עבור לתוכן

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Cpu,

יש לי: P4 2.6Ghz 478PIN ASUS P4P800 GENERIC 256*2 DDR 200MHZ כל השאר לא חשוב נראה לי... כמה וולט לשים לו בביוס? כי זה שם על AUTO וזה רוב הזמן בין 1.57-1.62 ובאיזה מתח השינוי יהיה מסוכן, כי אני רוצה שהמעבד יהיה יותר קר (ללא OC)... תודה רבה מראש (בנימה של צער על קניית מעבד אינטל [וזכרונות ג'נריים] מה לעשות אז לא הבנתי בזה כלום)...

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  2. Started by nehmia,

קראתי את המאמר על הזכרונות.. למשהו יש עוד מאמארים על חלקים אחרים במחשב או הסבר?

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 504 צפיות
  4. הועבר לפורם "מפרטי מחשב"

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  5. Started by Daedalus,

שלום לכולם אני צריך המלצה למעבד וללוח אם זולים . אני לא צריך מחשב למשחקים אלא לאיטרנט עבודות מוזיקה וכו' ... . המפרט שלי כרגע הוא : Axp 2000 לוח אם של Leadtek אני לא זוכר כרגע את הדגם המדויק Geil 256 333Mhz X 2 Radeon 9500Pro 128 MB WD 60 Giga 7200 אני צריך לוח אם ומעבד בסביבות ה 1000 שקל עדיף כמה שפחות ושיתאימו לשאר המפרט . אם כבר פתחתי דיון אז אני יתעייץ איתכם בקשר למה שקרה : לפני כמה ימים המחשב שלי נסגר פתאום והרחתי ריח שרוף . ניסיתי להפעיל את המחשב אבל מה שקרה זה שהכוננים דולקים ( מופיע אור ) , המאווררים על הלוח אם עובדים , הכרטיס מסך עובד ( המאוורר שלו עובד וגם החלפתי באחד אחר ) אבל המסך פשוט לא נדלק כמו שהוא אמור להידלק אחרי שפותחים את המחשב . אז ניסיתי להחליף ס…

• 11 תגובות
    • 743 צפיות
  6. הסבר קצר... כי אני מבולבל ואני לפני קניית מחשב נייד...

• 7 תגובות
    • 742 צפיות
  7. Started by tomerco,

לפני שבוע בערך פירסמתי פה הודעה שיש לי בעיה עם אי תאימות בין הלוח אם לדרייברים של הכרטיס מסך היום הציעו לי את הלוח +9NDA3 כפתרון וגם שינוי המעבד ל סוקט 939 מה אתם חושבים על הלוח הזה? האם הוא טוב למעט אוורקלוק?

• 13 תגובות
    • 895 צפיות
  8. Started by rc_p,

מאיפה אני משיג Giga-byte GA-K8NF-9? אני יודע ש"מור לוי" הוא היבואן הרשמי, אבל השירות שלו לא משהו. אני כעיקרון לא מוכר AMD (אין קליינטורה, מעדיפים אינטל) אבל לעצמי אני רוצה מחשב טוב. אם יש מישהו שיודע מאיפה אפשר להשיג? עדיף יבואן ולא חנות. בתודה מראש לכל העוזרים.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. חיפש ביוס חדש ללוח a8n-sli שלי ונתקלתי בזה http://www.asus.com/support/download/item.aspx?ModelName=A8N-SLI%20Premium&Type=Latest

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  10. Started by tal_levi1000,

במעבד הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-501&depa=1 איפה שרשום FSB: Integrated into Chip מה זה אומר??

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by BlackSheep,

שלום. אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי (2.4GHz) באחד ממעבדי ה-64BIT החדישים של אינטל, ותהיתי אם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מחליף אותו. כי אין לי מושג בעניין.

• 29 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?DEPA=0&description=19-104-224&ATT=Processors&CMP=OTC-d3alt1me

• 3 תגובות
    • 558 צפיות
  13. Started by PayneBack3251,

שלום רב, לחבר שלי יש לוח intel 400bx ויש לו מעבד p3 450 אז הוא רוצה לדעת אם הוא יקנה מעבד 1.0gh זה יעבוד לו טוב ? כי מישהו אמר לו שזה מסוכן וכל זה... |: תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by tomerco,

שלום אני רוצה לדעת איזה לוח אם הכי מומלץ עם הצ'יפסט של VIA לסוקט 754 תודה ואיך זה יכול להיות שהלוח הזה תומך גם 939 וגם 754? http://www.via.com.tw/en/products/chipsets/k8-series/k8t890/ והאם הלוח asus a8v-e deluxe הוא לוח טוב?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  15. Started by RoyShefy,

http://www.pcarena.org/index.php?subject=main&sg=main#2329 לפי מה שאני הבנתי זה לא יותר מזכרונות VALUE. זה יהיה גל מעולה של מכירות אם זה יתחיל לצאת בכמוס מסחרית גדולה. הם נוצרו בשבוע ה7 של 2005.

• 3 תגובות
    • 802 צפיות
  16. המפרט הנוכחי: מעבד- CPU Properties CPU Type Intel Pentium 4A, 2200 MHz (5 x 440) לוח אם - Asus P4B266-C זכרונות - סטיק אחד של 256 וסטיק אחד (של קורסאייר) 512 מגה...איך אני מברר בדיוק איזה חברה/דגם וכל זה? אידה32 לא אומרת לי כ. מסך - יש לי רדאון 9550 128 ביט 128 מגה למה בתוכנה אידה32 רשום שיש לי 9600 רגיל? במפרט שכבר בדרך בתהליכים - מעבד- AMD Athlon XP 3000+ לוח אם - GigaByte GA-7N400-L זכרונות - Mushkin blue 2*256 400MHZ עד כמה המפרט החדש יותר טוב? (מבחינת אחוזים בביצועים...כמה אחוז יותר אני אקבל בערך?) איך הזכרונות של מושקין? תודה רבה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  17. Started by zach,

על כמה מהירות עובד מעבד amd sempron 2400

• 1 תגובה
    • 470 צפיות
  18. טוב , אז אם אתם זוכרים , הזמנתי : amd 3500 939 winchester msi k8n neo4 platinium X850 XT ועוד כל מיני שטויות. אין לי מושג למה , אבל בכל פעם שאני מחבר הרבה כבלים ללוח אם מאחורה כבלים כמו : usb's , כבל רשת או כבל לכרטיס הקול המחשב עושה פוסט , ושניה אחר כך נתקע , במסך הראשון , עוד לפני שהוא בכלל מראה את המעבד וכל זה. לפעמים אם אני עושה לו כמה restarts אז זה מסתדר , או שפשוט אני מנתק את כל ה usb's + lan cable ואז שאני מגיע לווינדוס אני מחזיר אותם , זה ממש מתסכל. יש לי ספק כוח של TT 480w , לא נראה לי שזאת הבעיה. יש לכם מושג?

• 4 תגובות
    • 659 צפיות
  19. שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NF פתחתי את המארז לבדוק ואכן זה הלוח שיושב לי שם... רק יש בעיה: משום מה הלוח אם שלי לא מזוהה בתוכנות כמו: סנדרה אברסט ואיידה... תמונה להמחשה: זה ב-AIDA 32... בכל שאר התוכנות בדיוק אותו הדבר... למה אף תוכנה לא לא מזהה את הלוח ? מן הסתם הדרייברים מותקנים בגרסא הרשמית כמו שצריך, (DEVICE MANAGER לא מזהה שום בעיה) ממש מוזר... מה גם שהתוכנות הללו טוענות שמעבד שלי עובד על 70 מעלות... ממש לא הגיוני... תמונה : מה קורה כאן ? תודה מראש לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 695 צפיות
  20. Started by mongoL---,

קיים אצלי לוח אמ מסוג EPOX 4GEA+ רציתי ללמוד עליו קצת דברים ואולי להתחיל "להתעסק" איתו, אחד הדברים במטרתי זה לעדכן את הביוס מהעידכונים שהם ( EPOX) מפרסמים באתר שלהם , כמובן שינוי מסך ה- Bot screen של הביוס בזמן שהמחשב עולה , גם כן תמונות מסוג bmp מהאתר. שאלתי זה איך זה ניתן לביצוע , כמה זה כדאי, מה זה יכול לתת למרות שזה לא נקודה חשובה כאן

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  21. חרשתי את הרשת ולא מצאתי שום דבר בנוגע לעניין :\ amd 3000 s-939 whinichester סטפינג עם כל האותיות המדויקות וזה.. שאני יגיד למוכר. תודה!

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by gggilad13,

MSI K8N Neo4 Platinum GIGABYTE GA-K8NF איזה מבין הלוחות יותר טוב? (לא לאוברקלוקינג) מה ההבדל בתכונות בין הלוחות?

• 9 תגובות
    • 865 צפיות
  23. אהלן חברה, אני הולך לקנות מחשב חדש עם מעבד Athlon 64 bit 3200 socket 939. נתנו לי פה שמות של 2 לוחות אם אך אני לא יודע מה ההבדל בינם, הראשון הוא GIGABYTE K8NSUltra-939 N-Force3Ultra,Athlon 64Bit 939 והשני הוא GIGABYTE K8NF-939 N-Force4 PCX,Athlon 64Bit. מישהו יכול בבקשה להסביר מה ההבדל בינם ומה שווה לקנות?. ועוד שאלה, יש לי sound blaster live 5.1 מהמחשב הישן, האם יש בשבילו מקום בלוחות האם האלה? תודה לכל העונים.

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by kotel,

:s05:

• 12 תגובות
    • 894 צפיות
  25. Started by J0HNiE,

יש לי לוח אם של Gigabyte GA-K8NS-939 עכשיו הנה התמונה שלו http://tw.giga-byte.com/Motherboard/FileList/ProductImage/photo_k8ns-939_big.jpg כמו שאתם רואים יש לי 4 סלוטים ויש לי שתי זיכרונות בהתחלה הכנסתי אחד בכתום ואחד בכחול ואז שמדליקים את המחשב ממש בהפעלה שלו כתוב לי במובלט memory not optimezd - check manual עכשיו בביוס הגדרתי לו defualt וגם top preforments וזה לא עזר ואז החלפתי תא המיקום של הזיכרונות שתיהם בכחולים ואז אני מדלךיק את המחשב וכתוב לי DDR dual is enabled עכשיו אני לא ממש יודע אם אני עובד עכשיו דרך הDUAL כי אני לא ממש מרגיש את השינוי שהוא אמור לעבוד דרך DUAL מה אני צריך לעשות?

• 12 תגובות
    • 903 צפיות

דיונים חדשים בפורומים