מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש בTRADE ZONE כאלו למכירה, האם מישהו שמע על החברה? מדובר בDIMMים של 2GB האם יש סיבה שהם לא יתאימו ללוח שלי? 965P-S3 של GIGABYTE?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום, יש את הלוח Asus P5N7A-VM, שהוא נחמד אבל לא מזהיר, הוא יספק את הנדרש - FHD. אשמח להמלצה נוספת בנושא. כמובן שטווח המחיר צריך להיות זהה - 675 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
האם לפי התמונה המחשב לא מנצל את כל יכולת הזיכרון ואם לא מה לעשות [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, איזה זיכרון אתם ממליצים עבור מחשב שנועד להריץ משחקים בצורה סבירה? בעיקרון אני חשבתי על זיכרון 4GB סטנדרטי של Kingston, האם יש לכם המלצה לזיכרון מתאים יותר למשחקים? (במסגרת התקציב) באופן יותר פרטני: מבחינת גודל - האם יש יתרון ל-4GB על 2GB? ומבחינת "שיפורים" - האם יש יתרון משמעותי שמצדיק לקנות למשל זיכרון 2GB משודרג כלשהו לעומת 4GB פשוטים? במידה ועדיף זיכרון משודרג כלשהו, על איזה אתם ממליצים? תודה רבה לכל מי שיגיב!
-
- 2 תגובות
- 566 צפיות
-
-
-
מחפש לוח אם שתומך במהירויות של זכרון ושל מעבד וFSB כמה שיותר גבוההות.... אם זה צ'יפסט P45 אז מצויין... ושיתמוך גם בחיבורים של Esata ופיירוייר ובכלל כמה שיותר חיבורים.... מצאתי את GA-EP45-DS3R של ג'יגבייט... נדמה לי שהוא עונה על הדרישות.... הבעיה שהוא קצת יקר למחשב בתקציב של עד 2.5K ללא ציוד הקפי... האם שווה להשקיע בו? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 566 צפיות
-
-
E8700 החדש מגיע עם 3.5 GHZ האם עם OC ישבר שיא חדש כמובן עם מאוורר איכותי של אוויר
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לזכרונות בסביבות ה600 שקל אני רוצה שני סטיקים של 512mb 667mhz איזה חברה כדאי לי לקחת?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שלום רב. לאחר קריאת אין ספור מאמרים וביקורות , עדיין לצערי לא קיבלתי תשובה מבר סמכה לגבי העניין שמבלבל אותי. אני מבצע שדרוג למחשב שלי. אני זקוק למחשב מאוד חזק. השדרוג יתבצע ב 2 שלבים. הראשון , החלפת לוח , מעבד וזכרונות. השני החלפת כ.מסך ודיסק קשיח. חשוב מאוד - ה OC יידרש רק בשלב מאוחר מאוד של השילוב במחשב , וזאת כדי להאריך את חיי השימוש בו. ההתלבטות הינה בין לוח ASUS P5B DELUXE לבין ABIT AB9 PRO. זכרונות - פה החלק המאוד בעייתי . 2 הלוחות תומכים רשמית בתדר של 800, אולם באתר של אסוס הם מוסיפים כמה שורות בנוגע לHYPERX של קינגסטון שרצים במהירות של 1066 ועובדים בתאימות עם הלוח.האם ניתן להבין מכך שהזכרונות והלוח אכן ירוצו במהירות 1066 ? זכרונות אלו קיימים בשוק והכסף לא מהווה ש…
-
- 10 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש וביחד איתו זוג זכרונות של 1GBx2 את המחשב אני מזמין מאתר www.ksp.co.il יש לי שני אפשרויות או לקחת זכרונות של קינגסטון DDR II 667 1GB Kingston או לקחת זכרונות של טווינמוס DDR II 667 1GB TwinMOS שניהם עולים 405 ש"ח לגיגה זכרון כלומר 810 לזוג זכרונות, אותו מחיר הבעיה היא שלא כתוב שם מפרט מדוייק של הזכרון ואני לא יודע אם אני צריך לבדוק משהו תזמונים ? או משהו כזה שצריך לדעת חוז מהמהירות 667... מה אני צריך לשאול אותם על זה אם אני יתקשר אליהם ? תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://www.amd.com/us-en/Processors/ProductInformation/0,,30_118_609,00.html לא יודע מה לבחור
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
כנ"ל לגבי כרטיס מסך מסדרה 7100?
-
- 5 תגובות
- 566 צפיות
-
-
אהלן יש לי מחשב נייד של IBM, מעבד 1400MHZ עם 256MB זכרון 266MHZ. המחשב איטי לדעתי, גם ללא עומס מיוחד מבחינת תכניות פתוחות, בדקתי שאין תהליכים מיותרים שרצים (יש הרבה תהליכים אבל חלק נכבד של IBM ואינטל...) ואני שוקל לקנות עוד 256 זכרון. השאלה שלי היא האם לדעתכם מהירות העבודה בחלונות תגדל בעקבות השינוי בזכרון אפילו אם זה עדיין יהייה 266MHZ, כמה מהירותו משפיעה על מהירות העבודה? תודה ! טל
-
- 9 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הולך לקנות מחשב. אני רוצה אותו חזק וטוב.... רציתי לדעת האם כדאי לי ללכת אל E6300 1.86 או על am2 3800+ אני רוצה מחשבים למשחקים בעיקר. אני מעוניין לדעת מה ההבדל ומה כדאי לקחת. נ"ב לקחתי את הכרטיס מסך x1950pro256 משחקים לדוגמא: FEAR COD2... וכו' תודה מראש אבישי
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
מה ההבדל בין המעבדים של AMD הכפולי ליבה של Toledo לשל Manchester ויש הבדל גדול בין L2 CACHE 512 KB ל 1 MB ?( יש הרגשה או שסתם לא ממש )
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
שאלה קטנה. ראיתי שיש כמה וכמה צ'יפים (965, 975...) למעבד קונרו. כיום, איזה ציפ עדיף מבניהם ? מה יותר חדש מבניהם ? מה יותר כדאי ואיזה מהם יחזיק להכי הרבה זמן. תודה
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
http://anandtech.com/mb/showdoc.aspx?i=2829&p=3 זה נכון שיש לא חיבור HDMI? איך הוא בכלל בכללי?
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
היי עשיתי לחבר הצעת מחשב מדובר בksp כי רק הם מוכרים את הלוח הנל עשיתי לו מפרט נחמד בעזרתכם תודה כאן לכולם ועכשיו הוא אמר לו שם שעלאק זה לא מסתר נווידיה עם הלוח דיברתי איתו והוא לא מוכן לשמוע הוא אמר שהוא לא לוקח אחריות כי "זה לא תואם" כנראה שמע את המילה כרוספייר ונלחץ הסתכלתי ראיתי ביקורות על הלוח וראיתי שהרכיבו עליו 7900gtx נכנסתי לאתר של אסרוק ושם גם ראיתי רשימה של כרטיסים שהלוח תומך עכשיו אני רוצה להסביר לו את העניין ולא יודע איך??? תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
פורסם על ידי התמיכה הטכנית שלהם http://www.xtremesystems.org/forums/showthread.php?p=1706356 יש שם את כל ההגדרות הנחוצות לעבודה יציבה עם כל סוגי הזכרונות שלהם
-
- 4 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
סוכ המעבד E6300 אני מחפש לוח-אם עם : 1.אפשרות לRAID0 2. 4 חריצי זכרון DDR2 3. והכי חשוב לי זה שהכרטיס קול OB יהיה הכי איכותי שאפשר להשיג במחירים הללו 4. ESATA יהיה תוספת נחמדה 5. OC אופצייה לא יותר מזה ללוח אני מחבר את המפרט בחתימה בנוסף לעוד HD ובנוסף לכרטיס מסך שאני ארכוש בתודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
לחבר שלי יש לוח אם p4m266-8233 השאלה שלי היא אם הלוח הזה תומך בזכרונות DDR2 תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2621&Pname=SAMSUNG מישהו מכיר את הזכרון הזה? הוא ממש זול. האם החנות הזאת אמינה?
-
- 7 תגובות
- 565 צפיות
-
-
צריך לוח ל P 4 1.8 לביצוע OC תנו לי המלצות חברה .....וגם המלצה לזיכרון אם אפשר תודה .. המעבד הוא ב BUS 400 ..חחח קצת ישן .
-
- 5 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שאלה שניה שליי מתייחסת לעובדה שיש לי מעבד 6300 אינטל האם יש הבדלים בביצועים בין ציפ של via לבין ציפ של אינטל? כלומר האם אני הראה הבדל בביצועים בין הלוח אם שלי הנוכחי אסטרוק לבין הגיגה בייט? אשמח לקבל תשובות האם הוא תומך בncq זה חשוב לי לשעת
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-