עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. טוב , אז אם אתם זוכרים , הזמנתי : amd 3500 939 winchester msi k8n neo4 platinium X850 XT ועוד כל מיני שטויות. אין לי מושג למה , אבל בכל פעם שאני מחבר הרבה כבלים ללוח אם מאחורה כבלים כמו : usb's , כבל רשת או כבל לכרטיס הקול המחשב עושה פוסט , ושניה אחר כך נתקע , במסך הראשון , עוד לפני שהוא בכלל מראה את המעבד וכל זה. לפעמים אם אני עושה לו כמה restarts אז זה מסתדר , או שפשוט אני מנתק את כל ה usb's + lan cable ואז שאני מגיע לווינדוס אני מחזיר אותם , זה ממש מתסכל. יש לי ספק כוח של TT 480w , לא נראה לי שזאת הבעיה. יש לכם מושג?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  2. שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NF פתחתי את המארז לבדוק ואכן זה הלוח שיושב לי שם... רק יש בעיה: משום מה הלוח אם שלי לא מזוהה בתוכנות כמו: סנדרה אברסט ואיידה... תמונה להמחשה: זה ב-AIDA 32... בכל שאר התוכנות בדיוק אותו הדבר... למה אף תוכנה לא לא מזהה את הלוח ? מן הסתם הדרייברים מותקנים בגרסא הרשמית כמו שצריך, (DEVICE MANAGER לא מזהה שום בעיה) ממש מוזר... מה גם שהתוכנות הללו טוענות שמעבד שלי עובד על 70 מעלות... ממש לא הגיוני... תמונה : מה קורה כאן ? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 708 צפיות
  3. Started by mongoL---,

קיים אצלי לוח אמ מסוג EPOX 4GEA+ רציתי ללמוד עליו קצת דברים ואולי להתחיל "להתעסק" איתו, אחד הדברים במטרתי זה לעדכן את הביוס מהעידכונים שהם ( EPOX) מפרסמים באתר שלהם , כמובן שינוי מסך ה- Bot screen של הביוס בזמן שהמחשב עולה , גם כן תמונות מסוג bmp מהאתר. שאלתי זה איך זה ניתן לביצוע , כמה זה כדאי, מה זה יכול לתת למרות שזה לא נקודה חשובה כאן

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  4. חרשתי את הרשת ולא מצאתי שום דבר בנוגע לעניין :\ amd 3000 s-939 whinichester סטפינג עם כל האותיות המדויקות וזה.. שאני יגיד למוכר. תודה!

• 6 תגובות
    • 756 צפיות
  5. Started by gggilad13,

MSI K8N Neo4 Platinum GIGABYTE GA-K8NF איזה מבין הלוחות יותר טוב? (לא לאוברקלוקינג) מה ההבדל בתכונות בין הלוחות?

• 9 תגובות
    • 884 צפיות
  6. אהלן חברה, אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 bit 3200 socket 939. נתנו לי פה שמות של 2 לוחות אם אך אני לא יודע מה ההבדל בינם, הראשון הוא GIGABYTE K8NSUltra-939 N-Force3Ultra,Athlon 64Bit 939 והשני הוא GIGABYTE K8NF-939 N-Force4 PCX,Athlon 64Bit. מישהו יכול בבקשה להסביר מה ההבדל בינם ומה שווה לקנות?. ועוד שאלה, יש לי sound blaster live 5.1 מהמחשב הישן, האם יש בשבילו מקום בלוחות האם האלה? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 686 צפיות
  7. Started by kotel,

:s05:

• 12 תגובות
    • 913 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

יש לי לוח אם של Gigabyte GA-K8NS-939 עכשיו הנה התמונה שלו http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_k8ns-939_big.jpg כמו שאתם רואים יש לי 4 סלוטים ויש לי שתי זיכרונות בהתחלה הכנסתי אחד בכתום ואחד בכחול ואז שמדליקים את המחשב ממש בהפעלה שלו כתוב לי במובלט memory not optimezd - check manual עכשיו בביוס הגדרתי לו defualt וגם top preforments וזה לא עזר ואז החלפתי תא המיקום של הזיכרונות שתיהם בכחולים ואז אני מדלךיק את המחשב וכתוב לי DDR dual is enabled עכשיו אני לא ממש יודע אם אני עובד עכשיו דרך הDUAL כי אני לא ממש מרגיש את השינוי שהוא אמור לעבוד דרך DUAL מה אני צריך לעשות?

• 12 תגובות
    • 950 צפיות
  9. שלום, אם מישהו יכול לעבוד בשבילי בקצרה על ההבדלים בין לוחות אלו, אשמח ואודה לו מאוד. בנוסף, רציתי לדעת מה זה SATA והאם זה חשוב??? תודה, יונתן

• 2 תגובות
    • 747 צפיות
  10. Started by orlupo,

אני צריך ללוח אם כמה שיותר פשוט למשחקים ל-CELERON D כי כנראה SAMEPRON ישרתו פחות טוב תחת משחקים... יש הצעות?

• 13 תגובות
    • 974 צפיות
  11. Started by kabirsh,

שלום יש לי 2 זוגות סלוטים בלוח אם (ASUS P5GDCV) צהוב כחול שחור וצהוב כחול שחור (הוספתי תמונה של הלוח) ויש לי 2 זכרונות של 256 השאלה שלי איך אני מחבר את הזכרונות מה שנקרא dual memory? [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 692 צפיות
  12. Started by PCguy,

שלום יש לי מחשב AMD 64 3000 עם לוח של MSI NEO2PLATINUM ושני סטיקים של CEON 400mhz 2ץ5-3-3-8 ושנים של SUMSUNG 333mhz 3-3-3-8 כל סטיק 256 וביחד 1GB שהמחשב עולה הוא מראה 1GB במהירות 166mhz האם זה תקין? איך ניתן לבדוק שהזכרון באמת עובד בדואל? והאם כדאי להוריד את הזיכרון הוירטואלי לגמרי?

• 1 תגובה
    • 475 צפיות
  13. הזיכרונות האלה עובדים במתח של 3.2V בתיזמונים של 2-2-2-8... עכשיו אם אני משאיר את התיזמוני סטוק 2-3-3-8...אבל עם מתח של 3.2V לכמה MHZ אני מגיע??..ל250??..יותר??.פחות?? ואם אני מעלה עוד קצת את התיזמונים למשהו כזה...3-3-3-8...איזה מהירות??

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  14. לוח אם k8ns http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1167&products_id=6591 ויזכרון של מיקרון 3200 cas 3

• 6 תגובות
    • 551 צפיות
  15. Started by nehmia,

מה ההבדל בין AMD 64-939 ל-AMD 64-754?

• 12 תגובות
    • 872 צפיות
  16. http://www.xbitlabs.com/articles/cpu/display/pentium4-6xx.html

• 0 תגובות
    • 549 צפיות
  17. Started by Ashand,

יש לי ANTECH 550 W מהמחשב הישן יתאים? הלוח אם הזה כנראה שיש לו 24PIN לחשמל....אפשר לחבר את ה-ANTECH ?

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  18. סדרת ה 600 של אינטל היא בעצם פנטיום 4 פרסקוט עם תאימות לתקן AMD64 והגדלת זכרון מטמון ל 2 מ"ב. מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cp...ntium4-6xx.html הערה: לא כל כך משנה אם המעבד הזה טוב או רע, אם מישהו לא קונה AMD מקורי אז שלפחות יקנה מהסדרה הזאת ולא מסדרות קודמות של אינטל, בעיקר בגלל התאימות לתקן AMD64 ובקרת פעילה על המעבד. תקציר הסקירה: קודם כל, אין בשם המעבד איזכור של גיגה הרץ ולא במקרה, אינטל נוטשת את טירוף הגיגה הרץ ומכינה את את ציבור הלקוחות שטוף חנטריש הגיגה הרץ לעולם נטול גיגה הרץ בדרך להפיכת ליבת הפנטיום M למעבד המרכזי של אינטל. אז מה היה לנו שם (עמודים 1-3): א. זכרון מטמון L2 של שני מגה בייט (בניגוד ל 1 מ"ב בפרסקוט). ב. תמיכה בתקן AMD64 (זכרון מעל ל 4 גיגה…

• 104 תגובות
    • 8.6k צפיות
  19. היי. רציתי לשאול כמה שאלות: 1) איך הזיכרון הזה בכללי : OCZ Enhanched Latency Platinum Edition 2) האם אני יכול להגיע לתיזמונים יותר נמוכים מהסטנדרט שלו (2.3.2.5) בצורה יציבה 3)האם התיזמונים משנים בקטע של רוחב פס או שהם רק מחשבים יותר מהר פעולות ? תודה !!!

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  20. יש לי לוח אם של ASUS דגם P4P800-E DELUXE ובלוח יש 3 יציאות IDE אבל אני לא ממש מצליח להשתמש בשלישית שנמצאת בצד ובכלל בקופסא רשום שאני יכול לחבר 10 HD ביחד (6 IDE ו- 4 SATA), אם למישהו מושג איך אני מחבר אני יודה לו!. תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 753 צפיות
  21. טוב אנשים , רובכם ראיתם את המחשב החדש שהזמנתי, הוא אמור להגיע מחר. היתה לחברה שקניתי ממנה בעיה להביא לי את הסטיק זכרון שרציתי. corsair CMX 3200 cl2 512mb יש לי אחד זהה בבית , אז רציתי לקנות אחד נוסף. בקיצור , לא היה להם , אז עכשיו הזמנתי מהם קיט של דאול G.Skill 512X2 3200 השאלה שלי , אם כדאי לי לשמור את הסטיק של הקורסייר , או לנסות למכור אותו (הוא עולה 850 ממוצע) ולהפעיל את המחשב ב : 512x2 (daul או פשוט לחבר אותו גם. לוותר על הדאול , ולא יהיה לי סטיקים זהים , אבל יהיה לי גי'גה וחצי של זכרון. לא נראה לי שהסטיק של קורסייר יוריד מהמהירות של הג'יסקיל , מיכוון שהוא יותר מהיר מהם.. ופועל בקאס נמוך יותר. אז הוא פשוט ירד לרמה שלהם.. אבל בטח לא יאט אותם. אז מה עדיף אנשים? 512X2 (…

• 4 תגובות
    • 531 צפיות
  22. Started by RT2,

האם הצלחתם להריץ את הזכרון הזה במהירות 275 ו2-2-2-5? הייתי בטוח שאני אצליח..אבל הוא לא עולה לי בT1 מתזמונים הללו במהירות הנ"ל.. יכול להיות שזה הלוח אם? הזכרון הוא BH5..

• 4 תגובות
    • 816 צפיות
  23. Started by GZA3,

שלום לכם, אני מחליף את הזכרונות שלי של הקינגסטון 512 CL3 (יש לי 4 כאלו) כי אני מחליף לוח ל DFI LANPARTY nF4 SLI-DR ואני רוצה שיהיו לי אפשרויות ל OC טוב. עכשיו חשוב מאוד שיהיה שתי גיגה זיכרון. איזה פתרון יש לכם בשבילי ?

• 31 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. Started by GZA3,

הבנתי שמחברים שתי כרטיסי מסך על מחשב אחד ולא כמו ה SLI אבל ה SLI זה לראות במסך אחד על שתי כרטיסי מסך מאותו מחשב. ב DXG מה עושים ? אני יוכל במסך וכרטיס מסך אחד לשחק במשחק ובמסך וכרטיס מסך אחר לראות את שולחן העבודה וגם להשתמש בו ?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by yan,

איזה מעבד יותר טוב...אם הם בכלל מגיעים לאותם יכולות

• 17 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.