מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,824 דיונים בפורום זה
-
שלום...יש לי שאלה על החלפת דיסקים קשיחים בין שתי לוחות אם של אותה חברה אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט אבל תענו לי אם מה שאני רוצה לעשות יכול להצליח. לאחים שלי יש פנטיום 4 עם הלוח הזה: P4i65G של אסרוק ולאבא שלי יש את הלוח הזה: ConRoe945G-DVI גם של אסרוק....עכשיו לאחים שלי יש פנטיום 4 עם סוקט 478 ולאבא שלי יש את הלוח עם הסוקט 775 ואני רוצה פשוט להחליף להם את הדיסקים קשיחים בין המחשבים כדי שאבא שלי יהיה עם הפנטיום 4 ולהם יהיה את הפנטיום D שיש לו (שחכתי לציין שיש לו פנטיום D) עכשיו בדקתי את הדיסקים של הדרייברים ואלו ממש אותם דיסקים עם אותם דרייברים...יכולה ליהיות בעיה או שיהיה חובה לפרמט?! (אני לא יכול כי לאבא שלי יש חומר ותוכנות שהוא לא מוכן למחוק בשום אופן וזה גם קצת סיבוך)…
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני בונה מערכת לגלישה באינטרנט ולעבודות אופיס, הבעיה שבחנות שנוח לי לקנות ממנה לא מוכרים את הלוחות התקציביים המוצעים במפרטים המומלצים: Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB - Asrock K8NF4G-SATA2 PCIE (VGA, Micro.ATX) Socket 754 nForce410 NVIDIA 6100 OB Albatron KM51G-754 (VGA, Micro.ATX) אלא קיים הלוח הבא של אביט: ?KV-85 s754, VIA K8M800, VGA, LAN, SATA? והוא עולה 330 ש"ח האם הלוח הזה נחות בהרבה מהלוחות המוצעים במפרטים המומלצים?
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי לוח NF7SL עם 3 יציאות של 3 פינים... הייתי רוצה לדעת מה הגבול המותר (התקין) לחבר אליו. (לדוגמא אני יודע שלא מומלץ לחבר 3 מאוררי סמארט פאן.. אז מה כן מותר פחות או יותר)
-
- 10 תגובות
- 623 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת מה שבוע הייצור של הזכרונות? רשום על המדבקה רק S/N ו PC2-6400 ???
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
היי, אני מחפש לוח אם שתומך בשני פנלי AUDIO קידמי ואחורי. לפנל האחורי יחוברו הרמקולים הראשיים והמיקרופון ואילו לפנל הקידמי יחוברו אוזניות בעת הצורך ומיקרופון נוסף. דרישה נוספת והכרחית היא: בחיבור האוזניות ניתן יהיה להשתיק את הרמקולים הראשיים, באופן אוטומטי. בניתוק האוזניות יחזרו הרמקולים הראשיים לעבוד רגיל. (כמו במערכת). מידע נוסף: הלוח הוא למעבדי אינטל 775 ;D אשמח לשמוע על המלצות ללוחות כאלה
-
- 12 תגובות
- 623 צפיות
-
-
http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=403110.0 באם היית קורא את השירשור שלי שסגרת היית מגלה שכתבתי שההסבר באתר לא מובן ולא רציני והוא מתורגם מאנגלית בלי הסבר . זה שיש לחכות 7 מחזורי שעון אז ? האם יותר טוב לבחור ב-DDR3 כמות מחזורים רבה יותר ? או נמוכה יותר ? האם כמות גדולה של מחזורי שעון טובה לתוכנות מסויימות או לא ? אין שום התיחסות לשום דבר ! אז בפורום מקצועי לזכרונות לא יודעים , אז למה לסגור את השרשור ? כדי שאף פעם לא נוכל ללמוד ? יותר מכך ההסבר שאין באתר , הוא לא מתייחס כלל ל- DDR3 רק ל - DDR1 זה לא חוכמה לא להבין ולא לדעת להסביר ובמקום זה לסגור את השרשור , כי לא יודעים
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום , יש לי עם הספק (NSK2480) מספר חיבורי כוח שהם כפולים כלומר מכבל שיוצא מהספק יש התפצלות לשתי כבלים האם אפשר להשתמש בשניהם בו זמנית או שזה רק אחד ? תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
לסמוך על 2 ג'יגה שלהם ב250 שקל? נשמע זול מידי בשביל להיות רציני.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
אחרי שנתיים שאני עם אותו מעבד ואותו לוח, החלטתי לחדש כמה רכיבים שזה המעבד הלוח והזיכרונות בקשר למעבד אין לי שמץ מה לקחת AMD\Intel אני יודע רק שאני מוכן להשקיע עד 2000 ש"ח בקשר ללוח, מה שלא יהיה ויתאים למעבד(כולל אפשרויות ל oc) כל לוח עד 1000 ש"ח! בקשר לזיכרונות מש אין לי מושג! אבל שיהיה לפחות ג'יגה, של משהו איכותי, מוכן להשקיע בזיכרונות בין 1000-1500 ש"ח כמובן, המחשב נועד למשחקים הכי חדשים שעומדים לצאת, כמו דום והלף לייף! כמו כן שכחתי לציין שיש לי כרטיס מסך: radeon 9800pro שאותו לא ניראה לי שצריך לחדש! תודה לכל העוזרים!
-
- 4 תגובות
- 623 צפיות
-
-
-
שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מהו הגדול המקסימלי שהלוח שלי asus p4c800-e deluxe תומך בו? תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
מעבד e6300 האם הוא יכול להגביל כמו צוואר בקבוק במפרט טוב? כלומר: לוח אם: P5B-DELUXE זכרונות: ocz 880 וכרטיס מסך:1900xtx
-
- 7 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי שני סטיקים של 256 MB של SAMSUNG שקניתי בזיגזג 400 MHZ - (עלו לי 520 ש"ח) ואני רוצה להחליף אותם בשני סטיקים של 512 MB ( מקסימום כסף שאני יכול להוסיף: 550 בלחץ ) עכשיו אתם מבינים שכמובן אני צריך להחליף בזיגזג אז חברה רק הצעות באתצר של זיגזג. http://www.zigzag2000.co.il/catalog/default.php?cPath=22_79_137&page=1&sort=6a מה גם ההבדל בין TWINMOS לבין SAMSUNG ?? http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1037 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79_137&products_id=1528 ושאלה אחרונה : מה זה לעזאזל CL ?? תודה רבה לכל העוזרים מראש.
-
- 0 תגובות
- 623 צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן שהתחיל לעשות בעיות בזמן האחרון... והחלטתי לשדרג אותו קצת. המחשב משמש בעיקר לגלישה באינטרנט ועבודה עם אופיס וכל זה.. עכשיו יש במחשב לוח אם Intel Corporation D850MV זיכרון 128MB RDRAM(שני סטיקים של 64) 400MHz כ.מסך Adapter : NVIDIA GeForce2 MX/MX 400 ומעבד Intel® Pentium® 4 CPU 1.70GHz המחשב על מערכת XP ככה שזה די איטי... חשבתי לשדרג רק את הזיכרון. אבל אני רואה שRDRAM יוצא יקר.. אפשר לשדרג במקום את הלוח אם ואז לקנות DDR? למה אתם ממליצים לשדרג?(המחשב הזה רק לגלישה בדפדפן ולאופיס ככה שכרטיס מסך נראה לי שלא צריך לשדרג) תודה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני עכשיו קונה מעבד 2600 של AMD, אני מחפש תאימות מקסימלית בין כל הרכיבים. אני הולך ב-99% לקנות 9800 ATI ואני לא יודע איזה מהם לבחור (אז תעזרו לי גם בזה). אני גם צריך DUAL DDR בלוח ושיהיה לו מן הסתם AGP8X. אני בנתיים התעניינתי ב-Epox 8RDA3 Ver2.1 יש לו מלא דברים בבנדל אבל נראה לי שאפוקס נופלים כמעה בבנצ'מארקינג. עוד לוח שהתעניינתי בו GB 7N400L1 אז תנו גם חוו"ד עליו. יש המלצות ללוחות ASUS? במחשב הנוכחי יש לי את ה CUSL2 ואני הכי שמייח בעולם (טוב לא הכי מסופק אבל זה עניין של אמורטיזציה כבר.) בקיצור, אני חייב לסגור פינות כי אני אוטוטו עושה את הקנייה. Time is of essence. תודה.
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
P4 670 3.8GHZ http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=P4-670
-
- 3 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על קיט זיכרונות של 2 גיגה בתקציב 250 שקל הזכרונות צריכים להיות ddr 2 800 mhe cl4-5 שהיו מחברה טובה
-
- 5 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום אשמח אם תעזרו לי בלדעת מה יותר כדאי מכיוון שאני מתכוון לרכוש במיטב כספי (שאין לי)זיכרון 667mhz DDR2 2x1 gb ועוד שאלה מה אוצרים המספרים 2-2-2-4 או משהו כזה לגבי זכורונות והביצועים שלהם ??? תודה
-
- 8 תגובות
- 623 צפיות
-
-
שלום, הגיע לידי סטיק זכרון 512MB שנראה ג'נרי.. בהסתכלות על הצ'יפים ראיתי שכתוב CEON. חיפוש של הקוד בגוגל העלה 2 שמות: CEON ו-NOVAX. השמות מופיעים ברשימות ה-Memory Compatibility List של כל היצרני לוחות הגדולים אז נראה לי שזהו חברה *קצת לפחות* מוכרת.. מישהו שמע עליה? יכול לתת דעה על טיב הזכרונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
שלום הזמנתי את הקיט הבא: g.skill 800mhz 2x512mb PK לחנות יש לספק לי כרגע את אותו זכרון רק בסטיק אחד של ג'יגה g.skill 800mhz 1gb PK סטיק אני רוצה לעשות אוברקלוק השאלה היא מה יותר ישפיע על האוברקלוק הקיט או הסטיק הבודד? תודה רבה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 623 צפיות
-
-
הדור האחרון של מעבדי APU בהתבסס על ארכיטקטורה ממשפחת ה-Bulldozer עשוי להגיע בתוך מספר חודשים, עם תושבת לוחות אם חדשה שתתאים גם למעבדי ארכיטקטורת ה-Zen העתידיים עידן ה-Zen של AMD מתקרב, אבל עד שהוא יגיע עוד יש זמן – ואת החלל עתידה למלא ארכיטקטורת ה-Excavator, הרביעית והאחרונה ממשפחת ה-Bulldozer שהחלה את דרכה כהבטחה עצומה, ומסיימת אותה בקול ענות חלושה עד מאוד. דיווחים עדכניים מהאתר benchlife.info מאשרים כי AMD מתכננת להשיק דור ביניים חדש של מעבדים עם ליבה גראפית משולבת (מה ש-AMD קוראת לו APU) במחצית הראשונה של 2016, תחת השם Bristol Risdge, ועם מספר שינויים מתבקשים: תמיכה רשמית בזכרונות DDR4, שבב Northbridge שמובנה בשבב המעבד עצמו, ליבה גראפית מובנית בארכיטקטורת GC…
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
הלוח הזה תומך בדותן גם ללא מתאם של אסוס??? http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10610
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני צריך לוח אם שייתמוך בOC קל עד בינוני למעבד 2500K, אני מביא אותו ב500 שח אבל אני לא מוצא ביקורות עליו. אני בטוח שיש יותר טובים אבל מישהו יכול לספר עליו? יש לי אפשרות להביא גם GIGABYTE GA-Z68A-B3-D3
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
בס"ד שלום זה אפשרי לחבר 2 זיכרונות שונים ל DC? ואם הCL של אחד זה 6 ושל השני 4 אחד יחסום את השני ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-