עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by Omer_p,

שלום לכולם, קראתי את המדריכון שפורסם פה בפורום לגבי לוחות אם, החיבורים שלהם ועוד. הייתי שמח אם מישהו היה יכול להפנות אותי למידע מפורט יותר. תודה ויום טוב!

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  2. הסימון של הקבוצה החדשה הוא באות E לדוגמא GA-[glow=red,2,300]E[/glow]P35-DS3P (rev. 2.1)l ראו: http://www.giga-byte.com/Products/Motherboard/Products_Overview.aspx?ProductID=2742

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  3. Started by rom747,

ציטוט של: jambo7 ב 10.06.2005 בשעה 17:57:15 אני הייתי הולך על ויניס בגלל: 1 הוא לא מוריד את הזכרונות ל 333mhz כשעובדים בדואל 2 קיימת אפשרות מכובדת לאוברקלוק 3 פליטת חום קטנה יותר מווינצ'סטר 1. נכון רק כשמשתמשים ב 4 סטיקים של זכרון וגם אז עובד רק ב 2T ולא 1T 2. תלוי בסטפינג 3. לא נכון בדיוק אותה פליטת חום של 67W השאלה שלי נוגעת לסעיף 1 אם אני קונה מחשב עם מעבד ויניס ושם 2 * 512 הם לא יעבדו ב 400mhz ?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  4. Started by shlomibandit,

איך הלוח הזה? אני עכשיו רוצה לקנות מחשב.. והלכתי לחנות מחשבים.. בהתחלה רציתי לקנות את הלוח של אביט - האולטרה - ב610 שקל.. ועכשיו בחנות הציעו לי את הלוח הזה.. ואמרו שהוא יותר טוב בגלל שהוא תומך בsli וזה חשוב לי כי יש לי את ה7800 gt? תגובות בבקשה.

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  5. Started by roes,

* אני אקנה מחשב עם מעבד קונרו ואני רוצה לדעת איזה לוח אם יותר טוב שכדאי לי יותר לקנות P5LD2 של אסוס (מבוסס 945) http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2697 או לו אם של אינטל של (מבוסס 965) http://www.lamir.co.il/product.asp?product=11044 ?? מי יותר טוב ? והאם ההבדל משמעותי? * כדי להיות בטוח: ה לוח אם השני (של INTEL) תומך בזיכרון DDR2 800MHZ הוא תומך בכונן קשיח SATA 2 ?? * איזה לוח יותר טוב ל OC ?

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by SweeT_EviL,

דגם מוזר. רוצים להביא לי אותו אבל חוץ מכמה חנויות בארץ/סין לא אותו... הוא אמין? טוב? טוב לOC?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  7. Started by stalbetman,

אם יש לי מעבד אינטל 1800 ג'יגה הרץ נראה לכם שב-500 שקל יסכימו לקחת את המעבד שלי ולתת לי במקום מעבד אינטל 2400 ג'יגה הרץ? המעבד שלי הוא פחות מחצי שנה....

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  8. Started by RobiNooB,

שאלות: אני בשיקולים האם להתכרע על לוח אחר או שמספיק לי הלוח הזה של ג'יגבייט (ל-E8400) האם עם לוח אחר בסגנון האסוס P5K DELUXE או משהו דומה אוכל למשוך יותר OC ואם כן בכמה , והאם בכלל זה שווה את הפרשי המחיר שמתחילים ב250 ...300 שקל .... ? האם קירור COLLERMASTER PRO 7 מספיק לעבודה באיזור ה 4GHZ (זה בתקווה שאגיע כמובן) ? שאלה אחרונה .... האם ייתן לי משהו זכרונות של 1066MHZ על 800 רגילים ? תודה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  9. שלום המפרט שלי בצד ימין אני רוצה לדעת האם יכול להיות שבביוס המאוורר של המעבד (THERLEMATEC TR2) משהו כזה פועל בביוס על 50 אחוז? אם כן איך זה אמור להיות כתוב בביוס מהירות המאוורר של המעבד? והאם ניתן לעלות אותה קבוע ל- 100 אחוז כדי שיהיה טמפ' נמוכות יותר?

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by netanel38121,

האם הלוח הזה MSI P965 Neo תומך במעבדי 4 ליבות? כי שמעתי שהמחירים ירדו אז אולי אני ירצה לקנות מעבד כזה שעדיף על 6300.

11. דודה שלי קנתה זיכרון מארהב ואמרו לה שבחנות מחשבים שבה היא קנתה את הזיכרון שהוא לא יתאים בישראל לפי טענתם הגירסאות כאן בארהב לא מתאימים בישראל האם זה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  12. Started by Fungus Funk,

האם היעודיות שלו למטרות קולנוע בייתי היא רק בתנאי שמשתמשים בכרטיס קול שלו או גם אם משתמשים בכרטיס קול בנפרד ?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  13. Started by nir_varon,

היי לאחר קריאה קצת באתר ובדיקה במחשב שלי ומחירים בשוק לא כל כך הצלחתי להחליט מה כדאי לי לעשות. הלוח אם שלי הוא : NVIDIA nForce4 הזכרונות כרגע הם: 2 כרטיסים DDR 512MB אני רוצה לשדרג את הזכרון במחשב. לא הצלחתי לקבל החלטה לגבי: 1) האם כדאי לי להוסיף זכרון ל2 GIGA, משמע להוסיף עוד 2 כרטיסים זהים? 2) להעיף את הכרטיסים הללו ולקנות שני כרטיסי DDR 2 של 1 GIGA כל אחד, האם הלוח אם שלי תומך בזה? ובאיזה תדרים הוא תומך? 3) במידה ואני מחליט לשדרג את המחשב בעוד שנה בערך האם השדרוג שאני עושה ייזרק לפח או שהטכנולוגיה DDR2 עוד תהיה רלוונטית? קצת העמסתי בשאלות... מקווה שתעזרו... (: תודה.

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  14. Started by stardust,

משהו יודע מה ההבדל בין ציפסט G31 ל G33 של אינטל ? במה כדי להשקיע במחשב חדש ?

15. Started by iDrA,

מעבד E6300 של אינטל כרטיס מסך PCI-E כנראה 7600GT 2*512 667MHZ 160GB SATA2 RAID אני מחפש לוח אם של חברה טובה (חוץ מASROCK) אבל לוח שלא יעבור את ה500ש"ח מקס' חשבתי על הדגם IL9 Pro של ABIT, כדאי לי? תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  16. זה המפרט שלי: p4 2.4ghz 533mhz 256mb 266mhz 60 gb wd לוח אם של eci נראה לי readon 9600 pro אני רוצה להחליף את הלוח אם והזכרונות ואולי להוסיף עוד הארד דיסק יש לך המצלות ושיהיה במחיר הגיוני בין 1000-2000 אני לא מתכנן להחליף את המעבד ואם אפשר רוצה להוסיף גם מארז חדש ונחמד תודה

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  17. שלום, חבר שלי מעוניין לקנות את המעבד הזה בשילוב לוח אם תואם, ובעזרת כרטיס מסך 260GTX רציתי לדעת לאיזה תוצאות הוא אמור להגיע, האם המשחקים של היום אמורים לרוץ היטב?, לאיזה סלוט מחברים את המסך עצמו והאם התיאום בין הכרטיסים מלא?. תודה רבה

18. הרצתי אצלו בדיקה של DXDIAG ורשום אצלו תחת כותרת המעבד pentium iii (4 CPU's) 2.3 Ghz אבל לא רשום איזה דגם המעבד... ובמאפיינים במחשב שלי רשום pentium iii xeon (4CPUs) איך אני יכול לפענח את התעלומה?

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  19. Started by adam2008,

יש לי שתי שאלות 1. אם רשום לי Intel® Pentium® 4 CPU 3.00GHz 3.00GHz זה לא ליבה כפולה בגלל שרשום לי פעמיים 3.00GHZ נכון? וזה מוביל אותי לשאלה השניה שלי יש לי מעבד של אינטל 2.8 ליבה כפולה עכשו אם אני רוצה להחליף מעבד מה אני צריך לעשות קודם (מבחינת תוכנה) נ.ב איך אני יודע איזה דגם הולח אם שלי

• 6 תגובות
    • 592 צפיות
  20. Started by wollmann,

פתחתי היום את המחשב... ושמתי לב... אחרי שנה, שיש לי חיבור מולקס על הלוח ולא חיברתי שם כלום, אז חיברתי. עכשיו... השאלה שלי, בשביל מה המולקס הזה קיים? תודה לכולם

• 5 תגובות
    • 592 צפיות
  21. הוא קונה מעבד AMD ATHLON XP 2800 לוח אם ABIT NF7-S2 זכרון GEIL 256 MB BLUE PC3200 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=248_574&products_id=6960 והוא לא רוצה לקנות דיסק קשיח חדש בגלל בעיות תקציב והוא רוצה לדעת אם המחשב החדש יתמוך בדיסק הקשיח הישן(20GB)

• 7 תגובות
    • 592 צפיות
  22. האם ניתן לשנות בלוח הזה את המכפלה במידה והמעבד עם מכפלה פתוחה? הכוונה לביוס המקורי של הלוח. אם לא אז עם איזה ביוס כן אפשר (אם בכלל). תודה.

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  23. Started by Xylene,

אני הולך לקנות עוד זיכרון למחשב ואני מתלבט יש לי לוח אם שתומך בדואל ממורי וזה ממ יש לי כרגע 2x256 ddr עדיף לקנות עוד 2x256 שיהיה 4x256 או להחליף את ה 2x256 ב 1 של 512 ולקנות עוד 1 שיהיה 2x512 מה יותר מהיר 2x512 או 4x256 ואם זה שווה אתזה או שהמהירות זניחה ועדיף להשאיר יותר מקום להוספת זיכרון בעתיד?

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by arimaor,

שלום, היום יש לי את המערכת הבאה: לוח אם: Gigabyte Technology. 965P-S3 מעבד: CPU Intel® Core2 Quad CPU Q6600 @ 2.40GHz כרטיס מסך: GAINWARD NVIDIA GeForce 9500 GT זיכרון: CORSIAR 4*1G הייתי מעוניין לקבל המלצה לשידרוג לוח האם בלבד בהתאם לשימושים ביתיים ללא משחקים

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  25. Started by K0b1,

E6600+P5B DLX+G.SKILL 2GB HZ? אהה ? מה אתם אומרים כעיקרון הזמנתי אבל בקשר לתאימות וכאלה? ;D אם אפשר קצת פידבקים אני אוהב את התגובות של אנשים פה בפורום תודה מראש

• 6 תגובות
    • 592 צפיות

דיונים חדשים בפורומים