מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,806 דיונים בפורום זה
-
Hey guys. wanted to know about this mobo, is he good for A64? he contains : S754/FSB1600/DDR400/6USB/2SATA/4PATA/LAN/LAN/RAID/AGP8X. Or better to take the Asus K8V Deluxe ? Cause someone in the forum said there was many reports on him that he`s a problems... My friend gonna buy new pc so i need your help.. Thanks for Info.
-
- 8 תגובות
- 928 צפיות
-
-
אהלן! היום החלפתי את הזיכרון שלי בשני סטיקים של 512M של חברת OCZ. הזיכרון עובד נפלא, אך יש לי שאלה איך אני יכול לוודאות שהזכרונות פועלים בדואל? מעבד: P4 2.8C לוח אם: Asus P4S800D תודה
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לוח אם כולל כ.מסך עד 500 שקלים זה יעבוד עם Amd Athlon 64 X2 Dual Core 4000 BOX AM2 Energy efficient 65Watt 1gb ddr2 667 160gb wd dvd-rw foxconn 300w חשבתי על זה מה דעתכם? ASUS M2A-VM HDMI AMD 690G Chipset AM2
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
היי הורדתי מהאתר של ג'יגהבייט את היוטיליטי שמעדכן ביוס דרך הווינדואס . הלכתי לפי ההוראות בדיוק . הכלי לא איתר עדכונים לבד לכן הורדתי עדכון מהאתר ועדכנתי באמצעות הקובץ שירד . עשיתי בוט --> אין בוט !!! יש משהו לעשות ??? הלך הלוח ??? תודה !
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי בעיה מעצבת!!!! התקנתי לא מזמן עוד 512 מ"ב זכרון (נוסף על 256), פירמטתי את המחשב והתקנתי XP. מאז כל פעם שאני צופה בסרטים יש לי עצירות של שנייה כל פעם (זה קורה אחת לחצי דקה- דקה) עד שהקול יוצא מסינכרון ולא מתאים לתמונה. זה קרה מאז שהתקנתי תוספת זכרון וזה מעצבן אותי כי קניתי זכרון לעלות את ביצועי המחשב ומאז התקנת הזכרון כל ביצועי המחשב ירדו!!! יש למישהו רעיון? יש לי לוח אם של GB 8st800 ומעבד פנטיום 4 2.4.
-
- 11 תגובות
- 883 צפיות
-
-
קיבלתי אתמול את המחשב החדש הכולל: Ryzen 1700X, לוח אם של ASUS X370 pro, שני רכיבי זיכרון של Corsair 2X16GB 3200MHz, וגוף קירור מים H100i v2. בהרצה הראשונה (בהדלקה וכניסה ל Bios) ראיתי כי הטמפ. של המעבד היא בסביבות 48-50 מעלות ללא עבודה/מאמץ כלשהו. המאווררים של המארז (2 עם כניסת אוויר +1 שמוציא + 2 של קירור מים שמוציאים אוויר) עובדים וכן גם משאבת המים. האם הטמפ. הזו של המעבד תקינה, ללא מאמץ של תוכנות/משחקים ? במחשב השני שלי - i7 7700K במצב רגיל הטמפ. הינה בסביבות 40 מעלות (גם עם קירור מים).
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
Amd Athlon 64 4000 BOX AM2 בבקשה אני צריך לוח טוב וזול מה מומלץ?
-
- 2 תגובות
- 446 צפיות
-
-
השאלה בתוכן הנושא. בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
אהלן, טוב משיעמום יתר עדכנתי את הביוס שלי (דרך תוכנה בווינדוס שבאה עם הלוח אם - ממש נחמד היה !) ואז נפתחה לי הפונק' החדשה של AMD (למעבדי 64 בלבד - לא FX), טכנולוגיית Cool'n'Quiet. התוצאות לבינתיים זה : בווינדוס שאני גולש + ווינאמפ + אייסיקיו + קאזה וכל מיני תוכנות, המעבד רץ ב 32-34 מעלות, לפני הפעלת הפונקציה הנ"ל, המעבד היה רץ ב 37-39. *במשחקים עדיין לא בדקתי. תיכנסו ללינק יש פה קישור למנואל של זה (הסבר בדיוק מזה ואיך מפעילים את זה) http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_9485_9487^10272,00.html מקווה שזה עוזר למישו.. תום.
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
הייתי היום בחנות מחשבים והלוח אם שרציתי (asus p5b-vm) לא נמכר יותר , במקום זה המוכר הציע לי לוח אם של אינטל : intel DG965RYCK אני אשמח לשמוע המלצות / ביקורות על הלוח אם הזה כדי שאדע אם יש טעם לקנות אותו . (רק שתדעו - המחשב הוא בעיקר לשמיעת מוזיקה , עריכת וצריבת סרטים , עבודות משרדיות ומדי פעם גם משחקים ) אני מוסיף גם לינק מאתר הבית של אינטל : http://www.intel.com/products/motherboard/dg965ry/index.htm המפרט שאני רוצה הוא : core 2 duo 6300 kingstone 2x512 mb 667 mhz wd 160gb lg gsa-h10 לוח אם -? בעיקרון התקציב גג שלי ללוח אם הוא עד 850 ש"ח , אז אם יש המלצות אחרות אני אשמח לשמוע .(בעיקר ללוחות אם משולבים עם כרטיס קול ומסך) תודה רבה , חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-
-
שלום יש לי לוח אם p4p800 בלוח אם הספציפי הזה יש לי בעיה בלוח אם הנ"ל ישנה נורה ירוקה שמראה האם הלוח אם עובד כמו שצריך ואם הוא עובד בכלל לפני שהלוח אם הפסיק לעבוד ניקיתי את המחשב כיביתי את הספק כוח הוצאתי את המעבד וגם את הסוללת ביוס על מנת לאתחל את הגדרות הביוס ולנקות את אזור המעבד ולאחר מכן הייתה בעיה בהגדרות חשמלשל המחשב המחשב נכבה כל שנייה כדי לחסוך אנרגיה ועכשיו לאחר שכיוונתי את הספק כוח ל-150 וואט על מנת להביא לי זמן להגדיר את הביוס מחדש המחשב פשוט הפסיק להידלק ולא ואין זכר לקצר לא ריח ולא מראה השאלה שלי למה הלוח אם הפסיק לעבוד?? ובקשר לספק כוח אני לא בטוח
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לדעת איזה לוח אם כדאי לקנות בשביל p4 2.8 533 מה חשוב לבדוק בלוח האם? התקציב שלי הוא 400-500 ש"ח פחות או יותר. האם ASUS P4S533-MX כדאי? תודה
-
- 3 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום חברים, למביני המפרט התכני של שני הלוחות הנ"ל אני מבקש הבהרה. מה ההבדלים בין הגרסא הראשונה לבין הגרסא השנייה של הלוח ? האם ההבדלים משמעותיים ? http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800&langs=01 לינק לגרסא הראשונה^^ http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4P800%20SE&langs=01 לינק לגרסא השנייה^^ חוץ משינוי כרטיס הקול והרשת והוספה של זוג יציאות USB אני לא רואה הבדל כלשהוא.
-
- 8 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי כבר אחד 256mb pc-2100 של KINGSTON אני מרוצה ממנו מאוד מאוד קניתי אותו בארה"ב ! עכשיו קניתי עוד אחד בגודל 256 מישראל עשיתי חיפוש בZAP זה זכרון NONAME עלה לי 140 שקל הייתי דפוק אז קניתי ועכשיו הוא שוכב בארון בגלל שהוא עשה בעיות, תקע לי את המשחקים, ועוד'.... אני רוצה לקנות עוד מודול זכרון תמליצו לי על משהו זול וטוב (עד 180 שקל)
-
- 7 תגובות
- 589 צפיות
-
-
הציעו לי את הלוח הזה במחיר 715 ש"ח עבור הקונרו E6300 . אלו הנתונים שלו: http://www.intel.com/design/motherbd/wh/wh_available.htm (בעמודה השמאלית). אין לי כוונות לעשות OC כך שאין צורך להזכיר לי שהלוח לא מאפשר זאת. 1) איך הפיצ'רים שמציע הלוח? 2) הבנתי שמדובר בלוחות יציבים ומעולים (סוס עבודה במילים אחרים) עם מעט מאד בעיות ביחס לאחרים בשימוש השוטף וגם מבחינת תאימות חלקים. 3) איך כרטיס הקול שלו לעומת נאמר ALC883 או ALC888. 4) האם המחיר משתלם (מדובר בצ'יפסט 965)? 5) האם זה נכון שצ'יפסט 965 מנצל את תכונות הC2D יותר טוב מ- 945? 6) יש לוח אחר שמשתלם יותר במחיר הזה?
-
- 7 תגובות
- 501 צפיות
-
-
שנה אחרי ההכרזה הראשונית, כעת חברות יכולות לשלם בין 900 ל-2,000 דולר בכדי לקבל את מערכי העיבוד הראשונים של ענקית המובייל לעולם מערכות המידע לכתבה
-
- 2 תגובות
- 853 צפיות
- 1 follower
-
-
היי, רכשתי באמצעות התייעצות באתר מחשב חדש שהמעבד שלו הוא כאמור הנ"ל, i5 3470 וכ"ס מסך 7870 xt. המחשב עצמו עדיין לא הגיע, אז אני מנצל את הזמן ללמוד קצת על החומרה החדשה. ראיתי שמעבד הזה יש כ.מסך מובנה hd 2500. הרצתי חיפוש בגוגל וראיתי שאנשים מריצים משחקים כמו סקיירים, בגרפיקה די נחותה אמנם אבל בצורה סבירה. האם מדובר בכ.מסך סביר לאור המשחקים שהוא מריץ (כמו באטלפילד 3)? כמו כן, אני בספק אמנם, אבל יש סיכוי שהוא מוסיף לביצועי כ.מסך שיש לי במערכת? תודה
-
- 1 תגובה
- 615 צפיות
-
-
יש לי מערכת מחשב 6700K אני שוקל לשדרג אותה או ל 8700K או ל 7900 המחשב מיועד לעריכת וידאו 4K ומשחקים 4K ככה שהמחשב צריך להיות חזק יש לי SLI 1080 32gb זכרון האם לשדרג ל 8700K? או שעדיף 7900? או אולי לחכות חודשיים למעבדי 10 ננו?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
אהלן אנשים. אני מתלבט בין שניי לוחות אם של asus LGA 775 הראשון בניהם הוא ה- asus p5wd2 -לינק- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3451&ref_id=bazman השני הוא- ASUS P5ND2-SLI NFORCE 4 - לינק- http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3560&ref_id=bazman למי מבין שני הלוחות צ'יפסט טוב יותר ומה ההבדל בניהם???? תודה. ;D
-
- 3 תגובות
- 862 צפיות
-
-
אני לא יודע איזה מעבד לקנות....חשבתי ללכת על ליבה משולשת של AMD 2.3 אבל אני לא יודע אם זה הכי טוב...חשבתי גם על ליבה מרובעת....בקיצור אני צריך ת'עזרה שלכם לבחור מעבד טוב ובמחיר לא רע (של AMD)..חחחח תודה
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
שמעתי שאם אני לוקח למשל זכרונות CL3 אז אפשר פשוט לכוון בביוס ל-CL2.5, זה נכון?? והאם זה נקרא OC או משהו כזה שגורם לחימום :-[?? והאם אפשר להפוך גם CL2.5 ל- CL2?? זה חשוב, אני קונה בקרוב זכרונות ואני צריך לדעת מה כדאי, תודה
-
- 5 תגובות
- 490 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש חיה כזו: לוח למעבד איי אם די, שיהיה על רמה. עכשיו, בלי כרטיס רשת מובנה, בלי כרטיס קול מובנה, ובלי כרטיס מסך מובנה. שלא יעבור את ה 440 שקל ככה, יש כזה דבר?
-
- 5 תגובות
- 584 צפיות
-
-
ראיתי לא ממזמן קירור למוספט מה זה ???????? תודה לכל העונים
-
- 10 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אוקי אז ככה אני מתחיל כבר להזמין את המערכת החדשה שלי עכשיו החלטתי לרכוש את המעבד 2500K ובתיכנון זה לבצע עליו OC ל4.5 עכשיו אני תקוע בשלב של הזכרונות מצאתי את הדגם שאני רוצה אבל אני מתלבט בין זכרונות 1600MHZ לזכרונות 1333MHZ מבחינה כלכלית. מה ההבדלים בין התדרים שמדובר בOC? האם 1333MHZ יתאים לOC שאני רוצה בו ? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם מהסוג הזה: http://www.giga-byte.com.tw/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2449 בקיצור יש לו 800MHZ FSB ורשום בלינק שנתתי שהוא תומך בE6XXX אבל הוא מפעיל אותם ב800FSB בימקום ב 1066MHz. בכמה אחוז בערך זה יוריד את הביצועים??? דוגמא: אם אני אקנה E6600 שיפעל אצלי ב800FSB הוא יפעל פחות טוב מE6300 ניתמך??? תודה רבה לעוזרים!
-
- 4 תגובות
- 491 צפיות
-