עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by TC2B,

עם ערכת מעבדי המערכת החדשה בסדרה של ה NF4 לתחנות עבודה ושרתים: http://www.nvidia.com/page/nforce_pro.html דף המוצר באתר היצרן: http://tyan.com/products/html/thunderk8we.html הערה: למי שעוסק ביצירת תוכן 3D זה סוף הדרך של סוף הדרך.

• 2 תגובות
    • 532 צפיות
  2. אז ככה אני עובד בחנות מחשבים ויום יום יש לי מחלמות עם המוכרת "המרכזית" בחנות היא כל הזמן מטעה לקוחות וזה ממש מעצבן אותי... אני רוצה אחת ולתמיד להראות לה שכל הדברים החדשים האלו כגון ה SATA , PCI-E , DDR2 הם בגדר של גימיק ועדין לא מנוצלים טוב ואפילו אין שיפור בביצועים בינם לבין הדור הקודם שלהם אני אומר לה להגיד ללקוחות שזה דור העתיד אבל השיפור זה לא שיפור גדול שזה עדין שיפור קטן אבל לדבר אליה זה כמו לדבר לקיר כל הזמן אומר מה פתאום DDR2 הרבה יותר מהיר וגם PCI-E ומה ? כי זה x16 ו AGP זה x8 כמו איזה ילד בן 10 " מה 16 זה יותר מ 8 אז 16 יותר מהיר" ומה שאני מחפש אלו אתרי השווה בין הדברים הישנים לחדשים להראות לה שאין שיפור ואפילו לפעמים זה פחות טוב (דוגמא ה…

• 11 תגובות
    • 824 צפיות
  3. Started by Pundag,

שלום לכולם .... אני מחפש לקנות לוח אם של ינטל שיהיה לו PCI-E יתמוך ב DUAL CHANNEL ויוכל להריץ משחקים מהר.... כמובן שבקשר למשחקים יותר חשוב כרטיס מסך , אני קונה 9800XT , אבל בכול זאת , אני מחפש לוח אם מהיר טוב ואמין. בתקציב של עד 1000 בערך. חשבתי על משו בסגנון 915 , אז אם אפשר המלצות ורעיונות תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  4. Started by oren13,

לזיכרונות של קינגסטון אני קונה סטיק אחד של 512 ddr pc400 ב - 488

• 2 תגובות
    • 543 צפיות
  5. Started by crazydiamond,

שלום לכולם אני רוצה לבנות מפרט אשר ישמש לעריכת וידאו, כמובן בליווי כרטיס דגימה ייעודי לכך, אך כל הרינדור והעיבוד יבוצעו בעזרת המעבד והזיכרון כמובן, ופה נשאלת השאלה: אני מתלבט בין amd athlon 64 3200 לבין intel prescot 3200 המחשב יהיה עם 1 ג'יגה זיכרון ועוד דברים טובים אחרים אך השאלה העיקרית הנשאלת כאן היא איזה מעבד לקחת למרות שאני יודע שאינטל קצת יותר מהירים בקידוד האם ההפרש הוא משמעותי - עניין של שניות, דקות או שעות. נא תשובתכם בהקדם.

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  6. Started by ברק,

מעניין לראות את האחוזים

• 50 תגובות
    • 2.8k צפיות
  7. Started by a-v-i,

http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=642 מישהו שמע על הלוח הזה ויודע אם הוא אמור להגיע לארץ ואם כן מתי? לפי מה שאני רואה שם, יש לו תמיכה גם ב PCI-E וגם ב AGP... האם אני רואה נכון? עריכה: אה אוקיי, אני רואה שזה משהו אחר - AGR, ולא כל הכרטיסי AGP נתמכים..

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. UPPPP אז מה יותר טוב?...במה זה יבוא לידי ביטוי?...קידוד מהיר?..משחקים יותר מהר?...משהו יותר לאט??

• 5 תגובות
    • 676 צפיות
  9. ככה...הביאו לי זירכרון למחשב... יש שם כמה מדבקות...הנה מה שכתוב... SAMSUNG 0219 M368L3313CT1-CD80 ועוד אחת MAIL MEMORY 256Mb PC133 (ומספר מחוק כנראה 5)M32M648YL-7 כל הצ'יפים עצמם כתוב... SAMSUNG 217 K4H280838C - TCB0 אפשר עזרה??..מידע על הזיכרון..סוג, איזה PC ותיזמונים... עכשיו עוד שאלה....מה עדיף??..אם הזיכרון הזה הוא DDR...אז להחליף את מה שיש לי SD384 PC133... ואם זה SD...אז אני יוציא את ה128 שיש לי ויחליף אותו...ואז יהיה לי 512...

• 6 תגובות
    • 695 צפיות
  10. Started by tavlins,

שלום יש לי כרטיס radeon 9700 pro 128 mb זכרון פנימי 512 DDR ומעבד של אינטל 1.6 (לוח אם P4B266-C [כן לא הכי חדש שיש]) אני משחק פיפא ופתאום המשחק קורס.... זה קרה בעוד כל מיני דוגמאות אחרות עם תוצאה טיפה שונה... אני יודע שזה קשור לכרטיס מסך והרי הכרטיס מסך הוא טוב אז אני מרגיש כאילו המחשב שלי מונע ממנו לפעול כמו שצריך... הכל מצביע על המעבד כי כל השאר פועל טיפ טופ (גם עם המעבד אין בעיה רק שאולי הוא איטי מידיי)... אם מישהו יכול להגיד לי מה קורה לי במחשב.. אם המעבד זאת הבעיה.. אני אודה לו מאוד .... בתודה מראש, שי.

• 8 תגובות
    • 756 צפיות
  11. אני רוכש השבוע את הלוח הזה של גיגה בייט... הוא נחשב סביר לאובר קלוק ?

• 0 תגובות
    • 525 צפיות
  12. Started by Danny_Malis,

איך אני מוודא שהזכרונות עובדים טוב וב-Dual ? בתוכנה CPU-Z אני רואה שהמהירות הכי גבוהה שלי היא 200MHZ והזכרונות הם 400MHZ .

• 3 תגובות
    • 579 צפיות
  13. Started by Danny_Malis,

שלום לכולם ! אני מחפש לוח אם טוב מתוצרת אינטל האם יש למישהו המלצות ? (בגלל סיבות אישיות אני מעוניין באינטל בלבד)

• 38 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by Lanzar,

שלום לכולם יש לי לוח של DFI , דגם LAN PARTY UT NFORCE 3... רציתי לדעת אם אני יכול לחבר לו יציאה אופטית? אני מתכוון כמו של הלוחות של ג'יגה בייט שבאים עם היציאה בניפרד... השאלה אם יש לי חיבור כזה על הלוח... ואם היציאה אופטית של ג'יגה בייט תתאים ?

• 4 תגובות
    • 672 צפיות
  15. Started by evman007,

זה רושם לי בבנצמרק של הזכרונות-pc1600! יש לי pc2700 בכלל. מה זה?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by Dr__MIKO,

שלום אני קונה לוח אם לפנטיום 4 3mhz המליצו לי בחנות על p4p800SX (i848) sb sata lan מזה התוספת sx? ראיתי באינטרנט עוד כל מיני תוספות- d,sx ובלי תוספת בכלל. מה הכי טוב? ומזה i848? ומי שיודע שיוסיף מחיר מומלץ תודה לעונים תום

• 7 תגובות
    • 637 צפיות
  17. Started by rino,

שלום לכולם המחשב שלי מבוסס פנטיום 4 2.4GH על לוח ABIT IS7E יש לי 2 מקלות זיכרון שם קרוסייר 256MB ,האחד 3000 ווהשני 3200 {כי מי שהביא לי מחו"ל לא שם לב להבדל} עכשיו אני רוצה להוסיף עוד 2 מקלות של 256 MB אבל לא מעוניין להוציא 450 ש"ח למקל על קרוסייר. אני לא עושה OC רצחני לזיכרון ולא ממש יודע איך להתעסק עם התיזמונים . אני מבקש המלצה לזיכרונות שאפשר להוסיף לקרוסייר DDR400 שלא יקרעו לי את הכיס אך יעבדו כמו שצריך. תודה

• 2 תגובות
    • 516 צפיות
  18. Started by fatNjazzy,

האם לוח שתומך ב ECC מחייב שגם כרטיס הזיכרון יתמוך בזה? או שזה עניין לוח אם גרידא. תודה

• 5 תגובות
    • 632 צפיות
  19. Started by nimrodim,

אני מבין שקיימים 3 דגמים: אחר חיפוש קצר בפנדה ראיתי שהמחיר של ה- SLI-D הוא 1250 ש"ח בעוד ש ה-ULTRA D עולה 1560 ש"ח. http://www.pandas.co.il/default.php?cPath=609_270_822_823 כנ"ל בנועה: http://www.noacomp.co.il/category.asp?catcode=172 ציפיתי שה - SLI יעלה יותר? מישהו יכול להסביר לי?

• 29 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. Started by BlackDiablo,

http://planet.nana.co.il/bdz/tf.JPG לדעתי זאת טעות... אבל יכול להיות שיש כזה מעבד ? יש חיה כזאת ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by maor101,

שאלה די בסיסית אבל אני לא הכי מבין בחומרה, אז אני אשמח לקבל תשובה. יש לי במחשב כבר זכרון ddr 256mb (שאני לא בטוח מה המהירות שלו), יש לי זכרון אחר של 256mb במהירות 333mhz. הבעיה היא שאני לא יודע מה המהירות של לוח האם, אם אני יוסיף את הזכרון הזה ללוח אם והמהירות של הלוח יותר נמוכה מהמהירות של הזכרון, הוא יידע להתמודד עם זה ולהשתמש בזכרון עם המהירות המקסימלית של הלוח או שזה עלול לשרוף את הלוח? ועוד משהו, יש תוכנה שיכולה לתת לי את הפרטים של החומרה, בלי שאני אצטרך לפתוח את המארז?

• 1 תגובה
    • 479 צפיות
  22. היי, אני מחפש לוח אם 939 אבל לי יותר חשוב כרטיס הקול והפיצ'רים כמו הרבה USB וכאלה... אני לא מתכוון לשחק עלי משחקים כבדים או לעשות אוברקלוקינג. אשמח לקבל המלצות סביב ה1000 ש"ח אפשר (רצוי) גם פחות כמובן. תודה!

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by wArezm0n,

שלום אני צריך הצעה איזה לוח אם לבחור אני לא OCer אבל אני גיימר כבד מאוד ואני לא רוצה לקנות שתי Geforce אני קונה X850 XT PE התקציב של הלוח זה 1200 עד 1550 לא פחות ולא יותר וחשוב שהלוח יהיה בChipset nForce 4 ושיהיה בו SLI או DXG למרות שאני לא ישתמש בהם עכשיו תודה.

• 21 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Niv golan,

מעבד 550 mhz פנטיום 3.... המאורר של המעבד לא עובד בצורה אחידה האם זה צריך להיות ככה או שזה בעיה?? אם זאת בעיה מה ניתן לעשות? ???

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  25. יש לי לוח אם של גיגהבייט שתומך במעבדים עד athlon 2600 266mhz fsb ומה שמוכרים היום בחניות זה מינימום 333mhz fsb אז השאלה האם זה אפשרי לשים ללוח מעבד שעובד על מהירות יותר גבוהה והלוח פשוט יעשה לו הנחתה במהירות או שזה פשוט לא יעבוד?

• 1 תגובה
    • 542 צפיות

דיונים חדשים בפורומים