מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,813 דיונים בפורום זה
-
איזה תוכנה טובה נותנת לי אינפורמציה על הזכרונות והמעבד?
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
על המחשב שלי יש 4 גיגה זכרון [4 סטיקים של 1 גיגה ] .. מה שכן WIN XP לא מסוגל לזהות יותר ב3 , השאלה שלי אם אני צריך להוציא סטיק אחד .או שזה שהוא מחובר על הלוח אם ,לא יוצר בעיה .הן בחומרה והן בתוכנות. תודה לכל המבינים!
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של אסוס p5gd2-x שתומך עד מהירות של 533 מגה הרץ. אני עכשיו רואה שתמיד המחירים של ה667 זולים יותר מ533 ואני שואל אם אפשר לחבר את ה667 על הלוח שלי (ואני יודע שזה יפעל על התדר הנמוך יותר, אין לי בעייה עם זה)? אם אפשר מישהו שבטוח בתשובה שלו ולא רק חושב כי הרבה אמרו לי מה הם חושבים אבל לא בטוחים...
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא ידעתי לאיזה פרום לשייך את זה , ושמתי את מה שהכי נראה לי. ועכשיו לשאלה: כשפתחתי את הביוס ראיתי אפשרות בשם Advanced Chipset Features ושם לחצתי על Timing Setting Mode והופיע לי תפריט ובו רשומים 5 אפשרויות: safe normal fast turbo ultra אני כרגע נמצא על נורמאל , מה זה? ואם אפשר לשנות את זה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
היום קיבלתי מאבא שלי מידע והמעבד שהוא יקבל זה יהיה QX9770 וזה מעבד אחד ההכי טובים שיש הוא מהיר מאוד? מה שאני ממש חושש זה שיש לי את הכרטיס מסך 7600GS,ודיברתי עם אבא שלי לגבי 8800GT אז הוא אמר שיכול להיות שכן שהוא יראה ואולי כי בכל מקרה כל הדברים אני משלם,ומה שאני דואג זה שאם לא ואם אני נשאר עם 7600GS אני דואג שאני לא אצליח להריץ משחקים ויווצר חוסר איזון בין המעבד לכרטיס מסך אבא שלי שהוא די מבין במחשבים עובד באינטל אומר שלא יווצר חוסר איזון ושאני אצליח להריץ משחקים מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
קראתי במספר מקומות שהשיפור בביצועים של מעבדי 939 מול 754 הוא מקסימום 5% (למעבדים בעלי דירוג דומה) ושהשפור היחידי הוא גמישות בזיכרונות - 4 זיכרונות DDR 400 מול רק 2 ב- 754 האם זה באמת נכון?
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
ראיתי כתבה באתר, שהולכת להיות הוזלה אחושלוקי על המעבדים שלAMD, ה-6000+ הולך לעלות 169$.. השאלה שלי היא, איפה הוא עומד ביחס לe6600 של אינטל? איך הוא בכללי? שווה משהו?
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
קראתי ב VGAME AMD חתמה על הסכם עם חברה ישראלית שעבדה עבור אינטל, ביום האחרון ל-2007. תחת החוזה, הצ'יפסט שהחברה (Commex) תייצר עבור מעבדים מרובי-ליבה, יופץ יחד עם המעבדים של AMD, וזאת על-מנת לשפר את ביצועיהם. עיתון "גלובס" דיווח כי AMD חתמה על הסכם עם החברה הישראלית קומקס (Commex). לחברה היו קשרים קודמים על אינטל. העיתון הוסיף ואמר שמנהל החברה - טל הורוביץ, עבד באינטל חיפה, והיה חבר וותיק בפיתוח המעבדים הכפולי ליבה שם. מטרתו של הורוביץ היא שוק השרתים, לא שוק הניידים. http://www.globes.co.il/serve/globes/docview.asp?QUID=1056,U1199215754974&ID=&did=1000292619
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
בהמלצת פורום מפרטי מחשב קניתי מחשב עם לוח GA-B75M-D2V. יש בידי כרטיס רשת אלחוטי Edimax EW-7128G אך הוא אינו מתאים לתושבת שבלוח. רציתי המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיתאים ללוח הזה. בכלל - הכרטיס Edimax שבידי נראה לי די סטנדרטי, שינו את הסטדנרט שלהם? איך זה שהוא לא מתאים ללוח החדש? אשמח לעזרה זיו
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני רוצה להזמין היום גיגה זכרון והשאלות הן כאלה : 1:כדאי לקנות דואל צ'אנל או סטיק אחד ? 2:מה הזכרונות הכי טובים בסכום הזה ? אני לא אוברקלוקר או משהו אבל אני אוהב לשחק משחקים ואניל א רוצה לקנות זבל ב 400 שקל
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני קונה מחשב חדש מחר כנראה בksp אני קונה 2GB של זכרון 800Mhz השאלה שלי היא האם זה משנה מאיזו יצרנית אני קונה: Smasung או Transcend (היותר זולות) או Kingston (קצת יותר יקר)? על Transcend בכלל לא שמעתי, Samsung מוכרת אבל לא שמעתי עליה בתחום הזכרונות, ו kingston היא טובה... האם שווה להתפשר על כמה עשרות שקלים? שאלה נוספת: יש לי אפשרות לקנות גם זכרון אחד של 2GB של Transcend מה עדיף זכרון אחד של 2GB או שניים של 1GB כ"א??
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
http://www2.abit.com.tw/page/uk/motherboard/motherboard_detail.php?DEFTITLE=Y&fMTYPE=Socket%20939&pMODEL_NAME=AN8 שאלה בכותרת אבקש לשמוע גם על לוחות אחרים ב-800 שח ל-939 שמצויינים כמובן ב-oc & games
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, זאת אולי תישמע לכם שאלה מוזרה, אבל החלטתי לשאול אותה בכל מקרה. ברשותי לוח Gigabye GA-7VA, שרשמית (לפי האתר) תומך בזכרונות עד DDR333 http://www.gigabyte.com.tw/MotherBoard/Products/Products_GA-7VA%20(Rev%201.0).htm כמו כן ברשותי זיכרון DDR400 תוצרת חברת Elixir, שמזוהה ע"י EVEREST כ Nanya M2U25664DS88B3G-5T. http://www.elixir-memory.com/product_elixir.asp?pro_Name=elixir&pro_Class=All&pro_Type=All כפי שניתן לראות, הזיכרון הוא אכן DDR400. התיזמונים שלו, אגב, הם: 2-2-2-6 ב 266MHz 2.5-3-3-7 ב 333MHz 3-3-3-8 ב 400MHz את הזיכרון אני מפעיל ב 266MHz כדי שיהיה ביחס 1:1 למעבד (AXP 2000), לא הצלחתי להפעיל את הזיכרון ב DDR400 (המחשב לא עלה), ב DDR333 אין בע…
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
אז לאחרונה (היום) גיליתי שהזיכרון שלי הוא לא ג'נרי אלא מיוצר ע"י החברה SpecTek שיש לה אפילו אתר אינטרנט ברשת ( ) http://www.spectek.com/ אבל בחיים שלי לא שמעתי על חברה כזאת של זיכרונות. אולי מישהו יודע עליה משהו? היא נחשבת לטובה בכלל? תמונה מ CPU Z :
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
האם על מעבד שהתדר שלו גבוה( 1066-1333) ניתן לעבוד עם זכרונות של 800 mhz או עדיף זכרונות חזקים יותר- אני שואל כי אני מעוניין לשדרג לQ החדשים או ל E6850. אני מעוניין לקנות את הזכרונות האלו - http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel או שאתם ממליצים משהו אחר??
-
- 3 תגובות
- 588 צפיות
-
-
טוב שמעו יש לי 1100 שקל להביא מניו יורק דברים. אני רוצה הארד דיסק וזיכרון. הארד דיסק: פשוט מטורף תראו תמחיר איזה מבצע חיההה http://www.compusa.com/products/product_info.asp?product_code=316138&pfp=BROWSE וזיכרון!! אין לי מושגגגג אני רוצה משהו טוב עדיף 1 גיגה במהירות 3200 או 4000. אני רוצה עם קירור עליהם,ואני מתכנן אוברקלוק אמנם לא רצחני,אבל שיהיו טובים לאוברקלוק אפילו אולי למחשב הבא שלי... זיכרון 100-130$ ואני צריך המלצה למערכת קירור מים, גם לא משהו רצחני רק שיקרר טוב ולא יקר 120-170$ לbarton 2600+ תמצאו בnewegg תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום לכולם, משהוא הצליח למצא דריברים ל nforce2 שיריץ vista? הצלחתי להתקין, והכל רץ טוב ויפה רק שלא מצאתי דריברים ללוח. כך שאני לא יכל להתחבר ל internet.
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הי יש לי מחשב עם שני כרטיסי זיכרון של KINGSTON כל אחד 512MB 800MHZ הם עובדים ב HT היום הביאו לי עוד שני זכרונות (לא של KINGSTONE) כל אחד מהם 1GB במהירות 800MHZ רציתי לדעת אם המחשב עדיין יעבוד לי ב HT עם הזכרונות??או שעצם זה שהוספתי זכרונות מחברה שונה ונפח שונה מאט לי את קצב העבודה? תודה...
-
- 2 תגובות
- 588 צפיות
-
-
רכשתי בימים אלו מחשב חדש >>> תושבת AM2 רוצה לברר מה התיקרה של שידרוג המעבדים שאוכל להחליף? THX
-
- 7 תגובות
- 588 צפיות
-
-
הי התלבטות שלי היא בין amd 3800 64*2 לבין מעבד אינטל מסדרה d אישית אני מעדיף את האתלון אך השאלה אם המעבד מחזיק מעמד זמן רב כמו האינטל מתוך הנחה שלךא יבוצע אוברקלוקינג שאלה נוספת מתוך מחסור במשאבים האם יש הבדל בבצועים ביו 2 זכרונות של 1024 לבין 4 של 512 תודה
-
- 7 תגובות
- 587 צפיות
-
-
-
היי! ניסיתי לחפש לפי שאילתה ולא ממש הצליח... אולי תוכלו לעזור לי בשאלה שאני מתחבט לגביה. האם הקונרו הוא מבוסס אריכטקטורה של 64 ביט או של 32 ביט ? אם ניתן לפרט קצת יותר אשמח לתשובה מפורטת ושוב תודה תודה מראש לכל העונים. גל
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שאלה: חבר שלי עכשיו טוען שהוא נמצא בחנות מחשבים,והמוכר אמר לו שהמעבד E6300 תומך בזכרונות עד 553MHZ ולא תומך בזכרונות 667MHZ האמנם?? אמרתי לו שהמוכר צוחק עליו!!
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
ביום שני מגיע לי מאמריקה ה e6300 והזכרונות G.Skill 1gb [512x2] 800mmhz PK עכשיו אני הולך לקנות פה בארץ לוח אם ..... חשבתי על ה ds3 או 4 וראיתי הרגעעע מלא תרדים עם ה G.skill ובינהם ה PK שעושים בעיותת והייתי אומר שאני דיי מבואס מזה... ואין אפשרות כבר להחליף. מה אני עושה ? איזה לוח לקחת משו.. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
שלום רציתי עזרה ממי שיודע קצת מידע על המעבד שיש לי קניתי את המחשב לפני כשנה ועכשיו אני רוצה לשפר אותו (מעבד, זכרונות, כרטיס מסך) יש לי את לוח האם הבא: MSI P6N-SLI 775 7.1 1GLAN לפחות זה מה שרשום במפרט עכשיו חיפשתי מידע עליו באתר של MSI ואני לא מוצא עליו ספציפית כרגע יש לי מעבד core 2 duo e6600 ואני רוצה לעבור למעבד quad חיבור 775 (Q9450) אז בעיקרון רציתי לדעת האם הלוח שלי מתאים למעבד כזה וכרגע יש לי זיכרון DDR2 800MHZ ורציתי לדעת האם הלוח יכול גם 1024MHZ תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-