטרא.הלוח תומך ב SATA והוא יחסית מתקדם. אשמח לקבל עצות ודעות. הרבה תודה.

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  10. Started by itayizra,

אני צריך לקנות לוח אם .. שיתאים לחלקים האלו: מעבד: Intel® Core2 Duo E7200 2.53GHZ 3MB 1066MHZ BOX זיכרון: DDR2 -800Mhz 1GBX2 כ.מסך: של nvidia ---------------------- עדיף שהלוח יהיה של חברת gigabyte ושיהיה זול (עד 300 ש"ח) תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  11. Started by ard,

שלום יש לי מחשב פנטיום 4 עם ווינדוס XP HOME SP2 ואופיס 2003 ואינטרנט אקספלורר 6. כיום יש לי זכרון DDR SDRAM 512, האם אני יכולה להחליף אותו בזכרון DDR2??? או שההחלפה תיצור לי בעיות במערכת , הסיבה להחלפה היא כי הזכרון לא תקין ואני צריכה להחליף אותו תודה

• 6 תגובות
    • 585 צפיות
  12. Started by שגיב,

שלום ברצוני לקנות לוח אם שהוא Asus P5KPL-CM עכשיו היתי רוצה לדעת עליו קצת פרטים אם הוא טוב או לא ועוד שאלה אחת מה מיוחד בציפ של לוחות שמספר הציפ הוא 945 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  13. Started by Shay_a,

אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, חשבתי לשים 4GB זכרון RAM. מישהו אמר לי שמערכת Vista 32BIT תזהה עד 3.97GB זכרון, מישהו אחר אמר שרק 3GB זכרון. כמה זכרון באמת נתמך במערכת 32BIT והאם יש דרך לגרום לזה לזהות אותו בכל זאת? תודה רבה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  14. Started by Or_s2006,

שלום! אני רוצה לקנות מחשב ואני לא יודע איזה מעבד לקנות יש 3 אפשרויות Q6600 E6750 E6850 הלוח אם הוא p35 s3 אם במידה ותמליצו לי על ה-Q6600 שמעתי שהוא מתחמם מהר זה נכון אז תנו את חותת דעתכם על המאוור למעבד THERMALTAKE BIG TYPHON 120 VX

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  15. טוב אז יש Q6600 Kentsfield - G0, אמור להיות היותר מוצלח בקבוצה ל-OC לא שיש לי תוכניות גדולות, משהו סביב ה-3Mhz גג, 1. לוח מומלץ עמיד ל-OC ותומך SLI ? (רצויי עד 1000 ש"ח, אבל אם יש משהו יקר יותר שטוב משמעותית אני פתוח להצעות...) 2. זכרונות, נראה לי 2X2GB במחיר סביר שיעמדו ב-OC המדובר... ? צפי לכרטיסי מסך : 8800GTS X 2 או 8800GT X 2, ישמש גם כ-HTPC המלצות יתקבלו בברכה.... הערה : עד כה ראיתי סקירות על ה-ASUS Striker Extreme NVIDIA nForce 680i SLI ATX, נראה לא רע אבל קצת יקר. תודה רבה גל

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  16. תזמונים וכו'? ומי נראה לכם עדיף לOC?

• 4 תגובות
    • 585 צפיות
  17. Started by ip2pi,

היי, יש לי לוח אם מסוג : asus p4s533 mx אני רוצה לשדרג לו את הזכרון עכשיו ראיתי את המפרט שלו http://www.baber.com/baber/411/asus_p4s533-mx.htm והשאלה אם זיכרון מהסוג הבא יפעל או שתיווצר לי בעיה? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=2682 (אם יש המלצה לזכרון אחר בטווח מחיר כזה של עד 250 שח 1GB אשמח לדעת) תודה מראש....

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  18. מעבד : pntium d945 3.4 ghz 4m dual core לוח אם : msi rc410m - fi x300 1gl fw אני אמור לרכוש מחר את המחשב ורציתי לדעת האם 2 הרכיבים הנ"ל תואמים ביחיד.

• 5 תגובות
    • 585 צפיות
  19. Started by CaRTeR,

אז כמו שהכותרת אומרת השאלה שלי היא למעבד: אם אני קונה מעבד של אינטל 2400 או 2600 ht (כרגע יש לי 2000 מגה הרץ) מה צריך לעשות כדי להכניס תמעבד החדש להוציא תישן מהסוקט להרים למעלה לשמור ואז תשני פשוט להכניס תרגליים שלו ואז לסגור עם הסוקט ? עריכה: הייתי בחנות מחשבים והבחור שם אמר לי שהלוח אם שלי לא יתאים giga bite titan 4 533 האם יש שחר ואמת במשפט זה ?

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  20. כמו שכבר נאמר פה , הרבה תוכנות אינן מנצלות את ריבוי הליבות כדי לבצע חישוב מקבילי ולכן אין יתרון משמעותי ל 4 ליבות על פני 2 ליבות , השאלה שלי האם זה משנה בכלל? האם לא יותר חשוב שהמתזמן של מערכת ההפעלה (schedualer ) הוא זה שידע לנצל את ריבוי הליבות? כי הרי אף פעם אין לנו ת'רד בודד שרץ במערכת אלא כמה עשרות ( פיירוול , ווינדוז , אנטי וירוס וכו' ) , ולכן בכל מקרה ריבוי הליבות ינוצל. מקווה שהייתי ברור בשאלה...

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  21. Started by lidor_abo,

חברה יש לי שתי סלוטים של 256 mb ddr 2 533 mhz האם כדאי לי להמיר אותם ל-512 ? כאילו להחליף שיהיה סלוט 1 של 512?

• 7 תגובות
    • 585 צפיות
  22. Started by natla,

אני מתלבט בין שני הלוחות הללו. מי לדעתכם יותר טוב ? האמת, שאין לי צורך בכל ה- Features שדגם ה-P מציע אבל שמעתי שהוא מאוד מוצלח ושהוא זכה בלא מעט awards לעומת אחיו הקטן ה- GA-7VAX שאין ברשת אף פידבקים עליו. האם שווה להוסיף עוד כסף ולקנות את הדגם ה- P היקר יותר? בברכת שבוע טוב לכל יושבי הפורום.

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  23. מה קורה חברים אז ככה במפרט של המחשב החדש שנתנו לי שמו לי זכרונות של 2000 mhz באתר של אינטל רשום ש ה i5 עובד עם זכרונות עד 1333 dual channel וה i7 תומך עד 1066 ב triple channel אז למה לאזאזל אני צריך 2000 mhz?

• 1 תגובה
    • 585 צפיות
  24. Started by אריה7,

שלום, אני מעוניין לקנות לוח אם ל-Core2Duo (רצוי צ'יפסט 965). ברשותי יש כבר 2 HD ישנים (IDE) וצורב IDE שהייתי מעוניין להעביר. אילו לוחות אם מומלצים מבוססי 965 יש בנמצא עם 2 חיבורי IDE? תודה

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  25. באזור ה- 800 עד 1000 ש"ח שיתאים למעבד כמו כן האם יש טעם לשים יותר מג'יגה זכרון עם המעבד הזה? תודה רבה לכולכם וחג שמח :-)

• 2 תגובות
    • 585 צפיות

דיונים חדשים בפורומים