מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
שלום רב לכולם, יש לי שאלה של מתחילים ואשמח אם תוכלו לעזור לי להבין קצת יותר. האם לוחות אם או מעבדים שונים עובדים יותר טוב עם זכרונות מסוג מסוים או מפרט מסוים? אם כן, יש לי לוח אם של Gigabyte GA965P DS3 ומעבד Intel Core 2 Duo E6300 1.86 GHz אפשר לדעת מזה איזה סוג זכרון יהיה הכי יעיל עם השילוב הזה?
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
-
איזה לוח תומך בשיטה שהכונן SSD נהיה קאש???(רצוי של ג'יגהבייט)
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
היי יש לי כמה התלבטויות לגביי המעבד, ויש לי שאלה לגביי הלוח אם. מעבד: מתלבט בין Q9550 2.83GHz לבין Core 2 Duo E8500 3.16GHz. אני לא עושה אוברקלוק (אולי קטנצ'יק). אני משחק במשחקים הבאים: CoD WaW, Enemy Territory Quake Wars,Unreal Turrnomment 3, Enemy Territory, Guild Wars,NeverWinter Nights 2, GTA IV, Flight Simulator X וSims 3 שיוצא עוד חודש בערך. ספציפית לגביי המשחקים שאני משחק, מישהו יכול לעזור לי לגבי המעבד? לוח אם: מה ההבדל בין P35 לבין P43 ומה עדיף לקנות לגיימינג שלי? יש איזשהן המלצות ספציפיות?
-
- 4 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה כרגע מותקן לי מחשב לוח gigabyte h97-hd3 עם מעבד i5-4590, קיבלתי לאחרונה i7-3770 על לוח אינטל dh77eb ואני מתלבט האם כדאי להחליף ביניהם. הכרטיס הגרפי שלי הוא GTX770 2GB. השימוש העיקרי שלי כרגע הוא גיימינג, רוצה להתחיל בקרוב לשחק על ACU ו-Inquisition. כדאי להחליף ביניהם? יהיה הפרש משמעותי בביצועים? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הלוח הראשון הינו של asus : asus k8v se delux והלוח השני הוא של gigabyte : gigabyte k8nsnxp מה יותר שווה לצרכי משחקים ומה יותר לצרכי משרד, סרטים ואינטרנט ואם אפשר מה המחיר של כל אחד מהם מה היתרונות של האחד על פני השני תודה רבה מראש לכל העוזרים
-
- 7 תגובות
- 611 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לגיימר מתחיל, כמה כסף הייתם מציעים לשים על לוח אם? בכסף שעניתם לשאלה הכתובה לעיל, על איזה לוח אם הייתם ממליצים? בבקשה, אל תמליצו לי על לוחות אם של Gigabyte.. קניתי בעבר את הk8nf-9 שלהם (לAMD) ולא היה לא מקום למאוורר של ZALMAN! אנא, תמליצו לי על לוח אם של Asus/Abit וזה נכון שאי אפשר לעשות אוברקלוקינג על לוחות של intel? עוד דבר (עריכה): חשוב שהלוח אם יהיה גדול עם מקום רב לאיוורור וכו'...
-
- 9 תגובות
- 683 צפיות
-
-
כבר ב 23 למאי סדרת המעבדים לסוקט החדש של AMD, סוקט AM2 תוכרזו... המעבדים האלה יתמכו בלוחות המבוססים ערכות שבבים nForce 5xx של NVIDIA. האתר האמריקאי DailyTech מודיע כי חברת NVIDIA מתכננת להכריז על ערכת השבבים החדשה שלה ביחד עם הכזרת מעבדי סוקט AM2, כלומר ב 23 למאי. חלק מהשבבים החדשים יתמכו במעבדיי Conroe של Intel.
-
- 31 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
חברת Patriot השיקה רכיב זכרון חדש מסוג DDR2, ה Patriot Extreme Performance XBL, לכרטיס תקורות (Latency) נמוכות יותר מכל כרטיס זכרון מסוג DDR2 שהיה קיים עד היום, להלן תקורות הרכיב במהירויות שעון שונות: ב DDR2 667MHz תקורות של 3-3-3-8 ב DDR2 800MHz תקורות של 3-4-3-8 ב DDR2 1000MHz תקורות של 4-4-4-12 עד היום כרטיס זכרון של DDR2 800 היה בעל תקורות של 4-4-4-12 וכרטיס זכרון של DDR2 1000 בעל תקורות של 5-5-5-15. ההודעה לעיתונות באתר היצרן http://www.patriotmem.com/company/news/newsp.jsp?source=33 מקור http://www.hexus.net/content/item.php?item=5387 כרגע Patriot היא היצרן היחיד עם כרטיס זכרון בעל ביצועים כאלה אבל מן הסתם זה רק ענין של זמן עד שיהיו עוד מוצרים כאלה, כנראה …
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
ועוד שאלה למפרט משחקים ב- 9000 ש"ח, לא לאובר קלוק, מה הייתם ממליצים? שיש בו 8800GTS 640 MB ו 2 GB זיכרון ומסך 20 של DELL?
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יום טוב לכולם. זו הודעתי הראשונה, אם עברתי על חוקי הפורום, קבלו את התנצלותי. לעניין, ברשותי המפרט הבא: מעבד : intel core 2 duo 2.0GHz לוח אם : Intel DG35CE זיכרון : 4X1GB 800MHz כרטיס מסך : Sapphire ATi HD 4780 512Kb כרטיס קול: Creative X-fi xtreamgamer אני מעוניין בשידרוג המחשב. מחפש משהו שיתן לי שקט של שנתיים לפחות. עיקר השימוש במחשב הוא למשחקים (PES2009' GTA IV, FIFA08, Crysis...) וגרפיקה (Photoshop, Blender ...). חשוב לציין כי כרטיס המסך עושה לי המון בעיות. חשבתי שאולי שידרוג ללוח חדש יותר יעזור. האופציות שחשבתי עליהן: 1. מעבד Intel I7 + לוח אם ו4G זכרונות DDR3 - הכי יקר 2. מעבד intel core 2 quad + לוח אם X48 3. מעבד AMD Phenom II + לוח אם. 2 האפשרויות האחרונות לא יצ…
-
- 13 תגובות
- 781 צפיות
-
-
אני רואה כולם זורקים לי אייאמדי אפשר לדעת מה כל כך טוב בו שהוא יותר טוב מהאינטל?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין אופטרון (one way, סדרת 140, 142 וכ"ו) ל athlon64 ? נניח שאני רוצה לקנות מחשב (ואין שיקול של מחיר או של ריבוי מעבדים) אז למה אם זה שרת שרת אני אמור לקנות אופטרון ולבית אתלון64 ? מה זה משנה ?
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
רציתי לדעת איזה זכרונות של 2 GB, הכי משתלמים למחשב חדש עם OC? ולמחשב חדש ללא OC? תודה
-
- 2 תגובות
- 555 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לוח ואני לא יודע אם שווה לי לקנות את האולטרה או לא (הבדל של 200 שח בערך) אני רוצה לקנות דור אחד אחורה כדי שיהיה לי AGP בשביל הכרטיס מסך. אני לא מתכוון לעשות OC. אז האם ההבדל בין ב אולטרה לרגיל הוא רק באוברקלוק או בעוד דברים ששווה לי לשלם עליהם 200 שח? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/index.php?cPath=23_314_328&sort=3a&filter_id=36
-
- 9 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך מעבד ולוח אם עד 300$ מNEWEGG. הדרישות שלי הם: מעבד אינטל, שיהיה טוב לOC לוח אם שיש לו 2 חיבורי PCIE שעובדים X16 בCROSSFIRE [אם יש כזה] ושגם יהיה טוב לOC שהחנות תהיה מNEWEGG אני רוצה שתהיה לי עוד אפשרות כי בתכנון ההתחלתי רציתי לקנות AMD X2 4600+ וAN9 32X בשביל לעשות SLI [8800GTS] X אבל בקרוב יוצא הסדרה החדשה של ATI ויש לי עוד זמן להחליט. לא כולל משלוח. ד"א מתי יוצאים הכרטיסים שתומכים בDX10 של ATI וכמה הכרטיס שאמור להתמודד עם הGTS יעלה? [פחות מ300$?] תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 526 צפיות
-
-
שלום . אני מתלבט בין שני מעבדים טובים-i7 2700k ו-i5 2500k. מצד אחד ברור שהi7 יותר טוב. אבל מצד שני, האם זה שווה את ה350 הפרש? אומרים שאין הבדל גדול ביניהם למשחקים. אבל אם אני משחק בסימולטור הטיסה של מייקרוסופט ושם לו הרבה תוספות והוא דורש הרבה כוח עיבוד, אז הi7 יביא תוצאות שרואים ממש שהם יותר טובות מהi5, לא? דרך אגב, אני מתכנן לבצע OC לסביבות 4.2ghz
-
- 13 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הזמינות בחנויות בחו"ל תהיה מיידית אולי גם דגם ה 3500+ יהיה ווניס בזמן ההשקה.
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
בעצם כבר קניתי את הMX ועכשיו שמתי לב שאתם ממליצים כל הזמן על הVA אז אני רוצה לדעת האם יש איזה הבדל משמעותי ואם שווה להתקשר עכשיו לחנות לבקש לשנות[br]פורסם בתאריך: 16.04.2007 בשעה 00:06:28 תיקון: ללוח קוראים VM
-
- 1 תגובה
- 445 צפיות
-
-
מה ההבדל בין DDR לניידים לDDR רגיל? יש לחבר שלי מחשב נייד סיני עתיק והוא רוצה להוסיף זכרון. הזכרון שאצלו נראה כמו DDR רגיל ואני רוצה לדעת אם אפשר לחבר DDR רגיל
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות מחשב דנדש עם צאתו של הקונרו הבא עלינו לטובה. מבחינתי תמיכה ב Crossfire 3200 - RD580 היא חובה (פשוט משום שכרטיסי המסך של nVidia וה SLI שלהם פחות טובים מ ATI וה crossfire ואני מתכוון להשקיע בכרטיס חזק מאד). כמובן שיכולות OC טובות יתקבלו בברכה. האם מישהו ראה תחזית ללוחות כאלה? (אני בטוח שיהיו - זה ענין של זמן)
-
- 7 תגובות
- 784 צפיות
-
-
אני מחפש זיכרון של 2X4Gb במהירות 1600Mhz בתזמונים של 9-9-9-24 CL9 . כרגע יש לי Corsair 2x2Gb xms3 1600mhz 9-9-9-24 CL9. אני פשוט לא מוצא - מעוניין לקנות בארץ ואני לא מוצא. אשמח לעזרה. תודה
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
אני כרגע עובד בCAS 2-2-6-2@T1 עם זכרונות XTREME DDR PC2700 256MB יציב. עכשיו, בגלל שאין לי 450 שקל ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256MB, חשבתי לקחת WINBOND PC2700 256MB במחיר 280 ש"ח. האם הם יעמדו בתזמונים הללו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
שמעתי על פתיחה של יחידות עיבוד ב-6950HD ל-6970HD, אבל מעולם לא שמעתי על פתיחת ליבות במעבד, עד היום... לוח אם פשוט של ג'יגה בייט, לא זוכר בדיוק איזה ואני לא מהנייח. ספק פשוט של TT LITEPRO 450W, זכרונות של DDR2 2GBX2 וכרטיס מסך של 5770HD. חסר פה מידע כלשהו? אם כן תגידו ואוסיף. השאלה היא- ניתן לפתוח במעבד שבכותרת? אם כן- אפשר מדריך?</blockquote>
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
כי יהיה ניצול יותר טוב שלהם תקנו אותי אם אני טועה
-
- 4 תגובות
- 510 צפיות
-