עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by baraksaar,

יש לי לוח של msi 865pe neo2 s ורציתי לדעת מזה dot??

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  2. Started by shloosh,

אפשר יהי לשים את המעבד בלי בעיה עליו?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  3. יש לי כרגע במחשב samsung 256mb 333 ואני רוצה להוסיף עוד סטיק של 256 מגה. רציתי לקנות עוד זכרון של סמסונג אבל הם נורא יקרים אז רציני לדעת אם אני יכול לשלב בין שתי חברות? עכשיו כמו שהבנתי אם כרטיס אחד הוא 333 אז השני חייב להיות כמוהו (רק תגידו אם זה נכון, אל תתייחסו לזה במיוחד) אז בחנתי באתר פנדה כמה חברות והנה מה שאני מתלבט ואם תוכלו תרשמו על כל חברה אם היא טובה ולבסוף מה הכי כדאי לקנות : של GEIL http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_677_701&products_id=2876 kingstone (שווה את המחיר ?!?) http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_92_485&products_id=2011 micron (שני דגמים, אחד שכתוב original ואחד לא, מה ההבדל?) http://www.pandas.…

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  4. היי, הנה הודעה ראשונה בפורום. נעים להכיר וכו' יש ברשותי Athlon XP 2400+ , Abit Siluro Ti4200 8x ו סטיק אחד של PC3200 512MB ג'נרי. אם אני אעשה OC זה יהיה משהו קל יחסית. איזה לוחות אם ידועים יותר ב"מוכנות" שלהם לקבל זכרונות ג'נריים? גיבסון

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  5. Started by Mortar,

האם יש הבדל מהותי בין הלוחות ? האם אתם חושבים שההבדל הוא רק ב FEATURES ולא בדברים כמו ביצועים או יכולות המהרה ? איפה אפשר לברר דבר כזה? כי אני לא רוצה לחוות את זה על בשרי אם אתם מבינים למה אני מתכוון ERM...

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  6. שמעתי שהיו הרבה בעיות ב 2.41 ואז יצא 2.42 ו זה לא פטר אותם אני לא יודע מה ניסגר בסוף אתם יכולים לעזור לי להחילט מה להתקין תודה.

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  7. של nf-7 v2.0 לפי החוברת צריך ליצור דיסקט איתחול ולהעביר אליו את הקבצים של העידכון פעם ראשונה שאני הולך לעדכן ביוס... אז קצת עזרה לא תזיק

• 6 תגובות
    • 560 צפיות
  8. Started by WiSe-Man,

כתבה מתוך וואלה! http://computers.walla.co.il/?w=/4/589532 אינטל הורידה את מחיר מעבדי הפנטיום 4, חלקם ב-35 אחוזים חברת אינטל הודיעה לאחרונה כי היא חותכת את המחירים של חלק גדול ממעבדי ה'פנטיום 4' שלה. המעבד המהיר ביותר של החברה, הפועל במהירות 3.6 ג'יגה הרץ הוזל ב-35 אחוזים ומחירו צנח מ-637 דולר ל-417 דולר. מעבד הפנטיום 4 במהירות 3.4 ג'יגה הרץ הוזל ב-33 אחוזים ומחירו צנח מ-417 דולר ל-278 דולר בלבד. פרסומתאת המעבד במהירות 3.2 ג'יגה הרץ הוזילה אינטל ב-22 אחוזים והמעבד במהירות 3.0 ג'יגה הרץ הוזל ב-18 אחוזים למחיר של 178 דולר בלבד. חברת אינטל נוטה להוזיל את מחירי המעבדים שלה באופן קבוע, בדרך כלל כדי "לפנות מקום" למעבדים חדשים יותר או כדי להתאים את המחירים לדרישות השוק. במקביל ה…

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  9. אני חולהה מחשבים ויש לי ידע רב על מחשבים(חוץ מכל החלקים שלו............) אבל אולי זה ישמע מצחיק אין לי ידע אפילו כללי על חלקי המחשב. אני לא יודע מה זה לוח אם....על מעבד וזכרון אני יודע רק שהם אחראים על המהירות של המחשב שלי.......וזהו יותר מזה אני לא יודע שוםםםםםםםםם דבר. כיצד אני יכול לקבל מידע מקיף בעברית על מעבדים לוחות אם וזכרונות. האם יש איזה מדריך שמסביר על כל החלקים והמאפיינים של לוחות אם מעבדים וזכרונות. תנו לי פה קישורים למדריכים בעברית על החלקים הנ"ל. מי שיעזור לי אודה לו מאוד. אני מאוד רוצה לדעת הכל. זה מייאש לראות מה שמדברים פה שאתה לא יודע שום דבר.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  10. Started by Dano,

תגידו, אינ לא כל כך מנוסה בדברים האלה..עכשיו יש לי שתי סטיקים, ככה קוראים להם? לא משנה, של 256 MB זיכרון ראם עכשיו אם אני קונה מחשב חדש אז אני יכול להעביר מהמחשב הישן את שניהם ולהרכיב על המחשב החדש? זה לא ידרום נזק? אולי למישהו יש מדריך עם תמונות איך עושים את זה? ואם אני יכול לעשות את אותו הדבר עם כונן דיסקים? אני מתכוון כונן ג'יגה ביטים אוף אני כ"כ גרוע.. ועוד שאלה אם אני באמת מוסיף את כל זה אז המארז יהיה יותר מלא ואז יזרום פחות אויר=פחות מהיר המחשב?

11. Started by barak19876,

יש לי שאלה אני לא יודע איזה לוח אם טוב ומה בכלל ההבדלים בניהם ? epox 8KDA3J S-754 sata, gbl? (?K8NS-Pro (s754? gigabyte תודה :)

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  12. Started by zag_zag,

הציעו לי לקנות (יד שנייה) מעבד פנטיום 3 550 עם 512kb cache. זה נשמע לי קצת מוזר, כי הייתי בטוח שלכל מעבדי הפנטיום 3 יש 256kb... מישהו מכיר/שמע אולי על הסדרה הזאת?

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  13. Started by Milk-Inc,

לא ידעתי לאיזה פרום לשייך את זה , ושמתי את מה שהכי נראה לי. ועכשיו לשאלה: כשפתחתי את הביוס ראיתי אפשרות בשם Advanced Chipset Features ושם לחצתי על Timing Setting Mode והופיע לי תפריט ובו רשומים 5 אפשרויות: safe normal fast turbo ultra אני כרגע נמצא על נורמאל , מה זה? ואם אפשר לשנות את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 560 צפיות
  14. Sis חשפה היום את סדרת הצי'פסטים החדשה שלה ה-SiS671 וה-SiS771 מוכנות לוויסטה. כשהיא משחררת את ה-SiS671FX ו-SiS671DX לפלטפורמת אינטל, ואת סדרת SiS771 לפלטפורמת AMD, כשה-SiS771 ישולב גם בפלטפורמת AMD למחשבים ניידים. כל סדרת השבבים המוכנים לוויסטה מלבד ה-SiS671DX יכללו מנוע גרפי מסוג Mirage3 עם תמיכה מלאה ב-DX9, כשה-SiS671DX שמור למשתמשי ה-High-End. את תפקיד הגשר הדרומי יתפוס ה-SiS968 החדש. מוצר שלפי הנתונים נראה מחוטב בצורה מכובדת, שווה עיון: SiS671: http://www.sis.com/products/sis671.htm SiS771: http://www.sis.com/products/sis771.htm

• 1 תגובה
    • 560 צפיות
  15. Started by ironman405,

שלום לכולם האם כדאי לקנות 2 ג'יגה של CELLSHOCK ב 1700 שקל (מהירות 800) או אפשר להסתפק ב 2 ג'יגה של 667 שעולה 888 שקל (twinmos)?

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  16. Started by Idan-h,

המפרט של המחשב שלי מופיע בצד. באופן כללי אני מרוצה מאוד מהמחשב. יש לי עוד שני סטיקים פנויים, ואני רוצה להוסיף עוד 1GB זכרון (אני רוצה לשמור על הDUAL ולא שווה להוסיף 256*2) 1. האם המחשב שלי עם תוספת הזכרון יפעיל VISTA בצורה טובה? 2. האם אני אראה שיפור משמעותי בזמן עבודה בDesktop ? (כמו שאמרתי המחשב פועל מהר, האם הוספת הזכרון תאפשר להפעיל יותר תוכנות מכבידות בו זמנית, או שזה קשור לעבודת המעבד?) 3. אני מתכוון לקנות מKSP, מה עדיף TwinMos או Kingston (שניהם CL3, אני הייתי הולך על קינגסטון, אבל דעתכם חשובה לי). תודה רבה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  17. Started by jorgito,

שלום! רציתי לדעת מה ההבדל בין NFORCE 550 ל 570 ל 430 ואם יש הבדל משמעותי בביצועים (מתלבט אם ללכת על ה ASUS M2NPV או על ה ABIT KN9S) ? ז"א אם ההבדל זניח לעומת העובדה שיש כ. מסך ONBOARD

• 8 תגובות
    • 560 צפיות
  18. Started by 114508534,

חבר מהבסיס רוצה למכור לי את זה intel pentium 4 2.4 GHZ asus p4p800 - לוח אם זיכרון 512 MD DDR ב 400 ש"ח שווה או לא ? או שלנסות להוריד עוד קצת

19. Started by KL-xXx,

היי אני מתחרט בין הלוחות הבאים: 1. GIGABYTE G1975X-C ש"ח1150 2. GIGABYTE 965P-DS4 ש"ח1100 3. ASUS P5B-E ש"ח1100 4. ASUS P5B ש"ח1000 5. GIGABYTE 965P-DS3 ש"ח 950 6. GIGABYTE 965P-S3 ש"ח 800 כמובן שרצוי הזול מביניהם, אך אפשר להתפשר עזרו לי בבקשה. תודה

• 5 תגובות
    • 560 צפיות
  20. Started by Jhonta,

בט'רד אחר שפתחתי, שאלתי על לוח אם סביר וזהו אך היות ואני רוצה שהזכרונות בנ"ל ישמשו אותי בצורה טובה גם בעוד חצי שנה-שנה, אני מחפש זכרונות דיי איכותיים התקציב הוא בערך כ 1600 ש"ח עבור 2 ג'יגה כמובן, 800 מ"ה היום אגב אני משתמש בזכרונות המצויינים של Twinmos TCCD עם תזמונים של 2-2-5-7 הבעיה היחידה היא... DDR1 יש איזה המלצות ? משהו ספציפי שאני אמור לחפש ?

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  21. באפשרותי לקנות לוח של אסוסP5B הרגיל לא דלוקס במחיר טוב של 520 שקל מאיביי 1. עד כמה ובמה יותר טוב הדלוקס מהרגיל? 2.אם אני קונה OEM וזה ללא כל תוספות, אני תקוע בלקנות הכל מהחנות? 3.מי מבין הלוחות הבאים יותר טוב מהP5B הרגיל? Asus P5ND2-SLI nForce4 Asus P5B-E P965 Asus P5NSLI nForce 570

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  22. השאלה בכותרת

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  23. Started by אריה7,

שלום, יש לי מחשב AMD עם זכרון של 1 ג'יגה (2 סטיקים) של DDR400 - מעבד athlon 3000 עם סוקט 939 בנוסף יש לי זכרונות DDR2 667 ממחשב אחר שאלתי היא האם ניתן לשים את ה-DDR2 במחשב של AMD (בהנחה שהמחשב ינצל רק מהירות 400)? שאלה נוסף, האם ניתן לשים 2 סטיקים של 512 ו-2 של 1 ג'יגה יחדיו? תודה

• 3 תגובות
    • 560 צפיות
  24. Started by lidor_abo,

חברה יש לי שתי סלוטים של 256 mb ddr 2 533 mhz האם כדאי לי להמיר אותם ל-512 ? כאילו להחליף שיהיה סלוט 1 של 512?

• 7 תגובות
    • 560 צפיות
  25. Started by arikbaron,

הי התלבטות שלי היא בין amd 3800 64*2 לבין מעבד אינטל מסדרה d אישית אני מעדיף את האתלון אך השאלה אם המעבד מחזיק מעמד זמן רב כמו האינטל מתוך הנחה שלךא יבוצע אוברקלוקינג שאלה נוספת מתוך מחסור במשאבים האם יש הבדל בבצועים ביו 2 זכרונות של 1024 לבין 4 של 512 תודה

• 7 תגובות
    • 560 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.