מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
זו שרואים בה שה- Q9450 יורד מיצור ויוצא Q9400 וכו' ראיתי אותה לא מזמן אבל אני לא מוצא אותה יותר
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג מעבד ושיעבוד חלק אם הלוח אם GA-965P-DQ6 גירסה 3.3 V http://www.gigabyte.de/Support/Motherboard/CPUSupport_Model.aspx?ProductID=2427 שידרוג זיכרון DDR 2 667 ל - DDR 800 שידרוג כרטיס מסך ATI 1950 GT SAPPHER יש לי ספק כח 500W Enermax מאורר מעבד ARTIC COLING 7 PRO בגדול שיעבוד כמה שנים טובות כולל משחקים סכום השקעה 2500 +- אני חושב בעיקר במעבד ובכרטיס מסך ואלי גם בזיכרון מה אתם אומרים ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
יש לי את כל החלקים , כל מה שאני צריך עכשיו זה : לוח אם \ מעבד (ליבה כפולה) \ זכרון (1 גיגה) \ מארז+ספק הכרטיס מסך שיש לי כרגע הוא ב AGP. תקציב עומד בערך על 1500. המחשב הוא להתעסקות במוזיקה : cubase (הכונן סידי\כונן קשיח הם ב ata רגיל)
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/bits/2006/12/29/bit_tech_awards_2006/1.html Top 100 Products of 2006 http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?id=2152&cid=20&pg=1
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
היי לכולם אני זקוק למעבד ולוח אם תקציביים.הציעו לי פה 2 אופציות ואני צריך את עזרתכם: 1-SEMPRON 2600+ S754 +לוח אם GIGABITE K8NS>S754> 2-SEMPROM 2800 +לוח אם ABIT NF S2 SATA עכשיו שמעתי שהסלרון של אינטל עדיף על הסמפרון כי הוא יותר חזק ויותר זול..האם זה נכון?<אם כן אודה לכם אם תרכיבו לי מעבד ולוח אם מתאים לזה> רק שתבינו דבר אחד:המחשב מיועד לגלישה באינטרנט ולמשחקים עבור ילד בן 6.<אני לוקח כנראה כרטיס מסך 5200>ככה שאם יש משהו יותר תקציבי וזול,וכמובן אמין אשמח לשמוע זאת ממכם. בתודה מראש לכל העונים שי
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
באיזה כרטיסי מסך הוא תומך NVIDIA או ATI
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שאלה מטומטמת אבל רציתי לדעת מה ההבדל בין שני לוחות האם האלה =ם תודה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
AMD או אינטל?? עכשיו גם למה בבקשה תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברוצני להוסיף עוד 4GB זיכרון לאור הורדת מחירי הDDR2 וWIN 7 64 BIT שגירסתו הרשמית הולכת וקרבה. כרגע יש לי את הGSKILL PI 1000,האם הכרחי לשים זיכרון מאותה הרמה (חברה אני די בטוח שמה טוב אם יהיו של אותו היצרן) או שאפשרי לטפס מעלה לGSKILL PI BLACK EDITION 1066 ?? מחיר מצחיק של 320~ ש"ח ויש לי עוד 4GB אז רציתי לדעת אם זה די הכרחי לטובת העתיד או שפשוט לחכות עם זה? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה חשבתי ללכת לכיוון הפלטפורמה של AMD PHENOM II . עכשיו מה שנשאר לי הוא לוח אם . ההתלבטות שלי היא בין שתיים , בין GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 , ובין UD4 גם של GIGABYTE. לפי מה שראיתי הלוח GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 לא כ"כ יציב ב OC , ויש לו CF מלא . והלוח GIGABYTE GA-MA790X-UD4 הוא ללא CF מלא , ולא יודע מה היכולות שלו ב OC (אבל לפי מה שהבנתי מכמה מקומות הם ממש טובים). עכשיו השאלה שלי היא , איך הלוח GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ל Overclock ? וגם לפי מה שהבנתי זה לא אמורה ליהיות כ"כ בעיה כי ב 940 מה שמשחק שם זה המכפלה ולא התדר . אז מה דעתכם ? GIGABYTE GA-MA790X-UD4 / GIGABYTE GA-MA790FX-DS5 ושאלת סיכום : עכשיו התושבת של לוחות אלו הם AM2+ , אבל כשיתחילו לצאת ל…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מעוניין לקנות מחשב חדש.. בעיקר למשחקים.. האם אתם יכולים להמליץ לי על לוח אם? ( בחנות המליצו לי על לוח של אסוס עם צ'יפסט של אינטל - 945 מה אתם אומרים עליו?) המעבד הוא e6750 וכרטיס מסך GT8800 512MB . דבר נוסף הוא שבחנות אמרו לי שפעם (לפני שנה) לוחות האם לא תמכו בזיכרונות של 800 מ.הרץ כלומר גם אם היית קונה זיכרון של 800 מ.הרץ הלוח היה מחשיב את זה כ-667 והם לא בטוחים לגבי הלוחות שקיימים כיום. האם היום הלוחות תומכים ב800 מ.הרץ או לא? ומה עדיף?? תודה לכולם!!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
למקרה ואתם לא יודעים מה זה OT זה אומר offf topic= מחוץ לנושא וזה השאלה שלי אני לפניי 3 חודשים החלטתי שאני רוצה לקנות מחשב חדש ואני קניתי באותה תקופה את הלוח הזה: MSI P4N Diamond NF4 SLI DDR2 Socket 775 NVIDIA® nForce4 SLI Intel Edition Chipset http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_85_287&products_id=10071 והבעיה כמו שאתם רואים שהוא צ'יפ של אינטל ואני רוצה מחשב לגיימר שמשחק במשחקים הכי כבדים שיש! אז הבנתי שטעיתי כי היתי צריך AMD גם כי הם יותר טובים וגם בעיקר בגלל זה שהם יותר זולים כי כדיי שיהיה לי אינטל טוב אני צריך 3.8ET64 שעולה 3500 שקל ובמקום זה אני יכול לקחת דברים טובים בהרבה מאוד של AMD בפחות מחיר אז הפסקתי לבנות את המחשב למזלי ברגע הנכון עכשיו ל…
-
חברי הפורום שלום, זאת אולי תישמע לכם שאלה מוזרה, אבל החלטתי לשאול אותה בכל מקרה. ברשותי לוח Gigabye GA-7VA, שרשמית (לפי האתר) תומך בזכרונות עד DDR333 http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-7VA%20(Rev%201.0).htm כמו כן ברשותי זיכרון DDR400 תוצרת חברת Elixir, שמזוהה ע"י EVEREST כ Nanya M2U25664DS88B3G-5T. http://www.elixir-memory.com/product_elixir.asp?pro_Name=elixir&pro_Class=All&pro_Type=All כפי שניתן לראות, הזיכרון הוא אכן DDR400. התיזמונים שלו, אגב, הם: 2-2-2-6 ב 266MHz 2.5-3-3-7 ב 333MHz 3-3-3-8 ב 400MHz את הזיכרון אני מפעיל ב 266MHz כדי שיהיה ביחס 1:1 למעבד (AXP 2000), לא הצלחתי להפעיל את הזיכרון ב DDR400 (המחשב לא עלה), ב DDR333 אין בע…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
-
-
אם רשום DRAM FRQUENCY 400 MHZ אז הכרטיס שלי הוא 400MHZ? אמור להיות לי 800 ולגבי המעבד בתוכנה CPUZ רשום לי 2000 והמעבד E8400 , ולפעמים משתנה ל3000 מה זה? אגב זה KINGSTON 2X2048 צריך להיות 800 MHZ =[[
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד Amd 64 bit .. ואני רוצה לקנות 512MB זיכרון במהירות של 400MHz .. תמליצו לי בבקשה על חברות טובות של זיכרון .... ותגידו לי בבקשה למה אתם ממליצים על החברה המסויימת .. תודה מראש ....... !!!!!!!
-
- 10 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהוא הצליח למצא דריברים ל nforce2 שיריץ vista? הצלחתי להתקין, והכל רץ טוב ויפה רק שלא מצאתי דריברים ללוח. כך שאני לא יכל להתחבר ל internet.
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני יכול לקנות את הלוח אם ולקנות גם כרטיס קול? בלי שתהיינה בעיות תאימות אולי "לבטל" את הכרטיס שעל הלוח בצורה כלשהי..
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני תכף יגיע לשאלה.. לאחרונה יצאה מישחק בשם Tom Clancy's Rainbow Six Vegas (אחלה מישחק ד"א) ואני ממש מת לשחק בו.. הנה הדרישות מערכת המינימליות של המישחק: Minimum System Requirements Supported OS:Windows XP (only) Processor: P4 3Ghz or AMD equivalent RAM:1024 Mb Video Card:128MB, Shader Model 3 and DirectX 9.0c compatible Sound Card:DirectX 9.0c compatible DirectX Version:DirectX 9.0c Peripherals Supported: Mouse, keyboard, headsets, Xbox360 Controller, etc. Multiplay: Local area network (LAN) and/or 128kbit Cable/DSL connection for online game השאלה שלי היא כזאת.. כפי שרשום בדרישות המישחק דורש מעבד במהירות שעון של 3Ghz , וכפי שראיתי אין עדיין מעבד מסידרת ה CORE…
-
- 5 תגובות
- 617 צפיות
-
-
תקשיבו אני צריך מעבד טוב ומהיר שיפעיל את הדברים כמו שצריך בלי בעיות. אני באמת לא מבין בכל הדברים האלה שקשורים למעבד, אני סה"כ רוצה שהמחשב ירוץ טוב. אז מה אתם אומרים לקנות E6300 או להשקיע קצת יותר בE6400? ואני מתחנן שלא תשאלו אותי על מונחים מסובכים כי אני לא יוכל לענות לכם!
-
- 9 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, אני פתחתי הזמנה של E6300+EP45 UD3L GIGA עכשיו אני ממש מבולבל ולא יודע מה לעשות. האם כדאי לקחת את ה AMD הוא יותר טוב? האם אני ארגיש את ההבדל במשחקים/בעבודה שוטפת. התקציב שלי ללוח M +מעבד לא יותר - 1050 ש"ח , איזה לוח אם טוב יש לAMD , והאם באמת כדאי לעשות שינוי וקחת את המעבד של AMD: AMD Phenom II X3 710 Box במקום ה E6300. בתשובתכם, הסבירו לי האם באמת כדאי מבחינת ביצועים , חום ויכולת OC. (דרך אגב אם אני קונה אותו הוא מגיע עם קירור סטוק האם הוא מספיק לעבודה בתדרי סטוק או שהמעבד מתחמם מידי?)
-
- 4 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש עם מעבד 6550/6750 של אינטל. השאלות: 1. האם זה נכון שחוץ מהמהירות ההתחלתית אין בין המעבדים הבדל? 2. כרגע אני לא מתכנן OC אבל אולי בעתיד כשהמחשב יהיה ישן. האם כדאי לקנות זכרונות 667 או 800 (2X1G)? לא בטוח שאבצע OC אז אני לא יודע אם ההשקעה כדאית כרגע... 3. (ראה שאלה 2 בקשר ל-OC) אילו חברות מומלצות לי? תודה רבה! ניר
-
- 7 תגובות
- 617 צפיות
-
-
היי, אני מחכה כבר המון זמן לכפולי הליבות של אינטל או לפחות לבנצ'ים שלהם כדי לדעת אם לקנות אותם במחשב החדש, אבל מאז החדשה על השיחרור שלהם הם ירדו מהכותרת, מישהוא שמע משהוא על זה או שיש לו בנצ'ים שייתן לי חומר כדי לדעת אם שווה לחכות? תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב עם לוח עם מסוג: M2N-E כיום יש בו שני סטיקים של 1GB מסוג: Kingston 1GB 667MHz DDR2 CL5 אני מעוניין להוסיף למחשב לפחות ג'יגה נוסף של זכרון, המחשב מריץ Windows 7 32bit ואני לא מעוניין לעבור ל64bit. תוכלו להמליץ לי איזה זיכרון לקנות? תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-