מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,807 דיונים בפורום זה
-
יש לי כרגע לוח אם : [h=1]Intel® Desktop Board DH61WW[/h] אני מתלבט אם לקנות את לוח האם הזה: ASUS H81M-K האם יש הבדל ביניהם? בלוח אם הנוכחי אין לי PCI 3.0 וזה חשוב לי בגלל הכרטיס מסך שיש לי, האם יש את זה בasus h81m-k ? האם כל הרכיבים שיש לי כרגע במחשב יעבוד גם על לוח אם asus H81M-K ??
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האפשרויות מגוונות, ההחלטה קשה, ואני רוצה נימוקים בבקשה, כי אני עוד שבוע קונה מחשב ואינני יודע במה לבחור! CROSAIR (אוברקלוקר מובטח, אבל מחיר יקר נורא!) WINBOND BH-5 (אותו צ'יפ של corasir אבל אין לי הבטחה לOc, חוץ מזה שצריך לקנות לו צלעות קירור במאה שקל!) TWINMOS (שמעתי עליהם רק דברים טובים, אבל גם להם צריך לקנות צעלות קירור! ככה שההבדל מחירים איננו משמעותי)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחפש גוף קירור למכר שלי, מכיוון שהמעבד שלו מגיע לטמפרטורות גבוהות מדי ואז נותן לו מעין Blue Screen of Death מיוחד של Intel. אשמח גם לקבל המלצה לגוף קירור טוב. (בפעם האחרונה שהייתי אצלו הטמפרטורות במנוחה הגיעו ל-80 מעלות ובמאמץ ל-95-100~)
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני הייתי מעוניין לשמוע מכם אילו שקנו או גם אילו שהתלבטו ואח"כ קנו משהו אחר כמה עצות לגבי לוח זה כיוון שהוא מעניין אותי מאוד. אם אפשר גם להסביר על משמעות המושג Dual DDR Channel ואיך מיישמים אותו בפועל על הלוח... אם אפשר גם ךתת טיפ לגבי בחירת סוג זיכרון ויצרן... תודה מראש...!
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
הבנתי שיש כמה חברות מתמחות בזה כמו WINBOND . (WINBOND לא מוכרים זיכרונות , אם אני לא טועה ? ) ודרך אגב, בשאלה אני לא מתכוון לחברות שמוכרות זכרונות כמו MICRON ודומיה, אלא אם כן הן גם מייצרות את הצ'יפים . בקיצר , אני מבולבל . ןעןד משהו קטן , על איזה צ'יפ מבוססים הזיכרונות של OCZ ?
-
- 3 תגובות
- 857 צפיות
-
-
לוח אם EPOX EP-4GEA+ INTEL 845GE MAGIC LIGHT מעבד INTEL P4 2.4B GHZ 533MHZ 478PIN 512Cache זכרונות Samsung DDR 512MB 2700 / 333MHZ כל זה, במידה ואני יחליט לקנות יעלה לי כמעט 3000 ש"ח. השאלה שלי האם בתקציב הזה אפשר לקנות שילוש יותר טוב, מה דעתכם? שאלה נוספת היא לגבי לוח האם שכולל כרטיס מסך, האם הוא שווה משהו? אני לא גיימר אבל אני מצפה לביצועים טובים, אולי בעתיד אני אוסיף כרטיס גרפי. אשמח לקבל תגובות.... :lamer:
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשלב כרטיס מסך במחיר ... אני יכול להשיג את ה3870 512 GDDR4 ב1000 שקל אבל ה 8800GT 512 טוב יותר וההבדל של ה200 שקל (אולי טיפה יותר) משגע אותי .. אני מתלבט בין E2160 , E2180 למעבד מסדרת הE4X00 וזה רק בגלל הקאט'ש למשחקים .....,מבחינת OC שני הסדרות מצוינות בנוגע לזיכרון אני לא יודע אם לקחת 667 או 800 אני לא רוצה להיתקל בבעיות בOC בגלל מהירות הזיכרון.. לוח אם אני די חושב על GIGABYTE עם צ'יפסט P35 כלשהו ..
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שלום, התקנתי לוח אם חדש של אינטל DG45FC ומיד שסיימתי לחבר את הכל שמתי לב שהביוס נותן קריאה גבוהה חריגה של אחת הטמפרטורות על לוח האם: Processor Thermal Margin - 50C Motherboard Temperature - 45C ICH Temperature - 90C MCH Temperature - 45C וזה לחלוטין ב idle ולפני שאפילו חיברתי את הדיסקים. למיטב הבנתי ה ICH זה הגשר הדרומי (זה ללא ה heatsink). השבב מרגיש חם למגע אבל לא הרבה יותר חם מה heatsink של ה MCH. האם זה נורמלי או שזה מצביע על בעיה כלשהיא בלוח ? לנסות להחליף את הלוח? לחבר לו heatsink ליתר ביטחון? תודה - barduck
-
- 3 תגובות
- 896 צפיות
-
-
ערב טוב. לאחרונה ראיתי שהטמפ' של המעבד מסוגלת לעלות מעל 80 במאמץ עכשיו בניתי מוד די חמוד על הסטוק של אינטל שמוריד אותו ל30 ואפילו פחות אבל הבעייה שהמאוורר של אינטל החליט להוריד לעצמו ת RPM ל 1000 ואז הטמפ' עולה עוד פעם. האם אני יכול להגדיר למאוורר להשאר על 1500 RPM קבוע? הוא מתחבר ללוח אם תודה מראש! עריכה: זה פנטיום D 3.4
-
- 4 תגובות
- 777 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לפני כשנה וחצי וכיום המשחקים החדשים והכבדים עובדים עליו עם קצת לאגים המפרט שלי הוא: 2gb זיכרון מעבד core 2 dou E6320 1.86 GHz לוח אם בסיסי מאד של אינטל דגם D946GZTS כרטיס מסך אחלה של geforce 8500GT 512MB אשמח אם תוכלו לעזור לי למצוא ערכה לשדרוג של המרכיבים זיכרון מעבד ולוח אם. אני משתמש היום בעיקר במחשב בשביל משחקים אשמח אם תעזרו לי!!!!! אני מעוניין במעבד 4 ליבות ללא אובר קלוקינג
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
אני מחפש את הלוח הכי קטן שיש בשוק עדיף שיהיה עם כניסת רשת וכמה שיותר דברים מובנים על מנת לחסוך במקום. פלטפורמה אין לי בעיה שיהיה אינטל או amd העדפה לאינטל.
-
- 7 תגובות
- 655 צפיות
-
-
-
שלום, היום רכשתי בKSP את ה512, שחשבתי שיש עליהם 3 שנים אחריות אבל טעיתי..לא נורא. בכל מקרה עכשיו אני אצל דודים, ולהם יש leadtek nforce2. שתי סטיקים שפועלים בדואל צ'נל של גייל 333, הכנסתי לסלוט השלישי את האדייט שרכשתי המחשב עלה והכל טוב, אבל לפני הכניסה לוינדוס הוא עושה כל פעם רסט, מה הסיבה? אי תאימות? או שפשוט לא הגדרתי משהו נכון? מחר אני חוזר הבייתה, ואני ישים את האדייט על המחשב שלי ששם יש לי 256 סמסונג 333, אני מקווה שלא תהיה בעיית תאימות כי אז אני יהיה מאוכזב בכל מקרה עד שלא אבדוק לא אדע את התשובה. ועוד שאלה קטנה, אני צריך להגדיר משהו במיוחד בשביל שיהיה לי ביצועים הכי טובים שאפשר בזכרוונות או שהכנס-הפעל והכל יהיה סבבה?
-
- 5 תגובות
- 637 צפיות
-
-
אין לי שום כוונה לאוברקלוק (ואם כן, אז לא משו רציני) מחפש משהו יציב, כמו gigabyte עם AGP!! (לצערי) לא ללכת לחנות רחוקה, שישאר באזור המרכז... אממ, אם כבר פתחתי תתראד, אני מחפש גם זכרונות, לא משהו יקר.. 2 סטיקים של 256.. משו כמו OCZ.. תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את הכתבה הזו: http://www.vr-zone.com/#2931 אז יש כבר את הסטפינג הזה כבר בלוחות של איפוקס? מכיוון שבידיעה שטכנו כתבו באתריהם זה שכדי לבדוק באיפוקסים ובאותה ידיעה הם כתבו גם שנווידה התחילה לשווק אותם רק עכשיו . לשאלתי אפשר להשיג אותו בארץ ? וזה שהוא תומך בבאס 400 רשמי זה אומר שהוא יאפס את ה AGP וPCI ל ברירת מחדש כמו שעכשיו קורה כשמעלים ל 166 כן? http://www.techno.co.il/fullnews.php?p=565&more=1 עריכה: למי שיש את הלוח עם סטפינגים A2 או A3 אז מה הוא לא תהיה לו תמיכה בבארטונים עם באס של 400 או שיהיה איזה שידרוג ביוס? מכיוון שלא שמעתי על שידרוג של צ'יפסט.
-
- 1 תגובה
- 871 צפיות
-
-
לוח אם k8ns http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_270_86_1167&products_id=6591 ויזכרון של מיקרון 3200 cas 3
-
- 6 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הלוחות האלה (לשניהם יש אותם אפשרויות) 1.Epox 8RDA NVIDIA nForce2 Motherboard (DDR400, AGP8X, 5.1 Dolby Sound, ATA133, USB 2.0) 2.Gigabyte GA-7VA VIA KT400 Motherboard (AGPx8, 5.1 Sound, ATA133, USB 2.0 ) וההבדל במחיר בינהם הוא 150 ש"ח (ה Epox יותר יקר) והאם בכלל שווה להוסיף 150 ש"ח (אם המערכת לא מיועדת בכלל ל oc )
-
- 5 תגובות
- 724 צפיות
-
-
אני מתלבט מה לקנות... לא סתם D= רציתי לדעת מה ההבדל ביניהם שבאמת שווה 800$ הפרש אני יודע שהEE יקרים באופן לא הגיוני אבל מה ההבדלים ביניהם והם זה משמעותי? (ראיתי שרק ה955 תומך בHT - זה להפעיל כמה מערכות הפעלה נכון?, ויש לו 1066FSB)
-
- 49 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
מבקש המלצה למפרט בבניה: 1. מעבד E6600 + לוח DS3 2. זיכרון 2G (???) 3. כ"מ : EVGA 8800GTS 320 SC 4. ספק LIBERTY 400W מיועד בעיקר למשחקים , כמו כן מתוכנן OC
-
- 1 תגובה
- 407 צפיות
-
-
שלום לכולם, החלטתי היום לקנות עוד 2GB של ראם למחשב שלי, אחרי שכבר היה לי 2GB. בטפשותי שכחתי שהזכרון שיש לי עובד במהירות של CL4, ומה שקניתי עובד במהירות של CL5 (שניהם 800MHZ). עוד לפני שחשבתי על זה, הכנסתי את הזכרונות החדשים, כך שהישנים נמצאים ביחד בDUAL CHANNEL, וגם החדשים. הפעלתי את המחשב, הלוח אם אומר שיש לי 4GB והכל טוב, עד שהוינדוס עלה ונתן מסך כחול. ישר ניסיתי להחליף את אחד הזכרונות הישנים באחד חדש(להחליף אותם במקום), עכשיו המחשב עלה אבל המחשב שלי קורס עדיין ונותן מסך כחול כל חצי שעה, אני ממשיך לבדוק. ד"א, המחשב שלי בOC של 3.33GHZ מ2.4 לQ6660, אחרי שהוא קרס הוא עשה ריסט לביוס, עכשיו לא החזרתי לOC אחרי הריסט, אני אראה אם המחשב עדיין קורס. בנוסף - הויסטה מתעק…
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! רציתי לשאול אם מוכרים את הלוח Asrock Extreme9 בארץ? הרצתי חיפוש ואני לא מוצא מקום שמוכר, ואם עוד לא מוכרים בארץ יש צפי מתי כן?ומה המחיר היה?
-
- 4 תגובות
- 845 צפיות
-
-
את זה לא צפיתי מגיע : מעבד חדש של חברת Ageia שיגיע על כרטיס בתצורת PCI-E (אך לא רק) המיועד לחישובי פזיקה בלבד במשחקים שמבוססים על המנוע הפיזיקלי של NovodeX נחשף, כידוע כיום חישובים כאלו מתבצעים על ה CPU בלי בעיה מכיוון שאפילו במשחק הכי "פזיקלי" כיום HL2 נראים 20-50אובייקטים "פזיקליים". עם המאיץ הפיזיקלי לפי החברה תיהיה אפשרות לעד 40 אלף דמויות/אובייקטים פיזיקלים , מה שמביא אותי לחשוב על דבר אחד A group of monsters standing next to a building... 20 hours development. Sending a rocket into the side of the building... 5 seconds gameplay. The side of the building collapses onto the monsters... priceless. מה גם שדווקא לי אישית נראה שחברות השבבים , ATI , NVIDIA יאמצו את ה…
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה הרכבתי מערכת חדשה בהתאם לעצות המעולות בקיבלתי כאן בפורומים השונים, כרגע חסר לי רק המעבד הכוונה שלי כרגע היא ללכת על ה-E6600 כרגע מחירו עומד על 1380 שח (הזול ביותר) , שאלתי האם כדאי לרכוש אותו כרגע או שעדין קיים פער גדול מידי עד למחיר היעד שלו בסוף החודש, בנוסף לכך הייתי מאוד רוצה לדעת מה ההבדל בינו לבין אחיו החדש E6650 . דבר נוסף , ראיתי שהמעבד מגיע ב-2 תצורות באתרים השונים (BOX ו TRAY) קיים הבדל בינהם?? כי באתר אחד לפחות שראיתי המחיר קצת שונה תודה מראש
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אז ככה הזכארונות שלי הם 12 גיגה של - 3x2GB Mushkin Frostbyte Series Triple Channel - 1866 ככה שיש 6 יחידות סה"כ כשאני מעלה את המכפלה מ10- ל- 14 כלומר 1333 ל 1866 במבט ראשון הכל נראה תקין אבל הוינדוס7- 64BIT מזהה 8 פעילים מתוך 12 כלומר רק 8 גיגה יש למישהו מושג למה זה קורה?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-