מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
במידה ואני אמתח קצת את התקציב - האם יש לוח שמתאים ל-939 שכולל כ.מסך וסאונד מובנים? כמובן חשוב שיהיה זול (עד כמה שניתן) כי לוחות כאלו במחירים של מעל 1000 ש"ח מצאתי...
-
- 3 תגובות
- 447 צפיות
-
-
שלום אני מחליף את הבורד והמעבד שלי לאינטל ויש ברשותי כיום ציפ של 512 DDR של קינגסטון. בכל אופן אני מעונין להוסיף עוד 512 על מנת שזה יעבוד בדואל צאנל. האם קניה של A-DATA 512 מ KSP תהיה מספקת ? האם זה יעבוד טוב בצורה טובה ? והאם OC יהיה אפשרי בעתיד ? תודה .
-
- 5 תגובות
- 498 צפיות
-
-
אהלן. יש לי מחשב עם לוח אם 845 ULTRA MSI וזיכרון 128 DDR שכתוב עליו 2100. אני רוצה להוסיף סטיק נוסף של 256 מסוג 3200 שיש לי בבית. הטכנאי אמר לי שתהיה לי בעיה ואכן כשבאתי להוסיף את הסטיק המחשב לא עלה. שאלותי הן: 1. מה זה ה -2100 וה- 3200 - למה הכוונה ? 2. האם זיכרון מדגם מתקדם יותר לא אמור לדעת "לרדת" לרמה של המיושן יותר ? - עד כמה שהבנתי זה כך צריך להיות. תודה לכל מי שיוכל להסביר לי.
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
יש לי כרגע 256מ"ב DDR400 של spectek ואני רוצה לקנות עוד 256 מגה זה ישנה אם אני יקנה של חברה אחרת? זה לא יעשה בעיות כמו ה"dead blue screen"? ועוד שאלה קטנה יש לי מעבד p-4 2.8ht c אם אני יקנה זיכרון מחברה אחרת הוא יעבוד בדואל עם המעבד?
-
- 3 תגובות
- 498 צפיות
-
-
לפני: P4 3.2 PRESSCOT Original Intel Presscot FAN & COOLING BLOCK radeon 9800XT 256 2X 512MB ADATA מארז ב150ש"ח ARORA (לא מוכר משהו, סתם יפה) ספק 300W גנרי לחלוטין (לא יציב, בטוח לא מוציא 300W , בא עם המארז ב150ש"ח) ספק 300W חיצוני (מג'ומפר) מחובר ל4 מאווררים 80מ"מ (2 מקדימה, 2 מאחורה) (כל מערכת קירור המארז הייתה על הספק החיצוני.(גנרי גם כן). טמ"פ מארז 40 מעלות במאמץ (מערכת קירור פועלת) (25 במנוחה) טמ"פ מעבד 65 " " (מאוורר צועק בטרוף) (50 במנוחה). אחרי: מעבד - לא השתנה מאוורר ו COLING BLOCK - ZALMAN 7000BCU 80MM 2X 512MB 400 MHz OCZ PLA מארז - TERMALTAKE SHARK ALUMINUM 2X 120MM ספק - TT 560 PUREPOWER טמ"פ מארז במאמץ 24 מעלות (במנוחה 20) טמ"פ מעבד במאמץ לא עו…
-
- 2 תגובות
- 518 צפיות
-
-
היי... היום הייתי בחנות בה אני הולך לקנות תמחשב, והמוכר אמר לי שהזכרון הוא CL3,מקורי של SAMSUNG,לכן אמר שעדיף GEIL שהוא 2.5... 1GB)512*2) אני קונה ב980ש"ח. מה אתם אומרים? תודה.
-
- 5 תגובות
- 571 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (לפני חודש) ויש לי בעיה מוזרה. אין לבעיה הזאת מיקום מיוחד כשהיא קורה ואין גם איזשהו זמן. פתאום באמצע משחק\גלישה באינטרנט\עבודה רגילה בווינדווס יש מסך כחול(על כל המסך) לשניה אחת בודדת וקשה לקרוא מה כתוב שם, מה שהצלחתי להבין שכתוב שם שהווינדווס מצא תקלה או משהו כזה ומוצא לעצמו לאתחל את עצמו ועל כל שאר המסך יש הרבה מספרים.... זה בערך מה שאני חושב שכתוב... גם קרה לי היום שהמחשב אתחל את עצמו כל פעם שהגיע למסך שמעלה את הווינדווס, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי בדיקת וירוסים , ספייוורים ועוד כל מיני דברים אך לאחר שעשיתי ריסטארט זה חזר על הבעיה עד שאמרתי לחזור להגדרות שעבדו בפעם האחרונה... השאלה היא: מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? זאת בעיית חומרה או תוכנה? שמתי את הש…
-
- 13 תגובות
- 846 צפיות
-
-
amd 3000 64 bit ולא עשיתי אורקלוק ואני חושב שהקרור שלי הוא box
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הזיכרון שלי כבר עושה מלא בעיות. אבל כדי להיות בטוח אני רוצה לעשות בדיקת זכרון. אני צריך שמישהו יסביר לי איך לעשות את זה. ושלא יגיד לי תוריד את התוכנה לבדיקת הזכרון, כי צריך לעשות שם כל מיני דברים מסובכים. אם מישהו יכול להסביר לי בדיוק מה לעשות זה יהיה טוב תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
איזה מעבד עדיף לקנות AMD סוקט 754 3400 או AMD סוקט 939 3000 האם כדי להשקיע בקניית זיכרונות דואלים במקרה של 939 או להשאיר את הזיכורנות שיש לי 512 קינגסטון מהירות 333 ולקחת מעבד 3400 סוקט 745
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
-
מה דעתכם על הלוח הזה?
-
- 29 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
בדקתי בתוכנה Sandra Lite 2005 והיא כתבה לי שבגיגה זיכרון ומעלה צריך שה Buffered וה Registered היו מופעלים אין לי מושג מהזה אבל אצלי זה OFF איך אני מפעיל את זה?? http://img231.exs.cx/img231/3107/trtr5hf.png
-
- 0 תגובות
- 450 צפיות
-
-
מאמר מאוד נחמד,מומלץ לקרוא http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2343
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני מניח שזה אתר מכירות מחשבים למישהו יכול לתת לי כתובת האתר
-
- 7 תגובות
- 846 צפיות
-
-
ראיתי שהדובים מוכרים זיכרון 256MB 3200 ב220 ש"ח שווה ? או שכדאי ללכת על A-DATA ב200ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
מה הכי טוב מבין שלושת הלוחות? GA-K8NXP-SLI nVIDIA nForce4 SLI ASUS A8N-SLI Deluxe nVIDIA nForce4 SLI Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
לאחר הרצת תוכנת EVEREST קבלתי כמה הצעות ליעול המחשב והראשונה היא: Suggestion: SSE is not supported. Upgrade your CPU to speed up applications optimized for SSE. מה זה SSE? איך אני מצליח במערכת ההפעלה של חלונות 2000 (פרופשונל) להתעסק עם ה SSE? איך אני יכול לעדכן אותו? ואיך בעצם אני פותר את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך עזרה בדחיפות. אני קונה מחשב לקרוב משפחה והוא לחוץ מאוד (אני סוגר לו מפרט הערב או מחר גג). יש לי 3 לוחות אם שאני צריך לבחור אחד מהם ואני לא יודע איזה (אני רוצה אחד מהם כי אלו הלוחות היחידים בחנויות שתומכים בpci-e ). בגלל שהקרוב שלי לא ממש מתעסק במחשבים הוא רוצה שאני אקנה את המחשב רק בחנויות האלו הלוחות: asus A8N-SLI Deluxe מחיר: 1150 gigabyte K8NXP-SLI מחיר: 1240 msi K8N neo4 מחיר: 1030 איזה לוח אם הכי טוב?
-
- 10 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שכאמור יכלול שמונה ליבות קטנות בתוכו במהירות שעון של 4GHZ כיצד AMD ואינטל יוכלו להתמודד איתו לפי דברי IBM הDothan Dual Core לא ממש ישווה מתחרה בשבילו (זה לא נאמר במפורש אך לפי התחזיות...)
-
- 11 תגובות
- 831 צפיות
-
-
מה זה sse הפעלתי את תוכנת everest והמליצו לי לעדכן את SSE שבמעבד (או משהו שקשור למעבד) איך אני עושה זאת במערכת ההפעלה 2000 פרופשיונל בנוסף לכך קבלתי עוד הודעה מהתוכנה: AGP is disabled כלומר היא הודיעה לי על הבעיה הנ"ל הקיימת במחשב שלי. אני מבין שזה קשור לכרטיס מסך אבל אני לא יודע איך להפוך את זה ל enabled בקיצור הצילווווווווווווווווווווווו
-
- 1 תגובה
- 564 צפיות
-
-
אני יודע ש64 ביט סוג מעבד של AMD ושזה טוב... חוץ מזה אני לא יודע כלום.. אני יודע שכמה שיותר הרץ זה מהר יותר (מספר פעולות מתמטיות בשניה) כמה שיותר זכרון מטמון זה טוב יותר וכן אלה... מה כל כך טוב בביט? בדרך כלל שאומרים ביט הכוונה לרמת הצפנה, כמו בווינדוס XP 64 ביט... זה קשור גם במקרה הזה? אשמח לתשובה מנומקת .. תודה מראש!!!
-
- 26 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה פנטיום? ככה מסכים עם הנאמר, אמנם לא כל כך מפורט אבל קולע לרעיון.
-
- 25 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
שלום, הגיע הזמן לקנות מחשב חדש, לאחר 5 שנים. ה- Pentium 3 500 שלי כבר גוסס ואני חושב שהגיע הזמן לתת לו לנוח על משכבו בשלום (או במילים אחרות- לתת אותו לאבא שלי שישחק בו סוליטר). כמו שלפני 5 שנים קניתי את הטוב ביותר, גם עכשיו אני רוצה לקנות תותח שיספק אותי ל-3 שנים הקרובות. אני משחק די הרבה, עובד ב- Photoshop, גולש ולומד. לאחר התלבטות קשה אני חושב שאני אקנה Athlon 64 3200+ 939. הוא נראה לי הכי משתלם היום. ועכשיו (לאחר כל הסיפורים) הנה השאלה: 1. איזה זכרון הכי מומלץ לקנות? אני צריך 1 גיגה ושינצל את המעבד. אין מגבלת תקציב. האם יש באמת חשיבות לכל עניין התזמונים? חשוב לי שיהיה מאוד איכותי ומהיר. 2. איזה לוח אם הכי מומלץ לקנות? שוב, ללא הגבלת מחיר. הבנתי שנכון לעכשיו, ה- Nforce4…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-