מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
מהו בדיוק הגשר הצפוני? למה הוא צריך קירור? האם יש עוד גשרים על הלוח אם? איך הם נקראים? על מה הם אחראים?
-
- 4 תגובות
- 858 צפיות
-
-
P4 3GHZ C 800MHZ ASUS 875P E DELUXE SP 94 ENERMAX 92MM FAN הכל ב-1750 ש"ח שווה או לא??
-
- 2 תגובות
- 490 צפיות
-
-
http://shop1.outpost.com/product/3796036?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG שווה לקנות? או: http://shop1.outpost.com/product/3746046?site=sr:SEARCH:MAIN_RSLT_PG או: http://shop1.outpost.com/product/3956148?site=sa:Hard%20Drives%20Memory:Spot3 ??
-
- 4 תגובות
- 500 צפיות
-
-
אני רואה כולם זורקים לי אייאמדי אפשר לדעת מה כל כך טוב בו שהוא יותר טוב מהאינטל?
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
לפני שאתם ישר רושמים משהו, תסתכלו על המפרט שלי. עכשיו, בעתיד אני מתכוון לשדרג את המחשב או לקנות חדש אז רציתי לשאול מה עדיף - לקנות לוח אם חדש + זיכרונות + קירור + כרטיס מסך למחשב הנוכחי או כבר לשדרג ל A64?
-
- 7 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שבת שלום. לפני כ 4 חודשים קניתי מחשב חדש, קניתי מעבד פנטיום, רק לאחר מכן מצאתי את האתר הזה והתבאסתי שלא קניתי AMD. אז יש לי קצת כסף להשקיע ואמרתי אולי אני יוכל לשדרג את המחשב שלי לAMD. אז המפרט הנוכחי שלי הוא: Intel Pentium 3GHZ 800FSB GigaByte GA-8IPE1000 Pro-G Geil PC3200 2*256 PowerColor ATi Radeon 9600XT 256MB DDR WD 120GB SATA 7200RPM 8MB Cache ספק 300W של HEC האם יש אפשרות לשדרג את המחשב ל-AMD בעלות מינימלית (כלומר רק לוח ומעבד). הלוח אני רוצה שיהיה טוב ויוכל לעמוד ב-OC, אני חושב שעדיף מעבד בסוקט 939, לא? ועוד שאלה, יש לוחות שתומכים ב-Socket 939 בלי PCi-e? תודה רבה מראש, דוד.
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון חדש. כרגע הלוח הוא 8RDA+ NF2 ULTRA של EPOX אבל יוחלף בעתיד הלא רחוק מדי ל-NF4U. הזכרון צריך להיות בנפח של 1GB ולעמוד ב-OC מכובד. אני לא מתכוון לשבור שיאים או משהו אלא לעבוד מהר יותר ביום יום. אפשר להמליץ גם על דברים בחו"ל, יש לי איך לקנות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
יש לי בקשר ללוח כמה שאלות, מקבלים מעיין פינצטה כזאת מישהו יכול להסביר לי למה היא משמשמת? חוץ מזה יש שכמה סוגים שונים של חיבורים קטנים כאלה שאפשר להלביש על פינים, אותו דבר, מזה? החוברת שמקבלים ממש דלה בקושי יש הסברים :\ ועוד משהו קטן, אמורים לקבל מדבקה של LAN PARTY עם הבאנדל? חוץ מזה מה דעתכם עדיף G.SKILL PC3200 1GB http://www.gskill.com/pc3200-2-3-3-6-dc.html או A-DATA VITESTA DDR500 שני הזכרונות עולים אותו דבר, השימוש הוא לאוברקלוק, לא משהו סופר רציני אבל בכל זאת להגיע למהיריות יחסית גבוהות. יש תשובה ;D ? thx עריכה: עוד שאלה אחת, הלוח תומך בהארד דיסק עם NCQ?
-
- 10 תגובות
- 680 צפיות
-
-
1. יש לי לוח אם ASUS P4S533-VM עם 256 DDR אני חייב להוסיף זכרון בכפולות או שאני יכול עכשיו להוסיף שבב של 512 מ"ב ולשבת על768 מ"ב? 2. בלוח אם שלי הוא מכוון בג'אמפרים שלו על DDR 266 כשהשבב שלי הוא במהירות 333, לשנות בלוח אם ל-333?
-
- 4 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום כולם! אני מנסה להבין את ההבדלים בין הציפסטים השונים, חסרונות\יתרונות ומה זה בעצם אומר. דבר דומה לגבי socket. מה ההבדלים העקרוניים? תודה מראש תום
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
שאפשר לראות איזה צ'יפים עשוי כל מודול. תודה!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
היה לי מעבד פאלומינו ובגלל שהקריסטל במרכז המעבז נשבר (חלק ממנו יצא ) המעבד הפסיק לעבוד ועכשיו ל טי ברד שלי הקריסטל באחת הפינות ירד קצת השאלה היא למה הוא יורד ? איך אני עושה שהוא לא ירד ?
-
- 5 תגובות
- 536 צפיות
-
-
שלום יש לי p4 1800 intel 850gb 512 rdram radeon 9800xt ואני רוצה לקנות מחשב חדש כי הביצועים של המחשב שלי לא משהו... אני רוצה לקנות לוח אם זכרונות ומעבד של AMD אני רוצה מחשב למשחקים נטו. אני לא רוצה לעשות OC גם לא בעתיד. ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לפחות לשנתיים בביצועים סבירים. הבעיה היא שאני לא יודע אם לקנות כרטיס מסך חדש או לא בגלל כל טכנולוגיית ה PCI -E כי מצד אחד אני רוצה לוח אם חדש שיחזיק לי להרבה זמן ומצד שני אם אני קונה כזה לוח אז אני צריך גם לקנות כרטיס מסך חדש =\ ולכרטיס מסך אין לי כל כך כסף... אז יש למשהו רעיון מה לעשות? והאם כדאי לי לחכות ללוח משולב של PCIE + AGP שתומך SLI וגם ב 939?
-
- 4 תגובות
- 572 צפיות
-
-
המפרט הוא: AMD ATHLON 64 3000+ BOX 939PIN 990 ¤ 1 GigaByte GA-K8NS ULTRA-939 745 ¤ 1 ADATA DDR 512MB 400MHZ 480 ¤ 2 WD 80/7200 SATA 8MB 405 ¤ 1 POINT OF VIEW 6800GT 256MB תודה
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
יש לי זיכרונות של GeIL 256X2 והם עובדים על DUAL והlantency שלהם היא 2.5-8-4-4 ואני לא ממש מרגיש את המהירות שהם בין המחשב הישן לחדש בישן היה לי בכלל SDRam ועכשיו יש לי DDRam וזה די מוזר כי מתי שאני משחק עם חברים שלי בBATTLEFIELD לדוגמא חבר שלי שיש לו 384MB אני לא יודע איזה lantency יש לו ויש לשתינו HD ATA והוא נכנס לפני באיזה דקה אני מכבה הכלללללל מפנה זיכרון וזה לא עוזר
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
שמעתי כל מיני דברים שלוחות שמתאימים לסוקט של אינטל הוא יותר טוב כיוון שיש משהו עם הזכרונות שמשפר משהו כזה תוכלו להגיד לי מה היתרונות של כל מעבד עם לוח אם נגיד הכי טוב כיום כי שמעתי ששמים לוחות אם באינטל וב amd הביצועים לא אותו דבר(בהנחה שהכל שווה)כי יש כמה דברים בלוחות אם שלא משפרים בamd ובאינטל משפרים.. בקיצור מה יש בלוחות שמתאימים לאינטל ומה יש בלוחות של amd ואיך זה מוסיף לביצועים ;D
-
- 6 תגובות
- 573 צפיות
-
-
שלום. רכשתי היום זכרון ADATA 256MB 400MHZ מKSP והזכרון גורם לי לבעיות. לאחר שחיברתי אותו המחשב לא עלה בכלל אך אחרי קצת משחק עם המקומות של הזכרונות (יש לי עוד זכרון 256MB של PQI) גרמתי למחשב לעשות בוט. עכשיו כל פעם שהוינדוס עולה הוא רושם שחסר לו קובץ אך כשאני מוציא את הADATA הכל בסדר, גם ניסיתי להתקין מחדש את וינדוס אבל כל פעם שאני נכנס להתקנה עם הזכרון הזה מחובר מופיע לי מסך כחול(שרושם שייתכן שחיברתי חומרה חדשה שגרמה לבעיה). הזכרון פגום? בעיה במחשב? יש לי לוח של EPOX, 8RGA+ ומעבד אתלון XP.
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לאחי במחשב לוח של גיגהבייט 8IPE100G ב CPUZ נרשם לי כי ה PREFORMENCE MODE על מצב DIS יש לו ציפסט 865 עם 256*2 כאשר ניסיתי לשחק עם הסלוטים של הזכרונות וגם בביוס לא ראיתי אפשרות כזאת למשהו יש פתרון? כיצד אני הופך את האופציה לאינאבל?
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח WD 80GB SATA 8MB 7200RPM עכשיו החלפתי מאורר למעבד ועכשיו המחשב ממש שקט ושמתי לב שכשההרד דיסק כותב או קורא הוא עושה רעשים כאלו כמו בהרדיסקים הישנים רק פה זה בעוצמה נמוכה יותר. זה נורמלי?
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
חברה חשבתי האם זה נכון ש agp 8x נותן ביצועים גבוהים יותר מ agp x4?
-
- 11 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה ממש דחוף יש לי כיום לוח אם של גיגהבייט GA8IK1100 ציפסט 875 לוח אם מעולה שאני ממש אוהב אותו עם פיירוויר SATA חיבור אופטי וקוקסיאל סאונד וכו הבעיה היא שהתעוררה בעיה בלוח לפני כשבועיים ומאז אין לי מחשב ונאמר לי שצריך להחליף אותו!!!!!כוון שאין את הלוח כרגע בארץ וצריך להזמין לי אותו יאמר שאני קונה ישירות מהספק כוון שאני חברה!זה אמור לקחת קצת זמן! הציעו לי לקחת את לוח שנקרא בוננזה של אינטל!כפיצוי על זה שחיכיתי! אין לי שום כלום של מושג עליו!רק שגם הוא 875 מישהו יכול לתת לי חוות דעת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש חיה כזה?! חבר שלי קנה מארה"ב, 3400+ ב-socket 939, גם באתר וגם על הקופסה כתוב כי זה ב-socket 939, ובאתר של AMD לא מוזכר 3400+ ב-socket939 בכלל :s05:
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חבר'ה יש לי התלבטות בקניית מחשב חדש במיוחד לגבי הלוחות. יש שני לוחות של ג'יגבייט שאני מתלבט בניהם: 1. k8nf-9 2. k8nxp בלי sli ההבדל בניהם ממה שאני יודע זה שהשני תומך ב- sata 2 והראשון לא, אבל חוץ מזה יש עוד משהו שאני צריך לדעת בהבדלים בניהם?
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מנסה לחשוב אם אני רוצה לעשות אוברקלוק...משעמום כמובן... לגבי הצ'יפסט בשביל זה אני רוצה להבין כמה דברים לגבי המעבד, הזכרונות והצ'יפסט. כמובן לגבי המחשב שלי (שמפורט בתחתית ההודעה) הערוץ שבו מתקשר המעבד עם הצ'יפסט בלוח שלי נמדד ב...מה? אני יודע שהוא נקרא HyperTransportation וכרגע עומד על 800 Mhz. בגלל שזה מעבד AMD למעבד יש גישה ישירה לבקר הזכורונות...אז השאלה עם מה משפיע רוחב הערוץ הזה. מעבר לזה. למה הוא נמדד ב Mhz, ומה תעשה העובדה שאני אשנה את המכפלה מ-4 ל-5 לגבי הזכרונות הזכרונות שיש לי היום לא מאפשרים שינויים, לדעתי גכמעט בכלל בתזמונים. השאלה איך שינוי במהירות השעון שלהם מ-200 ל-166 תוריד את התזמונים? כי יעברו פחות נותנים בשנייה ואז תהיה אפשרות לטפל בפחות…
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-