עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. היי חברים יש לי בפאנל הקידמי יציאה של AUX וכניסה של מיקרופון שאני רוצה לחבר אותה ללוח אם שלי ואין לי מושג איך אני עושה את זה הלוח אם שלי הוא M2N-MX SE הכבלים שיוצאים מהמארז הם: כחול L_IN שחור GND סגול R_IN שחור עם פס לבן קטן GND ירוק MIC_IN צהוב R_OUT אדום L_OUT בדקתי בביוס שהכל מוגדר כמו באתר היצרנית. תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  2. אני מכין מפרט לHTPC והחלק שאני עוד לא סגור עליו זה הלוח אם. מכיוון שהמארז שאני לוקח תומך רק במיקרו ATX אני צריך לוח כזה. המעבד הוא E4300 1G RAM 8500GT הארדיסק SATA 2 160GB צורב DVD התקציב הכולל של המחשב הוא בערך 2500 ש"ח אז ללוח יוצא משהו כמו 400-450 ש"ח, אבל מכיוון שכל שקל חשוב לי אני צריך לוח מינימליסטי שיעשה את העבודה. רצוי GIGABYTE או ASUS ... תודה רבה ושבת שלום !! :xyxthumbs:

• 0 תגובות
    • 607 צפיות
  3. Started by AviBsH,

שלום קודם כל רקע כללי על המערכת שלי.. מדובר על AMD 3800+ X2 Dual Core NVIDIA Gigabyte 7800GT 256MB 1GB KINGSTON CL2.5 ספק ZM460WATT נקי.. וואטים אמיתים. בנוסף קירור BT עבור המעבד.. ולוח - K8NF ULTRA 9 עכשיו , הלוח שלי דפוק.. ז"א מאז שקניתי את המחשב פה ושם היו מסכים כחולים הוא היה נתקע וכו' בקיצור רק סבלתי ממנו מחודש 12 עד עכשיו.. לאחרונה הייתי פשוט במסע של חודשיים ו.. על מנת למצוא את התקלה שזה בעצם לוח. החלפתי זכרונות ניסיתי כ.מסך אחר קניתי ספק חדש קירור וכלום לא עזר , הבעייה המשיכה והסיקו שזה פשוט לוח. היום שלחו את הלוח להחלפה. ואני בדילמה , תיכננתי להשקיע עוד 700 ש"ח על המחשב בקניית מארז Thermaltake Shark . ואז שיצטרכו לשלוח את הלוח אני פשוט אוסיף …

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  4. Started by oded900,

איזה לוח עדיף? מבחינת OC זה לא ממש משנה לי כי אני הולך על מעבד E4400 והוא יגביל אותי עוד ליפני הלוח וגם אם הוא לא אין לי מטרה לעבור את ה3300MHZ השאלה היא איזה מהם עדיף בשאר הדברים והאם שניהם מסתדרים טוב עם זכרונות של Twinmos?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  5. Started by omerstr,

כנראה סתם כי אין לי מושג מהחיים שלי. יש לי לוח אם של GIGABYTE, GA-M55-SLI-M4. זיכרון 2x512, והסטיקים יושבים בשני חריצים באותו צבע (מתוך 4). סדקתי בחוברת של לוח האם ורשום שם שבמקרה של שני סטיקים צריך לדחוף אותם לשני חריצים באותו צבע. ולמרות זאת כשהמחשב עולה רשום 1024MB Single Channel. מה אני מפספס?

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  6. קניתי מחשב ישן עם 4 ג'יגה זכרון 2*2048 של G-SKILL CL-4-4-4-12. האם שווה להוסיף זיכרון ישן 2*512 מגה CL2.5 DDR 400MHZ PC3200U. בעצם אני שואל האם זה משהו שיכול לפגוע במהירות או רק להוסיף? אין לי מה לעשות עם הזכרונות לחבר או לא?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  7. היי. כבר הרבה זמן שאני לא מעודכן בכל הקטע של החומרה והכל. אז לפי מה שהבנתי הטכנולוגיה הנוכחית של AMD זה ה-Phenom. רציתי לדעת כמה פרטים כלליים עליו. כמו אם הוא מומלץ, למה הוא טוב, איך הוא בהשוואה לטכנולוגיה הנוכחית של אינטל וכד'. יש לציין שזה להרכבת מחשב -יחסית- תקציבי אך לא לעבודה משרדית או משהו בסגנון. תודה. (:

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  8. שלום, אני עומד לבנות מחשב חדש מבוסס אינטל, אני מתלבת בין שני המעבדים הבאים, חשוב לציין שאת המעבדים אני קונה בארהב וההפרש במחיר כמעט 100 דולר לטובת 6750. Intel Core 2 Quad Q6600 quad-core processor - 279$ 190$ - Core 2 Duo E6750 Processor כרטיס מסך 8800GT לא סגור עדיין איזה ייצרן תלויי מה יהיה במלאיי תודה, איציק.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  9. Started by isotop6,

רציתי לדעת אם משהו בדק את הזכרון אוברקלוק,תאימות, וכיוצא בזה. תודה אנשים

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  10. Started by ifs2003,

Gigabyte GA-965P-DQ6 Intel P965 LGA 775 מישהוא יכול לתת עליו ביקורת ? ומה ההבדל בין ה965P לבין 975X בביצועים ? הלוח נועד עבור קונרו . דרך אגב אם יש למישהוא לוח אם אחר של GIGABYTE להציע שהוא נחשב ליותר טוב אשמח לשמוע. תודה

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  11. או שיצאו? (אם כן, ידוע לכם מתי? וכמה יעלו?) בהנחה שיצאו כאלו לוחות, מחירם יהיה מתחת ל-1000 ש"ח?

• 1 תגובה
    • 607 צפיות
  12. Started by fantax,

החלטתי ללכת על A64 939 ,יש לי התלבטות לגבי לוח : Abit AV8 Via K8T800 Pro 939 שמבוסס על K8T800 או Giagbyte GA-K8NS Ultra-939 nForce3 Ultra chipset שמבוסס על nForce3 . מה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 607 צפיות
  13. Started by מוסון,

שלום על כולם ברצוני לרכוש לאולפן שלי מחשב שיהיה מסוגל לתמוך במעבד מרובע ליבות אמיתי (בטכנולוגיה 45MN) שאמור לנחות באפריל. ז"א להחליף המעבד בעוד חצי שנה. האם יש לוח אם תואם כבר היום ? תודה

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  14. האם זה בזבוז לקנות P4 היום בבאס של 533?

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  15. Started by roei86,

ואני מענויין לדעת איך אני יודע איזה סוג הוא DDR 1 2 או 3... איך אני יודע ע"י הסתכלות עליו בלבד? תודה

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  16. Started by norni,

שלום רציתי לדעת איך הזכרונות האלה: 4Gb A-DATA DDR2 Vitesta 1066 KIT (2x2g) kit בכללי ולאוברקלוק עם לוח GIGABYTE EP45 DS4 ומעבד Q6600 ולאיזה תדר אני יוכל בערך להגיע ביחד עם זה עם הקירור ninja 2 תודה

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  17. יש לי וויכוח עם חבר.

• 6 תגובות
    • 607 צפיות
  18. Started by yarkoni,

אני צריך המלצה ללוח אם עבור אוברקלוק המפרט שלי בצד ובבקשה לא להגיד לי להסתכל בסטיקי כי הוא לא מובן בכלל

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  19. אני מחפש המלצה של מארז ב- 300-400 ש"ח אני רוצה שיבוא אם ספק כח טוב ואם אפשר איזה חלון בצד ראיתי את המארז של RAIDMAX 868 אבל לפי מה שראתי פה יש לו ספק ג'נרי שזה לא טוב...מישהו יכול להסביר לי למה ג'נרי זה לא טוב ולהביא לי המלצה למשהו אחר באותו סגנון.... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  20. באפשרותי לקנות לוח של אסוסP5B הרגיל לא דלוקס במחיר טוב של 520 שקל מאיביי 1. עד כמה ובמה יותר טוב הדלוקס מהרגיל? 2.אם אני קונה OEM וזה ללא כל תוספות, אני תקוע בלקנות הכל מהחנות? 3.מי מבין הלוחות הבאים יותר טוב מהP5B הרגיל? Asus P5ND2-SLI nForce4 Asus P5B-E P965 Asus P5NSLI nForce 570

• 3 תגובות
    • 607 צפיות
  21. Started by Milk-Inc,

לא ידעתי לאיזה פרום לשייך את זה , ושמתי את מה שהכי נראה לי. ועכשיו לשאלה: כשפתחתי את הביוס ראיתי אפשרות בשם Advanced Chipset Features ושם לחצתי על Timing Setting Mode והופיע לי תפריט ובו רשומים 5 אפשרויות: safe normal fast turbo ultra אני כרגע נמצא על נורמאל , מה זה? ואם אפשר לשנות את זה? תודה.

• 4 תגובות
    • 607 צפיות
  22. לא לשימושי OC.. אבל אני מעדיף זיכרונות איכותיים. אהה.. ושגם ייתאימו לAbit Kv8-max3 . תודה! ;D

23. היום קיבלתי מאבא שלי מידע והמעבד שהוא יקבל זה יהיה QX9770 וזה מעבד אחד ההכי טובים שיש הוא מהיר מאוד? מה שאני ממש חושש זה שיש לי את הכרטיס מסך 7600GS,ודיברתי עם אבא שלי לגבי 8800GT אז הוא אמר שיכול להיות שכן שהוא יראה ואולי כי בכל מקרה כל הדברים אני משלם,ומה שאני דואג זה שאם לא ואם אני נשאר עם 7600GS אני דואג שאני לא אצליח להריץ משחקים ויווצר חוסר איזון בין המעבד לכרטיס מסך אבא שלי שהוא די מבין במחשבים עובד באינטל אומר שלא יווצר חוסר איזון ושאני אצליח להריץ משחקים מה אתם אומרים?

• 7 תגובות
    • 607 צפיות
  24. Started by keypod,

קראתי במספר מקומות שהשיפור בביצועים של מעבדי 939 מול 754 הוא מקסימום 5% (למעבדים בעלי דירוג דומה) ושהשפור היחידי הוא גמישות בזיכרונות - 4 זיכרונות DDR 400 מול רק 2 ב- 754 האם זה באמת נכון?

• 2 תגובות
    • 607 צפיות
  25. Started by AKIRA972,

קראתי ב VGAME AMD חתמה על הסכם עם חברה ישראלית שעבדה עבור אינטל, ביום האחרון ל-2007. תחת החוזה, הצ'יפסט שהחברה (Commex) תייצר עבור מעבדים מרובי-ליבה, יופץ יחד עם המעבדים של AMD, וזאת על-מנת לשפר את ביצועיהם. עיתון "גלובס" דיווח כי AMD חתמה על הסכם עם החברה הישראלית קומקס (Commex). לחברה היו קשרים קודמים על אינטל. העיתון הוסיף ואמר שמנהל החברה - טל הורוביץ, עבד באינטל חיפה, והיה חבר וותיק בפיתוח המעבדים הכפולי ליבה שם. מטרתו של הורוביץ היא שוק השרתים, לא שוק הניידים. http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?QUID=1056,U1199215754974&ID=&did=1000292619

• 1 תגובה
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים