מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
אוקיי אז יש לי: AMD Athlon TB 1.4 Gigayte 7DXR 256 DDR mb הלוח הזה תומך בעקרון עד במעבד עד 2600 אבל רק עם FSB של 266. האם מעבד חדש יותר בכלל יבוא לידי ביטוי בפוטנציאל מלא במערכת הנוכחית?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי במארז שני יציאות USB 2.0 שאני אמור לחבר אותם ללוח, אבל הלוח שלי תומך רק בUSB1.1. אני יכול לחבר את שני היציאות שלוח, אפילו שהוא לא תומך בתקן של USB 2.0? ועוד שאלה אחת, יש במארז (Compucase-CI6919) גם שתי יציאות של אדיו שאני אמור לחבר ללוח, אבל ללוח אין כרטיס קול מובנה, יש דרך אולי לחבר את זה דרך בכרטיס קול?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום, אבקש את עזרתכם/עצתכם בנוגע לבחירת לוח ומעבד מתאימים לשימושים בסיסיים כרגע (אולי גם שימושים מתקדמים יותר בעתיד). התקציב הוא בסביבות ה 3000 ש"ח למחשב כולו (לא כולל מסך). בחנות הקרובה לביתי הציעו לי (יותר נכון ביקשתי) את המפרט הזה: מעבד - אינטל D805 (כפול ליבה). לוח - Asus P5LD2. זיכרון - DDR2 533MHz - 512MB. כל השאר (דיסק 80GB, כונן דיסקטים, X550, מקלדת, עכבר ומארז פשוטים) לא רלוונטי לפורום זה (אני אשאל בקשר לכרטיס מסך בפורום גרפיקה). סה"כ 3000 ש"ח מזומן או 3150 ש"ח ב 6 תשלומים. עכשו, בחנות לא מוכרים בכלל מעבדים/לוחות לסוקט 754 יותר, ואין להם את הסמפרון 3000 לסוקט 939. בהתחלה רצו להציע לי מעבד AXP 2200, אבל אמרתי שזה בכלל לא משתלם כי זו טכנולוגיה ישנה (2 ד…
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב בקטנה למחשקים קטנים אינטרנט וההמשך בסיגנון הדברים האלה האם כדאי לי לקנות את המחשב עם מעבד ליבה כפולה או פנטיום 4 מספיק כי הבנתי שהיו המון תקלות עם הליבה כפולה 2 מגה ? ואם כן איזה לוח אם ממולץ ווווו... מתי צפוייה ירידת המחירים המדוברת ?? ועל מה היא תשפיעה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 612 צפיות
-
-
בהתחלת הפוסט של המחשב אחרי שהוא מזהה את כונני ה IDE ואת הזיכרון הוא עובר למסךף הבא בו הוא מחכה ומחפש כונני רייד רק אחרי כמה שניותשהוא לא מוצא הוא אומר NOT FOUNT וממשיך (זו לא בעיה) חיפשתי בביוס אך לא מצאתי. איך אני מסיר את המסך הזה ?!
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם! כרגע יש לי 2*256 זיכרון של PQI (לא ייאמן כמה גרועים הזיכרונות האלה) אני חושב להביא ג'יגה זיכרוןן מארה"ב האם כדאי את אלו? http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16820145440 לא נראה לי שאני ייעשה OC יש לי אינטל בגלל זה אני רוצה דואל, התקציב הוא עד 90 דולר מארה"ב
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי, יש שיפורים משמעותיים (לא מתוכנן OC)? תודה!
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
דבר שני אני מצטער על הבורות אבל אם תוכלו להסביר לי טיפה יותר ברור ובהרחבה איך אני בודק איזה rev יש לי עוד משו. לפי מה שהבנתי גם אם יש לי rev3.3 המעבדים החדשים יעבדו אבל לא בצורה מושלמת זה נכון? ואם כן איזה לוח אם כדאי לקנות? ואיזה מעבד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
עקב הכתבה החדשה http://hwzone.co.il/reviews/ddr3_intro/ שפורסמה כאן באתר הסתכלתי בכל המיבחנים ואני רואה בהבדל בין שני הזכרונות של CROSSAIR, ואני רואה שהCROSSAIR עם התזמון של 5-5-5-15 יותר טובים ומהירים מה-CROSAIR עם תזמון 4-4-4-12.... איך זה יכול להיות ? זה אמור להיות הפוך, לא ? תסבירו לי...
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מתכנן לרכוש מערכת מבוססת I7, התקציב הוא 6K (ניתן להתגמש בכ-500 ש"ח) אני מתלבט אילו זיכרונות יתאימו בצורה היעילה והחסכונית למפרט שבחרתי. יש לי העדפה חזקה ל-6 GB מאחר ואני אשתמש בתוכנות גרפיות שזוללות זיכרון. ישנם 3 פרמטרים ששמתי לב אליהם: CL - עד כמה יורגש ההבדל בין 9,8 או 7? MHZ - יש 1333 ו-1600 שוב, עד כמה מורגש ההבדל? חברה - על איזו חברה / דגם הייתם ממליצים במיוחד? הערה: לא מתוכנן OC. הנה המפרט שבחרתי (אני עדיין מתלבט עם הספק...) LG DVD-RW GH22 x22 DUAL LAYER (black) SATA- bulk 137.00 ש"ח 1 COOLERMASTER (CM-690) 690 - - 357.00 ש"ח 1 Intel Core I7 920 2.67 GHz 45nm - BOX 1,593.00 ש"ח 1 HEC - 500W ACTIVE PFC - ATX 2 - BULK 317.79 ש"ח 1 GIGABYTE GA-EX5…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
האם הלוח הזה MSI P965 Neo תומך במעבדי 4 ליבות? כי שמעתי שהמחירים ירדו אז אולי אני ירצה לקנות מעבד כזה שעדיף על 6300.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
האם היעודיות שלו למטרות קולנוע בייתי היא רק בתנאי שמשתמשים בכרטיס קול שלו או גם אם משתמשים בכרטיס קול בנפרד ?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות זיכרון מה יותר טוב ומה ההבדלים: (מתוכנן OC עתידי) נא לא להציע לי דגמים אחרים, אלה רק משהו מפה... OCZ DDR2 PC2-6400 Platinum Revision 2 Dual Channel http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_platinum_revision_2_dual_channel 2x1GB OCZ Reaper HPC Edition http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr2_pc2_6400_reaper_hpc_edition ^^^מזה הדבר הזה עליו? גוף קירור? 2x1GB Kingston HyperX CL4 http://www.valueram.com/datasheets/KHX6400D2LLK2_2G.pdf 2x1GB Corsair DHX TwinX http://www.corsairmemory.com/_datasheets/TWIN2X2048-6400C4DHX.pdf תודה מראש! ;D
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
כל המארז מאוד קריר וכל שאר הטמפרטורות הם לא יותר מ30 מעלות אבל רק הCPU על 70 מעלות לא עולה ולא יורד... לא משנה כמה המחשבלא עושה כלום.... כשפתחתי את המארז זה עדיין לא ירד וכשנגעתי הגוף קירור הוא היה קפוא... יש איזשהו דרך לתקן את זה בלי להחזיר את המחשב למעבדה? הבעיה הגדולה היא שבגלל שהCPU על 70 מעלות כל המאווררים מסתובבים הכי מהר שאפשר ואז יש הרבה רעש... יש איזה דרך להנמיך את המהירות שלהם בלי לבנות פאן באס? (אני יוכל לבנות כזה רק לפחות בעוד שלושה חודשים....)
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
יש לי 1500 שקל להשקיע במעבד חדש ובלוח אם חדש... השאלה עכשיו אם לקנות לוח אם טוב ומעבד מצוין ל-OC + קירור קטלני או לקנות מעבד טוב (משהו בסגנון E6600) ו-MB בינוני, הבעיה שאני רוצה CF בלוח אם לעתיד... עזרה מה לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שמעתי שהיו הרבה בעיות ב 2.41 ואז יצא 2.42 ו זה לא פטר אותם אני לא יודע מה ניסגר בסוף אתם יכולים לעזור לי להחילט מה להתקין תודה.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אני מתכוון לרכוש את הלוח הזה : DFI Infinity NF4 Ultra SATA-II nForce 4 Ultra 939 Motherboard עם מעבד AMD 3000 64bit והשאלה שלי עד איזה מהירות מעבד הלוח הזה תומך ? האם הוא תומך גם ב Double Core ?
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום יש לי כמה שאלות(סליחה על הבורות) ואם זה לא הפורום הנכון תעבירו 1) מה עושים הBITIM במעבד ? 2)אם מהירות הFSb של המעבד היא 1300 ארי אני משתמר ב800 MGz בזיכרון אז מה זה משנה 3) אך למשל בכתבה של ה לוח החדש של הסוס(58X) יש לו פס של GB 6.7 ורוחב פס של 26 GB 4)מה זה מעבדי זרימה ? 5)מה זה משנה החברה של הזיכרונות במלה יש החריות לכול החיים וכולם אותו דבר לא ? 6)למה ב DDR חשוב לקחת 2.5 cL (ראיתי באיזה פורום) וב DDR2 צריך 5 cL (אני יודע מה זה) תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שאלה פשוטה לגבי מעבדים, המעבד: Pentium D 3.0Ghz, s775, 2x2MB, DualCore (925 עד כמה הוא יותר חזק מ-p4 3.0 רגיל?
-
- 2 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני לא נגד אינטל פשוט לא נראה לי שאחד המעבדים יאתאים לתקציב. אבל אם כן בבקשה ! יהיו לי בסוף החודש כ2200 שקל ואני בונה מע' קירור מים אז הייתי רוצה לקחת שילוש שיחזיק OC דיי רציני. חשבתי ללכת על ה 2500+ Mobile, אבל ראיתי גם את ה 2600+ Mobile, מה ההבדל ? מה יותר שווה ? אני צריך גם המלצה ללוח טוב שיספק מתחים טובים, וזכרונות (כאן זאת החולשה עם התקציב הזה, אבל כבר נראה..) תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום! אני מתלבט בין 2 מעבדים: הראשון, http://processorfinder.intel.com/Details.aspx?sSpec=SLAY7 השני, http://products.amd.com/en-us/DesktopCPUDetail.aspx?id=39 אז ככה, השימושים הם משרד לרוב ומשחקים קלים. ל- OC עדיף לקחת את ה- E5200 או שה- AMD יותר טוב ממנו? לא שאני מתכנן OC, סתם לידע כללי. הכסף הוא כמעט אותו כסף (KSP) 370+- ש"ח. ממש תודה לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתעסק בתוכנות תלת מימד. מפרט המחשב שלי הוא : לוח ASUS X99-S מעבד I7-5930K זכרון - 16GB - DDR4 PC4-17000 • CL=15 • Single Ranked • x8 based • Unbuffered • NON-ECC • DDR4-2133 • 1.2V • 512Meg x 64 • כרטיס מסך GEFORCE 970 G1 GAMING אני יודע שרצוי שיהיה מעבד חזק וכרטיס מסך חזק בעבודה עם תוכנות אלה, אבל מה בעצם תפקידו של זכרון הRAM במשוואה הזאת? אם אני רוצה עבודה מהירה יותר על המחשב ובתוכנות, הוספה של עוד 16 ג"ב יעזרו?... (כי כרגע יש לי אופציה, והשאלה אם להוסיף או שזה לא יעשה שינוי משמעותי). תודה מראש על התשובות.
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
האלן...יש לי במחשב ג'יגה זכרון, ואני יכול להשיג עוד חצי ג'יגה, רציתי לדעת אם אני ירגיש הבדל במשחקים בטעינות וכאלה...או שלא יהיה ממש הבדל?
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
אני צריך לעדכן את הביוס שלי אבל אני לא יודע מאיפה להוריד את העדכון אם מישהו יכול לתת לי לינק בבקשה... אני מוסיף תמונה של המפרט שלי דרך "AIDA" שתדעו איזה ביוס יש לי.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
היי כולם אז הלך לי הלוח אם, היה מבוסס 939 והאחריות פגה. לכן החלטתי שאני אקנה חדש, אך הפעם מבוסס 775 של אינטל. בעיקרון אני מתכנן OC כלשהו עוד כמה זמן (כאשר אקנה כרטיס מסך יותר חזק ממה שיש לי) לכן, אני צריך המלצה ל-3 הרכיבים שהזכרתי למעלה בכותרת. לגבי מעבד, כרגע לא חשוב לי כל כך מרובע ליבה (בעתיד יהיה נחמד לשדרג אליו) לכן אני אסתפק בכפול ליבה. רציתי ללכת על ה-E6550 אך קראתי שהוא עושה OC גרוע, לכן החלטתי ללכת על ה-E6750 לגבי לוח אם, בחוקי הפורום, רשום לציין העדפת חברה, אם יש, אז יש לי והיא - Asus. היו לי ניסיונות רעים עם MSI (הלוח הנוכחי) ו-Gigabyte.. אז חשבתי לגוון. חשוב שהלוח יהיה תואם למרובעי ליבה ב-45nm במהירות של 1333.. לגבי האפשרויות, חשבתי על: Asus Command…
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-