עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by galmic,

היי, יש לי לפטופ SAMSUNG NP270E5E ,I5-3230M 2.6 GHz 8 GM RAM שנקנה עוד בהיותי סטודנט לפני 7 והוא משמש כרגע לצרכים בייתים בסיסיים אך עדיין איטי מאוד. אני רוצה לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד 8 גיגה זיכרון ולהחליף את הדיסק הקשיח ב SSD. יש לי מספר שאלות: עד כמה זה באמת יעזור ? איך אני יכול לבדוק בלי לפרק את הלפטופ אם כרגע מחוברים 2X4 GB או 1X8 ? והאם רק ההחלפה ל SSD תביא לתוצאה מספיק טובה? כמו כן, אפשר המלצות לזכרונות ודיסק קשיח שיתאימו?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by orwein,

שלום, ללוח האם הנ"ל יש 3 יציאות וידאו, רציתי לשאול האם ניתן לחבר לו שלושה מסכים שיעבדו במקביל? צורת התצוגה שאני מעוניין בה היא extended view, כלומר מסך אחד מרכזי ושניים בצדדים. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  3. Started by idank,

מה דעתכם על הלוח הזה?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by maxos,

כשהוציאו את האפשרות לצרף למעבדי INTEL זכרונות DDR בעצם יצרו בעיה חדשה, מה יותר מהיר, AND DDR 333 או INTEL DDR 333.? חיפשתי חיפשתי אבל לא מצאתי מאמר על הנושא או איזה השוואה.. אולי אני פשוט לא מחפש טוב.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא השוואה כזו?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  5. Started by EzX1,

Asus Striker Nforce 680i SLI LGA 775 ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI תודה לכול העונים

• 1 תגובה
    • 476 צפיות
  6. Started by BommBoomOn,

מה קורה אנשים? יש הבדל בין שני הזכרונות הנ"ל? שניהם 512mb 667mhz יש בכלל עדיפות בין השניים? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by roeiw,

אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל AMD 64 Bit ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לשדרג את מה שיש לי כבר (ראו חתימה) 2.מה דעתכם על הלוח שבחרתי? MSI K8N Neo-FSR ומה דעתכם על DFI LANParty UT nF3 250Gb תודה.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by MatanFrenkel,

רכשתי לוח אם ביום ראשון MA770-UD3B הרכבתי הכל אבל המחשב סירב לעלות, ברגע ההדלקה נשמע צפצוף ארוך שמפסיק וחוזר על עצמו. הזזתי את הזכרונות לסלוטים אחרים והמחשב עלה בלי בעיות. סלוט DDR1 וDDR3 כרגע מאוכלסים ע"י הזכרונות שאצלי במפרט (בצד) אם אני מאכלס את אחד הסלוטים DDR2/DDR4 בסטיק, המחשב מסרב לעלות. ניסיתי סטיקים שונים של זכרונות, ולצערי המערך כרגע הוא ערוץ יחיד, אולי אם המקרה היה ששני סלוטים פגומים היו מאפשרים לי ערוץ כפול הייתי מוותר כי אני כרגע ברצף של מזל נאחס.. בכל מקרה - TMS הציעו לשלוח לי שליח של יום למחורת ואני צריך את המחשב עד לסופ"ש. אם יעלה בבדיקה כי הלוח תקין יחייבו אותי ב100 שקלים. האם באמת יש בעיה או שאפשר לבדוק את זה בלי לפרק את הלוח? רעיונות?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  9. Started by ashkenazone,

מה אתם אומרים עליו? באיזור ה600 שקל יש עדיפים עליו?

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  10. Started by haim744,

יש לי שתי זיכרונות של כל אחד 256M ADATA ואני מנסה להוסיף זיכרון נוסף קינגסטון אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק אני מחבר אותו לבד המחשב עובד ניסתי להפעיל אותו גם רק עם 256 אחד לא עובד בקיצור הזיכרון החדש עובד רק לבד... מה זה אומר?

• 24 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. לא משנה א.מ.ד או אינטל.... 512 מגה 400 מג"ה תודה !

12. Started by noam,

יש לי מחשב קצת ישן (Pentium III 450) שהתקנתי עליו XP והוא לא זז, אז החלטתי להוסיף זיכרון (היה לי רק 64MB). הטכנאי שניסה להתקין את הזכרונות אומר שהוא לא הצליח להוסיף 2 כרטיבי זיכרון של 128MB במקום הכרטיס שהיה, כי המחשב אומנם מזהה אותם, אבל ה Windows לא עולה. בנתיים הוא החזיר את הכרטיס הישן והוסיף לי עוד 2 כרטיסים של 64, והמחשב עובד די טוב. מישהו יודע איך מבטלים את הבעיה ב- XP, כדי שאפשר יהי להתקין 2 כרטיסים של 128? ואם זה לא בעיה ב-Windows, איך בכל זאת אפשר לפתור אותה?

• 0 תגובות
    • 806 צפיות
  13. Started by ex_,

היי ויכוח שהפך לויכוח מעצבן שהפך להתערבות לגבי סוג החיבורים בלוח אם ומה מחברים אליהם בתמונה מסומנים 2 חיבורים(1,2) הלוח הוא ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 מה זה חיבור מס' 1 ומה מחברים אליו? מה זה חיבור מס' 2 ומה מחברים אליו? תודה רבה [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 664 צפיות
  14. חשבתי לשדרג את המעבד שלי (E7200) ל Q8300 האם זה כדי? בכמה יותר טוב Q8300 מ E7200? עוד שאלה: מה עדיף \ יותר טוב Q8300 או Q6600?

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  15. היה לדוד שלי את הלוח הזה ASUS P7H55-M LE LGA1156, ויום בהיר אחד התחילו בעיות של קריסה, תקיעה פתאומית של המחשב, מסכים כחולים לרוב. אחרי המון עבודה הצלחתי לבודד את הבעיה לחריץ זכרון אחד על הלוח. הלוח כבר לא באחריות (וגם נקנה מנעה מחשבים ז"ל), ומשיטוט קצר לא מצאתי אף מקום שמוכר לוחות בתושבת 1156(!) מצאתי ב"מציאון" של KSP את זה Gigabyte GA-P55A-UD4P אבל הם נותנים רק חודש אחריות ולך תדע מה עבר עד שהגיע למציאון... האם יש משהו שפספסתי? האם לא תהיה ברירה אלא לקנות גם מעבד אחר? תודה לכם,

• 10 תגובות
    • 1.8k צפיות
  16. Started by benyben,

שלום. אין לי ממש מושג מדוע, אבל לאחר עדכון ביוס (ויכול להיות שינויים אחרים שנעשו תוך כך, מבלי לשים לב במודע), כרגע תוכנת הניטור AIDA מצביעה על תזמוני זכרונות באופן הבא: 11-11-11-30-CR2 זאת לעומת המצב הקודם, שם נכתב CR1 הייתי שמח לדעת מה המשמעות של הדבר תודה!

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  17. אפשרות 1: Epox EP-8HDA5J Via K8T800+VT8237 Motherboard עולה 574.26 ¤ שנתיים אחריות אפשרות 2: Gigaybyte GA-K8NS עולה: 530.00 ¤ שלוש שנים אחריות

• 2 תגובות
    • 475 צפיות
  18. Started by moshe dahann,

שלןם לפורום ברשותי מעבד מהסוג הנל כאשר אני מדליק את המחשב אחרי שכל היום הוא היה כבוי מד הטמפ מראה50 מעלות צלסיוס טמפ לוח מראה 35 לאחר שעת עבודה טמפ מעבד 70מעלות האים זה סביר? יש לציין שכל המאווררים עובדים

• 6 תגובות
    • 508 צפיות
  19. Started by marvin_fyne,

שלום , ברשותי לוח מסוג X58-UD7 של GIGABYTE . הוא תומך בזכרונות TRIPLE CHANNEL . ויש לי זכרונות מסוג זה מותקנים בתצורה של 3X2GB . סה"כ 6 GB . אני מחפש להוסיף זכרות או לקנות בכלל סט חדש. עקב כך שהמחירים לא בשמיים . הבעיה היא שבארץ לא מוכרים את הזכרונות האלו. (בדקתי). כשהייתי בחנות מסויימת אמרו לי שאין כל בעיה לקנות זכרונות בודדים מאותו סוג בדיוק רק בתצורה של שלישיה והם אמורים לעבוד בצורת TRIPLE CHANNEL גם אם הם לא ייעודיים לזה. הנושא נשמע לי מוזר ואין לי הבנה בו אז החלטתי לבדוק פה . אשמח לתשובה בהקדם . תודה מראש לכל מי שעוזר.

• 3 תגובות
    • 758 צפיות
  20. Started by MoMo-P,

שלום, זה המפרט הנוכחי שלי: מעבד Intel Core i5-4670 Haswell 3.4GHz לוח אם Asus H87M-PLUS מאוורר למעבד Noctua NH-D12 זיכרון למחשב Corsair Vengeance 2x4GB DDR3 1600MHz CL9 Kit כרטיס מסך Radeon RX 480 Samsung EVO 120GB ספק Enermax Liberty 800W מארז NZXT H230 BLACK אני מעוניין לקנות זיכרון נוסף קיט של 2X8GB שאלה ראשונה מה כדאי לי מבין השלושה (לכולם תזמון זהה 9-9-9-24): Corsair Vengeance LP Corsair Vengeance (כמו שיש לי כרגע רק ששלי שני סלוטים של 4GB) (אני חושב שבקיט של 16GB הוא מגיע עם תזמון CL10!!) Corsair Vengeance Pro *אין לי בעיה של מקום* שאלה שניה האם רצוי לותר על הסט הישן ולחבר רק את החדש או ששני קיט…

• 4 תגובות
    • 959 צפיות
  21. אני מתכנן OC רציני למעבד שלי (6400), אני בונה על 4GHZ. יש לי כבר קירור מים. הזכרונות הקיימים של של SELLSHOCK, ואני רוצה להחליף לאלה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_900_1377&products_id=16957

• 3 תגובות
    • 483 צפיות
  22. Started by imac,

בהשוואה לSDRAM מי יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. AMD AM2/M2 קצת מידע על התושבת הבאה של חברת AMD אשר אמורה לצאת במהלך 2006, (למעשה לפי שמועות אחרונות ב-06.06.06) ומביאה את בשורת ה-DDR2 גם ל-AMD הדיווח על שינוי השם ורשימת מעבדים מקור קרדיט ל-3DGod סוקט AM2/M2 ליצרני OEM כבר בפברואר מקור קרדיט ל-3DGod מידע על הצ'יפסטים לסוקט AM2/M2 מקור קרדיט ל-3DGod מפרט של הסמפרונים לסוקט AM2/M2 מקור קרדיט ל-3DGod תאריך היציאה המסתמן - 6 ביוני מקור קרדיט ל-3DGod עוד מידע על הסוקט מקור קרדיט ל-3DGod AM2/M2 יתמוך ב DDR2-800MHz קרדיט ל-AssaFiles סיבוב ראשון של Tom's Hardware על הפלטפורמה קרדיט ל-AmiLo תמונה של ה-Athlon X2 5000 לסוקט AM2/M2 ושני לוחות ראשונים לסוקט AM2/M2 קרדיט ל-3DGod ערכות השבבים הבאות - NVidia 5xx קרדיט ל-BUNG סוקט AM2/M2…

• 1 תגובה
    • 6.9k צפיות
  24. Started by BONO,

אני מתלבט בין הלוח אם של GIGA-BYTE GA-7VAXP לבין הלוח אם של ABIT AT7-MAX2 VIA יש לי כרטיס מסך RADEON 9700 PRO והבנתי שבשביל להתקין אותו בלוח אם של GIGA-BYTE צריך להתקין עדכון לביוס שכיים כבר לבורדה משהו על 0.8v לא בדיוק הבנתי ובלוח של ABIT לא צריך כי הוא כבר תומך חוץ מזה בלוח של ABIT יש יותר מקום לזכרונות וזה כל ההבדלים שאני שמעתי עליהם יש עוד? ומה עדיף לי לקנות מבין שניהם? נ.ב הזכרון הזה בא ביחידה אחת או שתיים CORSAIR DDR-RAM 256MB 3200 Memory 400MHz - CAS2.5 ומה זה לעזעזל CAS2

• 2 תגובות
    • 721 צפיות
  25. שניהם (4G (2X2. מה עדיף? G.SKILL 800MHZ PK 4-4-4-12 ב-1000 ש"ח G.SKILL 1000MHZ PQ 5-5-5-15 ב-650 ש"ח המחיר של השני נראה לי קצת מוזר... בכל מקרה המעבד (Q6600) יגביל אותי לפני שהזכרונות יגבילו (ועד כמה ה-PK יגיעו בערך?). מזמין מחר, מחכה לתגובות. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 559 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.