מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
שלום רב יש לי מחשב די ישן בן 3-4 שנים. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון. כרגע יש 2 של 512M KINGSTON. על הלוח יש 4 מקומות, כרגע שניהם מהם 512MB X 2 KINGSTON. השאלה שלי האם 2 המקומות הנוספים הם מתאימים לזיכרון? שני הראשונים בצבע אחד והשניים בצבע שני. האם יש לכם תוכנה ממולצת לבדיקת המפרט של המחשב על מנת שאוכל לתת לך את הנתונים בצורה הטובה ביותר ואיך אני יודע אם יש לי DDR1 או DDR2 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
איזה מעבד יותר טוב ה P. D 805 או ה AMD 3200 סוקט 939?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה ההבדל באיכות כרטיס הקול שיש על לוחות ASUS P4 800 מול GIGABYTE
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום ...כרגע יש לי פה מחשב 1.7 סלרון ....האם 1.5(רגיל) יתאים לי ? המוכר אמר לי לוודא שזה 432 (כנראה סוקט?) איך אני יודע אם הלוח שלי זה 432 ? אין לי שום חוברת של הלוח שום כלום תודה. עוד משהו קטן ...ההבדל בין 1.5 רגיל לסלרון 1.7 משמעותי בכלל או שכבר אוותר על העניין וזהו ?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
לוח אם שמתאים ל- core 2 duo, שנותן קירור טוב, כרטיס קול טוב, ויכול לשמש בעתיד הרחוק לשדרוגים של רכיבי זכרון וכו...
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, האם בלוח שיש דואל צ'אנל צריכים שכל הזיכונות היו מאותו הסוג ו מאותו הגודל?
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
וגם עד כמה זה מסוכן לעדכן את הביוס של ה 8RDA+ ואם כדי בכלל...
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
עד כמה שהבנתי הפסיקו לגמרי לפתח מעבדים חדשים לסוקט 939, וכל מעבד חדיש שיצא היום יצא אך ורק ל AM2. סבבה, השאלה שלי היא, איזה מעבדים אחרונים עוד יוצרו ל 939 (דואל קורים), והאם לבעל מערכת מבוססת 939 כמוני, לא עדיף לקנות עכשיו (לפני שיעלמו), מעבד 939 חזק, ולדלג על שדרוג ל AM2 שבעצם לא יתן לי הרבה, ולפי התחזיות הסוקט הזה לא אמור להשאר בשוק תקופה ארוכה במיוחד. מה אתם אומרים?
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום קניתי מעבד AND 720 SOCKET עכשיו רציתי לשאול אם יש הבדל בין זה לבי 720BE
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
זקוק להמלצה לרכישת מעבד,לוח אם וזכרונות לOC ומשחקים בתקציב של 3000 ש"ח *שתהיה אפשרות של PCI Express X 16 כפול 2,יש אפשרות שארצה מערךCF בעתיד *יש אפשרות לחריגה קטנה בתקציב
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אני בדרך לקנות מחשב בקטנה למחשקים קטנים אינטרנט וההמשך בסיגנון הדברים האלה האם כדאי לי לקנות את המחשב עם מעבד ליבה כפולה או פנטיום 4 מספיק כי הבנתי שהיו המון תקלות עם הליבה כפולה 2 מגה ? ואם כן איזה לוח אם ממולץ ווווו... מתי צפוייה ירידת המחירים המדוברת ?? ועל מה היא תשפיעה ? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
Asus P4P800-E Deluxe חבר שלי המליץ לי לקנות את הלוח אם הזה ב600 שקלים רציתי לדעת אם זה לוח טוב או סתם יקר כמו כל המוצרים של אסוס ? ד'א המפרט : P4 2,8E 512 DDR RADEON 9800 PRO
-
שלום חברים ושבוע טוב. לאחרונה התקנתי את WIN7 המהולל (יש לציין כי יש שיפור ממשי מWIN XP ) הותקנה גירסאת הULTIMATE 64BIT, רציתי המלצה ל4GB נוספים של זיכרונות DDR2 1000. כרגע יש לי 4GB של זיכרונות מסוג GSKILL PAI DDR2 1000 CL5,רציתי לדעת איזה סוג הכי מומלץ לרכישה (כי יש מחירים מעולים כרגע) ואשמח ללינקים/חברות מומלצות או פשוט לקנות את אותו הסוג של הזיכרון?? אשמח לתשובה מהירה
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מה התיזמונים של winbond 3200 256 ואיך אני יודע מה המתח המקסימאלי וכמה אפשר לדחוף אותם?
-
- 7 תגובות
- 602 צפיות
-
-
הדור האחרון של מעבדי APU בהתבסס על ארכיטקטורה ממשפחת ה-Bulldozer עשוי להגיע בתוך מספר חודשים, עם תושבת לוחות אם חדשה שתתאים גם למעבדי ארכיטקטורת ה-Zen העתידיים עידן ה-Zen של AMD מתקרב, אבל עד שהוא יגיע עוד יש זמן – ואת החלל עתידה למלא ארכיטקטורת ה-Excavator, הרביעית והאחרונה ממשפחת ה-Bulldozer שהחלה את דרכה כהבטחה עצומה, ומסיימת אותה בקול ענות חלושה עד מאוד. דיווחים עדכניים מהאתר benchlife.info מאשרים כי AMD מתכננת להשיק דור ביניים חדש של מעבדים עם ליבה גראפית משולבת (מה ש-AMD קוראת לו APU) במחצית הראשונה של 2016, תחת השם Bristol Risdge, ועם מספר שינויים מתבקשים: תמיכה רשמית בזכרונות DDR4, שבב Northbridge שמובנה בשבב המעבד עצמו, ליבה גראפית מובנית בארכיטקטורת GC…
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
אפשר המלצה ללוח אם למעבד intel pentium 4 2.8 800mhz 512k תודה!! המחשב ישמש לעריכת וידאו ואולי לoc קל
-
- 9 תגובות
- 602 צפיות
-
-
יש לי 1500 שקל להשקיע במעבד חדש ובלוח אם חדש... השאלה עכשיו אם לקנות לוח אם טוב ומעבד מצוין ל-OC + קירור קטלני או לקנות מעבד טוב (משהו בסגנון E6600) ו-MB בינוני, הבעיה שאני רוצה CF בלוח אם לעתיד... עזרה מה לעשות ???
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-
-
מתלבט בין 2 לוחות אל http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19333&catid=1156 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=18639&catid=1156 יש צורך ב-DDR3 וחוץ מזה מה באמת עדיף ?? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, להורים שלי יש מחשב עם המפרט הבא: מעבד אינטל פנטיום 3 866 מה"ץ זיכרון 128 מגה generic לוח אם לאינטל vga\sb 815 easton deaa סי די 48*aopen דיסק קשיח 30GB 7200 IBM כונן 1.44 brand מודם קריאטיב blaster המחשב הוא בעיקר לשימושי אופיס (לא משחקים ודברים כבדים). חשבתי שכדאי להוסיף זיכרון כי המחשב איטי (בכל זאת 128 מגה...) ובעבר כתבתם לי שצריך זיכרון SDRAM , הבעיה היא שבחנות המחשבים אמרו שעדיף במקום להשקיע בהוספת זיכרון (ובמיוחד SDRAM שכבר קשה למצוא לטענתם) להחליף מעבד ולוח אם. מה דעתכם? הרי להחליף מעבד ולוח אם זה בסופו של דבר כמו לקנות מחשב חדש, לא מיותר ? תודה
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שמתי לב שבלוחות האמ(בחלקם) רשום שכדי לחבר 4 מודולים של זכרונות כולם צריכים להיות SS עכשיו הסתכלתי על הזכרונות g-skill ו ocz סתם שרירותי וראיתי שהם ds הבנתי שהסיבה שאי אפשר לחבר 4 DS היא משהו בצ'יפ(G43) השאלה שלי אם זה עיניין של עדכון של הביוס שיצא מתישהו ואז יהיה אפשר לחבר 4 מודולים DS או שאף פעם לא יהיה אפשר ויהיה צורך ב 4 מודולים של SS? בכל מקרה לא ראיתי זכרונות כאלה(SS).. למרות שאני מניח שיש..
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
:s05: אני יודע שפעם המליצו לי ולכל אדם שמשדרג את הזיכרונות שלו שהם יהיו מאותו גודל אותה חברה ואותה מהירות עכשיו אותו גודל ומהירות אני מבין (בכל מקרה המהירות תיקבע ע"י הרכיב האיטי ביותר לא?) ואות גודל אני מבין בשביל לנצל את האפשרות של פנייה כפולה לזיכרון אבל אותה חברה? (למנוע מסכים כחולים וכאלה) או שזה כבר סיפורי סבתא? אשמח לעצות.
-
- 1 תגובה
- 602 צפיות
-
-
שלום. עוד כשבוע שבועיים אני הולך לקנות לוח+מעבד חדשים... במהלך הבחירה וכל מה שמסביב התעוררו אצלי כמה שאלות... 1. יש שתי לוחות עיקריים שאני מתלבט ביניהם... ASUS A8N-SLI PREMIUM DFI LANPARTY UT NF4 ULTRA-D אשמח לקבל מידע אשר יעזור לי בלחור ולהחליט בין שני לוחות אלו.... 2. שאלה בקשר לסטפינג של המעבד... המעבד שאני רוצה לקנות הוא 3000 בגרסת הליבה של VENICE... קיימים כמה סטפנגים למעבד הזה... סטפינג רגיל וסטפינג E6. אשמח לקבל מידע על מה ההבדל ביניהם? איך הוא מתבטא? והאם הוא משמעותי... 3. יש לי סטיק אחד של NCP בגודל 256 מגה ואחד של INFINION בגודל 512 מגה, שניהם במהירות 400מה"צ.... האם תהיה בעיה בעבודה שלהם עם לוח DFI ועם מעבד עם סטפינג E6? (אני לא צריך דואל ולא צריך OC) תודה מראש…
-
- 8 תגובות
- 602 צפיות
-
-
E6600+P5B DLX+G.SKILL 2GB HZ? אהה ? מה אתם אומרים כעיקרון הזמנתי אבל בקשר לתאימות וכאלה? ;D אם אפשר קצת פידבקים אני אוהב את התגובות של אנשים פה בפורום תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 602 צפיות
-
-
http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_platinum_low_voltage_triple_channel 1. מי מיבא את הזכרונות הללו לארץ ? 2. באם לא מגיע לארץ כמה משלמים מיסים ביבוא אישי על זכרונות למחשב ?
-
- 4 תגובות
- 602 צפיות
-