עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. האם מישהו מכיר בעיה מסויימת עם הזיכרון Corsair DDR2 4096MB (2048MBx2) 800MHz CL 4-4-4-12 DHX שאלה נוספת, האם כרטיס הטלויזיה Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE , יסתדר עם הזיכרון הנ"ל כי שמעתי שכשהכרטיס מותקן על מערכת הפעלה XP יחד עם זיכרון 4 ג'יגה יש בעיות.

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  2. שאלה קטנה. ראיתי שיש כמה וכמה צ'יפים (965, 975...) למעבד קונרו. כיום, איזה ציפ עדיף מבניהם ? מה יותר חדש מבניהם ? מה יותר כדאי ואיזה מהם יחזיק להכי הרבה זמן. תודה

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  3. מדובר ב- DDR3 1800 PC3 14400 שאני מביא מחו"ל ואני לא מצליח להבין מה טוב יותר במספרים 8-8-8-24 או 8-8-8-27 או 8-8-8-21 מה אומר המספר 24 או 27 ? בפועל , כיצד משפר את הביצועים 24 או 27 ? צריך הסבר

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  4. הלוח האם של המחב הישן שלי נשרף ואני רוצה לא לקנות אותו לוח אם ישן אלה חדש אבל אני רוצה לשמור על הקייס הישן שלי שהוא מתאים למדר בורד ישן של micro atx והייתי רוצה לדעת האם החדש שאני קונה שגם הוא micro atx יהיה בגודל דומה?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. Started by sababchik,

התקציב מאוד חשוב מתוכנן 0C בינוני +

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  6. http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1342 עם מישהו מכיר אותם ויודע גם מה התיזמונים שלהם שייתן דעה

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  7. Started by yossi12333,

יש לי זיכרון של 256 מגה אני רוצה לקנות כרטיס זיכרון נוסף של 512 עכשיו יש לי בעיה... אני לא יודע אם יש לי 440 או DDR2 533 או כל החרטה הזה ושמתי לב שיש גם כל מיני CL3 או CL2 וכל מיני איך אני מגלה איזה סוג יש לי לעזעזאל? תודה רבה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  8. Started by House M.D.,

הורדתי גירסא חדשה של אוורסט 5.30 ושמתי לב שבעמוד של החיישנים נוסף חיישן חדש שמודד את ההספק של המעבד שלי , אבל יש לי הרגשה שהוא מזייף כי בזמן בדיקת OCCT החיישן מדווח על הספק של 29W כשחשבתי שהוא לוקח מעל 65 (המעבד שלי הוא E5200 עם OC ל 3.33GHZ) האם לעוד מישהו יש כזה חיישן? מה שהכי מוזר ב HWmonitor הוא לא מופיע

9. Started by Black Knight,

אין לי מושג איזה דרייבר אני צריך להתקין. מישהו יכול לעזור?

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  10. Started by yoahe,

איך המעבדים של AMD מבחינת אינטרנט עבוד משרדית הם טובים?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  11. Started by Vol,

1.83GHz Intel Celeron M540 למחשב נייד מעבד סביר + או שדופק את המפרט אם המעבד חשוב לי ? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  12. טוב אפשר להגיד שהלוח שלי מת (פרטים בפורום תמיכה טכנית..) עכשיו על איזה לוח אתם ממליצים למעבד אינטל סוקט 478 800 MHZ התקציב עד 500 ש"ח (אם יהיה עוד כסף - אז אני אהיה יותר גמיש בסה"כ אני רוצה לוח טוב שיחזיק OC נחמד ,ויהיה איתי עד המחשב הבא - כך שאני לא צריך לוח "סוף הדרך" עדיפות גבוהה לDFI (עד עכשיו היה לי ASUS - הייתי די מרוצה - אין לי מושג למה הלך הלוח) ואם אפשר - מקום שמוכרים בו DFI בירושלים תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by nim901,

http://www.tomshardware.com/2006/03/07/aopen_releases_core_duo_to_the_desktop/ מקווה שלא פרסמו קודם

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  14. Started by rotem20,

חברים שלום, יש לי לוח אם של אסוס דגם P5GDC PRO אבל אין לי את הדיסק המקורי של הדרייברים,באתר של אסוס אי אפשר למצוא חבילת דרייברים שלמה של הכרטיס קול אונבורד צ'יפסט וביוס והאמת זה קצת מסובך,יש לי WINDOWS XP32Bit אשמח אם מישהו ימצא קישור או פיתרון לבעיה שלי למרות שאני לא הצלחתי למצוא משהו תודה חברים

• 3 תגובות
    • 612 צפיות
  15. Started by yosizach,

זה המחשב אניטרל 4 2.8 256 זיכרון ראידון 9000 מסך 15 40 גגה עכשיו אני רוצה לעשות הרבה לה 512 זיכרון היום אני הולך לאין אני צריך ללכת לקנות עוד 256 לכזה דבר? הוא חדש ... hp לחנות ?? או לחנות מחשבים רגילה כי המחשב דגם hp תודה .

• 9 תגובות
    • 612 צפיות
  16. Started by al_lot,

שלום אני רוצה לקנות זכרון חדש של 256מגה במהירות333 יש לי כרגע זכרןן 256מגה שלWINBOND במהירות של 333 השאלה שלי על איזה זכרון ללכת אני רוצה ש DUAL DDR ייפעל אם כדיא לי ללכת על הזכרון של Elixir? מKSP הוא הכי זול הוא זכרון של GEIL שהוא גם די זול הוא ללכת על זכרון של WINBOND בשביל שתהיה תאימות מקסמילת אבל הוא יותר יקר הכוונה היא אם זה יכול להיות שתי חברות שונות של זכרון בשביל DUAL DDR

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  17. שלום! אז כך ברשותי לוח אם של חברת DFI בעל אפשרות חיבור של שני כרטיסי מסך, אבל אני לא יודע עם הוא תומך בSLI או בCROSSFIRE הסתכלתי באתר של החברה ורשום שניתן לחבר שני כרטיסי מסך אך שוב לא רשום עם זה תמיכה בSLI של כרטיסי NVIDIA או CROSSFIRE של כרטיסי ATI, דגם הלוח הוא: DFI LANPARTY UT nF4 Ultra-D זהו הלינק למפרט שלו: http://us.dfi.com.tw/Product/xx_product_spec_details_r_us.jsp?PRODUCT_ID=3471&CATEGORY_TYPE=LP&SITE=US הייתי שמח אם תוכלו לעזור לי בבריור הסיטואציה. בתודה מראש נאור

18. Started by mantsur,

שלום, אשמח לדעת איזה לוח עדיף עבור מעבד AMD AM2 ATHLON 3500 64BIT 1. GIGABYTE M51GM 2. MSI K9NGM שניהם עם chipset GEFORCE 6100+NFORCE 430 האם כדאי לשדרג את לוח האם למשהו אחר עם הגדלת תקציב בסדר גודל של 100 ש"ח תודה איתי

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  19. Started by snir2651,

אני צריך את עצתכם של המומחים השונים באתר כדי לדעת מה עדיף לי לקחת, מכיוון שהמחשב שלי די איטי בDUAL שלו(ceon 2x512 CL5 800 MHZ) החלטתי להוסיף עוד (1GX2) זיכרונות למחשב. הבנתי שיש זיכרונות מומלצים וזולים לDUAL אבל אני צריך זיכרונות עם נתונים כמו של הזיכרון הישן כדי שהוא לא יוריד מהמהירות של הזיכרון. וגם אני צריך זיכרונות שיעבדו לי על הלוח P5B כי יש זיכרונות שלא תואמים, אז תנו את ההצעות שלכם ואני בסופו של דבר אקנה את הדבר שהכי יתאים, תודה מראש לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  20. Started by sroolik,

בזמן האחרון התחלנו לראות DDR2 במהירות 800 או 1066 מגהרץ ואני שואל: האם זה אותו דבר כמו RDRAM שכן הוא עבד על אותן מהירויות? אם לא, איזה הבדלים יש ? תודה !

• 8 תגובות
    • 612 צפיות
  21. Started by swg,

^^^ אם לא, E6300 - מה אתם אומרים מפה? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16819115005 נראה לי שזה המעבד הכי משתלם מחו"ל כיום.

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  22. Started by Dunul,

שלום לכולם, אני צריך לוח ב300, אם זה ממש שווה את זה לא אכפת לי לחרוג בעוד 50. צריך שהוא יתאים למעבד i7 3rd gen, ולכ. מסך gtx 650 ti יציאות סטנדרטיות יספיקו, כמה שיותר USB יותר טוב, וזהו בגדול. מודה על עזרתכם, דניאל.

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  23. Started by ophir555,

איזה לוח אם סביב 800 שקל נותן הכי הרבה תמורה לעומת יכולות, עבור מעבד אינטל d.c 820 2.8 המחשב לשימושים רגילים וקצת פוטושופ ןעיבוד וידאו בייתי

• 1 תגובה
    • 612 צפיות
  24. Started by HuGeMouTh,

איזה מעבד יותר טוב ה P. D 805 או ה AMD 3200 סוקט 939?

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  25. Started by FuZuL,

בקצרה.. הוצאתי את המעבד ונשברו לו 2 פינים כאלה הדקים האלה .. זה קריטי? המעבד לא יעבוד בגללם? כי בינתיים הוא לא עובד .. אפשר לתקן או שחבל על הזמן וחייב לקנות חדש? ואם כן.. כמה זה עולה? היה לי פנטיום 4 .. 3Ghz.. לוח אם ASUSp4p800 אפשר ללוח אם הזה להתאים מעבדים יותר טובים מאשר הP4 3GHZ ? אולי 3.2 או משהו כזה? וכמובן מהם המחירים? תודה רבה לעוזרים ..

• 9 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים