מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה =ם תודה
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
אני מחכה למעבדים הללו כבר חודש!!! למישהו יש מושג למה המחירים כ"כ גבוהים? (1200-1250) גם את מכפילים 183 דולר ב - 3.75 (למרות שהדולר כבר היה מתחת לזה כשהרכיבים יצאו), מוסיפים מע"מ ולוקחים עלינו רווח של 25%, זה עדיין לא אמור להגיע ליותר מ - 1000 שקל. ואם מחליטים להרוויח על חשבוננו 10 אחוז עלינו, זה עדיין לא עובר את ה - 1100 (ועד לפני יום-יומיים באמת מכרו את זה ב - 1100 בפנדה, ועכשיו העלו את זה ל - 1200). איך זה הגיע ל - 1250?! ברור ש - 183 דולר זה ל - OEM, אבל גם עם ה - BOX, זה לא אמור לעלות כל כך הרבה.
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות מחשב בעיקר למשחקים
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני לקראתקניית מחשב חדש ובחרתי מעבד E6750 ראיתי שבמפרטים ממליצים על הלוח הזה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2615&ProductName=GA-P31-DS3L שמתי לב למספר אזהות של החברה לגבי סוגי זיכרון ועבודה עם מהירות מעבד כזו, כמו כן רשום שמתאימים זכרונות בעלי מטח של 1.8V ורוב הקיטים של 2X1024 הם בעלי מטח גבוה יותר. עד כמה אני צריך להתייחס לאזהרות ולגבי המתח של הזכרון. אולי בכלל עדיף לרכוש P35 ?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
האם הלוח P5N-D של Asus הוא בעל חריצי הרחבה של PCIe 2.0 מלאים? או שהוא "תואם" 2.0 כמו כל הלוחות שיש היום? האם יש לוחות אחרים בטווח המחיר שלו (850 ש"ח) שהם תומכי SLI והם טובים ממנו? תודה.
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום חברה, ב TMS מוכרים זיכרון מאוד זול של Corsair שהפך למאוד פופולרי בפורום המפרטים. אך אינני מצליח למצוא לגביו אינפורמציה (גם לא באתר של corsair). לדוגמה, טבלת ה SPD שלו, מתח וכו'. ב TMS קוראים לו: Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
מה הם דפוקים אסוס? חצי עולם קונה את הלוח הזה והם עוד לא סיפקו דרייבר לויסטה!! יש רק דריבר אודיו בגרסת beta לויסטה, חוץ מזה כלום. מישהו רוצה לתקן אותי?
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום, אני מתכוון לרכוש בימים הקרובים מחשב ונעזרתי בחברי הפורום על מנת לבחור את חלקי המחשב העתידי שלי. קיבלתי בסופו של דבר את הצעתו של די.ג'יי פטר: מעבדים Intel Core 2 Duo E6750 2.66Ghz Conroe OEM E6750T מארזים Compucase HEC 6A19 Black NO PSU קירור למעבד Arctic Cooling Freezer 7 Pro ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V זיכרונות Corsair 2GB Kit Value Select DDR2-667 (2x1GB) C2GG667KB קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 320Gb 16MB WD3200AAKS כרטיסי מסך Sapphire Radeon X1950Pro 256Mb DualDVI Retail SX195P256 צורבים Samsung DVD-RW S183L X18 LightScribe SATA האם החלקים הללו מתאימים ללוח אם מסוג Gigabyte GA-P35-DS3L Conroe Support GP35DS3L? אני לא ר…
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
אני כנראה מחזיר את הזיכרונות שיש ברשותי(ראו מפרט) ויקח כנראה זכרונות חדשים ההתלבטות הפעם תהיה קשה ותיבחר בקפידה הזיכרונות שאני רוצה לקנות יהיו במהירות 1066MHZ אני מתבלט כרגע האם לקחת את OCZ Reaper
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
היי חברים, יש לי שאלה קטנה האם שווה לי לחבר תוספת שיש לי כבר במחשב 2 גיגה ואני רוצה להוסיף עוד אחד כי הוא סתם בארון! (לא שקניתי ואני לא רוצה לקנות או לשדרג )ככה זה המצב !: יש לי 2 גיגה עובדים ב DUAL השאלה אם אני מוסיף עוד אחד שיהיה 3 גיגה אני מפסיק את ה DUAL או שזה ממשיך ???? עדיף 3 גיגה על 2 גיגה 800mhz לא ?? ??? תודה לעוזרים :->
-
- 5 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום אני קונה מחשב חדש בקרוב, ורציתי לדעת איזה מעבד יותר טוב. אני מקודד סרטים, רוצה שהמשחקים יפעלו מהר. איזה יתרונות יש לכל אחד מהם? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
איזה לוח יותר טוב? Gigabyte EP35-DS4 או Asus P5KC??
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם אני זקוק למחשב לעבודה באינטרנט בשוק ההון הצורך המיוחד שלי הוא לחברבסופו של דבר 4 מסכים (שני כרטיס מסך) לאותו מחשב שבהם אני רואה בעיקר גרפים. לאור העובדה שהמחשב ישמש אותי לעבודה אני רוצה שיורכב מחלקים אמינים ככל האפשר ושקטים ככל האפשר אני מצרף מפרט שבניתי בעצמי באתר של נעה מחשבים שהומלץ ע"י חבר אשמח לשמוע תגובות נוספות בקשר לחנות זו. אין לי יותר מידי ידע רק מה שקראתי באתרים שונים. אני אתחיל בשאלה כללית מה ההבדל בין BOX ל OEM ול TRAY והאם זה משנה לי? Intel Core 2 Duo E8500 3.16GHz 6Mb 1333mhz BOX, יחידות 1 ¤925 url]http://www.noacomp.co.il/product.aspx?productid=2809 האם כדאי לי לקחת את המעבד Q9300 למרות שהוא יקר יותר? או דגם מתקדם יותר Q9400? האם אני אנצל את הלי…
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
יש לי 2 USB במארז בקדימה ואני צריך לחבר אותם ללוח אם.. שמתי לב שיוצא לי 8 כבלים קטנים קטנים.. א. לאן לחבר אותם? ב. זה בכלל הם? ג. אפילו אם זה הם ואני יודע לאן לחבר אותם.. אין גישה בגרוש.. למה כל אחד מופרד מהשני ואין סיכוי שאני אצליח.. תודה לעוזרים וממש מקווה שהבנתם אותי חח ..
-
- 3 תגובות
- 553 צפיות
-
-
בס"ד שלום, קניתי חומרה חדשה התקנתי אותה, והגעתי להרכבת המעבד, הסתכלתי במדריכים איך מורחים את המשחה הטרמית על המעבד ושם ראיתי שיש ליבה קטנה במרכזו של המעבד עליה מורחים את המשחה הטרמית, במעבד שקניתי אין ליבה כזו באמצע, רציתי לשאול איך אני מורח את המשחה על כל המעבד, או רק במרכזו של המעבד (למרות שאין במרכזו ליבה כמו של המעבד במדריך). הוספתי תמונות אחת מהאינטרנט ואחת שאני צילמתי : http://www.computershop.ge/os/catalog/images/amd_athlon_64_X2_4800.jpg המעבד הוא : AMD AM2 4800 [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
לא הבנתי מה רע ב DDR3? אפשר הסברים חוץ מהקטע של הכסף ?
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
אוקי אז אני מתלבט בין שתי לוחות האם האלו: GIGABYTE 965 DS3 REV3.3 ASUS P5B Deluxe 965 . ואם שמתם לב שתיהם תומכים באוברקלוק הכי טוב שיש. מה אתם מציעים לקחת כי ההפרשים במחירים הם גדולים!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
המעבד Q6600 לכמה הוא ירד בדולרים?! לצרכן?! וליבואן?! כל מידע יבורך!
-
- 4 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
היי יש לי את הלוח אם של גיגהבייט 7VM400M-RZ ויש לי איתו זיכרון של 256מגה. הייתי רוצה לקנות עוד זכרון. 1. איך אני יודע איזו מהירות הזכרון שלי ? 2. האם יש בעיה לקנות זכרון במהירות שונה מזה שקיים ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 553 צפיות
-
-
AMD דחתה את K10 לאוגוסט/רבעון הראשון של 2008 וכולם דואגים שלא יהיה תחרות ואינטל תהפוך למונופול. אבל AMD מדברת כבר על הממשיך של K10 והוא יהיה K10.5 ההמשיך של K10 ייוצר ב45 ננומטר בדומה ליריבו "נהלם"(?),לא רק זה הוא יכלול 6MB של L3 קאש משותף AMD אומרים שלK10.5 יהיה IPC משופר מה שאומר שהליבה תכלול "interporcess communicaton" מהיר יותר. לכן הם קוראים לזה K10.5 לK10.5 יבוא בשני גירסאות (אולי בעתיד יחשף גם לנייד): הקוד ליבה לשוק השרתים יהיה Shangahai והקוד לשוק הביתי יהיה Ridgeback Ridgeback יתמוך בסוקט החדש AM2+ K10.5 אמור להגיד באמצע 2008 . http://www.fudzilla.com/index.php?option=com_content&task=view&id=2214&Itemid=1 http://www.fudzilla.com/index.php?option=com…
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי לוח אם מדגם ASUS M2N ולאחרונה חיברתי עוד הארד דיסק למחשב ומסיבה לא ברורה הלדים שמחוברים לי לספק כוח מתחילים להעלם ולהידלק כאשר המחשב מתחיל לחשוב (להיות קצת עמוס) זה קורה כל הזמן גם כשהמחשב נטען, אבל כאשר הוא במנוחה האורות נשארים בצורה רגילה, מישהו יודע למה זה קורה? חיברתי את ההארד דיסק בחיבור חשמל שמתחבר עם ההארד דיסק הראשון.
-
- 1 תגובה
- 553 צפיות
-
-
שלום עדין בעיניין הלוחות של אם: 1. האם הסידרה IC7 עדיפה על הסידרה IS7 ןאם להיות ספציפיים יותר אז האם IC7-G עדיף על IS7 או IS7-G (אני יודע כי IS7 יצא אחרי IC7 2. שאלה נוספת, מה דעתכם על לוח אינטל אבלון 775? האם שווה לשים עליו יד ואיך הוא לעומת שני הלוחות של אביט ובעיקר איך הוא מול IC7-G למרות שזו טכנולוגיה אחרת תודה רבה לכל העונים
-
- 6 תגובות
- 553 צפיות
-
-