מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
(מנהלים לא מצאתי מקום טוב יותר לשאול את זה - אם צריך תעבירו את זה לאן שצריך) אני צריך לפנות ליבואן/חנות או מה שזה לא יהיה בקשר ללוח שקניתי מחנות מסוימת וזה נפגם. אני רוצה לדעת איך השרות שלהם ואם יש עם מי לדבר שם ?
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ואני לא מדבר על ה Itanium2 אלא על ה P4 יצאו כאלה חדשים? אם כן אפשר לינקים לכתבות ולעידכונים על זה? אם לא אפשר לדעת אם מוזכר שיצא כזה דבר בעתיד?
-
- 7 תגובות
- 641 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין PCIx לבין PCIe ? אם יש לי לוח אם עם שני חריצי PCIx וחריץ AGP אני עדיין אצטרך להשתמש בכרטיסי מסך AGP, נכון ?
-
- 7 תגובות
- 563 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות זכרון חדש. כרגע הלוח הוא 8RDA+ NF2 ULTRA של EPOX אבל יוחלף בעתיד הלא רחוק מדי ל-NF4U. הזכרון צריך להיות בנפח של 1GB ולעמוד ב-OC מכובד. אני לא מתכוון לשבור שיאים או משהו אלא לעבוד מהר יותר ביום יום. אפשר להמליץ גם על דברים בחו"ל, יש לי איך לקנות.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני כמה ימים קיבלתי לוח אם חדש של גיגהבייט GA81K1100 REV1 העניין הוא שכאשר אני מנסה לחבר את המולקס ישירות ללוח ים הרדאון 9800 פרו שלי הוא כאילו לא מגיב אבל עם החיבור של ההארד דיסק כן! יצוין שלפני שהחליפו לי את הלוח היתה לי אותה בעיה! מה גם שהספק עכשיו יותר חזק וגם הלוח! אולי יש אפציה בביוס או משהו כזה!
-
- 0 תגובות
- 475 צפיות
-
-
שלום חברי פורום יקרים! יש לי שאלה לגבי זכרונות של Kingston: מה ההבדל בין Kingston KVR400X64C3A-512MB DDR 3200 Memory לבין Kingston 512MB DDR 3200 HyperX CAS2 Memory ? כמות הזכרון והמהירות זהים, אך המחיר של ה - HyperX הוא פי שניים, כשהראשון עולה 499 ש"ח, והשני עולה 929 ש"ח! ההאם ההבדל מורגש במשחקים? אודה לכם מאד אם תענו, ואודה לכם עוד יותר אם גם תפרטו לי! תודה רבה! 8)
-
- 3 תגובות
- 482 צפיות
-
-
http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?products_id=2646 הוא שווה הוא טוב לאוברקלוק?? אני מדבר על נפורס 3 אולטרה כי אני רוצה 6600GT AGP אם שני סטיקים של 512MB של GSKILL PC4400 DDR550 TCCD איך הוא יהיה לאוברקלוק??
-
כן אנשים זהו מעבד הסנטרינו החדש, אך הוא אינו תיפעולי... שוב מצטער על התמונה הגרועה, היא צולמה בפלאפון... [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
[glow=red,2,300]שלום פורום[/glow]! אני חדש כאן.. ויש לי כמה שאלות בקשר ללוח אם שלי.. אני מתכוון לקנות את הGF6800 GT ורציתי לדעת אם הלוח אם הזה - P4S8X -X מתאים בשבילו( יש בסוף ההודעה הסברים ומידע לגביו) בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לשים בו זכרונות של DDR400 כי שם כתוב רק DDR333 ואני כמעט לא מוצא זכרונות כאלה למכירה... http://www.asus.com/products/mb/socket478/p4s8x-x/overview.htm - הפרטים על הלוח אם תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 789 צפיות
-
-
עכשיו תאכלס, מי אוכל את מי KT880 או nForce 2 Ultra 400 ??? אם זה משנה, מדובר בלוחות: ABIT NF7-S2 ABIT KW7 KT880 שניהם אותו מחיר. ואל תגידו לי שעדיף כבר לוח לAMD64 כי אני מחליף לוח ל AXP שלי ואני לא מתכוון להחליף מעבד.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי מחשב דיי ישן P3 ומחוברים אליו 2 סטיקים של 64 ויש בו XP ובמידע מערכת ובמחשב שלי הוא מזההה רק 64 ולא 128 זה משגע אותי... מישהו יכול לעשוזר נ.ב ואם אני מחבר כל אחד בנפרד הוא מזהה 64 תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 542 צפיות
-
-
אהלן אנשים! יש לי הרבה כסף ואני רוצה לנצל אותו לחלקים טובים למחשב שלי! בינתיים יש לי זכרונות של GEIL PC3200 400MHZ וחשבתי להחליף אותם, וכמובן לקנות חדשים כולל הכסף שאני אקבל לאחר מכירת הזכרונות הנ"ל. עכשיו חשבתי לקנות כזה לוח: תמונה: לינק: http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=13-136-144&depa=0 וכן אני מתכוון לקנות ת'זה מחו"ל בירוקים! או שזה: תמונה: לינק: http://www.newegg.com/app/viewproductdesc.asp?description=20-145-522&DEPA=1 אם יש לכם אולי זכרונות אחרים להציע עד 300 בקס גמיש או שלוח אם אחר באותו כסף אני אשמח לשמוע את עצתכם! עוד משהו אם יישאר לי כסף מהכסף שיבוזבז על אחד מהחלקים הנ"ל אני אקנה בסבבה אולי עוד משהו אחר כמו...אה…
-
- 27 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
512 מגה. האם כדאי שגם הוא יהיה של A-DATA, או שלא משנה החברה ? בנוסף, 2 הסטיקים הקיימים הם PC3200, האם כל זכרון שהוא DDR 400 מתאים, או צריך שיהיה כתוב עליו PC3200 ?
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני חדש פה כפי שאתם רואים עכשיו הבעיה... לחבר שלי יש כרגע במחשב סטיק זיכרון אחד של 256DDR של PC2700 עכשיו הוא בקרוב קונה סטיק נוסף של 512MB של A-DATA מ-KSP של PC3200 אז אני יודע שאם הוא ישים אותם ביחד ה-DDR400 יעבוד ב-DDR333 (הלוח תומך ב-400) אז מה אתם אומרים כדאי לעשות להשאיר את ה-256 או להוציא אותו? כלומר איזה תצורה תביא יותר ביצועים ? 512MB@DDR400 256+512@DDR333 תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
מרוב עומס בדיון על זה איני מוצא תשובה על כך, אשמח אם תענו. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 505 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי לפני שבועיים מחשב חדש : amd 3500 asus a8n-sli deluxe geforce 6600gt a-data-2x512MB 400Mhz psu enermax 425w wd 200gb משום מה יש לי הרגשה שהמחשב חא עובד כמו שהוא יכול או צריך לעבוד,האם מישהו יודע איך אני יכול לבדוק את זה? תודה רבה לכולם
-
- 6 תגובות
- 761 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב עזרה ממש דחוף יש לי כיום לוח אם של גיגהבייט GA8IK1100 ציפסט 875 לוח אם מעולה שאני ממש אוהב אותו עם פיירוויר SATA חיבור אופטי וקוקסיאל סאונד וכו הבעיה היא שהתעוררה בעיה בלוח לפני כשבועיים ומאז אין לי מחשב ונאמר לי שצריך להחליף אותו!!!!!כוון שאין את הלוח כרגע בארץ וצריך להזמין לי אותו יאמר שאני קונה ישירות מהספק כוון שאני חברה!זה אמור לקחת קצת זמן! הציעו לי לקחת את לוח שנקרא בוננזה של אינטל!כפיצוי על זה שחיכיתי! אין לי שום כלום של מושג עליו!רק שגם הוא 875 מישהו יכול לתת לי חוות דעת?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כרטיס זיכרון SDR בתדר 133 נפח 128 או 256 ורציתי לדעת איזה כרטיס הכי מומלץ ? קינגסטון ? יונדאי ? UNIX ? איזה דגם ? תודה *ואיזה כרטיס DDR400 הכי מומלץ ? פשוט מחר אני נוסע לספק וקונה כמה סטוקים של חלקים בשבילי. :
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
בן דוד נוסע לארה"ב ואני יכול להביא משם Kingston HyperX 512MB PC3200 184pin 2-2-2-5-1 CL2 DDR DIMM Memory Module Kit ב-560 שקל. או בארץ לקנות A-DATA VITESTA ddr4000 512mb ב640 שקל חדש או OCZ 512MB (2x256) DDR-RAM 3200 EL Platinium Dual Channel Kit 400Mhz, Enhanced Latency, 2-2-3-5 1T ב-650 במצב חדש עם אחריות והכל... מה כדאי לי? אני מתכנן אוברקלוק אבל לא משהו רצחני. ואל תשכחו שאם אני מביא מארה"ב אין אחריות וזה מה שאני מפחד שיהיה בעיה עם הלוח שלי 8rda+ rev2.1 ... מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 557 צפיות
-
-
ה A8N-E א. כנראה אותו לוח כמו ה SLI מבחינת מיקום הרכיבים. ב. זה לא דגם הפרימיום, אבל כבר לא ברור אם יהיה, מתי יהיה ואיך יראה. ג. עושה רושם שמיועד לממהירים. מקור: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=15&l3=171&model=455&modelmenu=1 ה nForce4 4X א. אחלה לוח למכונת משחקים הכי זולה שאפשר ללא שום פגיעה משמעותית בביצועים. ב. לגיגה בייט יש לוח דומה אבל בשקע 939, לכן הלוח הזה יותר טוב למי שרוצה מערכת עם תקציב נמוך ככל האפשר (השאלה כמובן מה יהיה המחיר של הלוח). מקור: http://www.asus.com/products4.aspx?l1=3&l2=14&l3=172&model=454&modelmenu=1
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
לילה טוב לכוחותינו. בעקבות שנאה עזה שפיתחתי לכבלים באחורי המחשב במהלך השנים ולסאגה אותה צריך לעבור כדי לחבר משהו חדש, החלטתי שבמחשב הבא שלי (שקרב ובא עלינו לטובה בע"ה) לוח האם יכלול רכזת בלוטות' מובנת וכל האביזרים פרט לחשמל מן הסתם יהיו אלחוטיים. עכשיו החלטות לחוד ומציאות לחוד - האם קיימת חיה כזאת? במחיר שאינו מצריך למשכן את הבית ולעבוד בצומת על בסיס יומי? ואם אני כבר בשוונג אז עוד שאלה (כן, אני יודע שפה לא פורום תצוגה אבל בכל זאת): יש בכלל מסך שיכול לעבוד אלחוטית? מוכרים דברים כאלה בארץ? מדוע לזברה פסים? לידעונים החכמים תודה.
-
- 4 תגובות
- 769 צפיות
-
-
האם הלוח בה עם כרטיס רשת מובנה וכרטיס קול מובנה? ובכלל האם הלוח מומלץ ? תודה
-
- 3 תגובות
- 568 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות זיכרון SDR ו DDR דיפדפתי באתר ולתדהמתי גיליתי מותג עם שם ! וממש זול ! זיכרון Kingston בתדר 133 מגה הרץ - 128 MB של זיכרון במחיר של 158 ש"ח ! וגם כרטיס של DDR גם קינגסטון 400 מגה הרץ תדר - נפח זיכרון 128 במחיר של 140 ש"ח !!!! יותר זול מ KSP ! ששם זיכרון של A-DATA עולה 200 ! חוות דעת , תודה. האם לקנות ? ??? http://dmii.shopy.co.il/products/7108
-
- 7 תגובות
- 712 צפיות
-
-
אני קניתי מחשב לפני שבוע והמעבד שלי הוא amd 3000 754 box איך אני יכול לדעת שהוא באמת box ולא oem ???
-
- 5 תגובות
- 532 צפיות
-