עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by gnk,

מחיר שניהם כמעט זהה... מה עדיף ל-OC? מה רועש יותר? מה יציב יותר?

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  2. אני מתלבט על מה לבסס את המחשב החדש שלי.. לפי מה שאמרו לי הAMD יותר טוב אבל גם אמרו לי שחשוב למשחקים כרטיס מסך חזק ובמסגרת התקציב אני יכול לקחת מעבד AMD אבל איתו ביחד כרטיס מסך בינוני+ אבל עם הP4 3.0 אני יכול לקחת כרטיס מסך הרבה יותר טוב! מה עדיף?? אשמח אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by spongBob,

שלום D: יש לי כמה שאלות בנוגע ללוחות עם הסטפינג הנ"ל... למיטב הבנתי, הלוחות בלי הסטפינג הנ"ל מרשים למעבדי AMD בתושבת 939 לעבוד ב800 ולא 1000HT ,וגם כי בסטפינגים הקודמים היו כמה שיבושים ופגמים. אודה למי שיבהיר לי את העיניין, ויאמר לי האם לוחות בעלי הסטפינג הנ"ל כבר יצאו ממפעל NVIDIA. תודה רבה

4. Started by Etus,

שלום, יש לי סטיק אחד של זיכרון DDR400 256MB של חברת Twinmos. כשאני מעלה את המחשב, רשום לי שיש לי זכרונות DDR400 ורשום בסוגריים 200MHz. לפי מה שהבנתי, הזכרונות האלו אמורים לרוץ על 400MHz... נכנסתי לביוס, ומסומן שם By SPD ורשום 200MHz. זה בסדר, או שאני צריך לשנות את זה באופן ידני ל- 400MHz? תודה, יובל

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  5. האם יש הבדלים חוץ מבאוברקלוק ומה הם? אני מתכוןן ללוחות ה-NF4U

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by -Tal-,

שלום שלום מה אתם אומרים על מעבד Core 2 Duo E4400 ולוח אם Asus P5B-V DDR2 הם יעבדו טוב ביחד? מתאימים? איך הלוח אם? ועוד שאלה לגבי המעבד, מה המהירות שלו ובאיזה מהירות הוא יעבוד כי ראיתי פה איזה אשכול שמישהו פתח שהוא עובד לו על 1200 במקום על 1800... אז אם אני לוקח את ה E4400, על כמה הוא יעבוד לי? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  7. יש לי מחשב פנטיום III 800 ג'י פורס 4 עם 512 (היה לי 256 עד לא מזמן) כשהיה לי 256 הפעלתי את פיפא 2006 - עבד נחמד. טיפה איטי השאלה שלי אם המשחק יעבוד טוב יותר, והזיכרון שהוספתי ישפיע על הביצועים במשחק אחרי שהוספתי עוד 256 שזה 512?? תודה מראש לעוזרים עומרי

• 9 תגובות
    • 624 צפיות
  8. יצאו לאחרונה המון המון מעבדים pentium d/m/core2/965 amd /FX60/2X ועוד ועוד אז מה הוא היום המעבד הטוב ביותר? ואם אפשר לדעת מה מחירו של המעבד הטוב ביותר

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  9. Started by EPRO,

שלום עדין בעיניין הלוחות של אם: 1. האם הסידרה IC7 עדיפה על הסידרה IS7 ןאם להיות ספציפיים יותר אז האם IC7-G עדיף על IS7 או IS7-G (אני יודע כי IS7 יצא אחרי IC7 2. שאלה נוספת, מה דעתכם על לוח אינטל אבלון 775? האם שווה לשים עליו יד ואיך הוא לעומת שני הלוחות של אביט ובעיקר איך הוא מול IC7-G למרות שזו טכנולוגיה אחרת תודה רבה לכל העונים

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by oxygen25,

שלום לכולם יש לי זכרון של geil 256X2 ddr 400 mhz השני סטיקים בסטיק הראשון הוא פועל בתזמון של 2.5-4-4-8 ובסטיק השני הוא פועל 2.0-4-4-7 והשאלה היא למה הם לא זהים ואיך אני יכול לסדר את זה? ניסית דרך הביוס שם מראה הכל הבסדר שהוא פוכל בתזמון של 2.5-4-4-8 אבל ב everest זה מראה לי שונה בסטיקים והינה תמונה מ everest [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by shahakbk,

שלום :-X ברשותי המחשב הזה: לוח אם: GIGABYTE GA-945P-S3-REV 1.0 מעבד: INTEL DUAL CORE E6300 1.8GHZ זכרונות: 512+512+1024 כרטיס מסך: GEFORCE 7900 GS 256 MB עכשיו ככה, חשבתי לשפר ולהוסיף עוד ג'יגה זכרון, השאלה אם זה יעזור לי? זה ישפר משהו שאני ארגיש בו? גם כשאני משחק קרייסיס יש לי לפעמים קראשים , זה יכול לעזור בזה? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  12. שאלה: יש לי לוח אם ASUS P5PL2. כונן סיגייט חיבור SATA2 צורב DVD חיבור SATA2 וכונן צורב CD-ROM בחיבור IDE. האם בעקבות חיבורו של צורב ה-CD "הישן" בחיבור מסוג IDE, זה משפיע בקצת איטיות על המערכת ? אם אני אוציא אותו ואשאיר רק את החלקים בעלי חיבור ה-SATA אזי המחשב יהיה יותר קצת יותר מהיר ? תודה לעונים המבינים בנושא

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2946 זה 9400 GS או GT ? ואיזה ליב גרפית זאת ? http://www.giga-byte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Spec.aspx?ProductID=2819 לא רשום ליבה גרפית .

14. Started by Bright Moon,

אחת מחברות שמפתחות את התקן שחררה PDF על DDR3 שאולי מציג מידע חדש לחלקכם.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by 8-Ball,

AMD SEMPRON 3000 TRAY 939 Albatron KM51PV nForce 4 + VGA Socket 939 אני רוצה סטיק של ג'יגה ואני צריך את הסטיק הזול ביותר, האם: http://buy.digitalsupport.co.il/Product.asp?productid=67 יספק אותי? זה סטיק של GEIL 1024MB 400MHZ מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 623 צפיות
  16. n force 3 לא תומך ב SLI ובטח שלא ב PCI EXPRESS אני פוחד שעוד שנתיים בערך יפסיקו לייצר AGP כפול8 האם זה בסדר אין לי מה לדאוג הלוח אם הוא של ג'יגה בייט AGP כפול 8 זה כם טוב ויישאר טוב??

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  17. Started by ROI-COHEN,

הכותרת אומרת הכל.... (נערך מחדש)

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by E_XeQuit,

שלום לכולם ! יש לי מחשב ואני מעוניין לקנות לוח אם חדש. המפרט הוא: E8500 CoolerMaster Eclipse 1GBx4 Corsair DHX GTX 280 Coolermaster CM Stacker 830 EVO ספק עדיין לא ידוע. DVDRW 500GB AAKS עוד כונן רפטור עדיין לא ידוע איזה. עכשיו אני מעוניין בקניה של לוח אם חדש ... השאלה היא איזה לוח אם יתן לי את הביצועים הכי טובים במערכת הנ"ל, ובנוסף יתן לי אפשרות לOC טוב. אם תוכלו לפרט בבקשה מה היתרונות חסרונות של כל לוח אני יודה לכם מאוד ! על פי מירב ידעתי המתחרים העיקריים פה הם ה X48 נגד ה 780i, מה ההיתרונות חסרונות שיש לכל אחד ? ד"א אני לא מתכוון לעשות מערך SLI או CF גם בעתיד. תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by gameplan,

לפי מה שכתוב כאן: http://hwzone.co.il/news/1166664896/69732/ ברבע הראשון של 2007 המעבד e6300 יעלה 183 דולר שזה בסביבות ה... 800- שקל אנחנו כרגע ברבע הראשון,ולא ראיתי ירידת מחירים... יש חודש משוער או מדויק?

• 6 תגובות
    • 623 צפיות
  20. שאלה קטנה. ראיתי שיש כמה וכמה צ'יפים (965, 975...) למעבד קונרו. כיום, איזה ציפ עדיף מבניהם ? מה יותר חדש מבניהם ? מה יותר כדאי ואיזה מהם יחזיק להכי הרבה זמן. תודה

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  21. Started by shumaher,

מישהוא יןדע איך להחזיר את זה ל 2.66 [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  22. Started by NI4NI,

מה בעצם ההבדל בין PCIx לבין PCIe ? אם יש לי לוח אם עם שני חריצי PCIx וחריץ AGP אני עדיין אצטרך להשתמש בכרטיסי מסך AGP, נכון ?

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  23. של GIGABYTE אך הלוח אם 965P-S3 s775, Conroe, P965, DDRII 800, PCI-E האם הוא טוב ושווה את המחיר? הוא עדיף על ה ASROCK ConRoeXFire-eSATA2 s775, 945P, DDRII 667, 2xPCI-E Crossfire בהרבה? הוא למעבד CORE 2 E6300 אמרו לי ש945P לא ממצא את כל המעבד וזה יכול להשפיע במשחקים ואלה הP965 הוא ממצא את כל המעבד והתוצאות היו יותר טובות האם זה נכון? או שעדיף את האקסרוק

• 7 תגובות
    • 623 צפיות
  24. היי יש לאבא שלי מחשב נייד של HP מסוג PAVILION ZX5010. מזה מספר שבועות פתאום ללא הודעה מוקדמת, המחשב מצפצף בייפ אחד והמחשב קופא. נסיתי כל מיניי דברים אך ללא פתרון. מה ששמתי לב הוא שהמחשב עולה הוא מזהה מין חומרה בשם BASE DEVISE SYSTEM ולא מצליח לעדכן אותה. דבר שני חיפשתי ברשת עדכון ל-CHIPSET של המחשב (אני חושב שזה של ATI מצורפת תמונה) אל לא מצאתי איפה ניתן להוריד עדכון. מבקש את עזרתכם. תודה מראש [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by Meir787,

האם כדאי לי לקנות לוח אם של ELITEGROUPE וזכרונות של TWINMOS ? החברות האלה אמינות ?

• 3 תגובות
    • 623 צפיות

דיונים חדשים בפורומים