עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. שאלה שניה שליי מתייחסת לעובדה שיש לי מעבד 6300 אינטל האם יש הבדלים בביצועים בין ציפ של via לבין ציפ של אינטל? כלומר האם אני הראה הבדל בביצועים בין הלוח אם שלי הנוכחי אסטרוק לבין הגיגה בייט? אשמח לקבל תשובות האם הוא תומך בncq זה חשוב לי לשעת

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  2. ^^^ כי הוא ממש ממש חםםםםםםםם ואני עם BigTyphoon & MX-1 כרגע הוא על 46 מעלות ולפי הרב מודד שלי (כן רב מודד שיש בו מד טמפ') טמפ' החדר היא 23 מעלות הצ'יפסט על 37 מעלות ... האם זה נורמלי ? כדאי להחליף ? הטמפ' במארז 25 מעלות

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  3. Started by manticore,

יש לי את הזכרונות שרשומים לי בצד במפרט אני רוצה להוסיף עוד 4 גיגה אבל אין קיט של אותו דגם שלי HK והיחידים שמתאימים מבחינת תזמונים הם PQ מה ההבדל בינהם והאם יהיו בעיות אם אני אשלב את שניהם?

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  4. כמה WATT מעבד AMD +3000 צורך ?... זה דיי דחוף לי תודה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  5. Started by GeForce,

במפרט של המחשב כתוב לי זכרון 512 במהירות 667MHZ בתוכנה CPU-Z רשום שהזכרון עובד ב-333MHZ. האם זה תקין?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  6. Started by shloosh,

כרגע יש לי 500 שקל בטוחים. אני יכול להביא עוד איזה 300 בערך... ואם אני מחליף חלק מסוים במחשב אז אני יכול למכור אותו ולהוסיף לכסף שכבר יש לי. יש לכם הצעה מעניינת לשדרוג? אני חשבתי על שדרוג נחמד ביותר של 512 מגה נוספים במהירות 400 של A-DATA. כרגע יש לי 512 במהירות 333 אבל אין מה לעשות. הלוח שלי תומך רק עד 400. אז חשבתי לקנות 400 במקרה של אוברקלוק או שידרוג אחר עתידי... אבל גם עלה לי רעיון לקנות כבר במהירות 500 שפשוט יעבוד ב-333 אם זה אפשרי בכלל? כדאי לי? ההבדל הוא של 100 שקל... ואם אני לא קונה זיכרון אז מה כדאי? מעבד(לא נראה לי שאני אחליף) אולי כרטיס מסך? איזה 6800 רגיל XFX-MSI אולי? יש לי פשוט ספק של טסונמי 350 w (שעובד נהדר עם ה9700 פרו שלי),אז אני מתלבט. ה-3dguru הם הפ…

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  7. כי אני ממש התקשתי למצא הבדלים בפירוט התכונות באתר

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  8. מה קורה והאם המחשב יעלה כאשר נשים מעבד נניח מעבד E8500 בלוח שמהירות הבאס שלו היא פחותה מ-1333MHZ שזה מהירות המעבד.

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  9. או שהוא תומך ב am2 החלשים יותר? הציפסט הוא nf4

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  10. אני מעוניין לקנות מחשב חדש למשחקים אני רוצה הצעה לשילוב טוב בין מעבד זיכרונות ולוח אם במחיר של 1500-1800 שח מעדיף לוח אם עם הרבה פיצ'רים כמו ESATA וכו' לשימושים עתידיים. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  11. Started by BreezeNET,

אני מת להחליף את הזיכרון שלי (Geil 512*2 pc3200 value). הבעייה שהמחירים של זכרונות 550MHZ יקרים בשבילי אז חשבתי לקנות קיט מחו"ל .עד שראיתי את זה.... http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=3251&catcode=457 המחיר לא "נמוך מדי" ???

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  12. כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. אני לא נגד אינטל פשוט לא נראה לי שאחד המעבדים יאתאים לתקציב. אבל אם כן בבקשה ! יהיו לי בסוף החודש כ2200 שקל ואני בונה מע' קירור מים אז הייתי רוצה לקחת שילוש שיחזיק OC דיי רציני. חשבתי ללכת על ה 2500+ Mobile, אבל ראיתי גם את ה 2600+ Mobile, מה ההבדל ? מה יותר שווה ? אני צריך גם המלצה ללוח טוב שיספק מתחים טובים, וזכרונות (כאן זאת החולשה עם התקציב הזה, אבל כבר נראה..) תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  14. במפרטים מומלצים למחשב משחקים קיימות שתי אופציות: מעבד - Amd Athlon64X2 (AM2) 3800 Dual Core Energy efficient 65Watt- Box - 3Y Warranty ש"ח630 + לוח אם- SocketAM2 - VIA K8T890 - ASUS M2V- 3Y Warranty ש"ח470 סה"כ:1100 ש"ח או לחלופין: מעבד- Intel Core 2 Duo E6300 (S775) - 1.8GHz 1066MHz 2MB Shared Cache 64bit Box - 3Y Warranty 1100ש"ח + לוח אם- LGA775 Intel945P ASUS P5LD2 SE/C/ ALBATRON 945P/ABIT IL9 PRO - 3Y Warranty ש"ח525 סה"כ:1625ש"ח האם ההפרש של 500 ש"ח מוצדק עבור מע' למשחקים בעיקר ללא OC ? איזה הצדקה פרקטית יש לקנות מעבד אינטל (מלבד העובדה שאינטל מעסיקה פה מאות מהנדסים בינהם חבר שלי) ?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  15. Started by FPSbanana,

יש לוחות אם של GB שתומכים בFSB של 1333MHZ זה אומר שהם יתמכו במעבדים של 45NM?? השם שלהם הוא פנרין או משהו כזה לא?

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  16. Started by ofer_shm,

היי אני מתלבט בין שלושה לוחות אם: gigabye ga-k8n dfi lanparty ut nf-d msi k8n neo4 pltinum שלושתם בעקרון אותם מחיר אז רציתי לדעת איזה עדיף? המטרה זה בעקרון משחקים ואולי OC קטן לא משהו רציני תודה עוזרים

• 5 תגובות
    • 589 צפיות
  17. Started by shlomi8,

האלן...יש לי במחשב ג'יגה זכרון, ואני יכול להשיג עוד חצי ג'יגה, רציתי לדעת אם אני ירגיש הבדל במשחקים בטעינות וכאלה...או שלא יהיה ממש הבדל?

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  18. Started by carock,

איזה מהלוחות יותר טוב ובמה?

• 1 תגובה
    • 589 צפיות
  19. Started by noam,

קניתי את הלוח הזה למעבד Athalon 64 3000. יש שם אפשרות של D.O.T. שזה ראשי תיבות של Dynamic Overclocking Technology, שהלוח אם מבצע לבד OC אם הוא רואה שיש עומס על המעבד. מישהו מכיר את זה? שווה לנסות את זה או שזה סתם?

20. כמו בכותרת, מה ההבדל בין הלוח Gigabyte K8NS לדגם אולטרה שלו? משהו מהותי, כגון ביצועים וכד'? - תודה.

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  21. לדוגמא עד כמה יש שיפור בביצועיי המערכת כתוצאה ממעבר לDDR2 לדוגמא שני מעבדים זהים 3800*2 939 DDR1 לעומת 3800*2 AM2 DDR2 תודה מראש לכל המגיבים!!

• 4 תגובות
    • 589 צפיות
  22. Started by ccc,

1. הזכרון הזה ירביץ לי איזה 240 באס בתזמונים של נגיד 2.5-3-4 בערך? 2. מושקין בלאק 3200 לוול 1 עדיף עליו? 3. מה ההבדל בין פלטינום אדישן EL DDR לבין אותו EL DDR רק בלי פלטינום חוץ משטר של 100 שקל? 4. הוא עושה בעיות עם EPOX NFORCE 2 ? 5. אם יש לכם זכרון אחר, בבקשה עד 800 שקל, שירביץ בבאס 240 בערך ושיהיה סטיק אחד לא דואל

• 3 תגובות
    • 589 צפיות
  23. שלום לכולם רכשתי לוח אם לפנטיום 3 עם צ'יפסט של VIA 693 מצוין על הלוח ובביוס שהלוח תומך ב ultra dma 4 או ata 66 - שזה אותו דבר. אך בפועל חלונות XP מזהה את הדיסק הקשיח כ ultra dma 3 - נחות יותר מהמצוין בביוס או במפרט היצרן, התקנתי את כל הדרייברים כולל 4in1 של VIA הכי חדש ומעודכן אך ללא הועיל הדיסק עדיין מזוהה כ ultra dma 3 בנוסף לזה דיסק שאמור להיות ultra dma 2 - ata 33 מזוהה כ ultra dma 1, זה לא פעם ראשונה שנתקלתי בתופעה הזאת בלוחות עם צ'יפסט VIA לפחות ב 4 לוחות התופעה הזאת חזרה. וגם עדכון ביוס של הלוח לא עוזר. יש לציין שהכונן הקשיח שחובר הוא ATA 100 אז הוא לא מהווה בעיה. דרך אגב גם עם לוח שמבוסס על צ'יפסט 694X של VIA התופעה חזרה עם לוחות מסוימים אך עם לוח של ASUS הכונן ז…

• 2 תגובות
    • 589 צפיות
  24. Started by MATTAN,

היי מה קורה אחים שלי יש לי מעבד p-4 1.6 ואני צריך בשבילו לוח אם טוב וזיכרון טוב לאוברקלוק הסוקט של המעבד הוא 478 תודה לעל העוזרים נ.ב (לא לענות על הסקר יש בעיה באתר שלא מאפשרת לשלוח הודעות בלי סקר )

25. Started by zag_zag,

בעקבות ההצהרה של אינטל, asus ביטלו את האפשרות להפעיל את ה-PAT technology? ואם לא, באיזה עדכון ביוס אני יכול למצוא את זה (יש לי גרסת ביוס 1005) ? תודה

• 0 תגובות
    • 589 צפיות

דיונים חדשים בפורומים