מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
את המחשב החדש שלי אני קונה במיוחד לאוברקלוקינג, וכידוע, אחד הרכיבים המשפיעים על תוצאות ה- OC הוא הלוח-אם. בהתחלה הייתי נעול על ה- IC7-MAX3 של Abit (יש לי תקציב יחסית גדול, חרף העובדה שחלק מרכיבים אני קונה במחיר מוזל), אבל ההחלטה התפלצה לשני צדדים, והלוח הנוסף שאותו אני שוקל לקנות הוא P4PC800 של Asus. אז קודם רציתי לשאול - איזה לוח עדיף מבחינת ביצועים נטו? איזה עדיף מבחינת יציבות ויכולות אוברקלוקינג? דבר שני, מה ההבדל בין גרסאותיו השונות של ה- P4C800?, הכוונה לרגיל, ל- Deluxe ול- E. האם השוני מתבטא בביצועים? היה ת'רד בעל אותו תוכן, שמישהו פתח פה לא מזמן, אך לא נתנו לו תשובות חד משמעיות, ולא מספקות על-מנת לבצע קנייה משמעותית שכזו. תודה רבה מראש לעוזרים! 8)
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מNEWEGG מעבד השאלה שלי איפה הם ממוקמים יש לי קצת בעיה עם האינטרנט אני לא מצליח לגלוש באתר שלהם ? ודודה שלי גרה באנגליה האם יהיה אפשר לשלוח אליה והיא תביא לי את זה? ואני רוצה לקנות זכרונות משם מה הכי טוב עד 1500 שקל אם אפשר לינק
-
- 3 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום,כמו שהבנתם אני רוצה לקנות זכרון עד 50 דולר והבנתי מכם שלא שווה ללכת על ה Ocz הנה לינק :http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820227037 עכשיו אמרו לי כאי ללכת על A-DATA עכשיו יש לי את הזכרון A-DATA 512MB DDR400 /VT הגרסאת ה VT אין אותה באתר של newegg אז עכשיו רציתי לדעת אם אני אקנה זכרון A-DATA משם לא סוג VT זה יהיה עדיין בסדר לא יהיו הבדלים ביניהם ? ותגידו אולי שווה ללכת על Ocz 512x2 ואת מה שיש לי עכשיו אני ימכור ( אם אני אמצא ) ... אגב יש לי תקציב של 100 דולר אם אני אקנה סטיק אחד ב50 דולר אני אוכל לקנות ב50 דולר את האוזניות שאני רוצה ... ויש לי עוד אפשרות ללכת על הארד דיסק ומתי שיהיה לי כסף אני אקנה פה בארץ את הזכרון( אבל הארד דיסק לא דחוף לי כלכך) אמ…
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
it doesn't get any more informative than that, does it ? יש לי שני זכרונות: NCP DDR400 256MB CL3 ADATA DDR400 256MB CL2.5 מה לבחור בביוס? 2.5 או 3? תודה..
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
משפחת Rembrandt של AMD עבור מחשבים ניידים תוכל להיות מוכנה להכרזה וזמינות מהירה כבר בתחילת שנת 2022, או אולי אפילו קצת לפני כןלכתבה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי מחשב ישן שהתחיל לעשות בעיות בזמן האחרון... והחלטתי לשדרג אותו קצת. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס וכל זה.. עכשיו יש במחשב לוח אם Intel Corporation D850MV זיכרון 128MB RDRAM(שני סטיקים של 64) 400MHz כ.מסך Adapter : NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz המחשב על מערכת XP ככה שזה די איטי... חשבתי לשדרג רק את הזיכרון. אבל אני רואה שRDRAM יוצא יקר.. אפשר לשדרג במקום את הלוח אם ואז לקנות DDR? למה אתם ממליצים לשדרג?(המחשב הזה רק לגלישה בדפדפן ולאופיס ככה שכרטיס מסך נראה לי שלא צריך לשדרג) תודה
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
תראו אני דיי חדש פה, קורא מאמרים, נעוצים ודברים.. (מעניין ) רציתי לדעת מה אומרים הקידודים בזכרונות למשל: מה ההבדל בין הזיכרון הזה: http://www.skypc.co.il/pl_product~F2-6400CL4D-4GBPI-B~15~0.htm לזיכרון הזה http://www.skypc.co.il/pl_product~996580~15~0.htm תודה.. מצטער על הדאבל נתקע לי המחשב
-
- 6 תגובות
- 609 צפיות
-
-
* אני אקנה מחשב עם מעבד קונרו ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב שכדאי לי יותר לקנות P5LD2 של אסוס (מבוסס 945) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2697 או לו אם של אינטל של (מבוסס 965) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 ?? מי יותר טוב ? והאם ההבדל משמעותי? * כדי להיות בטוח: ה לוח אם השני (של INTEL) תומך בזיכרון DDR2 800MHZ הוא תומך בכונן קשיח SATA 2 ?? * איזה לוח יותר טוב ל OC ?
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
סוכ המעבד E6300 אני מחפש לוח-אם עם : 1.אפשרות לRAID0 2. 4 חריצי זכרון DDR2 3. והכי חשוב לי זה שהכרטיס קול OB יהיה הכי איכותי שאפשר להשיג במחירים הללו 4. ESATA יהיה תוספת נחמדה 5. OC אופצייה לא יותר מזה ללוח אני מחבר את המפרט בחתימה בנוסף לעוד HD ובנוסף לכרטיס מסך שאני ארכוש בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
שאלה שניה שליי מתייחסת לעובדה שיש לי מעבד 6300 אינטל האם יש הבדלים בביצועים בין ציפ של via לבין ציפ של אינטל? כלומר האם אני הראה הבדל בביצועים בין הלוח אם שלי הנוכחי אסטרוק לבין הגיגה בייט? אשמח לקבל תשובות האם הוא תומך בncq זה חשוב לי לשעת
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אתה מי מהם לקנות? או אולי יש משהו שיותר משתלם במחיר הזה?
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי לוח אם מסוג gigabyte h55m-ud2h במפרט שלו כתוב הדבר הבא: 4x 1.5V DDR3 DIMM sockets supporting up to 16 GB of system memory האם זה אומר שזיכרון שצריכת החשמל שלו גבוהה מ1.5V לא יעבוד בצורה טובה עם לוח אם זה? לדוגמא: ה PV234G1600LLK של חברת פטריות, שצורך לפי האתר שלהם 1.9V. אשמח לקצת הרחבה על הנושא, תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 609 צפיות
-
-
אהלן כולם! אני מתכוון לקנות מחשב (מקווה להזמין היום) מ TMS.. התקציב שלי מאפשר לי לקחת את Q6600 ולגמור את כולו, או להשאיר כסף לדברים אחרים. בעיקרון הייתי לוקח E4400 עם OC (כמובן עם גוף קירור) אבל חשבתי שיכול להיות שהשימושים שלי יתרחבו, ואין לי כוונה לקנות מחשב חדש בזמן הקרוב. אני לא חובב משחקי יריות אבל אני כן אוהב את Unreal Tournament 2004 לדוג'. אני עורך וידאו מתחיל בVEGAS. אני משחק בכל מיני משחקים פשוטים, גולש באינטרנט , רואה סרטים וכו'. רציתי לדעת באיזה מהשימושים האלו יש/יהיה צורך במעבד חזק יותר מהE4400 ובאיזה שלב של שימוש.. נעזרתי בטבלה באתר שמקושר מהנעוץ והבנתי שלפעולות יומיומיות אין שינוי ניכר בין המעבדים. מתי יהיה? תודה רבה, מקווה שלא עברתי על שום חוק..
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
איזה בינהם הוא יותר טוב??
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
-
איך הלוח הזה ב600 שווה? איך זה לעומת . GIGABYTE 945PS3
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
כפי שהבטיחה בעבר שתשיק מערכת Quad X 2 (כלומר 8 ליבות )
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
פתחתי היום את המחשב... ושמתי לב... אחרי שנה, שיש לי חיבור מולקס על הלוח ולא חיברתי שם כלום, אז חיברתי. עכשיו... השאלה שלי, בשביל מה המולקס הזה קיים? תודה לכולם
-
- 5 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות זיכרון של A-DATA בגודל של 512 במהירות 400 אבל אני לא בטוח שהלוח אם שלי תומך בו אני חושב שהוא תומך ב רק מתאים שישים ושש השאלה היא האם הארבעמאות יעבוד על המתאים שישים ושש וזה הפרטים של הלוח אם Motherboard Name Octek Rhino P4X266R-A4P Device Description North Bridge: VIA VT8753 Apollo P4X266 Device Description South Bridge: VIA VT8233C אם זה לא מתאים האם בכלל אפשר להשיג לזיכרון של המתאים שישים ושש משהו טוב בזול תודה על העזרה
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
זה משפיע על משהו במערכת? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 609 צפיות
-
-
יש לי מעבד (SOCKEY 478ׁ) היום שמתי לב ששלושה מתוך ארבעת החורים שבטוחם אמורים להיות הצופציקים שמחזיקים את צלעות הקירור והמאוורר שבורים, האים ניתן להחליך את הבית לצלעות הקירור? ] זה גורם לי בזמן האחרון לקפיצות מטורפת בטמפ'
-
- 4 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לא ידעתי איפה לשים את זה בכל מקרה יש לי ספק ג'נרי שבא עם מארז atx בלה בלה כתוב עליו 400w ואני לא יודע אם הוא באמת 400W כמו שכתוב... בכל מקרה נגיד וכל המערכת שלי צורכת ממנו 340 וואט אבל נגיד אני מוציא את הסידירום ומשאיר רק את הצורב אז יהיה עליו פחות עומס?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
בואו נגיד שהיום זכרונות עם מהירות 667 cl5 (ללא OC) עושים את העבודה כמו שצריך, מפעילים יפה מאוד את המחשב עם עומס תוכנות ומעלים בלי שום בעיה משחקים כבדים. האם לדעתם, בעוד שנה שנתיים יהיה עדיפות לזכרונות 800 cl4 בהעלאת משחקים ותפעול המחשב עקב הטכנולוגיה המתקדמת?
-
- 2 תגובות
- 609 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב חדש שקניתי הפרטים הם: DualCore Intel Core 2 Duo E6300, 1866 MHz Motherboard Name MSI P965 Neo (MS-7235) (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) Motherboard Chipset Intel Broadwater P965 System Memory 1024 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 7600 GT (256 MB) זה החלקים העיקריים. השאלה היא: בעוד שבועיים בערך אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסוג 8800GTS 640MB (סגור על העניין של הזיכרון של הכרטיס) ולהחליף זיכרונות 2GB של תדר 800MHZ (המחירים ירדו דרסתית) 1GBX2=2GB ולהחליף ספק כוח חזק שיחזיק את המערכת הזאת. השאלה היא האם המעבד יעבוד בסדר עם משחקים כמו דום 3 ו HL2 על הגדרות גבוהות. כמו כן הוא יגביל אותי ממש וידרוש שידרוג…
-
- 8 תגובות
- 609 צפיות
-