עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by שמנואל,

אהלן. יש לי מחשב עם לוח אם 845 ULTRA MSI וזיכרון 128 DDR שכתוב עליו 2100. אני רוצה להוסיף סטיק נוסף של 256 מסוג 3200 שיש לי בבית. הטכנאי אמר לי שתהיה לי בעיה ואכן כשבאתי להוסיף את הסטיק המחשב לא עלה. שאלותי הן: 1. מה זה ה -2100 וה- 3200 - למה הכוונה ? 2. האם זיכרון מדגם מתקדם יותר לא אמור לדעת "לרדת" לרמה של המיושן יותר ? - עד כמה שהבנתי זה כך צריך להיות. תודה לכל מי שיוכל להסביר לי.

• 3 תגובות
    • 506 צפיות
  2. Started by menacex,

שלום אני מחליף את הבורד והמעבד שלי לאינטל ויש ברשותי כיום ציפ של 512 DDR של קינגסטון. בכל אופן אני מעונין להוסיף עוד 512 על מנת שזה יעבוד בדואל צאנל. האם קניה של A-DATA 512 מ KSP תהיה מספקת ? האם זה יעבוד טוב בצורה טובה ? והאם OC יהיה אפשרי בעתיד ? תודה .

• 5 תגובות
    • 499 צפיות
  3. Started by Tzion,

הזיכרון שלי כבר עושה מלא בעיות. אבל כדי להיות בטוח אני רוצה לעשות בדיקת זכרון. אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. ושלא יגיד לי תוריד את התוכנה לבדיקת הזכרון, כי צריך לעשות שם כל מיני דברים מסובכים. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות זה יהיה טוב תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 795 צפיות
  4. אני יודע ש64 ביט סוג מעבד של AMD ושזה טוב... חוץ מזה אני לא יודע כלום.. אני יודע שכמה שיותר הרץ זה מהר יותר (מספר פעולות מתמטיות בשניה) כמה שיותר זכרון מטמון זה טוב יותר וכן אלה... מה כל כך טוב בביט? בדרך כלל שאומרים ביט הכוונה לרמת הצפנה, כמו בווינדוס XP 64 ביט... זה קשור גם במקרה הזה? אשמח לתשובה מנומקת .. תודה מראש!!!

• 26 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by Holography,

שכאמור יכלול שמונה ליבות קטנות בתוכו במהירות שעון של 4GHZ כיצד AMD ואינטל יוכלו להתמודד איתו לפי דברי IBM הDothan Dual Core לא ממש ישווה מתחרה בשבילו (זה לא נאמר במפורש אך לפי התחזיות...)

• 11 תגובות
    • 832 צפיות
  6. Started by eliasfen1,

אני מניח שזה אתר מכירות מחשבים למישהו יכול לתת לי כתובת האתר

• 7 תגובות
    • 846 צפיות
  7. Started by Refaelo,

שלום לכולם ! אני מתכוון לקנות בשבוע/שבועיים הקרובים מחשב חדש AMD 64 3500 לוח אם ASUS SLI DELUXE ורציתי לדעת האם כדאי לחכות למעבדים אם התמיכה ב-SSE3 השימושים של המחשב הם משחקים ו AUTOCAD כמו כן רציתי לדעת האם הלוחות אם החדשים(NF4) יתמכו במעבדים כפולי הליבה של AMD שעתידים לצאת . תודה רבה לכולם

• 32 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה?

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by aviv1234,

שלום לכולם, אני צריך עזרה בדחיפות. אני קונה מחשב לקרוב משפחה והוא לחוץ מאוד (אני סוגר לו מפרט הערב או מחר גג). יש לי 3 לוחות אם שאני צריך לבחור אחד מהם ואני לא יודע איזה (אני רוצה אחד מהם כי אלו הלוחות היחידים בחנויות שתומכים בpci-e ). בגלל שהקרוב שלי לא ממש מתעסק במחשבים הוא רוצה שאני אקנה את המחשב רק בחנויות האלו הלוחות: asus A8N-SLI Deluxe מחיר: 1150 gigabyte K8NXP-SLI מחיר: 1240 msi K8N neo4 מחיר: 1030 איזה לוח אם הכי טוב?

• 10 תגובות
    • 664 צפיות
  10. Started by Idanp,

בדקתי בתוכנה Sandra Lite 2005 והיא כתבה לי שבגיגה זיכרון ומעלה צריך שה Buffered וה Registered היו מופעלים אין לי מושג מהזה אבל אצלי זה OFF איך אני מפעיל את זה?? http://img231.exs.cx/img231/3107/trtr5hf.png

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  11. Started by iyehuda,

מומלץ PCPARTNER

• 5 תגובות
    • 722 צפיות
  12. Started by GAI2003,

מה הכי טוב מבין שלושת הלוחות? GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939

• 3 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by ozzo,

מה זה sse הפעלתי את תוכנת everest והמליצו לי לעדכן את SSE שבמעבד (או משהו שקשור למעבד) איך אני עושה זאת במערכת ההפעלה 2000 פרופשיונל בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled בקיצור הצילווווווווווווווווווווווו

14. Started by TC2B,

סמפרון 3100+ באריזת קופסא שקע 754 - 743 שקל. אתלון 64 2800+ באריזת קופסא שקע 754 - 750 שקל. אתלון 64 3000+ באריזת קופסא שקע 754 - 895 שקל. אתלון 64 3000+ באריזת קופסא שקע 939 - 941 שקל. אתלון 64 3200+ באריזת קופסא שקע 754 - 1189 שקל. אתלון 64 3200+ באריזת קופסא שקע 939 - 1257 שקל. אתלון 64 3400+ באריזת קופסא שקע 754 - 1300 שקל. מקור: http://zap.co.il/search.asp?sog=C-Procesor&manufacturer=Athlon+64 http://glob-net.com/default.php?cPath=1_21_32&sort=2a&page=1 הערה: ירידות מחיר של בין 50-100 שקל, ירידת המחיר המעשית הזאת היתה צפויה, ב 20 לחודש היא תהפך לרשמית. הסמפרון 3100 ממשיך להיות חסר כדאיות לקניה משום שהוא עולה בסך הכל שקלים בודדים פחות מהאתלון 64 2800+, ב…

• 33 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. למה פנטיום? ככה מסכים עם הנאמר, אמנם לא כל כך מפורט אבל קולע לרעיון.

• 25 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. אינטל משחררת הודעות לתקשורת על השקה של "כפולי ליבות" ברבע השני של 2005. מקור: http://www.anandtech.com/news/shownews.aspx?i=23780 הערה: לכאורה, השג מרשים, אבל מי שמכיר ולו באופן שטחי את הפרטים מבין מייד את התרגיל, שני פרסקוטים צמודים אחד לשני, עם פליטת חום ממוצעת של 135W! בקיצור חנטריש, אינטל עושה מאמץ יחצני כדי לחפות על היתרון הטכנולוגי שנוצר לטובת AMD. כפולי ליבה אמיתיים שפועלים באותה מעטפת ביצועי חום כמו של חדי הליבה כיום יצאו לשוק רק על ידי AMD בשנת 2005 ולא על ידי אינטל. כלומר כל בעלים של מערכת מחשב עם שקע 939 או 940 (שרתים) יוכל להוצאי את המעהד חד הליבה ולשים מעבד כפול ליבה, עדכון ביוס ו זהו! אצל אינטל לא דובים ולא זבובים, אתה רוצה כפול ליבה? תקנה מחשב חדש יחד …

• 7 תגובות
    • 813 צפיות
  17. Started by Danny_Malis,

אני צריך המלצה לזיכרון למחשב מבוסס AMD64 , אני צריך 2 סטיקים של 256 והמחיר עד 1000ש"ח גג (עדיף פחות)...

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  18. Started by Rule The Pc,

אהלן זה או A או B אוורסט אומר A אבל זה 533 באס....

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  19. Started by ggme4,

שלום, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים. ה- Pentium 3 500 שלי כבר גוסס ואני חושב שהגיע הזמן לתת לו לנוח על משכבו בשלום (או במילים אחרות- לתת אותו לאבא שלי שישחק בו סוליטר). כמו שלפני 5 שנים קניתי את הטוב ביותר, גם עכשיו אני רוצה לקנות תותח שיספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני משחק די הרבה, עובד ב- Photoshop, גולש ולומד. לאחר התלבטות קשה אני חושב שאני אקנה Athlon 64 3200+ 939. הוא נראה לי הכי משתלם היום. ועכשיו (לאחר כל הסיפורים) הנה השאלה: 1. איזה זכרון הכי מומלץ לקנות? אני צריך 1 גיגה ושינצל את המעבד. אין מגבלת תקציב. האם יש באמת חשיבות לכל עניין התזמונים? חשוב לי שיהיה מאוד איכותי ומהיר. 2. איזה לוח אם הכי מומלץ לקנות? שוב, ללא הגבלת מחיר. הבנתי שנכון לעכשיו, ה- Nforce4…

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. אני מעוניין להוסיף זכרון נוסף למחשב, אך לפני כן אני מעוניין לדעת בכמה זכרון וירטואלי בממוצע המחשב משתמש. הנתונים בתמונה אינם של המחשב המיועד לשדרוג, אלא רק ע"מ להבין מה אני רואה. אני רואה מהתמונה שיש במחשב ג'יגה זכרון, מתוכו יש 320 מגה פנויים (באותה נקודת זמן שבה צילמתי את המסך), ועוד 390 מגה ב System Cache (מה זה בכלל ?) איך אני יודע בכמה זכרון וירטואלי המחשב משתמש (בכל נקודת זמן) ? האם יש צורך בתוכנה אחרת לשם כך ? תודה רבה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 886 צפיות
  21. Started by 69,

שאלו אותי לגבי המעבד הזה, ולא היה לי מושג מה שכן, אני יודע שמחפשים מעבד זול יחסית, לא נדרש מהמחשב ביצועים היסטרים (בעיקר גלישה באינטרנט ופעם בחודש להריץ פיפ"א), לוח האם אמור לתמוך במעבד (לא יודע את הדגם). 1. האם זהו מעבד סביר לצרכים שהוזכרו ? 2. אם יש מעבד אחר מומלץ, באותו סדר גודל של מחיר ? תודה רבה !

• 24 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. שלום לכולם אני מבקש עזרה בקניית לוח אם טוב למפרט הקיים שלי מעבד 3 גיגה אינטל כ מסך ati 9800 זכרונות 512 ddr 400 התקציב ללוח הוא עד 1500 שח תודה מראש

• 4 תגובות
    • 540 צפיות
  23. Started by Danny_Malis,

יש לי ב-BIOS שורה: CPU FREQUENCY מה זה ולמה זה 200MHZ ?

• 8 תגובות
    • 768 צפיות
  24. AMD 64 3500 939 MSI NEO2 OCZ 1G לאדע דגם אבל תיזמונים 2,3,2,6

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by shay205,

מה המצב? אז ככה: יש לי פנטיום 3 1000 מגה הרץ של אינטל, זכרון 512מ"ב מסוג SDRAM ואני רוצה לשדרג את המעבד. הבנתי שאצטרך גם להחליף לוח אם, אם אפשר תמליצו לי על המעבד ולוח האם הכי טובים בשבילי במחיר של עד 1500 שקל.

• 16 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים