עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by osyav,

שלום לחברי הפורום, אני מתכוון לקנות לוח אם למעבד אינטל, עם ערכת שבבים P31 או P35... לא כל כך חשוב לי מיהו היצרן. כרגע יש לי לוח אם של ABIT מסוג NI-8 SLI ואחד המאפיינים הכי חשובים וטובים שיש בו בעבורי בתור חובב שקט מושבע היא האופציה לשלוט על מהירות המאווררים מהביוס (כל המאווררים ולא רק המאורר של המעבד ניתנים להאטה והשקטה באופן ידני - בוחרים כמה מתח מוזרם אליהם. ) אני יודע שלוחות האם של ABIT עדיין כוללים את הפיצ'ר הזה עדיין וקוראים לו OTES, ABITEQ למשל: X38, IP-35 אני מפנה את השאלה למי שמחזיק לוחות אם ג'יגה בייט או אסוס - האם גם בהם יש אופציה כזו? למשל ב /P35/P31 DS3 של גיגבייט... ואני לא מדבר על השקטה אוטומטית אלא ממש על שליטה ידנית שבה בוחרים כמה מתח לכל מאוורר אודה למי ש…

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  2. כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  3. Started by natan805,

והאם שווה לקנות היום את ה5000 BLACK EDITION ב814 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  4. סתם מתחשק לי ללמוד קצת על לוח אם ועל כל הדברים החשובים שנמצאים עליו אז עכשיו בא לי ללמוד קצת על הצ'יפסט. מי שרוצה לעזור לי ולשפוך מישע אז אני מאוד יעריך או שלמישהו יש איזה לינק לתת לי איזה איזה מאמר (עדיף בעברית) תודה רבה ואם מישהו יכול להסביר לי מה זה NORTHBRIDGE ואם ההיגיון שלי בריא אז זה אומר שיש גם SOUTH BRIGE נכון? חח אני אודה לכל מי שיעזור לי תודה : )

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  5. Started by amirx19,

שלום, מבקש המלצה ללוח, מעבד, זכרון. שימושים: בעיקר צפיה בסרטים ב720P על פלזמה ישנה שתומכת עד 720P. מתכנן להתקין גם NEED FOR SPEED אם יהיה אפשרי להריץ (הרזולוציה ואיכות התמונה במשחק פחות חשובים). כל שאר החלקים קיימים. יתרון לתצורה שתצרוך כמה שפחות חשמל מכיוון שהמחשב עובד 24/7. תקציב: עד 1000 ש"ח. אם ניתן יותר בזול עדיף. נפתח שרשור חדש בפורום המתאים, נא לנעול.

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  6. אני לא נגד אינטל פשוט לא נראה לי שאחד המעבדים יאתאים לתקציב. אבל אם כן בבקשה ! יהיו לי בסוף החודש כ2200 שקל ואני בונה מע' קירור מים אז הייתי רוצה לקחת שילוש שיחזיק OC דיי רציני. חשבתי ללכת על ה 2500+ Mobile, אבל ראיתי גם את ה 2600+ Mobile, מה ההבדל ? מה יותר שווה ? אני צריך גם המלצה ללוח טוב שיספק מתחים טובים, וזכרונות (כאן זאת החולשה עם התקציב הזה, אבל כבר נראה..) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  7. Started by segevon,

יש לי מחשב יחסית ישן בעל לוח אם של ABIT לדעתי, והוא משמיע רעש ללא הפסקה.. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה... דאבל פוסט http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=312406.msg2723410#msg2723410 ננעל

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  8. במפרטים מומלצים למחשב משחקים קיימות שתי אופציות: מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty ש"ח630 + לוח אם- SocketAM2 - VIA K8T890 - ASUS M2V- 3Y Warranty ש"ח470 סה"כ:1100 ש"ח או לחלופין: מעבד- Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100ש"ח + לוח אם- LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C/ ALBATRON 945P/ABIT IL9 PRO - 3Y Warranty ש"ח525 סה"כ:1625ש"ח האם ההפרש של 500 ש"ח מוצדק עבור מע' למשחקים בעיקר ללא OC ? איזה הצדקה פרקטית יש לקנות מעבד אינטל (מלבד העובדה שאינטל מעסיקה פה מאות מהנדסים בינהם חבר שלי) ?

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  9. Started by roma4k,

ערב טוב, התוכלו להראות לי איך ניראה מאורר מקורי של AMD למעבד +3200 64 BIT שמגיע בקופסת BOX? תודה מראש. סליחה על כפילות התרדים. בטעות שלחתי במפרטים.

• 3 תגובות
    • 593 צפיות
  10. Started by mentikor,

לוח אם חדש הגיע לי היום הלוח http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3609&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=NA הורדתי מהאתר את הדרייבר הכי חדש וזה עדיין נשמע ככה. אני לא יכול ממש להסביר איך אני שומע, אבל אני שומע ממש מוזר, כאילו שומעים אבל כאילו הבס מוזר או שפשוט שומעים מוזר ולא שומעים חד בשירים. כשנכנסתי למשחק שאני משחק בו CS אז בכלל הסאונד היה מוזר לגמריי ונשמע מוזר חבל שאין דרך להסביר או לשמיע את זה [אם כן תגידו ואני אעשה] אני משתמש באוזניות אייסמט סיבריה ככה שאין שום בעיה וגם חיברתי את הרמקולים הישנים והפשוטים שלי וגם איתם נשמע מוזר... למישהו יש רעיונות? ד''א התקנתי דרייברים גם מהדיסק וכששמעתי איזה מוזר זה הורדתי מהאתר את הגירסא ה…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  11. לחבר שלי יש לוח אם p4m266-8233 השאלה שלי היא אם הלוח הזה תומך בזכרונות DDR2 תודה רבה

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  12. Started by meir3420,

שלום לכולם... יש לי מחשב ישן יחסית. (לא דואל) עליו מותקנת מערכת ההפעלה ווינדוס XP.... בזמנו כשקניתי את המחשב קיבלתי אותו עם כרטיס זיכרון Elixer 256Mb DDR 400Mhz CL3 כיוון שרציתי להשתדרג קניתי Kingston 512Mb DDR 400Mhz Cl3 יש לי 2 סלוטים בלוח אם לזכרונות וכשחיברתי את שניהם ריח של שרוף עלה מן המחשב אז ניתקתי את ה 256 ושמתי רק את ה 512... האם אני יכול לחבר את שניהם??? אגב כששניהם היו מחוברים המחשב נדלק אבל הווינדוס לא עלה ואז התחיל הריח השרוף..... חשוב להבהיר כי כל אחד בנפרד עובד... אך שניהם ביחד לא... אשמח לתשובה.... כי כמובן שאעדיף לחבר את שניהם להגדלת תפוקת הזיכרון הפנימי במחשב.....

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  13. Started by oded900,

איזה לוח עדיף? מבחינת OC זה לא ממש משנה לי כי אני הולך על מעבד E4400 והוא יגביל אותי עוד ליפני הלוח וגם אם הוא לא אין לי מטרה לעבור את ה3300MHZ השאלה היא איזה מהם עדיף בשאר הדברים והאם שניהם מסתדרים טוב עם זכרונות של Twinmos?

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  14. Started by shaharo,

חשבתי על ABIT AN7 PQI 512MB 2.5-3-3-7 GunMetal Athlon Xp 2500+ Mobile מארז-250 + הרכבה 2300 מפנדס שינויים עצות?

• 10 תגובות
    • 593 צפיות
  15. שלום לכולם רכשתי לוח אם לפנטיום 3 עם צ'יפסט של VIA 693 מצוין על הלוח ובביוס שהלוח תומך ב ultra dma 4 או ata 66 - שזה אותו דבר. אך בפועל חלונות XP מזהה את הדיסק הקשיח כ ultra dma 3 - נחות יותר מהמצוין בביוס או במפרט היצרן, התקנתי את כל הדרייברים כולל 4in1 של VIA הכי חדש ומעודכן אך ללא הועיל הדיסק עדיין מזוהה כ ultra dma 3 בנוסף לזה דיסק שאמור להיות ultra dma 2 - ata 33 מזוהה כ ultra dma 1, זה לא פעם ראשונה שנתקלתי בתופעה הזאת בלוחות עם צ'יפסט VIA לפחות ב 4 לוחות התופעה הזאת חזרה. וגם עדכון ביוס של הלוח לא עוזר. יש לציין שהכונן הקשיח שחובר הוא ATA 100 אז הוא לא מהווה בעיה. דרך אגב גם עם לוח שמבוסס על צ'יפסט 694X של VIA התופעה חזרה עם לוחות מסוימים אך עם לוח של ASUS הכונן ז…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  16. בוקר טוב כולם, יש לי לוח של GIGABYTE 7N400L ומעבד AMD ATHLON 2500+ (אני מודע לבעייה של הלוח הזה) ליפני המעבד הנוכחי היה לי ATHLON XP 1600+ הטמפרטורה שלו היתה 56~ מעלות במנוחה ו 65~ מעלות במאמץ עכשיו עם ה 2500 הטמפרטורות משוגעות לגמרי במנוחה הוא על 64 ובמעמץ הוא עובר את ה 70 אני לא מבין את הקטע של זה זה נראה כאילו הוא ב OC אבל לא עשיתי לו שום OC הגוף קרור של יחסית בסדר ויש לו מאוורר 80 M הוא מרוח עם משחה טרמית כסופה יש לי איוורור טוב במארז וזה לא קשור כי כשהוא פתוח אז הטמפרטורה יורדת רק באיזה 2 מעלות אז בבקשה תעזרו לי

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  17. שלום, אני עומד לבנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מתלבת בין שני המעבדים הבאים, חשוב לציין שאת המעבדים אני קונה בארהב וההפרש במחיר כמעט 100 דולר לטובת 6750. Intel Core 2 Quad Q6600 quad-core processor - 279$ 190$ - Core 2 Duo E6750 Processor כרטיס מסך 8800GT לא סגור עדיין איזה ייצרן תלויי מה יהיה במלאיי תודה, איציק.

• 6 תגובות
    • 593 צפיות
  18. לוח msi הכי פשוט מול לוח ג'יגה בייט 965 עם אותו מעבד וזכרון יהיה הבדל בביצועים? במהירות תאכלס בווינדוס עם מעבד 4500 ו2GB זכרון אבל לוח מהזניח ביותר (כמובן שתומך בדו 2) או לוח כמו של ג'יגה בייט 965 שנחשב איכותי יהיה הבדל תאכלס במהירות בווינדוס/אינטרנט? +-+ אני שואל רק על מהירות עבודה בווינדוס לא על פיצ'ירים אחרים כמו תושבות בלוח וכו' +-+

• 4 תגובות
    • 593 צפיות
  19. Started by Red-AnGel,

שלום רב יש לי בעיה דחופה מאוד אני צריך עד יום שלישי שם של לוח אם שתוך ב Celeron 1.7 ושתומך DDR 400, AGPX8 זה ממש דחוף לי ואני אודה למי שיעזור ויתן לי דגם של לוח אם שמתאים למעבד הזה וכמובן תומך בכל מה שאמרתי תודה מראש לעוזרים נ.ב איך הלוח Asus P4S800 SIS 648FX הוא טוב לי? והלוח Asus P4V800-X VIA PT800 הוא גם טוב לי? תודה רבה רבה לעוזרים ומה ההבדל בינהם חוץ מהציפסט

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by [{AMD}],

רציתי לדעת מה ההבדל בין מעבד כפול ליבה (לדוגמא:AMD ATHLON 64 X2 3800) למעבד שתומך ב-64 BIT (לדוגמא:AMD ATHLON 64 3000+)

• 5 תגובות
    • 593 צפיות
  21. gigabyte ga-81pe 1000 pro 2w איך הוא בכללי ומה המחיר שלו בערך תודה לעוזרים

22. Started by moshe_ha,

השאלה שלי היא כזאת... נניח אני עכשיו הולך לקנות מחשב ל-3 שנים... האם בעוד שנתיים ככה המעבד 3000+ יהווה צוואר בקבוק במשחקים או אם אני ירצה להחליף כרטיס מסך? ואם זה ככה אז האם שווה שלי להקיע ב-3500+ שהוא לא יהווה צוואר בקבוק כמו ה-3000 או שהוא גם יהווה? ואני מדגיש אני חושב על העתיד!

• 1 תגובה
    • 593 צפיות
  23. שלום, נכנסתי לגוגל במטרה לחפש מידע ותגובות על לוח האם של Gigabyte GA-MA790X-DS4 וברשימת הצעות חיפוש של גוגל ראיתי את המילה FIRE בין היתר. נבהלתי. בהמשך קראתי כתבות ותגובות על כך שהלוח אם הזה גורם לדליקות ושריפות של בתים! וגם הדגם המקביל של אסוס גורם לאותן תוצאות הרסניות. רציתי לקנות את הלוח אם הזה. וגם במפרטים המומלצים יש אותו. האם יש לכם נסיון עם הלוח? מה עליי לעשות. האם יש תחליף?. אימלה ??? כנסו לגוגל ותווחכו בעצמכם. מה עליי לעשות?? http://www.google.com/search?hl=en&q=ga-ma790x-ds4+fire&aq=4&oq=GA-MA790X-DS4+&aqi=g10

• 0 תגובות
    • 593 צפיות
  24. Started by anatoli,

שלום אנשים, חבר שלי רוצה לקנות מחשב, בהתחלה הוא רצה אביט NF7 ומעבד 2500+ בארטון. את הבארטון כבר אין, אז הציעו במחיר דומה את הסמפטרון 2800+, למישהו יש אולי ניסיון עם המעבד ויכול להגיד לי איך הוא משתווה מול הבארטון הנ"ל? כמו כן, אם יש קישורים להשוואות אשמח לקבלם. בנוגע ללוח, כפי שציינתי הוא רצה את האביט, אך לפי מה שהבנתי ישנה כרגע בעיה כלשהי עם היבואן כך שלא בטוח שעוד שנה יהיה למי לפנות אם יהיו בעיות של אחריות. הלוח שציינתי בכותרת הוצע במקום. מי מכיר את הלוח ויכול לתת דעה? כמו כן, גם פה אם יש ביקורות יתקנלו בברכה. תודה.

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  25. Started by SupeRnovA,

שמעו אנשים אני הולך לקנות מחשב עוד מעט, ממש עוד מעט עכשיו אני סגור כבר על לוח אם הכוונה לאיזה חברה אבל אני לא סגור על מעבד ( אני די בור בנושא הזה ) איזה מעבד כדי לקנות ( 3000mhz , cache 512/1m ) amd או intel אני לא יודע? חלק אומרים לי זה יותר טוב וחלק זה.. מה לעשות?!?! :s05: המחשב הוא למטרות משחקים אולי קצת כבדים וכל השאר הפעולות של המחשב אבל שגם יתפקד טוב בעתיד ויעבוד אולי אפילו גם עם הוינדוס החדש שיצא בעתיד..

• 1 תגובה
    • 593 צפיות

דיונים חדשים בפורומים