מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי לוח אם מסוג GIGABYTE GA7VAX עם CHIPSET מסוג KT400 יש עליו מאוורר שבדרך קבע רועש ומתלכלך ועושה לי הרבה בעיות... האם ניתן לוותר עליו ומה הנזק??
-
- 5 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חיפשתי גם באתר וגם ברשת כתבה שמסבירה באופן ישיר וברור מה ההבדל בין הצ'יפסט החדש 915 לבין הצ'יפסטים הקודמים 875 וכו'? מה בעצם נותן לי הצ'יפסט החדש ומה נותן לי הסוקט החדש 775? תודה.
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי לוח אם :asus a8n sli deluxe ורציתי לדעת איך מעדכנים ביוס והאם כדאי לעשות זאת.(אם יש למישהו ניסיון עם הלוח הזה הייתי שמח לשמוע חוות דעת)
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
2.5 או 3 (או שקוראים לזה CL- לא בטוח) - איזה ציפסט הם משתמשים ? סמסונג ? http://www.geilusa.com/proddetail.asp?linenumber=36 האם יש הצדקה להעדיף אותם ?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה ברשותי AXP והמריחה הייתה פשוטה, וכרגע יש לי מעבד 64 ביט ורציתי לדעת מה השיטה למרוח עליו משחה טרמית בצורה בטובה ביותר ? כי הבנתי שצריך לשים את הסינק ולסובב אותו על המעבד ??? ועוד שאלה אחת שאוליי לא הכי קשורה םשוט לא רציתי לפתוח נושא חדש... יש לי DFI LAN PARTY UT NFORCE 3... עכשיו יש שם המון המון המון !!! אפשרויות לשחק עם התיזמונים ( שלא כמו ה NF7 הקודם שלי ) 2.2.2.5 היצלחתי לשים, השאלה איזה מהאפשרויות הכוונה ל T ? ( כאילו T1 אתם יודעים ) תודה מראש. ;D
-
- 2 תגובות
- 896 צפיות
-
-
מי שהוא יכול להביא לי מספרי טלפון של מפעלים שמייצרים רכיבים למחשב אני חייב ליצור איתם קשר! תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לרכוש לוח למעבד amd 939 3200+ ואני מתלבט אך ורק ביין שלושה דגמים (גם לאובר קלוק) 2 דגמים שהם nforce4 sli (אוליי אני ישתמש בזה בהמשך): asus A8N-SLI Deluxe giga-byte GA-K8NXP-SLI ודגם אחד שהוא nforce4ultra: giga-byte GA-K8NXP-9 איזה מביין הצ'יפים האלה נותנים יותר ביצועים כללים ול oc? ואיזה מביין הלוחות האלה הכי טוב? תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה מה זה הNforce4 בבקשה תגידו לי מה זה כי אני לא יודע תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 541 צפיות
-
-
הזמנתי מחשב חדש עבור חבר. רציתי לדעת.. הזמנתי לו זיכרון 512 בשני סטיקים של 256 כאשר רציתי סמסונג אבל נאמר לי כי קינגסטון יותר טובים אז הלכתי עליהם. כאשר התברר לי שהם יגיעו מאוחר יחסית, אמרתי שאולי כדאי להתפשר על חב' בשם Micron שנאמר לי כי היא לא פחות טובה ואף יותר יקרה. האם כדאי ללכת עליה ?? (אני מקבל אותו באותו המחיר) וכל סוגי הזיכרונות הנ"ל הם של 400MHz. תודה אנשים !!
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מה ההבדל בין מעבדי s754 ל s939 אני עד עכשיו לא מבין :-\ כי אני רוצה לקנות את ה AMD 64 3400+ S754 ואז אמרו לי שעדיף 3200 s939 מה עדיף?
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בן דוד שלי שכרגע עם פרסקוט 2.8 ולוח אסוס P4P800-SE מעוניין להחליף את המעבד שלו לATHLON 3000 XP (בלי ה-64 ביט) בתוספת לוח אם תומך של ג'יגה בייט בטענה שהוא יהיה יותר חזק למשחקים. אני מצידי רוצה למנוע את זה מכיוון שההפרשים זעומים לטובת הפרסקוט לפי טומסהארדוור ובכלל הפרסקוט 2.8 יותר חזק מהאטלון 3000 ברוב האפליקציות (לפי טומסהארדור). האם אני באמת מונע ממנו לעשות טעות? כי אם הוא רוצה יותר ביצועים במחשקים שכבר יחליף כרטיס מסך לא (בבעלותו ראדון 9600)?
-
- 35 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
קניתי זכרונות pdp 512mb ddr 400mhz liberty cl2.5 memory, והיסתכלתי בeverest ובhwinfo ובשתיהם כתוב לי 200mhz.
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הורדתי את הCPUZ החדש וראיתי שהBUS SPEED שלי על 600 זה אומר שהזכרונות שלי על 600MHZ או שמשהו אחר על 600? לפי התמונה הזאת אפשר לשפר משהו מבחינת OC? כי לפעמים במשחקים או בשימוש גבוהה של המעבד יש לי נפילות של המחשב נראה לי שלא עשיתי OC בצורה טובה... עריכה: הנה עוד תמונה עם מידע על הזכרונות:
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
core speed מה זה? ובזיכרון שרשוםMax Bandwidth pc 3200(200mhz) זה אומר שהמהירות של הזיכרון 200? תודה.
-
- 4 תגובות
- 458 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה להרכיב מחשב פשוט שינגן מדיה בסלון. DIVX ומוזיקה. לא שום דבר יותר מורכב, לא רוצה להקליט וידאו. חשוב שיהיה שקט וקטן פיזית. הלוח אם הזה יתאים לי ? http://www.pcnow.co.il/product.asp?productid=25 זה הכי זול שמצאתי. תודה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל…
-
- 1 תגובה
- 472 צפיות
-
-
amd 3000 64 bit ולא עשיתי אורקלוק ואני חושב שהקרור שלי הוא box
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Kingston 512ddr אני קונה ב 450 *2 =900 ש"ח לעומת A-DATA 512ddr שאני קונה 390*2= 780ש"ח מי יותר טוב? ומי עדיף מבחינת כסף,תמורה שאני מקבל....
-
- 3 תגובות
- 726 צפיות
-
-
ביום שני AMD תשיק את האופטרון 252 (מעבד לשרתים ותחנות עבודה) ביום שני AMD תשיק את האופטרון 252, הוא שונה מהאופטרונים הקודמים קודם כל במהירות השעון 2.60GHz אבל בנוסף גם תדר העבודה של אפיק התקשורת HT (הייפר טרנספורט) גדל מ 800 מגה הרץ ל 1000 מגה הרץ ונוספה תמיכה ב SSE3. כמובן שהמעבד החדש מיוצר בתהליכי ייצור של 90 ננו מטר. פליטת החום המקסימלית של מעבד זה היא 67W ובמצב "קריר ושקט" 21W. האופטרון הוא מעבד בשקע 940. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20050211015829.html הערות: SSE3 הם הוראות מעבד מיוחדות שאינטל הוסיפה בזמנו לקו מוצרי הפנטיום 4 (החל מהפרסקוט). עידון תהליכי הייצור מאפשר לייצר יותר מעבדים עם אותה כמות של חומר גלם (פרוסת סיליקון) ובאופן תיאורטי גם אמור …
-
- 2 תגובות
- 569 צפיות
-
-
אני ממש צריך עזרה בבחירה כאן! לדוגמה יש את לוח האם הזה Gigabyte GA-K8NF-9 nForce4 4X Socket 939 אבל יש גם עוד לוחות נורא דומים אחד נוסף לו ULTRA ואחד נוסף עם עוד איזו מילה... אני פשוט לא מבין מה הם ההבדלים (מדובר ב200 ש"ח הבדל) ואני רוצה לדעת מה הכי כדאי לי לקנות.. תודה!
-
- 5 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אם נכפיל בשער ה $, נוסיף 17% ו 100 שקל הוצאות משלוח נגיע ל 944 שקל. כלומר המחיר לא צריך להיות יותר מ 1000 שקל נכון לעכשיו. מקור: http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=246486 על בסיס אותו עיקרון ה SLI עולה 235$ http://www.zipzoomfly.com/jsp/ProductDetail.jsp?ProductCode=246485
-
- 27 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כעת קיים אצלי במחשב זיכרון סלוט אחד של 512 ddr 333 של חברת corsair, מה הייתם ממליצים בתור זיכרון נוסף ל-512 , ומה יכולה ליהיות העלות.
-
- 1 תגובה
- 531 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש (לפני חודש) ויש לי בעיה מוזרה. אין לבעיה הזאת מיקום מיוחד כשהיא קורה ואין גם איזשהו זמן. פתאום באמצע משחק\גלישה באינטרנט\עבודה רגילה בווינדווס יש מסך כחול(על כל המסך) לשניה אחת בודדת וקשה לקרוא מה כתוב שם, מה שהצלחתי להבין שכתוב שם שהווינדווס מצא תקלה או משהו כזה ומוצא לעצמו לאתחל את עצמו ועל כל שאר המסך יש הרבה מספרים.... זה בערך מה שאני חושב שכתוב... גם קרה לי היום שהמחשב אתחל את עצמו כל פעם שהגיע למסך שמעלה את הווינדווס, נכנסתי למצב בטוח ועשיתי בדיקת וירוסים , ספייוורים ועוד כל מיני דברים אך לאחר שעשיתי ריסטארט זה חזר על הבעיה עד שאמרתי לחזור להגדרות שעבדו בפעם האחרונה... השאלה היא: מה יכולה להיות הסיבה לבעיה זו? זאת בעיית חומרה או תוכנה? שמתי את הש…
-
- 13 תגובות
- 848 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לברר אם קיים מעבד כזה..: amd 3200+(2.2ghz) socket 939 1152k ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מאמר מאוד נחמד,מומלץ לקרוא http://www.anandtech.com/cpuchipsets/showdoc.aspx?i=2343
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-