מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום! יש לי פה מחשב חדש שאני מרכיב לבן דוד עם לוח אם GIGABYTE GA-M61SME-S2 . כתוב על הלוח אם צמוד לכניסה של הכרטיס מסך החיצוני PCI-E X16, נוסף לכך כתוב גם על המדבקה שעל הקופסה של הלוח אם שיש לו חיבור PCI-E X16 אבל גם בחוברת וגם באתר החברה כתוב את המשפט הבא: (Note 2) The GA-M61SME-S2 supports up to PCI Express x8 mode. (please refer to the VGA cards support list) כאשר אני הולך לרשימת כרטיסי המסך המתאימים ללוח אם זה נמצאים ברשימה גם כרטיסים כמו 8800GTX וכרטיסי PCI-EX16 אחרים. אפשר להסביר לי בבקשה מה הולך פה? האם יש או אין תמיכה ב PCI-E X16. קישור ללוח אם בדף החברה http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ClassValue=Motherboard&ProductID=2507&…
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מזה stepping ? מה נחשב טוב ומה לא? מזה revision? מזה מהירות באס? על מה היא משפיעה? האם היא יותר חשובה ממהירות ליבה ? מה עדיף? שהמהירות שעון תהיה גבוהה או שהמכפלה תהיה גבוהה ? למה עוזר שיש יותר cache ? הרצתי חיפוש על חלק מהשאלות ולא מצאתי תודה ! ! !
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מוכר מחשבים בחנות אמר לי שאם אני לוקח מעבד כפול ליבה אז אני צריך שני מקלות של זיכרון אחרת התוכנות במשב יזהו מעבד חד ליבה. אותו הדבר לגבי מרובעי ליבה שאני אצטרך לקחת 4 מקלות זיכרון ואם אני אקח 1/2 אז התוכנות יזהו את המעבד ככפול ליבה/חד ליבה אני אומר שהוא טועה לחלוטין מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הסלרון או הפנטיום 3 ו האם אני צריך לפרמט כדי להחליף מעבד עריכה: לכותרת ברורה יותר, נא לשים לב בפעם הבאה
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב עם מעבד Core 2 Duo E8500, לוח אם Asus P5Q, ו-2 יחי' זיכרון של DDR 2 1066 2048MB ADATA . מה שרשום לי ב-properties של my computer הוא: Intel® Core2 Duo CPU E8500 @ 3.166Hz 3.17 GHz, 3.25 GB of RAM יש לי 2 שאלות בבקשה: 1. למה רשום 3.25GB זיכרון, במקום 4.096GB זיכרון? 2. לאיזה רכיב שייכת התדירות 3.17GHz? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום חברים, לצערי נישרף לי המעבד ,הזמנתי אחד חדש sempron 3000 והרגע הוא הגיע, הבעיה שהוא לא עובד עם הלוח הזה (DFI SLI DR) אמרו לי שצריבת ביוס תפתור את הבעיה. עכשיו איך אני עושה את זה?? המחשב לא עולה הוא ניתקע בביוס....... תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אהלן, נושא שלישי שלי היום, מצטער אני דיי התאכזבתי מהאיטיות של המחשב החדש והחזק שלי- עכשיו גיליתי, שבלי להפעיל דבר!!- רשום ב-TASK MANAGER, תחת performance: memory: 3.7 GB!!! למטה בphysical memory רשום 92%! איך יכול להיות שהדבר היחידי שפועל זה האנטיוירוס והדפדפן (הכי קל בעולם- הכרום של גוגל) ומנוצל כל כך הרבה RAM!? אשמח לקבל עזרה@
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3419010,00.html "עדכון קריטי" למעבדי Core 2 של אינטל ליקוי שנתגלה במעבדי Core 2 של אינטל עורר גל שמועות ביומיים האחרונים. התגובה הרשמית: ישנו ליקוי קל שאינו גורם לבעיות אבטחה. ניתן לפתור את הבעיה באמצעות עדכון BIOS או התקנת "עדכון קריטי" שחברת מיקרוסופט שיחררה עבור כל גירסאות Windows למישהו אחר יש לינק להורדה של העדכון? מאתר אינטל אולי? מזה העידכו הזה ולאיזה מעבדים אלה מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איך אני יכול לבדוק עם הלוח אם שלי תומך בזיכרונות DDR 400 MHZ?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום אני מתלבט לגבי בחירה של מעבד לצרכי עריכה,סרטים ומשחקים כבדים איזה מעבד הכי מתאים לזה-אינטל Core2Duo או Core2Quad? או בכלל עדיף AMD Phenom וגם לגבי לוח אם-צריך דגמים ספציפיים בשביל דברים כאלה?
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
איזה סידור יותר טוב?? לקנות סטיק של גיגה במהירות 800 או 2גיגה במהירות 667??
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת עד כמה טובים (אם בכלל) זכרונות RDRAM. אשמח אם תוכלו להגיב לגבי כל הסוגים(800,1066,1200) ולהשוות לי אותם יחסית ל-DDRAM.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
חבר'ה שאלה לי אליכם,על מה משפיעה בידיוק כמות הוואלט של הספק? מה נותן לי יותר וואלט? חסרונות ויתרונות... תודה רבה על הזמן
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
האם אני יכול להשים עליו מעבד Athlon 64 X2 4200+ Socket 939וAMD נכנסתי לאתר של הלוח אבל אני לא מצליח להבין מי שיכול לעזור לי שיגיב תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום יש לי זיכרון של קרוסאייר במהירות 1066 אבל בתוכנה ZCPU AND EVEST הוא מראה לי 400 ? איפה הבעיה פה? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
ממ חשבתי ליקנות מחשב חדש עם החלקים הבאים: מעבד Intel Core 2 Quad Q9450 2.66Ghz 12MB Penryn BOX לוח אם Asus P5N-D וכרטיס מסך Twintech 9600GT XT Coolermaster OC 512MB X2 SLI Kit לפי תגובה של מישהו פה בפורום הוא כתב ש P5N-D היציאה של הכרטיס מסך הראשון צמודה מדיי לכרטיס מסך השני וזה גורם לכרטיס להתחמם מאוד אבל עם יש קירור זה עוזר?
-
- 0 תגובות
- 616 צפיות
-
-
היי. אני ברמת-גן כרגע,עד לסוף השבוע,ואני עושה מ'ס קניות ב-KSP. כרגע יש לי 1GB של זכרון במחשב, רציתי לדעת האם שווה לי להוסיף קיט של 512,ובכך לבטל את ה-DC, האם זה יגרום למגרעות/חסרונות מסויימות. MuTaTiOn.
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
יש לי 256X2 ושאני עושה בדיקה אני מקבל רק 4500 למה יש לי מעבד AMD2500 לוח של ABIT NF7 למה אני מקבל רק 4500 אני צריך לקבל קרוב ל 6000 לא ?וזה עובד עלך DUAL ה HD שלי MAXTOR 80 גיגה 8 מגה !!! תודה לעוזרים ! ??? בדקתי בתוכנה PC MARK !!
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הלוח אם K8N 939 ULTRA שבא עם NFORCE 4 ULTRA קניתי גם GEIL 2X512 וכאשר המחשב עולה הוא אומר לי שה MEMORY INFORMATION 128BIT האם זה נורמלי ?
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף סטיק משומש המוכר אומר שהוא לא של חברה מוכרת חשבתי לקחת את המחשב , לבדוק שהכל עולה ושהזיכרון הוא באמת אותו זיכרון שהבחור מצהיר עליו האם יש דברים שאני צריך לדעת לפני שאני קונה
-
- 6 תגובות
- 616 צפיות
-
-
צריך הצעה ללוח אם יוקרתי.. ראיתי את הASUS P5W DH DELUXE / WIFI - AP אם אני לא טועה הוא כבר שנה פלוס בשוק. אבל בקשר לאיך שהוא נראה, פשוט מדהים! אחד הלוחות היפים ביותר. אז חשבתי אולי יש לוחות אם של אסוס יותר טובים במחיר שלו שזה 1200 שקל. בתכל'ס אני צריך לוח אם שיראה יפה ויוקרתי על מנת למכור אותו בעתיד סתומרת עם המערכת היוקרתית שאני בונה שתתישן טכנולוגית עם השנים. חשוב לי גם המותגים בגלל זה הלכתי אך ורק על אסוס כי הם מובילים בלוחות אם. אני מחפש כמו שאמרתי לוח אם יוקרתי לא גיימרי שיראה טוב ויפה ושהביצועים יהיו יותר טובים עם רוב הטכנולוגיות החדשות שזה כניסת HDMI , FIREWIRE לא דרוש לי הSLI וחשוב לי גם תמיכה בצ'יפסט מעודכן P35 או NFORCE 680 חשוב גם תמיכה בWIFI . ורציתי ל…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
הי, אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב שלי. עכשיו יש לי 256MB במהירות 333Mhz, על לוח (GigaByte GA-7VA (Rev 1.x. אני רוצה להגדיל ל 1GB. הלוח תומך בעיקרון במהירות 333, אבל אפשר לשים עליו גם זיכרון 400, עם כל מיני הגבלות שלא כל כך ברורות. לפי האתר של קינגסטון, אפשר לשים עליו מקסימום 512MB, במהירות 400: (שימו לב למילה maximum) http://www.ec.kingston.com/ecom/configurator/modelsinfo.asp?SysID=13340&mfr=Gigabyte&model=GA&Sys=13340-Gigabyte-GA-7VA%2FGA-7VAX+Motherboards&distributor=0&submit1=Search מה שלא כל כך ברור לי, האם זה המקסימום שיעבוד ב 400, או המקסימום שהלוח יזהה. כלומר, אם אני אשים עליו 1GB של 400, מה יקרה : 1) שום דבר לא יעבוד 2) 512 יעבדו ב 400, והשאר ל…
-
- 7 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מהן החברות המובילות ל mobos של מעבדי amd? תוכלו לעשות לי רשימה של הטובים ביותר? +גם רשימה של החברות המובילות ב RAM. תודה רבה :]
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-
-
קראתי בכמה מקומות שצריך לאפס את הלוח אם, וכל מיני דברים... אשמח לדעת חד משמעית מה צריך לעשות לפני עידכון הביוס, לפני התחלת התהליך דרך WINFLASH. יש לי כבר מדריך מDFI איך לעדכן ביוס: http://us.dfi.com.tw/Support/Download/bios_Winflash_us.htm אם אני יילך לפי המדריך לא צריך לקרות משו שייפגע במערכת נכון? מה צריך לעשות לפני התחלת העידכון. ומה צריך לעשות אחרי שהעידכון הושלם, צריך להגדיר משו מחדש בביוס?
-
שלום לכולם, לפני כשבוע קניתי מחשב חדש והיום הרצתי את התוכנה HWiNFO32 בשביל לראות שאכן כל החלקים שהזמנתי אכן קיבלתי. כל החלקים היו בסדר למעט הזכרונות, אני הזמנתי את הזכרונות הבאים: G. Skill DDR3 4096MB (2x2GB) 1333MH/z CL7-7-7-21 Ripjaws וכעת אני מסתכל בתוכנה ורואה שתחת ה TAB של הזכרונות אכן יש 2x2gb אבל ה SPEED הוא 670mh/z במקום 1333mh/z ואני חושב שזה לא תקין. מצורפות תמונות האם זה באמת לא תקין? במידה וזה לא תקין מה אפשר לעשות בנושא? אולי צריך לשנות הגדרות בביוס וזה הכל? האם החנות שמה זכרונות אחרים ממה שביקשתי? תודה לעוזרים עריכה- בנוסף לשאלה הקודמת יש לי עוד שאלה, רכשתי מעבד AMD Phenom II X4 965 3.4GHz הורדתי את התוכנה CPU-z וב Core-Speed רשום לי רק 803mhz במקום 3400mhz…
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-