מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין CORE 2 DUO ל DUAL CORE ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
האם כדאי להוסיף ל 256 DDR400 עוד 128MB DDR333 האם כדאי מבחינת זה שתוספת הזיכרון תכפר על הMGHZ שיירדו או שירידת הMGHZים משמעותית מידי?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם את המאורר הנילוה ללוח p5b deluxe מרכיבים בכל מקרה או דוקא עם קירור מים ואם זה לא יפריע לקירור הרגיל? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום חברה, לפני כחצי שנה נשרף לי לוח אם asus p4p800 ומאז קניתי מחשב חדש ולא נגעתי במערכת הזאת. היום אנחנו רוצים לבנות HTPC, האם המערכת הזו תחזיק HTPC פ: Intel P4 NorthWood 3.0Ghz Asrock P4I65G [אני חושב לקנות אותו - כי הוא הלוח היחיד ב S-478 שמצאתי- אם אפשרות ל-OC] Geil cl2.5 400mhz 512MB + Geil cl2.5 400Mhz 256MB PVR-150 MCE Gigabyte Radeon 9700Pro 256MB HDD WD 8MB - 250GB ------------------- עריכה: שכחתי לציין, המחשב ישמש כמקליט סרטים מהממיר, ולצפייה לא ב HD אלה סרטי DVD/Divx רגילים. תודה לעונים!
-
- 2 תגובות
- 470 צפיות
-
-
ASUS P5QL-E או GIGABYTE GA-EP43-DS3 הבדלי המחירים הם 14 שקל לטובת הג'יגה בייט, בסקאיי... ככה שתורידו את המחיר מהמשוואה.
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
היי חברה. רציתי לדעת אם יש הבדל משמעותי בין שני אלו 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 533MHz ל: 1GB Shared Dual Channel DDR2 SDRAM at 667MHz עד כמה באמת זה משפיע? והאם הלוח אם ASUS P5N32-SLI SE Deluxe Motherboard Gaming טוב לאוברקלוקינג? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום, אני מתלבט לגבי בחירת מעבד עבור המחשב החדש שאני קונה, חשבתי לקחת או athlon64 3500 (סוקט939), או athlon64 3400 (סוקט754), עכשיו, השאלה שלי היא האם יש הבדלי ביצועים משמעותיים בין המעבדים? אשמח אם תגבו את דעותיכם בקישורים להשוואות ובנצ'מרקים. תודה רבה! יניב
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! יש לי בלוח האם כרטיס של קינגסטון 1GB ברצוני להוסיף עוד כרטיס אחד בדיוק כמוהו לחבר את הכרטיס בלוח האם אני יודע . רק איך לעשות את השינויים בהגדרות הביוס איני יודע הייתי רוצה שתעזרו לי עם עוד פרטים!!! תודה....
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני קונה משומש, מידיד ממה שידוע לי הזכרונות עובדים בצורה טובה, מקסימום אם לא אז אני מחזיר. יש לכם את המפרט שלי...
-
- 9 תגובות
- 968 צפיות
-
-
לא יודע אם הגעתי למקום הנכון אז אני אשארל פשוט כרטיס מסך RADEON 9250 DVI,TV 128MB הוא טוב?
-
- 2 תגובות
- 601 צפיות
-
-
יש בTRADE ZONE כאלו למכירה, האם מישהו שמע על החברה? מדובר בDIMMים של 2GB האם יש סיבה שהם לא יתאימו ללוח שלי? 965P-S3 של GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
אוקי....יש לי מחשב די חדש אבל כרטיס ממש אבל ממש ישן voodoo rush 4 mb הגיע הזמן להוציא אותו לגימלאות. מצד אחד אני לא גיימר אבל אני רוצה שהוא יריץ את המשחקים החדשים ראיתי במציאון של KSP את הרטיס של Abit 5700 128 mb במחיר 490 ש"ח אחריות שבוע !! היתקשרתי לשאול לגבי המעבד הגרפי אמרו לי שזה לא Ultra (כאילו ד.א. Ultra ב500שקל) אלא הרגיל אז גלשתי לאתר היצרן והינה הנתונים לפניכם The NVIDIA® GeForce FX5700 GPU brings a new level of graphics performance and display flexibility to the performance desktop PCs. By incorporating Cine FX 2.0 engine and Intellisample HCT, full DX9 support, 128 bit studio-precision color, AGP8X and nView technology. FX5700-E is most futures-rich, costeffec…
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
האם אפשרי להשאיר את החלקים הבאים ולקנות לוח אם התומך בחיבור AGP ומעבד Core 2 Duo ספק : Enermax Noisetaker 370W לוח אם: Gigabyte GA-K8VM800M מעבד: AMD SEMPRON 64 2800+ Thermaltake BigTyphoon כרטיס מסך: PALIT ATI Radeon 1950GT SUPER 512MB AGP זיכרון: Samsung M3 81L2923BTM-CCC 1GB X2 צורב: LG HL-DT-ST DVDRAM GSA-4163B דיסק קשיח: WD 80GB IDE X2 WD 250GB SATA מסך : LG LCD L194WT חשבתי על 4CoreDual-VSTA http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=4757 http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=4CoreDual-VSTA&Cat2Cat1ID=4&Cat2ID=311&aff=Zap ו-Core 2 Duo E4300
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נתקלתי חנות של COM4U וגיליתי זכרון RDRAM 256 מגבייט עם 1066 מגה הרץ הנה העמוד שלו http://www.com4u.co.il/Product.asp?Pid=4000022&Cat2Cat1ID=6&Cat2ID=9 אז מה יותר טוב הRDRAM או הDDRAM
-
- 12 תגובות
- 767 צפיות
-
-
חבר'ה..אני פועל עכשיו עם 512 mb של זיכרון פנימי(256*2 שפועלים על dual) ורצית לשדרג ל ג'יגה זיכרון,אז יש לי אפשרות לקנות סטיק אחד של 512 או שתי סטיקים של 256 שיעבדו על dual . מה אתם ממליצים לקנות? ולמה?
-
- 7 תגובות
- 665 צפיות
-
-
טוב אז דבר ראשון.. שאלה שמציקה לי הרבה זמן.. מה ההבדל בין זיכרון דואל צנל לזיכרון רגיל? בהנחה שהוא בידיוק אותו הדבר מבחינת כמות מהירות וכ'ו והשאלה השניה היא: איך קוראים למעבדי הליבה הכפולה של amd? מה זה סוג המעבד הזה: Opteron ומה סוגן המעבד הזה: Sempron מה ההבדל בין שניהם ומה הם משמשים?
-
- 5 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שיניתי את ה-SDRAM Command Lead-off Time מAuto ל-1T לפני, קיבלתי ב-super_pi 1.12 . אחרי 1.13 זה לא אמור לשפר?
-
- 24 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
לאחרונה יש בשוק הרבה סוגים של תושבות וערכות עד שנוצר מצב של בלאגן.... 1.איזה ערכת שבבים הכי חזקה בשוק היום? 2.מה ההבדל בין התושבות הקיומות בשוק בין העדכנית "לישנה"של החודשים האחרונים? 3.האים למשל למעבדי I7 יש סוגים שמתאימים לתושבות שונות ,כלומר אותו "חוזק" אותו "עיקרון" רק שיש את הקטע של התאימות לתושבת? 4.למה יש הרגשה שלאחרונה יש יותר מידי ערכות שבבים ותושבות שונות? 5.האים צפויות בחודשים הקרובים לצאת עוד "תושבת" או ערכת שבבים? 6.איזה תושבת הכי עדכנית בשוק והאים יש קשר לחוזק של מערכת ,כלומר למשל סוג של תושבת שמתאימה למחשבים חזקים או שאין קשר? תודה.
-
- 2 תגובות
- 967 צפיות
-
-
צריך להיות מפנדה, משם ההזמנה שלי, הזמנתי Fatal1ty של ABIT בשביל כל ה Fancy אני כנראה אשאר איתו אבל הציעו לי לשקול לשנות אותו בגלל חוסרים אישית נראה לי שאני אקח בסופו של דבר את הפטאלטי אבל שואל בכל מקרה
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
שלום לכולם ושנה טובה! לאחר אבחון באלימינציה, שכלל החלפת זכרון, מעבד, ספק כוח, כרטיס מסך ומאווררים - הוכחתי מעל לכל רמה של ספק הגיוני, שלוח האם שקניתי לפני שבועיים בניו-יורק לא תקין. לסקרנים שביניכם אציין שהוא מבצע אתחול/נתקע (כרטיס מסך מפסיק להציג למסך) לאחר 5 שניות (ברוב המקרים) ולעיתים נדירות עד שלוש שעות. אין תלות במערכת ההפעלה - התופעה מופיעה גם בעת צפיה בתפריטי ה-BIOS... מדובר בלוח אם של ASUS, מודל הפרמיום של P5E3. יש יבואן בארץ, מבין הרבים, שישתף איתי פעולה בהחלפת הלוח? אני מוכן לשלם "כופר" סביר כדי שיקח אותו תחת חסותו... או לחילופין, מישהו נתקל בבעיה דומה ומצא לה פתרון מקורי? תודה מראש, ניב
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה יותר משתלם וטוב בביצועי OC ומשחקים http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8900 (1GB*4)OCZ DDR2 4096MB 800MHZ Gold Quad Kit Dual Channel CL 5-5-5-18 אחריות לכל החיים או http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4614 OCZ 2GB DDR2-800 DualKit (2x1GB) Special Ops CL5-5-5-12 X 2 אחריות שלוש שנים
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
אני לא צוחק, מערכת מחשב מבוססת לוח 865PE Neo-V של MSI עם כרטיס מסך FX5600U TD-128 גם כן של MSI, הוכנסו לתא בו שררה טמפרטורה של 70 מעלות במשך 4 שבועות! (כולל החום אותו פלט המחשב,כלומר הטמפרטורה לא עלתה על 70 מעלות). בזמן הבחינה המערכת הופעלה בתנאי מאמץ של 100% במשך כל זמן המבחן על ידי הרצת מספר יישומי מבחני ביצועים בו זמנית, הלוח נדרש להישאר תקין גם לאחר סיום המבחן. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mainboards/display/20040907155400.html הערה: עכשיו הלוח יכול לקבל את "אות הפרסקוט", האמת היו צריכים להכניס גם את המשתמש לתוך תא הבדיקה, כי זה מה שקורה במציאות, הפרסקוט והמשתמש נמצאים באותו חדר, דו קיום חם, רועש ועצבני.
-
- 0 תגובות
- 508 צפיות
-
-
יש לי מעבד AMD 4400 ו לוח אמ S55-S3 ושחקתי יותר מדי עם המעבד , ויצא פין אחד והוא נתקע בתושב בלוח אמ של המעבד. ואני לא יכול להוציא אותו מה אפשר לעשות ?
-
- 7 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
רציתי לדעת מזה בדיוק UltraDMA בלוחות אם... והאם ניתן לחבר דיסק קשיח עם חיבור ATA ו/או זכרונות DDR2 ללוח P4GPL-X http://www.asus.com/products4.aspx?modelmenu=2&model=425&l1=3&l2=12&l3=158 אודה לכם אם תענו כמה שיותר מהר...
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-