מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי p4 1800 intel 850gb 512 rdram radeon 9800xt ואני רוצה לקנות מחשב חדש כי הביצועים של המחשב שלי לא משהו... אני רוצה לקנות לוח אם זכרונות ומעבד של AMD אני רוצה מחשב למשחקים נטו. אני לא רוצה לעשות OC גם לא בעתיד. ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לפחות לשנתיים בביצועים סבירים. הבעיה היא שאני לא יודע אם לקנות כרטיס מסך חדש או לא בגלל כל טכנולוגיית ה PCI -E כי מצד אחד אני רוצה לוח אם חדש שיחזיק לי להרבה זמן ומצד שני אם אני קונה כזה לוח אז אני צריך גם לקנות כרטיס מסך חדש =\ ולכרטיס מסך אין לי כל כך כסף... אז יש למשהו רעיון מה לעשות? והאם כדאי לי לחכות ללוח משולב של PCIE + AGP שתומך SLI וגם ב 939?
-
- 4 תגובות
- 571 צפיות
-
-
חברה חשבתי האם זה נכון ש agp 8x נותן ביצועים גבוהים יותר מ agp x4?
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות של GeIL 256X2 והם עובדים על DUAL והlantency שלהם היא 2.5-8-4-4 ואני לא ממש מרגיש את המהירות שהם בין המחשב הישן לחדש בישן היה לי בכלל SDRam ועכשיו יש לי DDRam וזה די מוזר כי מתי שאני משחק עם חברים שלי בBATTLEFIELD לדוגמא חבר שלי שיש לו 384MB אני לא יודע איזה lantency יש לו ויש לשתינו HD ATA והוא נכנס לפני באיזה דקה אני מכבה הכלללללל מפנה זיכרון וזה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
המפרט הוא: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 745 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 80/7200 SATA 8MB 405 ¤ 1 POINT OF VIEW 6800GT 256MB תודה
-
- 1 תגובה
- 538 צפיות
-
-
שאפשר לראות איזה צ'יפים עשוי כל מודול. תודה!
-
- 2 תגובות
- 537 צפיות
-
-
סדרת ה 600 של אינטל היא בעצם פנטיום 4 פרסקוט עם תאימות לתקן AMD64 והגדלת זכרון מטמון ל 2 מ"ב. מקור: http://www.xbitlabs.com/articles/cp...ntium4-6xx.html הערה: לא כל כך משנה אם המעבד הזה טוב או רע, אם מישהו לא קונה AMD מקורי אז שלפחות יקנה מהסדרה הזאת ולא מסדרות קודמות של אינטל, בעיקר בגלל התאימות לתקן AMD64 ובקרת פעילה על המעבד. תקציר הסקירה: קודם כל, אין בשם המעבד איזכור של גיגה הרץ ולא במקרה, אינטל נוטשת את טירוף הגיגה הרץ ומכינה את את ציבור הלקוחות שטוף חנטריש הגיגה הרץ לעולם נטול גיגה הרץ בדרך להפיכת ליבת הפנטיום M למעבד המרכזי של אינטל. אז מה היה לנו שם (עמודים 1-3): א. זכרון מטמון L2 של שני מגה בייט (בניגוד ל 1 מ"ב בפרסקוט). ב. תמיכה בתקן AMD64 (זכרון מעל ל 4 גיגה…
-
- 104 תגובות
- 8.5k צפיות
-
-
היה לי מעבד פאלומינו ובגלל שהקריסטל במרכז המעבז נשבר (חלק ממנו יצא ) המעבד הפסיק לעבוד ועכשיו ל טי ברד שלי הקריסטל באחת הפינות ירד קצת השאלה היא למה הוא יורד ? איך אני עושה שהוא לא ירד ?
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
אני מנסה לחשוב אם אני רוצה לעשות אוברקלוק...משעמום כמובן... לגבי הצ'יפסט בשביל זה אני רוצה להבין כמה דברים לגבי המעבד, הזכרונות והצ'יפסט. כמובן לגבי המחשב שלי (שמפורט בתחתית ההודעה) הערוץ שבו מתקשר המעבד עם הצ'יפסט בלוח שלי נמדד ב...מה? אני יודע שהוא נקרא HyperTransportation וכרגע עומד על 800 Mhz. בגלל שזה מעבד AMD למעבד יש גישה ישירה לבקר הזכורונות...אז השאלה עם מה משפיע רוחב הערוץ הזה. מעבר לזה. למה הוא נמדד ב Mhz, ומה תעשה העובדה שאני אשנה את המכפלה מ-4 ל-5 לגבי הזכרונות הזכרונות שיש לי היום לא מאפשרים שינויים, לדעתי גכמעט בכלל בתזמונים. השאלה איך שינוי במהירות השעון שלהם מ-200 ל-166 תוריד את התזמונים? כי יעברו פחות נותנים בשנייה ואז תהיה אפשרות לטפל בפחות…
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 80GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו החלפתי מאורר למעבד ועכשיו המחשב ממש שקט ושמתי לב שכשההרד דיסק כותב או קורא הוא עושה רעשים כאלו כמו בהרדיסקים הישנים רק פה זה בעוצמה נמוכה יותר. זה נורמלי?
-
- 7 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שמעתי כל מיני דברים שלוחות שמתאימים לסוקט של אינטל הוא יותר טוב כיוון שיש משהו עם הזכרונות שמשפר משהו כזה תוכלו להגיד לי מה היתרונות של כל מעבד עם לוח אם נגיד הכי טוב כיום כי שמעתי ששמים לוחות אם באינטל וב amd הביצועים לא אותו דבר(בהנחה שהכל שווה)כי יש כמה דברים בלוחות אם שלא משפרים בamd ובאינטל משפרים.. בקיצור מה יש בלוחות שמתאימים לאינטל ומה יש בלוחות של amd ואיך זה מוסיף לביצועים ;D
-
- 6 תגובות
- 572 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי התלבטות בקניית מחשב חדש במיוחד לגבי הלוחות. יש שני לוחות של ג'יגבייט שאני מתלבט בניהם: 1. k8nf-9 2. k8nxp בלי sli ההבדל בניהם ממה שאני יודע זה שהשני תומך ב- sata 2 והראשון לא, אבל חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בהבדלים בניהם?
-
- 6 תגובות
- 622 צפיות
-
-
לפני שבוע בערך פירסמתי פה הודעה שיש לי בעיה עם אי תאימות בין הלוח אם לדרייברים של הכרטיס מסך היום הציעו לי את הלוח +9NDA3 כפתרון וגם שינוי המעבד ל סוקט 939 מה אתם חושבים על הלוח הזה? האם הוא טוב למעט אוורקלוק?
-
- 13 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לאחי במחשב לוח של גיגהבייט 8IPE100G ב CPUZ נרשם לי כי ה PREFORMENCE MODE על מצב DIS יש לו ציפסט 865 עם 256*2 כאשר ניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות וגם בביוס לא ראיתי אפשרות כזאת למשהו יש פתרון? כיצד אני הופך את האופציה לאינאבל?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך המלצה למעבד וללוח אם זולים . אני לא צריך מחשב למשחקים אלא לאיטרנט עבודות מוזיקה וכו' ... . המפרט שלי כרגע הוא : Axp 2000 לוח אם של Leadtek אני לא זוכר כרגע את הדגם המדויק Geil 256 333Mhz X 2 Radeon 9500Pro 128 MB WD 60 Giga 7200 אני צריך לוח אם ומעבד בסביבות ה 1000 שקל עדיף כמה שפחות ושיתאימו לשאר המפרט . אם כבר פתחתי דיון אז אני יתעייץ איתכם בקשר למה שקרה : לפני כמה ימים המחשב שלי נסגר פתאום והרחתי ריח שרוף . ניסיתי להפעיל את המחשב אבל מה שקרה זה שהכוננים דולקים ( מופיע אור ) , המאווררים על הלוח אם עובדים , הכרטיס מסך עובד ( המאוורר שלו עובד וגם החלפתי באחד אחר ) אבל המסך פשוט לא נדלק כמו שהוא אמור להידלק אחרי שפותחים את המחשב . אז ניסיתי להחליף ס…
-
- 11 תגובות
- 743 צפיות
-
-
קראתי את המאמר על הזכרונות.. למשהו יש עוד מאמארים על חלקים אחרים במחשב או הסבר?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי: P4 2.6Ghz 478PIN ASUS P4P800 GENERIC 256*2 DDR 200MHZ כל השאר לא חשוב נראה לי... כמה וולט לשים לו בביוס? כי זה שם על AUTO וזה רוב הזמן בין 1.57-1.62 ובאיזה מתח השינוי יהיה מסוכן, כי אני רוצה שהמעבד יהיה יותר קר (ללא OC)... תודה רבה מראש (בנימה של צער על קניית מעבד אינטל [וזכרונות ג'נריים] מה לעשות אז לא הבנתי בזה כלום)...
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להחליף את המעבד הנוכחי שלי (2.4GHz) באחד ממעבדי ה-64BIT החדישים של אינטל, ותהיתי אם אני צריך לדעת משהו לפני שאני מחליף אותו. כי אין לי מושג בעניין.
-
- 29 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במעבד הזה http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=19-103-501&depa=1 איפה שרשום FSB: Integrated into Chip מה זה אומר??
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
-
שלום, יש לי לוח אם GIGABYTE GA-K8NF פתחתי את המארז לבדוק ואכן זה הלוח שיושב לי שם... רק יש בעיה: משום מה הלוח אם שלי לא מזוהה בתוכנות כמו: סנדרה אברסט ואיידה... תמונה להמחשה: זה ב-AIDA 32... בכל שאר התוכנות בדיוק אותו הדבר... למה אף תוכנה לא לא מזהה את הלוח ? מן הסתם הדרייברים מותקנים בגרסא הרשמית כמו שצריך, (DEVICE MANAGER לא מזהה שום בעיה) ממש מוזר... מה גם שהתוכנות הללו טוענות שמעבד שלי עובד על 70 מעלות... ממש לא הגיוני... תמונה : מה קורה כאן ? תודה מראש לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הסבר קצר... כי אני מבולבל ואני לפני קניית מחשב נייד...
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
הועבר לפורם "מפרטי מחשב"
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
אני צריך ללוח אם כמה שיותר פשוט למשחקים ל-CELERON D כי כנראה SAMEPRON ישרתו פחות טוב תחת משחקים... יש הצעות?
-
- 13 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 זוגות סלוטים בלוח אם (ASUS P5GDCV) צהוב כחול שחור וצהוב כחול שחור (הוספתי תמונה של הלוח) ויש לי 2 זכרונות של 256 השאלה שלי איך אני מחבר את הזכרונות מה שנקרא dual memory? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 680 צפיות
-