עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by crovei,

אני מעוניין להחליף/שפר את מערך הזיכרונות שלי. כרגע המערכת שלי סבירה למשחקים (6800GT ומעבד 3G), אבל ה-512 מ"ב מאט אותי בטירוף בהמון משחקים/יישומים.. (אפילו סתם ככה בווינדוס אני מקבל לפעמים הודעה על זיכרון ווירטואלי חסר). בקיצור השאלה היא מה הכי משתלם לי.. אני יכול להוציא כרגע בסביבות ה-400 שקל.. השאלה היא איזה מערך הכי ישתלם. לקנות עוד שני סטיקים של 256 ולעשות דואל צ'אנל כפול, או לזרוק את שני הקיימים לפח ולקנות שני סטיקים של 512, או סטיק בודד של ג'יגה. הסטיקים הקיימים הם שני 256 מ"ב PC3200 (200mhz). אין לי מושג לגבי DOR/DOR2/SDRAM וכל זה.. הלוח ושאר הפרטים מופיעים במפרט שלי. תודה!

• 2 תגובות
    • 553 צפיות
  2. Started by lirancoh85,

אהלן יש ברשותי מעבד אינטל 820 DC עליו אני הולך לשים לוח אם של אסוס P5B DELUX עם 3 GB זכרונות של 667 מערכת קירור טובה במארז ועל המעבד יש קירור של TT GOLDEN ORB II שאלתי היא כמה רחוק אני יכול להגיע עם המעבד הזה ? זאת אומרת אחרי אוברקלוק טוב לאיזה מעבד אני יכול להשוות אותו..מהחדשים כמובן... תודה...נ.ב אם אתם חושבים שיש לוח אם שיתן תמורה יותר טובה בתחום ההמהרה אז שתפו אותי

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  3. Started by LiL Gangster,

1. הלוח M2N-E של אסוס יתמוך במעבדים מרובעי ליבה של AMD? זה חשוב כדי לשדרג בעתיד. 2. המעבדים הישנים של AMD עם ה90 ננומטר, מה ההבדל ביניהם לבין החדשים של ה65 ננומטר? כי הייתה הורדת מחירים של שניהם אבל אם נגיד תוכלת החיים שלהם יותר קצרה אז הם לא משתלמים כל כך. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 553 צפיות
  4. Started by bazz,

אז המתחרים: E6320 E6400 Athlon X2 5600 בעיקרון, אשמח לדעת גם את הטוב מבין השנים הראשונים בלבד. עוד דבר - איך מעבד AMD ישפיע על המחשב? האם יש מעבד יותר זול שיותר שווה את המחיר שלו?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  5. Started by יניב קופר,

השאלה שלי האם הלוח הזה תומך ב64 BIT ASUS P5RC-LA חיפשתי ולא מצאתי משהו שמציין זאת אשמח לקבל עזרה

• 6 תגובות
    • 553 צפיות
  6. האם יש בו tv out?

• 1 תגובה
    • 553 צפיות
  7. אני מתלבט בין הלוח GA-945P-S3 לבין asus p5ld2 מה יותר טוב?

• 3 תגובות
    • 553 צפיות
  8. יש את ABIT AW8 (955X) s775 או Gigabyte GA-8I945P-G מה עדיף?? והמחשב dd2 667 DUAL CHANEL וכרטיס מסך ה7600gs ובכלל אני לא מתכנן oc אז אתם חושבים שהלוחות בכלל יתמכו ב667 או שעדיף כבר לקחת את ה533 ויחסוך קצת כסף

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  9. Started by D-Bang,

יש בלוח שלי יש שלושה סלוטים (ddr pc2100), שניים מהם תפוסים 2X256mb אני רוצה להוסיף עוד סטיק זכרון של 512mb זה אפשרי? הקונפיגורציה הזאת לא תפריע לביצועים?

• 5 תגובות
    • 553 צפיות
  10. איזה לוח אם יותר טוב Gigabyte GA-8I945P Intel 945P Motherboard או ASUS P5PL2 LGA775 Intel 945 DDR2 + 1000 LAN Motherboard ?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  11. לא יאמן ,זה ממש כמו המחיר בארה"ב : http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1501

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  12. כבר חודשיים אני מחכה

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  13. אני בעל לוח של asrock ושמעתי מסיפורים שיש בעיות עם הזיכרונות של TwinMos והלוחות של asrock זה נכון כל הקטע? בתודה מראש, דור

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  14. Started by nec5e,

האם יש בעיה להרכיב מעבד e6600 על הלוח gigabyte 965p-ds3?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  15. יש לי Supertalent 800 CL4-4-3-8 - OC, 1X2GB. ה- CPU-Z אומרת: והסנדה: 1. האם אלו המספרים רק בגלל הגבלות של מעבד או משהו כזה? מדוע אין המערכת מנצלת את היכולות של הזכרון במלואן? 2. ה- FSB:DRAM הוא 4:5, מה לשנות כדי שיהיה 1:1? תודה!

• 3 תגובות
    • 552 צפיות
  16. Started by computer_freak,

כי בעצם E6300 זה לא ליבת קונרו... ?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  17. Started by mistaarvim,

בדקתי בביוס וכתוב שם *7 נכנסתי לתוכנה CPUZ וכתוב שם כפול 6 תראו.. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 552 צפיות
  18. אשמח לתשובה

• 9 תגובות
    • 552 צפיות
  19. Started by Ac-Boy,

חיפשתי בשאלות ותשובות לא מצאתי את התשובה מה הוא CL? יש CL5 CL4 וכו', כמה שיותר גבוה המס' המצורף לCL זה יותר טוב? מה הוא בכלל הCL?

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  20. Started by MC Misha,

שלום חיפשתי לוחות אם מתאימים למעבד AMD Athlon 64 x2 4000 והסתבכתי מישהו יכול לעזור לי למצוא לוח בסביבות ה400-500 שח?

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  21. Started by TrancEnergY,

ברצוני להרחיב את הזכרון שלי בעוד גיגה נוסף אך אינני יודע איזה זיכרון יתאים למחשב שלי מה שמטעה אותי הוא שהזיכרון שלי רץ ב200 mhz וכל הזכרונות שיש היום בשוק הם על 400 mhz כמו כן ישנו נתון (CL) אינני יודע למה הוא מתייחס אני מצרף נתוני מפרט של המחשב שלי והזכרון שברשותי ואודה לכם אם תוכלו להסביר לי איזה סוג של זכרון לקנות כדי שיתאים למחשב שלי ( 1 גיגה בלבד ) [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 552 צפיות
  22. Started by bogdant,

?965P-DS3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E? 950 ¤ ?965P-DQ6 s775, Conroe, P965, DDRII 800, 2xPCI-E? 1290 ¤ לא יודעה מה לקחת מה יותר חזק יותר מהיר ויותר טוב באובר מה כדי מביניהם גם עם אפשר לינקים לטסטים עם יש תודה

• 4 תגובות
    • 552 צפיות
  23. Started by barak_i,

היי לחבר שלי יש לוח אם intel D845GBV מעבד פנטיום 4 2.4 ג'יגה... הוא רוצה לקנות זכרונות.... כמה שאלות: 1) האם הוא יכול לשים די די אר 2? 2) אמורה להיות לו בעיה עם לשים זכרונות במהירויות גבוהות? 3) יש איזושהיא מהירות מקסימלית של די די אר שהלוח אם מסוגל לעבוד איתה? (אני יודע שנפח המקסימלי הוא 2 ג'יגה)

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  24. Started by Bright Moon,

מקור: The INQ. לא הייתי מזלזל, אחרי הכל, הם היו הראשונים לחשוף את עסקת Dell-AMD! נ.ב. שימו לב: הכתבה מכילה תאריכי השקה בארצות שונות ודבר חשוב נוסף הוא שכל המחשבים הללו (חוץ מהעובדה שהם ל-Entry Level) מכילים מליוני מעבדי AMD וצ'יפסטים של Nvidia - שיתוף הפעולה לא מת לאחר הקמת DAAMIT.

• 5 תגובות
    • 552 צפיות
  25. יש לי תוכנות גרפיקה ישנות (מסוף שנות ה-90). עד היום בכל המחשבים הם עבדו יופי. עכשיו במחשב החדש שלי עם CORE 6400 הן נתקעות (בפתיחת/ייבוא/ייצוא קובץ בדרך כלל - החלון נתקע והתוכנה מספיקה להגיב). האם ייתכן שהדור החדש של מעבדי אינטל לא תומך בתוכנות ישנות? יש פתרון?

• 2 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.