מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
-
שלום! יש לי לוח GIGABYTE P35-DS3L יש לי בביוס אפשרות HPET Mode קודם כל מה זה HPET?? ואיזה מוד עדיף32ביט או 64ביט? עכשיו המחשב עובד על 32 שניסיתי לשנות ל64 כל פעם שנכנסתי לסטים הוא הפסיק לפעול למה זה קרה? האם שאני משנה את זה צריך לפרמט את המחשב או רק להתקין שוב תסטים? תודה!
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב אני צריך לוח תותח לOC עד 900 שקל, המפרט לא בטוח עדיין quad כנראה ה 9450 לוח אם atx כנראה ה gigabyte ex38 ds4 (יש לכם הצעה יותר טובה)? זיכרונות - לא בטוח (לא מצאתי זיכרונות במהירות של 1066mhz בשביל לנצל את המהירות של הלוח אם) (צריך גם המלצה לזיכרונות טובים מהירים וזולים). כרטיס מסך די גדול geforce 8800gt 320mb בתכלס המחשב צריך לעלות במקסימום 5k. ואני מתכנן OC
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רואה שעכשיו נכנס לאט לאט ה i7 קניתי לא מזמן את המחשב שלי לפני 3 חודשים בערך E8400 1333FSB C2D P43 NEO - F7.1 1GLAN MSI ZOTAC nVIDIA GeForce GTX260 896MB PCIe V2 4gb gEil עם צלעות אלומניום לקירור 800MHZ 1/2TB 32MB SATA 2 של seagate 7200 קירור למעבד ARCTIC COOLING FREAZER 7 PRO מארז של LED+25CM FAN EZCOOL מערכת הפעלה windows vista sp1 x86 heb ספק PFC SPIRE 12CM FAN 550W REAL צורב LG DL עכשיו אני רואה שדנים הרבה על המשחקים החדשים ומה שיכנס אז אני רוצה לדעת אם עדיף לקנות עוד כמה חודשים מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 כדי שהמחשב ישרוד יותר זמן לעתיד אני קונה 1 לארבע/חמש שנים מחשב וחשבתי אם כדאי לקנות עכשיו כי אני מעריך שלאט לאט הquad וה duo ירדו מהשוק * המחשב מיועד למשחקים …
-
- 3 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם המפרט הבא: לוח אם Asus P4SC מעבד Celeron 1.7 לצערי יש לי זכרון 128 דפוק אז יש לי בעצם רק 96 RAM. אני מחפש המלצה לזכרון של 256-512 (עדיפות 512) עם דגש על מחיר זול, אין אוברקלוקינג אין ביצועים העיקר שיהיה זול ואמין שלא יהרס או ישרף אחרי חודשיים. מחכה לשמוע תגובותיכם. תודה רבה, אורן.
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם ABIT IC7-MAX3 והייתי רוצה לדעת נגיד יש לי זיכרון של DDR2 האם אני יכול לחבר אותו ללוח אם והאם הוא יעבוד? :s05:
-
- 8 תגובות
- 781 צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות לדודים שלי מחשב שיהיה לעבודה משרדית עם אפשרות לשיפור למחשב למשחקים אז אני רוצה לקנות מעבד סבבה וכרטיס מסך סתם חשבתי לקנות את הVenice 3200+ אתם חושבים שזה מספיק טוב או שצריך יותר מזה? אני צריך גם המלצה איזה לוח אם וכרטיס מסך לקנות אני רוצה שהלוח אם יהיה אמין ויציב (אני לא צריך כל מיני פיצ'רים טובים וכאלה) והכרטיס מסך אין דרישות, רק שיתאים ללוח אם (אני ממש לא מעודכן, אני לא רוצה לקנות בטעות כרטיס לא נכון.) הקטע הוא שאני חייב לקנות מKSP, כי אני רוצה שהכל יהיה מחנות אחת. את הלוח שיש במפרטים המומלצים אין בKSP. תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
זה יתרום? ועם כן זה חייב לבוא על חשבון הבאס? אני די בוטח בזכרונות האלה
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המעבד amd athlon xp 2500 העם הוא המעבד האידאלי בתקציב של 550 שקל למשחקים
-
- 10 תגובות
- 756 צפיות
-
-
תנו לי המלצות לחבר, ללוח אם ומעבד אינטל, ב1600 שקל, אם שווה אז תחרגו עד 1900 ולא שקל יותר. אני חשבתי על D930 ולוח P5ND2-SLI Asus ב1580 לפי זאפ. מתוכנן אובר קלוק מקסימלי על מתח סטוק מה אתם אומרים? זכרון כבר סגרתי על 2X512 667 של טוינמוס
-
- 4 תגובות
- 496 צפיות
-
-
הרצתי תוכנת EVEREST במחשב החדש שלי בנסיון לאתר איזה זכרונות שמו לי [קניתי 2 סטיקים של kingston 512mb] התוכנה מראה לי: [
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
כרטיס טלביזיה או קול שעושים שימוש בסלוט של PCIe 2.0 x1, יכולים לשבת על הסלוט השני למשל, של PCIe 2.0 x16 ( אני יודע שהסלוט השני הוא X8 )?
-
- 4 תגובות
- 798 צפיות
-
-
Asus P4P800 Se תודה רבה צריך דרייבר אודיו ללוח הזה , מצטער אם עברתי על החוקים אבל לא רשום....
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
פלטפורמת המשחקים של AMD הלו היא 4X4 קיבלה שם חדש : Quad Father עדיף לא לדעת איך אומרים בעברית : http://www.xbitlabs.com/news/cpu/display/20060731233200.html
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי מחשב חדש - לוח אם: ASUS P5B-E Plus 2 זיכרונות של קינגסטון DDR2 אחד ג'יגה מהירות 800 מה"צ אחרי שפתחתי את הספר של לוח האם בבית - ראיתי שבמהירות הזו הם דוקא ממליצים על מספר חברות וקינגסטון לא בינהם (המומלצים הם קורסייר, מיקרון, ועוד) על קינגסטון הם המליצו במהירות של 667 (יחד עם סמסונג, אינפניאון, הייניקס, אי דטה ועוד) רציתי להחליף בחנות ונאמר לי שכל ג'יגה זיכרון של קורסייר יקר בכ-40 $ מזה של קינגסטון. א. האמנם? ב. האם כדאי להחליף לאור המלצת היצרן? ג. למה במהירויות מסוימות יצרן מסויים מומלץ והשני לא? ד. בינתיים הכל נראה עובד בסדר עם הקינגסטון - אם אשאיר אותו- האם יש לצפות לבעיות מסויימות? תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 538 צפיות
-
-
שבוע מבורך ושנה טובה חברים, סתם משיטוט באינטרנט מצאתי את הכתבה הבאה על המעבד החדש של AMD http://wccftech.com/amd-shows-running-samples-vishera-fx8350-trinity-a105800k-apu/ שימו לב לתמונה המראה את המעבד על 4.8GHZ וברקע רואים את הציונים של בCinebench בדיקה נוספת מגלה שמדובר בגירסת R13 שעדיין לא יצאה לשוק לכן לא ניתן לעשות השוואה ישירה בין התוצאות. בנוסף יש לי משהו שמציק לי מאוד- מדוע מחירי AMD FX כאלה יקררים בארץ לעומת אינטל? http://www.cpubenchmark.net/cpu_lookup.php?cpu=AMD+FX-4100+Quad-Core לדוגמא- מעבד FX8120 עולה כ159 דולר ומעבד i5-3450 עולה 189 דולר ובארץ שניהם עולים מחיר זהה- כ990 שקל! ממה שאני רואה המחירים של AMD מאוד תחרותיים יחס לביצועים וחבל שבארץ שוב דופקים …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=OCZ2N1066SR2GK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=F2-8500CL5D-2GBHK&Cat2Cat1ID=15&Cat2ID=0&aff=Zap〈=HE כמובן שיעשה OC איך הזיכרונות האלה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלו ואם הם עדיין באים אם PCB של BRAINPOWER ? ואך הם יחסית לזכרונות מבוססים TCCD אחרים ? הזכרונות הם PC3200
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש מעבד למחשב HTPC שבכוונתי לבנות ולשים בסלון - מעניין אותי מה מומלץ לשים שם פונקציה של ביצועים למול רעש שזה הדבר הכי חשוב שלא יהיה במחשב כזה בסלון. חשוןב לציין שאני מחפש לשים את זה במארז קטן מהסוגים החדשים (שנראים בערך כמו רסיבר בגודל) ככה שאמצעי הקירור הם די מוגבלים ולדעתי יוגבלו למה שבא עם המעבד... (כמובן שיש מגבלת ספק של לדעתי 300-350 וואט ככה...) הצעות?
-
- 18 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
לשימושים ביתיים רגילים, וקצת משחקים פה ושם? אני קונה מחשב בתקציב של 5000 ש"ח. האם המעבד הזה יספיק לי או שמומלץ לקחת יותר (מובן שתמיד עדיף מעבד יותר טוב, אבל האם זה באמת נחוץ, בהתחשב בכך שאני לחוץ בתקציב)?
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם שיתאים למעבד P4 בסוקט 478 ושיתמוך בכרטיסי מסך מסוג PCI-E שיתמוך גם בזכרונות DDR ושלא יהיה יותר מידי יקר תודה מראש חברה..
-
- 4 תגובות
- 480 צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/cpuchipsets/intel/showdoc.aspx?i=3326&p=1 מרשים מאוד בהתחשב במצב החומרה.
-
- 66 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המפרט שלי מופיע בצד. כשהתקנתי ת'WIN בפעם הראשונה התקנתי ת'דרייבר ללוח M ושם היה דרייבר למעבד... ממתי צריכים דרייבר למעבד? והאם יצא משהו חדש? כדאי לעדכן דבר כזה?
-
- 4 תגובות
- 800 צפיות
-
-
האם כרטיס המסך הזה תואם את לוח האם?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי ברשותי לוח GIGABYTE H77M-D3H ועליו 2 זכרונות של קינגסטון גנסיס 4 גיגה DDR3 1600 בתזמון 9.אני מעוניין לשדרג ל16 גיגה זכרון.האם עדיף להחליף את הזכרונות הנ"ל ל2 מקלות של 8 מסוג אחר גם כמובן 1600MHZ או להוסיף בסלוטים הנותרים עוד 2 זוגות של 4 מזכרון אחר? כמובן שאם יהיו סוג שונה אולי יכול לצור בעיות של חוסר תאימות וכאלה...אשמח גם להמלצה לזכרונות טובים בתצורה 8X2 תודה גל
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-