מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
כמו שנאמר למעלה,בכותרת. המחשב מצפצף אחרי הוספת 512MB זיכרון חדשים. (כך שזה יוצא 700 ומשהו MB). שמתי בכניסה הראשונה (מצד שמאל) את הסטיק החדש,ואת ה 256MB הקודם,ליידו בצד. המחשב מצפצף,ורק כשאני שם את אחד מהם בנפרד (לבד) הוא פועל בסדר. הסטיק החדש: Samsung 512MB DDR400 MHZ 4000 הסטיק הנוכחי: Samsung 256MB DDR333 MHZ 4000 לא יודע מה קורה, יש לי אפילו עוד סטיק אחד של 256MB (של Twinmos) וגם הוא לא עבד ביחד עם החדש. מדובר בלוח GIGABYTE K8NF-9 Nforce 4 ddr400 s-ata . מצפה לעזרתכם.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
כאשר רשום Pentium® M Processor 725 Enhanced מה הכוונה ב 725 ומה הבדלים בין המספרים השונים אני יודע שמדובר ב 715 מול 725 מדובר בהבדל של 1M מול 2M ב cash. אבל מה הבדלים בין 725 ל 735 , 738 , 745 , 715A וכד' האם מדובר רק במהירות שונות או מדובר גם בסוג זכרון או טכנולוגיה שונה? ובכלל הסבר על מעבדים של ניידים והמלצות יקבלו בשמחה. בתודה מראש, טל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. היום קניתי מודול זיכרון נוסף בגודל 512MB, ויש לי ספקות לגבי "מקוריותו". הסיפור בקצרה - התקשרתי לחנות מקומית, שאותה אני מכיר היטב כבר שנים, ואמרתי שברצוני לקנות 512MB זיכרון, שב KSP מוכרים מודול כזה ב 320 ש"ח, ושאלתי האם יש להם זיכרון במחיר דומה. לאחר בירור קצר נאמר לי שיש להם זיכרון של יונדאי (?) במחיר 360 ש"ח. ניגשתי לחנות ולבסוף קניתי את הזיכרון ב 350 ש"ח (בדקתי שהוא עובד כבר בחנות) ונאמר לי שיש עליו 3 שנות אחריות. כשהגעתי הביתה, הוצאתי את הזיכרון ורשמתי את כל הנתונים שהופיעו עליו. תוכנות Everest ו CPU-Z לא זיהו את ייצרן המודול. הנתונים שהופיעו על הזיכרון הם: מדבקה עם הכיתוב: HH group 512MB DDR PC-400 (N) הזיכרון בנוי מ-8 שבבים בכל צד, כאשר על כל …
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
some one have a guide for vmod to ga7n400l the max volt i can to give to the cpu its 1.8
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
אז כך יש לי זיכרנות של corsair pc4400 550mhz 2.5-3-3-5 אז כך.. משום מה שהמחשב עובד או שאני מפעיל את הדפדפן או לא יודע מה כול מה שקשור להפעלה של המחשב אני שומע מדיי פעם את הזיכרנות שלי מוציאם רעשים של זימזומים כאלה... מה זה אומר? זה בסדר או לא?
-
- 25 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם קיבלתי לוח מתוצרת MSI דגם ms-6309 במקור הלוח הוצא ממחשב של NEC וכשהמחשב עלה היה הלוגו של NEC , כש winxp עלה בדקתי במנהל ההתקנים את בקרי הדיסקים הקשיחים והוא ציין ultra dma 4 - ultra dma 66 . עדכנתי את ה BIOS לאחד מקורי של MSI - הכי מעודכן שיש באתר שלהם - העדכון עבר בהצלחה - אך לאחר ש XP עלה במנהל ההתקנים הבקר של הדיסקים הקשיחים מזהה את הדיסק כ- ultra dma 3 - ultra dma 44 האם זה הגיוני ואיך אפשר לסדר את זה הדיסק עצמו תומך ב udma 100 כמובן הותקנו כל הדרייברים של הצ'יפסט וכו'. איך אפשר להחזיר את המצב ל udma 66 כמו במקור. דרך אגב גרסת הלוח/PCB היא 1.1
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
איזה משחה טרמית יותר טובה עם !!ביצועים!! (הורדת חום המעבד) יותר טובים? הArctic-Cooling MX-1 Thermal Compound(ניתן להשיג כרגע רק בזיגזג) או הArcticSilver 5(ניתן להשיג בפנדה ובנעה מחשבים) מה ההבדל בינהם? ואיזה כדאי לקחת גם מבחינת כמות(גרם)? תודה לעונים!
-
- 5 תגובות
- 785 צפיות
-
-
יש לי זכרון 256 של GIEL 400 מגההרץ DDR היום קניתי עוד סטיק של סמסונג 256 ב400 מגההרץ. שמתי אותו והמחשב מראה לי שיש לי רק 256 . מה עושים? תודה
-
- 3 תגובות
- 630 צפיות
-
-
עדיף עם 3 שנים אחריות, ועם ציפסט של אינטל. ואם אפשר להסביר מה היתרון של הציפסט 915 על הישנים יותר, והאם זה שווה את ההשקעה?
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
...ב-firewire? אני קונה לוח-אם Asus P5GD1 Intel LGA775, 915P DDR1 + LAN. לא רשום חיבור firewire (או 1394) אבל יש לו pci-express, השאלה אם ה-pci-express מכיל firewire או אם יש מתאם לקנות או אם אני צריך לקנות גם כרטיס firewire? ושוב תודה על העזרה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
Sempron 2400 or Celeron 2400 Mhz (533Mhz, 256KB cache) (סלרון D) תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ישנה אפשרות בלוחות לפנטיום 3 מבוססי via 694X להפעיל את אופציית fast writes חיפשתי ולא מצאתי, יש לי שני לוחות: asus cuv4x e ו msi 6309 שניהם מבוססים על 694X ובשניהם אני לא מוצא בביוס את האופציה בברכה.
-
- 0 תגובות
- 447 צפיות
-
-
אני מחפש זכרונות DDR2 שעובדים ב PC3200 של חברות מוכרות כגון corsair ו ocz????
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
עקרונית אני זקוק למחשב משרדי אבל כזה שישתמש בתוכנות כגון AUTOCAD על הלוח צריך להיות כרטיס רשת, קול. PCI-E אני לא בטוח אם אני צריך אבל אולי תוכלו להמליץ לי גם בזה. עוד דברים מיוחדים שאני צריך לדעת על 64 ביט ? פיצרים מיוחדים שאולי אני ארצה ואני לא יודע עליהם מאז ה 865 של אינטל? תודה
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
מה היתרונות בזה?מה החסרונות בזה?האם זה נותן ביצועים גבוהים יותר?
-
- 4 תגובות
- 478 צפיות
-
-
האם ניתן להשיג פנטיום 4 אבל עם ליבה של נורטווד?אפשרי? ואם כן הביצועים של הליבה הצפציפית הזאת יותר טובים מהפרסקוט ופחות מתחמים? תודה לעוזרים! נ.ב אהההה....ומאיזה דגם יצא הפרסקוט מ2.8 או לפני?
-
- 7 תגובות
- 690 צפיות
-
-
http://www.hexus.net/content/reviews/review.php?dXJsX3Jldmlld19JRD0xMDM2
-
- 5 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אינטל מיצרת ומפתחת מעבדים בארץ עם עובדים כחול לבן בכמה מפעלים ומעבדות בארץ. ואני בטוח שיש לזה השפעה מסוימת על השיקול של חלק מהקונים בבחירת המעבד. השאלה שלי היא כמה ההפרש ביצועים בין INTRL ל AMD צריך להיות לטובת AMD כדי שתקנו AMD ולא INTEL. (בהנהחה שמשווים שני מעבדים במחיר דומה +-) אני בחרתי ב: רק 6 אחוז ומעלה לטובת הAMD אני יקונה AMD.
-
- 32 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם עד היום היה לי מחשב p4 (שמופיע עדיין בחתימה למטה ,שתתעדכן בקרוב) היום רכשתי בסוף לוח של asus a8n-sli לא היה dfi במלאי ב י.א.ד (נסעתי עד לשם..:\ ולא יכולתי לחכות בלי מחשב יותר ) זכרונות 2X512 של a-data 400mhz ומאוורר של זלמן 7700cu (לא כל כך קשור אבל גם את זה רכשתי היום) מעבד 3200+ ווינצסטר כ.מסך זמני של גיגה בייט 6600 רגיל הדברים שנשארו לי לקנות הם מארז צ'יינברו... וספק tagan 420 אני רוצה להגיד שזאת הפעם השניה בחיי שיש לי amd הפעם הראשונה הייתה לפניי כ 7 שנים ולא הייתי כל כך מרוצה היום אני יכול להגיד בלב שלם שאני ממש מרוצה מהקניה ואין כמעט מה להשוות ממש טוב לחזור ל amd הפעם..:] מרוצה ממש
-
- 10 תגובות
- 760 צפיות
-
-
שלום, עד היום הייתי בטוח שאני קונה מחשב עם מעבד AMD, עכשיו אני מבולבל אני קורא שבכל הקטגוריות AMD מנצח חוץ מקידודי סרטים. האם זה נכון? ובכמה ? המטרה שלי להמיר DIVX ל DVD - האם עדיף INTEL ? תושה
-
- 9 תגובות
- 703 צפיות
-
-
כשקניתי את המחשב שלי, הוא היה AMD Athlon XP 1700+ . לאחר מכת ברק (LOL) נשרף לי המחשב במסגרת האחריות החליפו לי אותו. כשהם החליפו לי אותו, הם שמו לי AMD Athlon XP 1800+ , דבר דיי שכיח שאחריות עושה במקרה של חוסר בחלפים מיושנים. עכשיו הבעיה: בזמן האחרון, שמתי לב שהמעבד שלי מזוהה כ AMD Athlon prossessor , וכי הוא עומד על 1150Mhz , בכל התוכנות שבדקתי (Aida, EVEREST, CPU-Z, WINDOWS) . לפי אותם התוכנות, המעבד הוא בטכנולוגיית Palimino, והוא אכן Athlon XP. לפי הידע שלי , ה 1800+ רץ על 1.5Ghz ולא על 1.1Ghz, ובכלל, איך לא מצויין הדגם המדוייק של המעבד?! האם יכול להיות שאני צריך לעשות עידכון BIOS או משהו? ולשאלה אחרת, אני כנראה משדרג בזמן הקרוב את הלוח והמעבד. חשבתי ללכת על AMD Athlon…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הסנסור מראה לי מינוס 15 מעלות ובאמת כול מעלה שהצג של הvapochill שלי מעלה כך גם הסנסור מעלה ואני מדבר לפי תוכנת ספייד פאן.. יש מצב הסנסור יכול להראות מעלות מתח לאפס או לא?
-
- 4 תגובות
- 522 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256MB של Geil PC3200 DDR400 DualChannel ועוד סטיק של 256MB PC3200 ג'נרי. השאלה היא אם אני יחבר את הג'נרי יהיו לי בעיות? או שהכל ירוץ חלק? יש סכנה כלשהיא?
-
- 10 תגובות
- 724 צפיות
-
-
מקור: http://www.theinquirer.net/?article=21780 גרסה E היא הווניס, עלפי הידיעה אי התאימות נובעת מהשינויים בפליטת החום אצל גרסת ה E. הערה: נשמע מוזר, עלפי AMD לאחר עדכון ביוס לא צריכה להיות בעיה.
-
- 6 תגובות
- 575 צפיות
-