מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל? אני חושה שfsb זה רק הערוץ שבין המעבד לזיכרונות לכרטיס מסך וpci וbus זה כל ערוץ מידע שיש מחשב באופן כללי ועוד משהו יש לי לוח אם asus p4s333m מהירות הבאס שלו 333 נכון? ודבר אחרון שאומרים מהירות בסיס מתכוונים לבאס?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
למה DFI LANPARTY UT NF4 SLI-DR Venus כל כך יקר? 1440 שח? ומה זה DR-VENUS?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.theinquirer.net/default.aspx?article=27421 מחכים לk10? אז אל תחכו כי יש עוד זמן עד שהוא יגיע, עיכובים גדולים מאוד מחברת amd ליציאת המעבד הזה..
-
- 3 תגובות
- 685 צפיות
-
-
האם RAID זה כמן IDE RAID? חשבתי שללוח GIGABYTE 8SQ800 ULTRA יש RAID אבל באתר כתוב שיש רק ב- ULTRA 2 - GA-SINXP1394 http://tw.giga-byte.com/MotherBoard/Products/ComparisonSheet_ChipsetType_SiS+655.htm ומה זה S.ATA? בכלל חוץ מ-RAID, מה ההבדלים בין ה- 8SQ800 הרגיל ל-ULTRA (לא 2)? ואיזה צ'יפסט הכי טוב היום חוץ מה E7205 החדשים והיקרים? מי שיענה על כל השאלות יזכה בתודה והערכה רבה ובמחשב NEWRON, שלא תגידו..... ;D
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
אם למשל בלוח אם ABIT KD7-RAID VIA KT400 Motherboard (ATA133 RAID, DDR400, AGPx8, 5.1 Sound, LAN, USB 2.0) רשום "DDR400" מה זה אומר? שהלוח תומך עד זיכרון DDR400? ומה זה AGPx8? ומה זה: SDRAM up to 4GB אומר? תודה.
-
- 11 תגובות
- 958 צפיות
-
-
אנסה לסכם בקצרה, נכון, amd יותר זולים. ולגבי יכולת המהרה אני לא ידבר, כי רוב המשתמשים לא ממהירים. עכשיו, אם ניקח למשל מעבד אחד של pentium4 ואת המתחרה שלו מ amd נראה שהמעבד של amd יותר זול, לא בהבדל רצחני במיוחד.. אבל הוא גם פחות טוב! למשתמשים המבינים, אולי עדיף לקנות amd כי זה יותר זול והם יכולים להמהיר אותו כדי לקבל ביצועים יותר טובים. אבל לרוב המשתמשים, עדיף pentium 4. P4 2.4 533mhz יותר טוב מ +Athlon XP 2400 P4 3.0 ghz יותר טוב מ +Athlon XP 3000 ואפשר לראות את זה בשלושת השוואות המעבדים האחרונות ב toms hardware שלום וכל טוב.
-
- 3 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי. קניתי בדיוק מעבד מסוג E6600 ואני כרגע בחיפושים אחר לוח אם מתאים. בעיקרון אני מתכנן לשים עליו 2GB זיכרון ולהוסיף כרטיס מסך 8800GTS או משהו מקביל של ATI אם הם יחליטו להתעורר עם הליבה החדשה שלהם בקרוב. הדרישות העיקריות: - מיועד עבור משחקים, תוכנות שולחניות ועוד. - לא מתוכנן כרגע OC. אבל אולי בעתיד אשמח לOC קל בלי החלפות של המפרט הנוכחי ולא משהו שמצריך הוצאה נוספת על פתרונות קירור מטורפים וספק 1000W... - אין צורך מיוחד בPATA. הכונן והDVD מתוכננים להיות בSATA. - אין צורך בIEEE (אבל אני לא אגיד לא) - רצוי מאד כרטיס כל איכותי 5.1. כזה עם יציאה אופטית או קואוקסלית שלא מצריכה מתאם. - לא מעניינים אותי במיוחד חיווי LED ואולטרות. - כן מעניין אותי לוח קריר ושקט, או משהו עם פתרונו…
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום . ראיתי בלוח אם שאני מתעניין בו שכתוב .CPU x 1 / System x 4 FAN connectors מה זה אומר? זה אומר שיש חיבור למאוורר אחד למעבד וארבעה חיבורים למאווררים שבאים עם המארז, או שחוץ מהמאווררים שבאים עם המארז אפשר לחבר עוד ארבעה מאווררים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום למומחים! המעבד שלי מגיע לטמפ' של: 51 מעלות, המערכת מגיעה לטמפ' של: 49 מעלות. במחשב יש 2 מאוורים, 1 של המעבד ו- 1 נוסף. המעבד הוא: AMD XP 2000 המחשב עובד תמיד!!! מה אתם מציעים?
-
- 5 תגובות
- 586 צפיות
-
-
אז ככה זה ידוע שגוגל מנצלת הרבה מחשבים בייתים בשביל הרבה כוח ומשאבים ואני חשבתי לעצמי,גם אני יכול? יש לי 2 מחשבים בייתיים רגילים ,אפשר להשתמש בשני המחשבים כאחד? ז"א להשתמש במשאבים של שניהם כמחשב אחד?[כונן קשיח אחד] אשמח לתשובות והסברים תודה
-
- 2 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי קונה ב 1000 שח - האם למכור ולעבור לתושבת החדשה ? אני אובד עצות. אנא עיזרו.
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אז ככה, אני יודע מה ההבדל ביניהם אך השאלה היא כזאת, אם אקנה 2 זכרונות זהים ואחבר אותם ב DC, האם זה יעבוד כמו קיט, או שיש כאלה שכן ויש שלא ?
-
- 11 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ראיתי שרצות ברשת כתבות על ירידת מחירים למעבדי אינטל וAMD שהולכת וקרבה.. ופה באתר פרסמו שזה יקרה אחרי ה 20 לחודש. אז הרמתי טלפון למקור מוסמך.. והוא אישר לי שב 23 המחירים ירדו.. (לפי מה שניראה ב 40%) אם התרד הזה מיותר לחלוטין תמחקו ;D .. רק רציתי לשתף אתכם בתור אחד שבונה על קונרו דנדש
-
- 36 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני מתלבט אני רוצה לקנות מעבד Q9550 או שאני יוריד לE8400 וישים את ההרד דיסק הזה :150GB VelociRaptor 10K, 16MB, SATA מה אתם אומרים כדיי?? ובנוסף להר דיסק הזה אני שם עוד אחד של 500 GB על כונן אחר תודה לעונים...
-
- 4 תגובות
- 550 צפיות
-
-
יש לי כמה שאלות בנוגע לקטע הזה שפורסם כאן לא מזמן: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1110453794,68826, כתוב על המעבד +Athlon 64 4000 ולידו בסוגריים כתוב שהמעבד הזה בכלל פועל בתדר של 2.6GHz... אז מה זה בעצם ה4000+ הזה? האם 2.6GHz אומר שהמעבד עובד בתדירות של 2600 מחזורי שעון בשנייה? איך יכול להיות שהמעבד הנ"ל עובד בתדר נמוך יותר מה-northwood 2.8 GHz שלי אם המעבד שלי נקנה עוד לפני שנה וחצי? התדר של ה-Athlon 64 FX-55 גבוה בסך הכל ב200MHz מהתדר של ה-+Athlon 64 4000 הרגיל אז מה גורם לו להיות יותר טוב בהרבה? מהם זכרונות דו צדדייים? מה ההבדל בין סוקט 939 ל754? מה זה בדיוק סטפינג של מעבד? תודה ענקית לעונים! אם למישהו יש מאמר שמסביר על אחד מהנושאים הללו ויוכ…
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אחרי האוברקלוק שביצעתי למעבד רציתי לשנות גם את הגדרות הזכרון הפנימי דרך "הגשר הצפוני". אני קצת תוהה לגבי התדרים של הזכרונות ואני לא מבין מה משמעות התזמון ב-400 MHZ ו-266 MHZ (ראו תמונה). 1. מה ההבדל בין השניים? 2. באילו תזמונים להשתמש כשאני מגדיר בביוס? 3. 4-4-4-10 הוא התזמון של הזכרון, מה מציינים שאר הערכים והאם נחוץ לשנותם בהתאם או שאפשר להתעלם מהם? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 478 צפיות
-
-
הורדתי MEMTEST מהאתר שלהם וקיבלתי קובץ ISO..איך אני אמור להשתמש איתו?לצרוב אותו ולעשות שיקרא בBOOTABLE?
-
- 2 תגובות
- 752 צפיות
-
-
שלום, אני עוסקת באדריכלות, בעיקר אוטוקאד, סקצ'אפ ויריי ופוטושופ. בסה"כ די מרוצה מביצועי המחשב הזה חוץ מאשר בזמן רינדור או פתיחת קבצים כבדים בפוטושופ, כשלפתע מתחילות תוכנות שונות להתלוננן על מחסור בזיכרון ולהיסגר. בכל מקרה, זה המפרט: Intel core i5 2500 / 1155 Tray Scythe Cooler Katana 3 Gigabyte PA-P67X-UD3-B3 DDR 3 4GB/1333 Kingston X 2 Sparkle GTX460 2048 GDDR5 PCI-E Samsung EVO 840 250GB Samsung HDD 500 GB Western Digital HDD 1TB Western Digital HDD 2TB Samsung DVD-RW Seasonic PSU 620W active PFC 80 Cooler for case raidmax 120mm Thermaltake V3 Windows Black Windows 7 Pro 64bit יש לי עדיין 2 סלוטים של זכרונות פנויים אז מתלבטת בין 3 אופציות: 1. סטיק בוד…
-
- 4 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אהלן, הכנסתי כרטיס ליציאת PCI-E1X אך הוא לא מזהה אותו, האם הוא לא מזהה כי זה כרטיס ישן מידיי? יש צורך להגיד שאת הכרטיס הזה קיבלתי מתנה מ-HWzone לפני 5 שנים בערך. ועוד משהו, לפני שהכנסתי את הכרטיס הנ"ל, הכנסתי כרטיס קול והוא כן עבד לי, רק משום מה הכרטיס הספציפי הזה לא מזוהה במחשב. איפה אני לדעת שאכן הוא זוהה/לא זוהה?
-
- 2 תגובות
- 781 צפיות
-
-
מאז ומתמיד קניתי מחשבים עם מעבדי אינטל. לאחרונה לאחר מחקר וייעוץ מאנשים שונים לחלוטין שיעזרו לי לבנות מפרט, כולם או רובם במפתיע אמרו לי לקנות את המעבד הבא AMD Athlon II x4 630 AM3 Box יכול להיות שיש לזה קשר לתקציב שלי [3200~ ש"ח] ויכול להיות שלא. אין לי מושג איך הביצועים של מעבדי AMD מאחר ואף פעם לא השתמשתי באחד. המעבר קצת "מפחיד" אותי, ואני לא סגור על עצמי. מישהו יכול לשפוך קצת אור על הנושא.... האם יש סיבה לחשוש? איך מעבדי AMD בניגוד לאינטל? איך המעבד הנ"ל שהמליצו לי עליו? או שעדיף להישאר עם אינטל? תודה רבה לעוזרים, קצת דחוף כי זה קשור למחשב שאני הולך לקנות עוד בימים הקרובים. הנה לינק לדיון עם המפרט שאני כנראה אקנה בקרוב: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=463…
-
- 9 תגובות
- 991 צפיות
-
-
למה אנשים לא קונים למשל PentiumD925 שזה ליבה כפולה וכל ליבה 3 ג'יגה הרץ במחיר של 450 ובמקום זה קונים E שאולי מגיע ל2.6 ועולה לפחות פי 2 יותר? בקיצר, מה הבעיה עם הפנטיום D?
-
- 11 תגובות
- 981 צפיות
-
-
בשני התוכנות מוצגות תוצאות שונות.... למה זה? בTAT מופיעה המהירות הרגילה של המעבד כמו שהיא צריכה ליהיות ובCPUZ היא מופיעה מתחת למהירות עם מכפלה אחת למטה ואני יודע שזה כדי לחסוך בחשמל כשהמעבד לא מיתאמץ אבל אם זה ככה בTAT לא צריך להופיע אותו דבר?
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לנו אישור נוסף לכך שמעבדים נייחים ראשונים מדור ה-Core השישי של אינטל יגיעו אלינו בתוך פחות מחודש לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%94%d7%a0%d7%94-%d7%96%d7%94-%d7%91%d7%90-%d7%9e%d7%a2%d7%91%d7%93%d7%99-%d7%94-skylake-%d7%99%d7%95%d7%a9%d7%a7%d7%95-%d7%91-5-%d7%91%d7%90%d7%95%d7%92%d7%95%d7%a1%d7%98/
-
- 6 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
בוקר טוב! האם יש תכונה שמאפשרת לשמור הגדרות BIOS על מדיה חיצונית, כמו DOK או כל מדיה אחרת? לדוגמה: לאחר קניה של מחשב, אני מעדכן את ה- BIOS. את ההגדרות הנ"ל אני רוצה לשמור, כך שבמקרה של איפוס, אני אוכל להעלות את ההגדרות מההתקן החיצוני במקום לעדכן הכל מחדש. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני גם קונה AMD Athlon 64 3800 Dual Core אז מה אתם אומרים ,זה ילך טוב ביחד?
-
- 16 תגובות
- 955 צפיות
-