עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. ASUS Exclusive EPU Saves Up to 80.23%CPU Power מה המקבילה בלוחות היום . והאם כולם פחות או יותר אותו דבר ?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  2. שלום,האם המעבד הה שבכותרת מתאים ללוח אם של asus p4p800 ?

• 3 תגובות
    • 584 צפיות
  3. שלום חברים, המפרט שלי - http://www.yalla.nu/cpuz.htm ברשותי זכרונות OCZ Platinum PC3200 1GB x2 כאשר המחשב עולה רשום שהזכרונות מסונכרנים ל-333Mhz במקום 400Mhz.. תוכלו לעזור לי בבקשה מדוע?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  4. לא מתכוון לשחק משחקים אלא יותר לעריכה גרפית של תמונות וסרטים והמרות של סרטים. אני לא מאמין גדול ב OC - את המחשבים הקודמים שלי קניתי מתוך מחשבה שאעשה זאת ובסוף לא עשיתי. התקציב למעבד הוא 500 שקל בערך וזה מביא אותי לבחור בין שתי המעבדים הללו.... אני יודע ש AMD זה מעבד אחד פגום אבל זה לא מעניין אותי ממש. מה עדיף לי מבחינת ביצועים גם ליום יום (לא משחק) ולעריכות. תודה.

5. אני מחפש משהו סביר עם יכולות אוברקלוק עדינות + כ. גרפי (רק ATX ולא מיקרו) יש לי מעבד 820 (לפי המלצתכם במקום 640 לקנות ואני אעשה לו OC ל 830). אני כרגע לא מתכנן לשחק במחשב אבל נעדיף שתהיה האופציה לפחות בעתיד לכן אני רוצה משהו מובנה שאח"כ אפשר לנטרל בביוס ולקנות חדש אשמח לקבל קישורים להצעות מחיר ? אגב... איזה זכרון DDR2 מומלץ (2X256 או 512 יחיד ומאיזה חברה ?)

• 9 תגובות
    • 584 צפיות
  6. Started by roeesnir,

מה ייתן לי ביצועים יותר טובים? ocz 800MHz cl3 או ocz 1066MHz cl5? יש לי לוח Gigabyte P35 DS4

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  7. הביאו לי מחשב לתקן אותו, די ישן-מלפני שנתיים-שלוש (לא בטוח איזה מעבד כי אני עדיין לא הפעלתי את המחשב בגלל הבעיה שיש). הלוח אם הוא: [url=]http://www.asus.com/prog/spec.asp?m=P4SGX-MX&langs=01 הזיכרון הוא: 256MB 266DDR אני יודע איך להרכיב זיכרון, ועשיתי את זה במלא מחשבים. אבל משום מה אני לא מצליח להרכיב את הזיכרון הזה על לוח האם. אני יודע שיש 4 סלוטים של זיכרון על לוח האם, 2 SDRAM ו-2 DDR. זיהיתי את שני סלוטים ה-DDR, וניסיתי על אחד מהם להרכיב את הזיכרון, אבל הזיכרון פשוט לא נכנס למקום שלו. אני מתכוון הוא מתאים מבחינת הגודל לגודל הסלוט, אבל הוא פשוט מסרב "לשקוע" בתוך הסלוט. אני לוחץ עליו והוא פשוט לא נכנס. מה אני אמור לעשות?

8. מדובר בפנטיום M מקוצץ אבל עדיין מעבד לא רע בכלל למחשבים ניידים "דקים וקלים", תדר עבודה של 1.3 ו 1.4 ג"ה, 1 מ"ב זכרון מטמון, מיוצר בטכנולוגיית ייצור של 90 ננו מטר ומחיר של בערך 100$-130$. במקרה הזה כנראה לא צריך להיבהל מהשם "סלרון", אפילו הייתי אומר שמי שרוצה מחשב נייד מבוסס אינטל עםמ ליבת פנטיום M צריך לחפש את הסלרון M שזול פי כמה מפנטיום M רגיל. מקור: http://www.xbitlabs.com/news/mobile/display/20040831122153.html

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  9. Started by Big_Guy7,

לאיזה מעבד משתווה כל מעבד חדש? לדוגמא - ה E6550, לאיזה מעבד הוא הכי קרוב מהמעבדים הקודמים? (4300, 6300, 6600..) תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  10. 2 הגרסאות כאן: http://www.abit.com.tw/page/en/download/download_driver_detail.php?pFILE_TYPE=Driver&pMAIN_TYPE=Motherboard&pTITLE_ON_SCREEN=IP35P&pSOCKET_TYPE=LGA775

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  11. Started by Mortar,

מזה ? CAS 2 RAS !? כל הדברים האלו, מה הם אומרים ? מישהו יכול אחת ולתמיד להסביר את הנושא הזה עד הסוף ? בבקשה תענו תשובות רציניות, לא נראה לי... ולפי דעתי, אלא תשובות של אנשים שיודעים. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  12. יש לי את הלוח אם gigabyte 8Ip45PG, ובגלל תקלה טכנית מסויימת המליצו לי לעשות CLR_CMOS. קראתי את המדריך שבא עם לוח האם, ומצאתי את החלק שמסביר על הנושא. כתוב שם שאני צריך לקצר את פין 1 ו-2 (משער שזה אומר לגרום להם לגעת אחד בשני) אבל איך אני עושה את זה? עם האצבעות, בזמן שהמחשב מחובר לחשמל או שאמור להיות מכשיר מיוחד?

• 4 תגובות
    • 584 צפיות
  13. מה המצב אנשים ?.. זה מפרט המחשב של אחי: Intel Pentium 4 2.8 Northwood Enermax EG365AX-VE 350 watt Asus P4S800D-X 4x256 DDR SDRAM Leadtek WinFast GeForce A7600GT TDH 256MB Maxtor 40 GB Asus CD-RAW 52x32x52 כתוב לי בחוברת שבאה עם הלוח אם שזה תומך ב - DDR 133/233/333/400 ויש לי 4 כרטיסים של 256 כל אחד שזה DDR SDRAM של 133 MHZ ... איזה זכרון הכי טוב מתאים ללוח אם שלי ?.. יעני DDR 400 זה הכי טוב שיכול לעלות בלוח אם שלי ?.. הנה תמונה מ - Everest ... http://img508.imageshack.us/img508/4287/14541515xa7.jpg תודה מראש, משה

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  14. Started by nadav_83,

אני מעוניין להוסיף זיכרון למחשב. הבנתי שעדיף להוסיף זיכרון מאותו יצרן ומאותה מהירות. הזיכרון שקיים ברשותי הוא: A-DATA 2GB 800Mhz DDR2 רק לא הבנתי מה אומר הפרמטר של latency. אני יודע שזה רשום בנעוץ אבל לא ממש ברור לי מה ההבדל נניח בין 5-5-5-12 ל 5-5-5-18? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  15. לאחר מספר מחקרים הגעתי למסקנה שהביצועים הכי טובים במערכת שלי יתקבלו מביטול Hyperthreading ו-Dual Channel Mode. משום מה, מהרגע שביטלתי את ה-HT, חום המעבד עלה ב-10 מעלות. האם זה צירוף מקרים, והגיע הזמן להחליף משחה תרמית? (הגיוני? רק לפני 3 חודשים מרחתי אותה), או שזה משהו ידוע כשמבטלים HT? ואם כבר - האם באמת היה נכון לבטל את ה-Dual Channel? המחשב מריץ אפליקציית אודיו, וככזה אמור לתמוך רק באפליקציה אחת (קיובייס) בזמן נתון. ואם כבר, אז במידה ואני ארצה להחזיר את ה-HT או את ה-Dual Channel, האם כדאי להתקין מ"ה מחדש? (התקנתי על מחיצה נפרדת אתמול מערכת Dual Boot - שתיהן של XP, שאמורה להריץ רק את הקיובייס)

16. Started by natan805,

והאם שווה לקנות היום את ה5000 BLACK EDITION ב814 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  17. שלום לכלום, בתת כותרת של הנושא הנ"ל מופיע הגדרה בשם : performance enhance שיש לה 3 אפשרויות : -standart -turbo -extreme אצלי זה עומד על turbo ככה קיבלתי את המחשב. אפשר לקבל הסבר מה בידיוק זה עושה ? ואיך זה משפיע אם אני משנה את אחד ההגדרות ? נ.ב: יכול להיות שפתחתי את הנושא במקום הלא נכון אם כך אשמח שיעבירו את הנושא למקום המתאים. תודה

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  18. Started by midnight-web,

איזה שינויים וחומרה משמעותית חדשה תצא בעוד שנה שנה וחצי? (מעבדים \ כרטיסי מסך \ זכרונות וטכנולוגיות חדשות) אני משדרג את המחשב שלי כל 4 שנים ותמיד קופץ על דור מסויים (הפעם ה-core 2 duo ו8800gt), לכן רציתי לדעת האם משתלם לי לחכות שנה שנה וחצי ולראות האם כדאי לקנות עכשיו מחשב חדש עם core 2 duo & 800gt או בעוד שנה ככה, כשייצאו מעבדים חדשים וכרטיסי מסך, אני לא רוצה להגיע למצב שאני קונה עכשיו מחשב חדש ובעוד שנה פתאום יוצא איזה מעבד וכרטיס מסך חדש חזקים בהרבה ממה שקניתי עכשיו... יחסית בידיוק כמו שהתכוונתי לקנות AMD 3200 ואז יצא ה-Core 2 Duo ומזל שלא קניתי

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  19. Started by Budabeh,

שלום יש לי לוח של ג'יגה בייט GA P35-DS3 ורציתי לדעת אם הוא תומך בזכרונות ddr3 בתוכנת everest רשום שהוא תומך אבל באתר שלהם לא ראיתי תודה רבה דן

20. Started by sahargt,

אח שלי חוזר לארץ מNY חשבתי לקנות שם כמה חלקים חשבתי ללכת על אחד המעבדים הבאים 6600\6700 החשב אני צריך עזרה בבחירה לוח אם איזה לוח כדי לקנות ואיזה חברה ואיזה צ'יפסט וגם חשוב שהלוח יתמוך במעבדים הבאים גם אם יש לוח שתומך בSLI וגם איזה זכרונות כדי לקנות

• 2 תגובות
    • 584 צפיות
  21. Started by R9547655G,

עד היום הזכרון שלי היה רץ ב 133MHZ והיה אמור לרוץ ב 266. המעבד מגביל אותו... שאלה: איך אני משנה את היחס של הזכרון כלפי המעבד ל 2:1 ?

• 6 תגובות
    • 584 צפיות
  22. Started by nahum8,

בבקשה דחוף...יש לי בעיה בלוח אני רוצה להחליף ל-ASROCK כדאי או לא? ולהשאר עם ה-945P-S3? -תודה.

• 8 תגובות
    • 584 צפיות
  23. Started by avi2014,

עכשיו ראיתי את הזכרונות האלה וראיתי שיש להם תיזמונים מעולים DDR400MHz CAS 1.5-2-2-5 600MHz CAS 2.5-4-4-7 אפשר להשוות את הזיכרונות האלה לדוגמא לg.skill ff? והאם הם מצדיקים את המחיר "הזול" שלהם? עריכה: אני אדיוט מדובר בגרסה של geil one

• 1 תגובה
    • 584 צפיות
  24. אני מכין מפרט לHTPC והחלק שאני עוד לא סגור עליו זה הלוח אם. מכיוון שהמארז שאני לוקח תומך רק במיקרו ATX אני צריך לוח כזה. המעבד הוא E4300 1G RAM 8500GT הארדיסק SATA 2 160GB צורב DVD התקציב הכולל של המחשב הוא בערך 2500 ש"ח אז ללוח יוצא משהו כמו 400-450 ש"ח, אבל מכיוון שכל שקל חשוב לי אני צריך לוח מינימליסטי שיעשה את העבודה. רצוי GIGABYTE או ASUS ... תודה רבה ושבת שלום !! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  25. AMD Athlon 64 X2 Dual Core BE-2350 2.1GHZ BOX AM2 45W + GIGABYTE GA-MA74GM-S2H AMD 740G צ'יפסט AMD 740G או Intel DUAL CORE E2180 2GHz 800MHz 1MB BOX + GIGABYTE GA-73VM-S2 ציפסט NFORCE 7050 לא מתוכנן אוברקלוק. תודה.

• 2 תגובות
    • 584 צפיות

דיונים חדשים בפורומים