מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
-
אני קונה מחשב חדש עם מעבד אינטל 2.8 D ואני לא יודע איזה מבין הלוחות האלה כדי לקנות, ד.א. אם יש לוח שאתם ממליצים עליו יותר אתם יכולים לכתוב. תודה רבה תומר
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
הודעה ראשונה בפורום, שלום לכולם techreport סוקר את ה- Core Duo (יונה T2600) בדסקטופ. משווה אותו לרוב המעבדים הקיימים של AMD ואינטל. המסקנות מחמיאות ביותר ליונה - ברוב הבנצ'ים היונה יותר מהיר מספינת הדגל של אינטל, ומתקרבת בביצועים ל-FX60 !! http://techreport.com/reviews/2006q2/core-duo/index.x?pg=1
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין להחליף את הלוח שלי המעבד הזכרונות וכרטיס מסך יש לי p4p800-e deluxe מעבד intel 3.0pres 1mb זכרונות 2X256mb hyunix 400mhz וכרטיס מסך לא משנה כרגע אני לא ישדרג אותו עכשיו(יביא משהו פשוט בינתיים) עכשיו הלוח: אני לא ממש יודע איזה לוח להביא ואין לי גם כל כך הרבה אופציות... זה נע ביין asus ל giga byte חשבתי על הלוח הזה Gigabyte GA-8ANXPD Intel 925X LGA 775 מעבד: intel p4 3.2ghz וזכרונות אין לי מושג איזה אני חושב שוב לכיוון hyunix מה אתם אומרים?
-
- 9 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לוח אם של INTEL D915GAV שידרגתי את הזכרון מ500 ל -1000 (הוספתי עוד STICK אבל עכשיו מחשב בכלל לא עולה לאחר BIOS מסך שחור וזהו! כל STICK בנפרד עובד יפה, שניהם בדיוק אותו סוג ויצרן, ניסיתי גם DUAL וגם SINGLE CHANNEL (4 סלוטים 0-2 או 0-1) שום דבר לא עוזר חברה - מישהו ראה דבר כזה אני כבר שעתים עם זה ולא זזתי מילימטר..... BIOS מזהה את שני הזכרונות ולטח תומך עד 4G עזרוווו לי..... :s05:
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
מישהו קנה פעם לוח MSI neo2 מהחנות IVORY? אם כן יש לי שאלה אליו לפרטי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי לתקן את הטעות שעשיתי כשקניתי את המחשב שלי וקניתי לוח אם של INTEL, כידוע אין אפשרות של OC בלוחות של אינטל ולכן אני רוצה להחליף אותו. כמו שכתבתי בכותרת, התקציב הוא עד 500 שקל, אבל נא לשים דגש על יחס בין כסף=תמורה. הלוח הולך להתחבר עם המפרט שאתם יכולים לראות בצד, ואין לי בקשות מיוחדות ממנו חוץ מהדברים הרגילים (PCI-E, מסודר היטב מבחינת חריצי הרחבה, היטסינקים לעזרה בOC וכו'....) תודה רבה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
קניתי מחשב ישן עם 4 ג'יגה זכרון 2*2048 של G-SKILL CL-4-4-4-12. האם שווה להוסיף זיכרון ישן 2*512 מגה CL2.5 DDR 400MHZ PC3200U. בעצם אני שואל האם זה משהו שיכול לפגוע במהירות או רק להוסיף? אין לי מה לעשות עם הזכרונות לחבר או לא?
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
שלום, היום יש לי את המערכת הבאה: לוח אם: Gigabyte Technology. 965P-S3 מעבד: CPU Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כרטיס מסך: GAINWARD NVIDIA GeForce 9500 GT זיכרון: CORSIAR 4*1G הייתי מעוניין לקבל המלצה לשידרוג לוח האם בלבד בהתאם לשימושים ביתיים ללא משחקים
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני כרגע בתהליך של קניית מפרט חדש של מחשב... (אמור לקנות עוד יומיים..) ועושה בדיקות אחרונות.. פתאום נזכרתי ששחכתי לשאול את דוד לי! הוא דיי מבין זה והוא יודע על מה הוא מדבר בדר"כ... שלחתי לו ת'מפרט והוא אמר לי שהוא מבין רק במחשבי SERVER ולא ב DESKTOP אבל מה שהוא יכול להגיד לי זה זה: The only thing I can add to your description of the hardware, is that on servers, its a known issue (by design) that the Tylersburg chipset (what runs on your motherboard), is limiting the memory bandwidth if all channels are used, so in a server configuration, if you use only one channel (just 2 slots), the memory speed to use is indeed 1333, if you use 2 channels (4 slots of memory), the ch…
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום ח'ברה מה שלומכם? חבר מתכנן לקנות מחשב ונרתמתי למשימה כמובן. השימושים הם סרטי HD ומעט מאוד משחקים אם בכלל ולכן הגעתי למסקנה שה-720BE ייתן את המענה כאן. ההתלבטות היא הלוח ששם יש דרישות: 1) אין שום צורך ביציאות מסויימות אלא רק מאופציית ה-ACC שמאפשר בתיאוריה ליבה 4. משיטוט ברשת מצאתי שה-GA-MA770T-UD3P תומך באופציה והיה מוצלח גם בביוס F2C וגם ב-F3. בהתבסס על המאמר הזה: http://www.overclock.net/amd-cpus/535501-amd-phenom-ii-core-unlocking-guide.html הדבר מצריך זיכרון DDR3 שלא כל כך יקר יותר אבל השאלה היא האם הוא הכרחי? לפי ביקורות שונות אחוז השיפור לא מצדיק תוספת במחיר אבל אם זה הלוח היחידי שתומך באפשרות (במחיר הגיוני) הוא מוכן לקחת את ההשקעה הקטנה הזאת. השאלה היא האם יש ל…
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
היי. יש לי לוח אם של GIGABYTE GA-965P-DS4 עם PCI-E אני רוצה לקנות כרטיס מסך של PCI-E 2.0 האם אפשר לשים כרטיס מסך כזה על הלוח אם שיש לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני צריך המלצה ללוח אם עבור אוברקלוק המפרט שלי בצד ובבקשה לא להגיד לי להסתכל בסטיקי כי הוא לא מובן בכלל
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
מה בעצם ההבדל בין 2 הלוחות..? והאם יש תאימות מלאה בין לוחות אלה לזיכרונות A-DATA...? תודה! נדב.
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1342 עם מישהו מכיר אותם ויודע גם מה התיזמונים שלהם שייתן דעה
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני חושב שזה יעניין פה, תעבירו את זה לחדשות אם צריך... Corsair ו OCZ יצאו בסדרת זכרונות חדשים. ל Corsair קוראים XMS200XL, והם עושים 2-2-2-5 @ 200MHZ, ורוב המודלים עושים 2.5-3-3-7 @ 250MHZ, שזה מאוד מרשים. הם לא מבוססים על ציפים של Winbond, אלא על Smasung, TCCD שאי אפשר להשיג בשום מקום אחר. הנה הלינק להכרזה הרשמית: http://www.corsairmemory.com/corsair/pr/PR_xlfamily.pdf ולינק לביקורת ראשונה: http://www.legitreviews.com/reviews/corsairxl/index.html גם OCZ יצאו בזכרונות 2-2-2 חדשים, ועליהם יש הרבה פחות מידע. להכרזה הרשמית: http://www.ocztechnology.com/aboutocz/press/2004/99. נראה נחמד, לא?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
1) מה זה גשר צפוני ודרומי ומה הם עושים 2) מה ההבדלים בין הצ'יפ סטים ואיזה יש 3) ביאזה סוקטים משתמשים המעבדים החדשים 4) 64 ביט אומר שהמעבד יכול לעבד 64 ביט בדופק שעון? 5) מה זה תזמונים של זכרונות?
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לא לשימושי OC.. אבל אני מעדיף זיכרונות איכותיים. אהה.. ושגם ייתאימו לAbit Kv8-max3 . תודה! ;D
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
לפני כשבוע קניתי מחנות כלשהי (לא יגיד איזו, אבל מוכרת) פנטיום 4 2.8E (החנות הפסיקה למכור את הנורט'וודים לצערי), והכל היה טוב ויפה, עד היום כשגיליתי משהו מעצבן. הגוף קירור שקיבלתי הוא הגוף קירור של הנורט'וודים - כולו אלומיניום, צלעות מקבילות ופד טרמי שחור (שהסרתי). ראיתי שהגוף קירור שאמורים לקבל עם הפרסקוטים מורכב מליבת נחושת וצלעות אלומיניום מאונכות לליבת נחושת ופד כסוף. בעקרון המעבד יחסית קר לשאר הפרסקוטים - 45 במנוחה, 58 בעומס, ככה שזה לא ממש מפריע לי כרגע. אבל האם יש משהו שאני יכול לעשות נגד זה כדי לקבל את הגוף המקורי מהחברה? הם טוענים שאי אפשר להחליף וזה מה שהם קיבלו עם המעבד (שזה ככל הנראה שקר). אני לפחות יודע ממי לא לקנות בפעם הבאה...
-
- 0 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני קונה את המחשב שלי מKSP, ואני קונה P4, הבנתי שיש בעיות עם הפרסקוט, ועדיף לקנות את ה512K, הבעיה היא שיש להם רק את הגרסה שלו של ה 3.2GHZ הבנתי נכון או לא? אם הבנתי נכון מה אני עושה? לקנות את המעבד מחנות אחרת?
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
אני מחפש את הדרייבר (מן הסתם רמיקס של כל מיני חבר'ה) ש: 1. או שיתן לי את תוצאות הmemoory bandwidth הטובות ביותר 2. או שיתן לי את תוצאות הבנצ'ים כמו 3DMARK וכאלה הגבוהות ביותר... שלא יהיה כלול עם IGP , ואם אפשר לינק ישיר ודגם תודה !
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
AMD Athlon 2500+ EPoX 8RDA3+ GeForce FX 5200 (like it matters...) i wanna buy memo for this system but i dunno which one i should get my budget is about 800 nis (flexy ) thnx in advanced
-
- 6 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום לכולם! לפני כ-3 שבועות קניתי מחשב חדש לוח של גיגה בייט GA-8IK1100S, X8, I-LAN, SATA, 1394 INTEL875P, DDR400DC, 800 מעבד אינטל 3.0 גיגה הרץ וזכרונות של קינגסטון 256 *2 400 כוון שהלוח תומך והמעבד ב-ht עכשיו העניין הוא שהמחשב ממש לא טס כמו שחשבתי ואפילו קצת איטי למפרט!!!!! לפני המחשב הזה היה לי פ3 800 עם 512 ומהירות התגובה של הישן היתה כמעט באותה מהירות חשבתי אולי הבעיה היא בזכרונות שאולי לא מתאימים????? עזרה בבקשה אלעד!
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
איזה חוצפה יש לאינטל להכריז על הסט כIA-32e (ד"א למה הידעיה בא כל כך מאוחר) כאשר זה x86-64 של amd עם עוד 2 ~3 פקודות באסמלר ויתנו באופטימציות כמעט כלום,אני יודע שיש להם חוזה שמאפשר לקחת טכנולוגיות אחד מהשני אבל לשנות את השם ו לגרום ליזכור של אינטל (IA למי שלא ידע) מילא לקחו את הטכנולוגיה בגלל שראו אפילו אם לא מודים שב32 ביט מוד עם ה64 ביט בזכרון ניהול וכו` משפר בהרבה את המעבד שלא לדבר על 64 ביט על מערכת הפעלה 64 ביט(ד"א הווינדוס החדש נתן הרבה שיפור והוא באלפא של האלפא) ותוכנות 32 ביט וכלל לא לדבר על 64 ביט מלא אבל המנווליים אלא "לקחו" את הטכנולוגיה כאילו היתה שלהם זה חוסר כבוד ולא הודו (בטח יש לי פה שגית כתיב ) שמערכת 64 ביט בסוף 2004 יהיה בערך בשוק ובמקום אמרו "מערכות 64…
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-