עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by asafm,

אני מאוד שמח לדעת מה זה HTT ומה בדיוק הכוונה ששברו אותו עכשיו חשבתי שמעבדים נמדדים בFSB

• 3 תגובות
    • 939 צפיות
  2. היי יש לי לוח P4GD1 של ASUS זה לוח PCIE עם לסוקט 478 עם ציפסט 915P התקנתי 256MB כפול 2 בשני הסלוטים הכחולים. והתכנה מראה שהם עובדים במהירות של 200 במקום 400 או אפילו 800 ב DUAL, היא לא אמורה להראות 400 או 800 MHZ? מצורפת תמונה. תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  3. היי! לאחרונה חשבתי על פתיחת עסק קטן מהצד לייבוא חלקי מחשב איכותיים לארץ ומכירתם. מדובר על כמות קטנה (כ-5 עד 10 לוחות אם, 5-10 סטיקים של זכרונות, 5-10 מעבדים). לדוגמא, DFI NF4, G.Skill, AMD 64. אני משוכנע שזה יכול ללכת לא רע. מדובר בהתחלה בהשקעה לא גדולה. חשבתי לקנות מאתר בחו"ל (ארה"ב, לדוגמא) ולמכור בארץ במחיר נמוך מחנויות. חשוב שיהיה רווח (אם כי אני לא מצפה לרווח גדול בהתחלה) ואולי בהמשך להתפתח לעסק גדול יותר כדוגמת נועה או הדובים (שזה החלום שלי). רציתי לקבל הצעות במה זה כרוך (ממי שיש לו נסיון בעבר), לדוגמא, עלויות שילוח, שחרור מהמכס, מע"מ. אשמח לשמוע גם משותפים פוטנציאליים. ביי, Zulu

• 16 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by taschi,

איזה חברה יותר טובה בסוג זיכרון DDR 512MB 400MHZ , יונדאי - HYUNDAI CL 3 או A-DATA CL2.5 או GEIL CL 2.5 ובכלל A-DATA באותה ליגה של יונדאי או שזה תלוי בתיזמונים בלבד, למבינים דרגו לי אותם לפי הסדר בבקשה וזה מה שיש לי לבחור אז זכרונות שצריך משכנתה עליהם כמו CROSAIR או OCZ שלא באים בחשבון... כל טוב! נ.ב. יונדאי זה בעצם HYINX, אז זה זיכרון דיי פשוט כמו A-DATA כי לא מדברים פה על SDRAM, שאז יונאי היה על באמת זיכרון תותח, אז השאלה אם הוא נשאר טוב?

• 7 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by RT2,

שלום חברים, קודם כל כמה מילים על הלוח..לוח מעולה, מבסוט ממנו עד מעל הראש (עם הביאוס החדש 1004.001). 10*270 יציב ב3500 שלי מתח דיפלט וקירור אוויר.. 33 שניות בSUPERPI והכל.. מי שאומר שהלוח אינו מתאים לOC, טועה..הלוח מתאים ועוד איך, כרגע הזכרונות חוסמים אותי.. 4x256 OCZ PC4000 Performance DDR500 שאגב למכירה למי שמעוניין השאלה שלי היא כזאת, החיבור הרחב (ה21 פינים) על הלוח הוא שונה ממה שראיתי עד עכשיו! הוא פשוט יותר גדול, יש בו יותר פינים..אבל מה שכן, הספק שלי נכנס לשם בצורה לא מושלמת. (Antec 430 truepower) אני מתכוון שהתקע של הספק יש בו פחות פינים ממה שיש לי בלוח..ככה שכשאני מכניס את התקע לשקע, התקע יושב בצד ימין של הפינים, והקליפס לא נסגר..(כי זה לא באמצע). זה בסדר שזה…

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  6. איזה מעבד יותר טוב? של אינטל? או AMD?? מבין החדשים ביותר....

• 27 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. Started by tk_mc,

אני ראיתי פה כתבה על ליבה חדשה מבית ATI עכשיו אין לי מושג מה זה מישהו מוכן להסביר לי מה זה ליבה?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by aquarius,

האם אפשר מעשית לחבר כמה מעבדים וכמה זיכרונות ולהשיג עלייה בביצועים?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  9. Started by alias,

מזה בכלל? ושמעתי שבמעבדים של amd הם קצרים יותר אז זה יותר טוב ?? הקיצר משהו יכול להרחיב קצת?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Zippo,

קודם כל, יש לי 256 RAM זיכרון, רציתי לדעת אם שווה לקנות ב300 עוד 256 כדי שיהיה לי 512 RAM, עכשיו המעבד שלי הוא 1.83 ג'יגההרץ, רציתי לדעת כמו עולה לשדרג ל3-3.5 ג'יגה הרץ, זה יקר יותר מזיכרון? אני רציך להתחיל לחסוך...

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  11. Started by BuNKeR,

שלום לכולם לחבר שלי התקלקל הלוח אם יש לו מחשב יחסית חלש אבל הוא לא רוצה לשדרג הכל רק להחליף את הלוח אם אני צריך המלצה ללוח טוב אמין רצוי עם כרטיס קול איכותי עליו כמו שיש בEpox המעבד שלו Duron 1700 זיכרון DDR רצוי כמובן שהלוח יהיה זול 300 - 400 שקל

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. Started by Blotus,

שלום, יש לי בעיית התחממות יתר במעבד, בדקתי ע"י תוכנת הEVEREST וגם ע"י בדיקה בלוח אם, בנוסף לכך שמתי את היד על גוף הקירור של המעבד ולמען האמת התחושה שלי שהגוף עצמו לא חם באופן מיוחד, אך למרות זאת הטמפרטורה של המעבד מגיעה בין 60 מעלות עד כ-75. כשבאופן נורמלי זה נמצא על 59,60 מעלות. בנוסף לכך בדקתי אצל חבר נוסף שיש ברשותו אותו מעבד, גם אצלו אותה בעיה קיימת.. שמתי משחה טרטמית של QUICK SILVER, הוצאתי את המעבד ממקומו והרכבתי אותו בשנית, בדקתי שכל המאווררים אכן פועלים ושממאוורר המעבד עושה את כמות הסיבובים שהוא צריך לבצע בדקה אחת. כך שאין לי ממש רעיון או סיבה ממה זה נגרם וכתוצאה ממה זה.. האם למשהו יש תשובה או הסבר הגיוני? שכחתי להזכיר שבעקבות זה יש לי לוח אם של ABIT AI7, ובביו…

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by wArezm0n,

בבקשה תעזרו לי לבחור איזה לוח לקנות את הUltra-D או את הSLI-D ואת שתיהם אני יכול להשיג באותו מחיר ובבקשה אל תרשמו את תדעתכם על לוחות אחרים רק על אלה שציינתי תודה

• 6 תגובות
    • 726 צפיות
  14. Started by Da-Funk,

איזה חברה הכי שווה לקחת.. מהירות 3200 1GB... ? דחוף תודה!

• 9 תגובות
    • 641 צפיות
  15. כיצד אני יודע עד איזו מהירות זכרון מסויים יפעל על לוח מסוים? למשל הלוח הבא - http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-130-468&depa=0 רשום Supports dual channel DDR266/333/400 Max 4GB ועדיין ראיתי בפורומים אנשים שמים עליו זיכרון של 500 ויותר מגה הרץ...

• 1 תגובה
    • 473 צפיות
  16. כל המארז מאוד קריר וכל שאר הטמפרטורות הם לא יותר מ30 מעלות אבל רק הCPU על 70 מעלות לא עולה ולא יורד... לא משנה כמה המחשבלא עושה כלום.... כשפתחתי את המארז זה עדיין לא ירד וכשנגעתי הגוף קירור הוא היה קפוא... יש איזשהו דרך לתקן את זה בלי להחזיר את המחשב למעבדה? הבעיה הגדולה היא שבגלל שהCPU על 70 מעלות כל המאווררים מסתובבים הכי מהר שאפשר ואז יש הרבה רעש... יש איזה דרך להנמיך את המהירות שלהם בלי לבנות פאן באס? (אני יוכל לבנות כזה רק לפחות בעוד שלושה חודשים....)

• 5 תגובות
    • 566 צפיות
  17. יש לי מחשב פנטיום 3 600 מה"צ יש לי לוח אם מסוג ECS דגם P6BXT-A בלוח יש 3 סלוטים לזכרונות וע"פ האתר הוא יכול לקבל עד 768 מגה ראם 3*256 SDRAM 1. אבל כאשר אני מתקין זכרון 256 SDRAM הוא מזהה את זה כ 128 מגה כאשר אני שם 2*256 הוא מזהה את זה כ 2*133 סה"כ 256 וכאשר אני שם 3*256 מגה הוא מזהה רק 3*128 סה"כ 394 מגה SDRAM מה הבעייה ומה לעשות? 2. פניתי לאתר של ECS לעדכון הביוס והורדתי קובץ עם סיומת BIN איך מעדכנים את הביוס? המחשב לא מוכן לעדכן ביוס עם WINFLASH כמו שכתוב באתר זה לא עובד

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  18. איכשהוא אתר צרפתי כלשהוא השיג P4 EE 720 (3.73ghz 2mb l2 1066mhz FSB) ואת הP4 630 (3.0 ghz 2mb l2 800fsb) זה לא משנה איך - מה שמשנה זה התוצאות - ככל הנראה מי שציפה שנראה כאן עוד פעם מקרה של ווילמייט-נורת'ווד יתאכזב ... התוצאות לא ממש מראות על הבדל רציני בביצועים בין ה630 ל530 , ה630 למשל עדיין מפגר בהרבה אחרי הA64 3000+ במשחקים. וככל הנראה גם הישומי 64 ביט רצים גרוע יותר על אינטל (אם כי את זה אני מודה שלא הבנתי מהכתבה שלא קראתי את כולה אלא מהקישור אליה בכתבה של האינקויירר) לינק לכתבה עם תירגום Worldlingo לאנגלית (תעבירו דפים עם הלינק בתחתית הדף ולא עם הקומבובוקס למעלה): http://www.worldlingo.com/wl/translate?wl_lp=FR-EN&wl_fl=2&wl_rurl=http%3A%2F%2Fhttp%3A%2F%2F…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  19. http://img76.exs.cx/my.php?loc=img76ℑ=260onbh51yv.jpg משער שאם הייתי מחבר עמוד חשמל לdimm הייתי יכול קצת יותר מסתבר ש 3.3 וולט זה לא תמיד כ"כ הרבה טענות? שאלות? מענות? אני אשמח נדב

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. איזה לוח ברמה גבוהה ניתן לקנות במקום ה MSI NEO4 שתכננתי לקנות ? האם כדאי לחכות עוד קצת ?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eliasfen1,

יש לי מעבד אינטל 2.4 לוח אינטל 845 512 מגה זיכרון קינגסטון כרטיס מסך ATI 9700 PRO שאלתי האם יש טעם לשדרג את מחשב והאם יש בכך תועלת? למעבד AMD64 ביט סוקט 939 לוח של ABIT AV8-3rd Eye K8T800 Pro)

• 6 תגובות
    • 851 צפיות
  22. Started by SupeRnovA,

תודה.

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  23. שלום לכם! אני רוצה להחליף זיכרון ודיסק קשיח ויש לי בעיה, אני לא יודע איזה טכנולוגיות הלוח אם שלי תומך, יש לי P4S533VM ואיך אני מגלה את התכונות שלו כגון : איזה זיכרון אני יכול לשים בו, איזה דיסק קשיח? SATA או ATA ץ? ניסיתי עם התוכנות SANDRA ועוד כמה אבל הם לא עזרו. בבקשה זה ממש דחוף לי!! ועוד משהו: באחד הסריקות מחשב הוא מצא לי את זה: Bank 0 : 256MB DDR-SDRAM 2.5-3-3-6CL 1CMD מה הטכנולוגיה של הזיכרון? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 759 צפיות
  24. Started by The_Byter,

Just got home with my new DFI here r some pix: Rev A02 ! a damn new mobo and I got some crazy SLI action going on ! :toast: cpu and gfx next...

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by The Ghost,

המורה שלי לאלקטרוניקה הסביר לנו איך המעבדים הישנים ייצרו קלוקים, והגיעו למהירויות של כמה מגה הרצים. הוא אמר שיש במעבד גביש וכמה קבלים,הקבלים נטענים ומתפרקים וע"י כך גורמים להתכווצותו והרפייתו של הגביש. הבעיה היא שהקבלים נטענים ומתפרקים בזמן של כמה מיקרו שניות,זמן זה לא מספיק כדי להגיע למהירויות של ג'יגה הרצים. אז השאלה שלי היא איך פועלים המעבדים החדשים? איך הם מייצרים כל כך הרבה קלוקים בשנייה?

• 0 תגובות
    • 508 צפיות

דיונים חדשים בפורומים