עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by pashpash1,

של ג'יגה בייט דגם GA-K8NF-9 מה אתם אומרים עליו? כנראה שאני קונה אותו... האם הוא שווה משהו? יש פה הרבה מידע עליו.. http://www.giga-byte.com/Motherboard/Products/Products_GA-K8NF-9.htm תודה מראש..!

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  2. היי, הוריי קונים לאחי מחשב חדש (הוא בכיתה א' אבל משחק אובליביון, COD4 אבל לא מעבר לזה ). הם קונים לו מחשב במטרה שיריץ את המשחקים הללו אבל אפילו על low. בכל מקרה רציתי לדעת אם ה Pentium E של אינטל שלפי מה שהבנתי מיוצרת בטכנולוגיה של C2D תהיה טובה למחשב מהסוג הזה. היא עדיפה על AMD בתקציב הזה? (350 ש"ח למעבד)

• 0 תגובות
    • 599 צפיות
  3. Started by mystikal,

בתור אחד שבונה שימים אלה תחנת עבודה חדשה ראיתי שישנם הבדלים עצומים במחירי הזכרונות. למשל :2 ג'יגה ב800 מה"ץ של חברה אחת יכולים לעלות עד כדי פי 2 מחברות מתחרות האם יש הבדלים משמעותיים בין זכרונות אלו? מה הם הזכרונות המשתלמים ביותר ביחס של עלות מול תועלת לתחנת עבודה במחיר של כ 15000

• 7 תגובות
    • 599 צפיות
  4. אהלן! הרגע בדקתי את הביצועים של המחשב דרך התוכנה EVEREST וגיליתי קצת פרטים על המחשב, ומשהו שראיתי לגבי הזכרונות הפתיע אותי. אני לא יודע אם זה אמור להיות ככה אבל אשמח אם תענו לי: DIMM1: Qimonda 64T256020EU2.5C2 2 GB DDR2-800 DDR2 SDRAM (6-6-6-18 @ 400 MHz) (5-5-5-15 @ 333 MHz) (4-4-4-12 @ 266 MHz) ככה מצויינים הזכרונות שלי (X2). אני קניתי למיטב ידיעתי kingstone value 800MHZ, האם הם מספיק טובים בשבילי, והאם מה שהתוכנה רשמה זה מה שאמור להיות?!! תודה רבה עוד משהו: האם הטמפרטורה הזאת נורמאלית?: ליבה 1: 30 ליבה 2: 32 ליבה 3: 38 ליבה 4: 39 זה בזמן מנוחה... למה יש כזה הבדל בין 12-34

• 2 תגובות
    • 599 צפיות
  5. שלום... אשמח עם תעזרו לי... אם לא הבנתם בקשר לתקציב , אני רוצה ששניהם יעלו לי יחד בערך 850 פלוס מינוס . אל תשחכו זה למחשב של משחקים בנוסף יש לי שאלה מה יותר טוב AMD או איטנל? תודה.

• 4 תגובות
    • 599 צפיות
  6. Started by dog_foot,

ברשותי מחשב עם (512MB (2x256 333Mhz 2700 ובנוסף אני רוצה להרכיב עוד 2 זכרונות של 256 אבל הם לא זהים והרצים שונים(Hz), אחד 133 ושני 266 השאלה שלי אם זה אפשרי או שזה עלול לגרום לתקלות במחשב?? בגלל שהם לא אותם כרטיסים (חברות) ולא אותם הרצים

• 6 תגובות
    • 599 צפיות
  7. Started by Oranili,

לוח אם ללא מעבד מה קורה לו?. שאין מעבד ומדליקים? הוא לא מגיב? . מעבד על הלוח אם בלי קירור מה יכול לקרות ? . תודה

• 3 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by RazorJunior,

אני מחפש חנות בחו"ל(כי זה זול) שמוכרת ושולחת זכרונות PQI לארץ. ראיתי את הזכרונות ב NEWEGG אבל הבנתי שהם לא שולחים לארץ, ולא מצאתי את הזכרונות ב EBAY. מישהו מכיר? תודה

9. Started by Orenb98,

ככה יש לי מעבד AMD Phenom 9550 Quad Core עכשיו איך הוא כיום נחשב מעבד חזק ...לתוכנות כבדות ומולטיטסקינג אני יודע שהוא טוב אבל 1.במשחקים איך הוא..?יש לי כרטיס 9500GT נניח 2.אם אני ישים כרטיס מסך יותר חזק כמו HD4870 אז אני יוכל להריץ על הגדרות גבוהות?? 3.אם אני משדרג לפנום 2 אני ירגיש הבדל בביצעוים ענק??. 4.ואיך הוא ביחס לE8400 יש הבדל גדול ביניהם... :s05: או E7400 או לשאר ה-QUAD בשוק הוא המרובע הכי חלש שיש?.. סליחה על החפירה תודה!וערב טוב

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  10. אשמח לתשובות ענייניות ומאומתות.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  11. Started by MrMale,

טוב קודם כל אני הזמנתי מחשב מ iqpc עכשיו במקור הזמנתי G.SKILL 4096MB DDR3 1333 CL9 - F310600CL9D-4GBNT עכשיו המוכר התקשר ואמר שהמשלוח של ה g.skill יקח יותר מידי זמן והוא ממליץ לי להחליף לזיכרונות הללו שהגיעו במשלוח היום: patriot gaming 4096MB DDR3 1333 CL9 - SECTOR5 עכשיו רציתי לשאול אילו זכרונות נחשבים יותר טובים ואיכותיים מבין שניהם תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  12. Started by zoman,

אני רוצה לדעת אחת ולתמיד איזה לוח אם הוא הכי טוב כיום למשחקים כבדים ,בלי SLI ולא ל- OC :s05:

13. Started by joni69,

יש לי לוח אם שתומך ב533 MHZ... זיכרון של 667 יכול לעבוד עליו ? איך אני יודע איזה CL מתאים לי ? ועכשיו אני רוצה לדעת מה עדיף לי להוסיף (יש לי בנתיים אחד של 256 ועוד אחד של 512 עם עוד מקום לעוד אחד) כרטיס זיכרון של 512 או של ג'יגה מה יהיה הכי טוב... אני רוצה שהמחשב יעבוד מהר יותר תודה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  14. Started by Yaniv.E,

http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2621&Pname=SAMSUNG מישהו מכיר את הזכרון הזה? הוא ממש זול. האם החנות הזאת אמינה?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  15. Started by koriat,

ראיתי כבר בכמה הודעות שמדברים על oc ושיש מעבדים שיש להם את ולאחרים אין אשמח להסבר קצר או להפנימה להסבר תודה.

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  16. Started by gnk,

שלום, יש ברשותי לוח אם GIGABYTE GA-7VRXP REV 1.1 עם מעבד ATHLON XP 1800 ... ברצוני להחליף את הנעבד ל-ATHLON XP 3200 ... האם הלוח אם יזהה את המעבד? מה בקשר לתאימות בין מהירויות שעון? הלוח אם 266 והמעבד 400 ..... תודה,

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  17. Started by tomersbar,

יש איתן בעיות תאימות כלשהם ללוחות NFORCE3/4 של DFI , או CHAINTECH? ??? איך הם בשביל OC?

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  18. שלום! אני מעוניין לקנות לוח אם מעבד וזכרונות כבסיס למחשב חדש. מעוניין במעבד IB i5 ובזיכרון איכותי ככל שניתן. לא יבוצע OC ואני בספק אם אכניס כרטיס מסך לחבילה. בינתיים הוא לא מיועד לגיימינג אלא רק למולטימדיה. הכיוון שלי הוא מעבד כמו 2500 i5, אם קיים דגם IB מקביל. אני מעוניין שלמחשב יהיו ביצועים גבוהים אך לא מוגזמים לצרכים שלי. יש דעות שה-IB גרועים ביחס ל-SB. האם זה ברמה שכלל לא משתלם לקנות IB? לגבי לוח האם קצת קשה לי להחליט על הצ'יפסט בגלל החדשים שנכנסו וכל הטכנולוגיות של אינטל שנתמכות בהם, אם הן נחוצות או לא. אשמח אם מישהו יעזור לי לשפוך קצת אור על הנושא. תקציב לא מוגבל אך אין לי כוונה להוציא יותר ממה שנחוץ (עם עדיפות לרכיבים איכותיים גם אם יקרים מעט). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by roc,

מה הטמפ' הכי גבוהה ולא מסוכנת שלוח אם יכול להגיע אליה? לפי התוכנה (אם היא לא מזייפת) Everest יש לי תמיד בלוח אם בסביבות ה40 ואז כשאני נכנס למשחק זה עולה ל46 האם זה בסדר?,ואם אני נשאר במשחק לכל הלילה למשל זה יגרום לטמפ' לעלות? ואם לכל לוח אם יש מקסימום טמפ' מותרת אחרת אז הלוח אם שלי הוא D865GLC

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  20. Started by sababchik,

התקציב מאוד חשוב מתוכנן 0C בינוני +

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  21. שלום...יש לי שאלה על החלפת דיסקים קשיחים בין שתי לוחות אם של אותה חברה אני יודע שבדרך כלל צריך לפרמט אבל תענו לי אם מה שאני רוצה לעשות יכול להצליח. לאחים שלי יש פנטיום 4 עם הלוח הזה: P4i65G של אסרוק ולאבא שלי יש את הלוח הזה: ConRoe945G-DVI גם של אסרוק....עכשיו לאחים שלי יש פנטיום 4 עם סוקט 478 ולאבא שלי יש את הלוח עם הסוקט 775 ואני רוצה פשוט להחליף להם את הדיסקים קשיחים בין המחשבים כדי שאבא שלי יהיה עם הפנטיום 4 ולהם יהיה את הפנטיום D שיש לו (שחכתי לציין שיש לו פנטיום D) עכשיו בדקתי את הדיסקים של הדרייברים ואלו ממש אותם דיסקים עם אותם דרייברים...יכולה ליהיות בעיה או שיהיה חובה לפרמט?! (אני לא יכול כי לאבא שלי יש חומר ותוכנות שהוא לא מוכן למחוק בשום אופן וזה גם קצת סיבוך)…

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by mikitimsit,

האם אני יכול להשים עליו מעבד Athlon 64 X2 4200+ Socket 939וAMD נכנסתי לאתר של הלוח אבל אני לא מצליח להבין מי שיכול לעזור לי שיגיב תודה

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  23. Started by xpo,

איזה לוחם אם מומלץ ל AMD SOCKET AM2? חשבתי על ASUS M2N-E, יש המלצות למשהו אחר? 1. מה הכוונה שרשום stepping? 2. במעבדי אינטל בדר"כ רשום הבאס, למשל e4300, 800mhz, s775 וכו', ב 4800+, מה הבאס? מה משמעותו? 3. מה זה FSB? מה הוא אומר? תודה. ---- ונזכרתי רגע במשהו שרציתי לשאול על זכרונות - 4. מה הכוונה שרשום CL5-5-5-15 ומה טוב יותר, הקודם או זה CL4-4-4-12 ?

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by swisaavi,

עוד מעט יהיה לי לוח אם dual 775 vsta, ויש בו 2 סוקטים של ddr2 והוא קולט עד 667mhz. אני רוצה לקנות זיכרון שיספיק לי להריץ משחקים כבדים באופן חלק, אבל שיעלה לא יותר מ 700 שקל. אני לא יודע אם 1 ג'יגה יספיק לי, אז אני מתלבט אם לקנות 2 זכרונות של 512 שיעבדו לי כדואל צ'אנל, או ג'יגה אחד למשך כמה חודשים עד שאני יקנה עוד ג'יגה. ובקשר למהירות, יש הבדל גדול בין 533mhz ל 667mhz? ובין כל ה CL 2,3,4,5? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  25. יש לי חלקים למחשב חדש נגיד שחיברתי הכל כמו שצריך ונבדק ונבדק שוב ושוב שהכל במקום אני לוחץ על החשמל ומה אמור לעלות לי? כאילו מה סדר הדברים? (הלוח הוא של ASUS P5WD2 E-PREMIUM ומעבד אינטל D930 ספק של HEC WIN550W) ואם אני יכול להשאר על הגדרות של הביוס הרגיל? כאילו בלי להגדיר כלום? תודה וסליחה על הבורות.... (ובבקשה בלי הצעות יכולת לקנות ככה וככה וזה עדיף על זה כי כבר החלקים נמצאים ביד!)

• 7 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים