עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by SpiritKnight,

האם עדיין צריך, במקרה של RDRAM, שני צ'יפים של הזיכרון?

• 4 תגובות
    • 893 צפיות
  2. Started by manticore,

יש עדיין לוחות חדשים שיוצאים לסוקט הזה ולDDR1? ואם לא מהו הלוח האחרון שיצא בקונפיגורציה כזאת? *איך אני יכול לדעת מה גרסאת הPCI-E על הלוח שלי?

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  3. שלום לכולם: ניסיתי קצת לחפש כי הינחתי שכבר נשאל בעבר אבל לא צלחה ידי במשימה. קניתי מחשב חדש עם מעבד 2.26 - איך ניתן לדעת שלא מדובר ב- 1.7 שרק שינו את הבאס ל- 133 ? על המעבד יושב גוף קירור אורגנלי של אינטל - האם זה מבטיח שלא מדובר בטריק אוברקלוקינג ? כמו-כן אין בכוונתי לנסות לפתוח את גוף הקירור מפחד שאח"כ יתכנו בעיות בנושא האחריות. בהנחה שזאת שאלה נדושה - תודה מראש בכל מקרה.

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. האם שווה לי להשקיע תוספת מחיר עבור SLI ? זה בכלל משתלם? אני מדבר על איזור המחירים של הP-35 s3, אני יכול לקבל NFORCE 650 במחיר דומה, האם הSLI באמת שווה את ההשקעה? או שזה סתם גימיק. כי אם אני יכול להרכיב עכשיו שני כרטסי מסך במקום אחד זה נשמע לי שווה.... במיוחד שעכשיו זה לא חובה שהם יהיו אותו הדבר.... חוץ מזה האם הם מוגבלים ל800HZ בזיכרונות?

• 8 תגובות
    • 544 צפיות
  5. Started by ORrrr,

שלום, יש לי AMD64 3800X2 והייתי רוצה לדעת כמה וואט הוא צורך. יש איזו תוכנה או משהו שדרכה אני יכול לדעת או רק לפי המתח של המעבד, שהוא, 1.250. ועוד שאלה לא ממש קשורה עשיתי superPI וקיבלתי ב 1M תוצאה די עלובה של 43.407 למה זה? תודה מראש

6. Started by sydrox,

דגש על נע מחשבים או מרדנית...

• 11 תגובות
    • 943 צפיות
  7. Started by AFIK10000,

איזה פנטיום יש לכם

• 12 תגובות
    • 981 צפיות
  8. Started by 888,

מזה Sound Storm ? זה משהו שקשור לN4 לא?

• 9 תגובות
    • 803 צפיות
  9. Started by shibby15,

יש טעם בלקנות את השנים? כי המעבד לא תומך בהם רשמית

10. Started by g-a-l,

שלום לכם בהמשך לנושא הזה שפתחתי במפרטי מחשב http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231710.0 אפשר לדעת איזה לוח כדאי לשלב עם ה E6400 אני רוצה שהלוח לא ירעיש(עד כמה שזה תלוי בלוח-כי אני לאיודע) לוח שיוציא את המקסימום מהמעבד לוח עם הרבה מקומות לכרטיסים אולי אני ישדרג בעתיד,ושיתאים לפונקציות שאולי יצוצו בעתיד,ושיהיה הרבה מקום לזיכרונות שאני יוכל לשדרג בעתיד שיהיה מתאים לכרטיס מסך האלו שיצאו http://hwzone.co.il/news/1168839817/92242 בינתיים אני יחסוך כסף ויסתדר בלי כרטיס מסך על פי מה שקראתי בפורמים של אזוס וג'גהבייט הכי טובים חשבתי על אחד מאלו GIGABYTE 1. ?965P-S3 s775, Conroe, DDRII 800, PCI-E? 2. ?965G-DS3 s775 Conroe, DDRII 800, PCI-E? 3. ?965P-DS…

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אתמול קניתי מחשב בחלקים והרכבתי אותו, כשאני מפעיל את המחשב (המערכת כבר מותקנת) מופיעה לי ההודעה הבאה: Unkown CPU is Detected, Updating BIOS is Required to Unleash its full Power! Press F1 to Resume מה אני אמור לעשות עם זה?לעדכן את הביוס ואם כן אז איך ?! ואין בעיה במערכת היא רצה חלק כשאר אני לוחץ על F1 .

• 3 תגובות
    • 628 צפיות
  12. Started by X-BLADE,

אני מתכנן לקנות את המעבד Q6600 ויש לי את הלוח gigabyte 965p-ds3. אני רוצה לעשות למעבד הנ"ל OC עד לכ3.0-3.2GHZ ביצבות מלאה. כסף אין הרבה=\ [גג גג גג 400 שקל ורק אם זה ממש ממש יצדיק את המחיר] ושיהיו של חברה אמינה. עדיפות לskypc\foxpc. תודה מראש לעוזרים =] עריכה מצאתי את הזכרונות הללו: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=850 התזמונים מעולים חברה דיי טובה האם זה מצדיק מחיר של 50 שקל יותר מהשאר?

• 12 תגובות
    • 936 צפיות
  13. שלום ניסיתי ליצור כותרת עניינית אני מקווה שהצלחתי המחשב שלי - עם מעבד אינטל P4, לוח אם ASUS , 1 ג'יגה זיכרון של קינגסטון וכרטיס מסך של MATRIX (משהו פרה-היסטורי) עומד למות. הוא בן 5 ועבד יפה עד לפני שבוע. אנחנו משתמשים בו לעריכות וידאו (פרימייר) בממוצע אחת לחודש - כלומר אנחנו לא עורכי וידאו שמשתמשים כל יום בגרפיקה , אבל עדיין חייבים מחשב חזק וכרטיס מסך טוב. האם כדאי ללכת על מעבדי AMD או אינטל מבחינת יחס מחיר\ביצוע? לא הצלחתי למצוא תשובה ברורה אם מעבדי AMD טובים פחות או יותר למה שאני צריך. תודה חיים

• 8 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by zoyaniv,

שלום אני מחפש לוח טוב ואמין למעבד פנטיום 1000

• 5 תגובות
    • 938 צפיות
  15. Started by amitay_s,

אני לפני קניה של לוח+מעבד +זכרון, כרגע ברשותי מעבד 3G , זכרון 2 כפול 512 , לוח שלא תומך ב DDR1, DDR2, כרטיס מסך 8800 GTS, ספק ENERMAX FMA 2 535W, ומארז שהוזמן וצריך להגיע אלי בימים הקרובים Thermaltake Soprano VB1000. אני מתכוון לקנות מעבד Intel Core 2 Duo כמובן לוח מתאים וזכרונות חדשים DDR 2. יש לי מישהו שמביא לי מחו"ל אני רק צריך לקנות ולשלוח אליו. חבר הרכיב לי את הסט הבא: מעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115030 לוח: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16813131142 זכרונות: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16820227139 מאוורר למעבד: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16835118223 הכל יחד יצא ל…

• 0 תגובות
    • 470 צפיות
  16. Started by ma4351,

השאלה בכותרת...

• 1 תגובה
    • 638 צפיות
  17. Started by mor_anter,

שלום רציתי לדעת אלו מהדגמים יותר טוב ומה הפרש המחיר בינהם?? 1)p4u800-x 2)p4s800d

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  18. אם אני מבטל את שניהם בביוס זה יפגע בביצועים ? אני רואה שהתדר יעבוד כמו במקור 2.4 לא רוצה שהוא ישחק 1.2 - 2.4 השאלה אם זה יכול לעשות בעיות ? יש לי בביוס גם C1E וגם EIST אצלכם זה גם פעיל ? מה אתם עושים עם זה ? , EIST אמור להיות כמו C1E ? שאני מבטל את ה C1E בביוס ה EIST לבד לא מוריד לי את התדר שעון של המעבד.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by dino,

לפי מה שאני יודע האפוקס לוקח את הגיגהבייט בביצועים, זה נכון?

• 0 תגובות
    • 640 צפיות
  20. Started by manorking,

בלוח אם שלי כל ההתקנים שלי תפוסים בזה שיש 2 סידי רום ו 2 דיסקים קשיחים. השאלה שלי היא: אם אפשר לחבר עוד התקנים בצורה כלשהיא נגיד אם איזה כרטיס או משהו ?? בתודה manorking

• 3 תגובות
    • 469 צפיות
  21. לא מצאתי פורום יותר מתאים מזה, השילוש של מעבד לוח אמ וזכרונות אלו הרכיבים החשובים ביותר וכך גם ההארד דיסק אבל בעיניי השילוש הזה הוא החשוב ביותר.. משהו יודע איך מרכיבים מחשב מ0? שיש לי רכיבים ביד ולחבר אחד אחד ואיך? בפשוט כמו 1. מעבד מוצאים את המגן הפלסטיק ומחברים אותו בעדינות לסוקט שלו ואז מרכיבים את הבוקס. וכו'

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  22. Started by tamos,

קניתי היום ראם של 1GB חיברתי אותו למחשב, המחשב זיהה 2GB גם בביוס הקיצר אני משחק לי במחשב פתאום אני מריח ריח שרוף ויש לי קצר בחדר יחבארתי את הראם כמו כל שאר הכרטיסים במחשב באותו צד בדוק! השאלה שלי האם זה יכול להגרם בגלל הראם שהרכבתי? אם לא ממה?

• 13 תגובות
    • 942 צפיות
  23. Started by UNDERDOG,

איזה מעבד כדאי לי יותר לקנות?

• 7 תגובות
    • 567 צפיות
  24. אם אפשר לשמוע את היתרונות של כל אחד מן השניים זה יהיה מעולה אבקש התייחסות ל 1.באס המערכת 2.שידרוגים עתידים (אני מתכנן לקנות מחשב חלש יחסית xp1600 או 1.7ghz ולשדרג בעתיד מה שהופך את הפונקציה הזו לחשובה מהכל הייתי אומר) 3.מהירות הזכרון (שתי המערכות יהיו בעלות DDRAM אז איזה יותר מומלץ אינטל או אייאמדי) ואני יודע שאולי לחלק הזה זהו אינו חלק הפורום המתאים אבל אשמח לשמוע הצעות לשתי סוגי המחשבים לעיל (אייאמדי/אינטל) - נא התייחסו אך ורק לזכרון לוח האם(אם אינטל אז שיתמוך HT...) ואם יש לכם אז בנצמרק של רדאון9000 פרו (560 שח) עם גיפורס MX תואם במחיר. (המערכת בתקציב של 4500) -האם כדאי לקחת את הוולקנו7+ למעבד ? - האם הוא עושה רעש נוראי? *יש לציין כי אין בכוונתי לעשות OC

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by manga05,

שלום לכולם, אני בהתלבטות באשר להרחבת זיכרון , אשמח אם תוכלו לעזור לי. העניין הוא כזה: כרגע יש לי זיכרון במחשב בעל הנתונים הבאים : ה FSB אגב הוא 800 MHZ 512MB (2 rows, 4 banks) DDR SDRAM PC3200 - 400MHZ moudle width - 64bit והפרט החשוב מכל : memory timings: @200mhz 3-3-3-8 @200mhz 2.5-3-3-8 @166mhz..... not relevant המחשב בעל לוח אם MSI 865PE כלומר - תמיכה ב DUAL CHANNEL שכרגע אינה מנוצלת. האם ה memory timings שרשמתי לעיל (פרטים מאוורסט) אומר בעצם שגם אם אני אקנה ציפ זיכרון נוסף עם CL של 2.5 וגם אם של 3 - זה יעבוד ב CL הגובה מבין השניים ולא תהיה בעיה? - לא זכור לי מאיפה - אבל ראיתי באוורסט שכרגע זה משומש במהירות של 2.5 - אז השאלה היא - אם אקנה זיכרון עם CL של 3 - שניהם יעב…

• 8 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.