מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,819 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שיש אנשים שיגידו ששיגעתי אותם אבל אני רוצה לדעת גם לי מותר לדעת לא ? תודה בכל אופן
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי כולם, מה המצב? הלכתי היום לחנות בגבעת שאול (ירושלים) בשביל לבדוק הצעת מחיר למחשב חדש... הכנתי כבר מפרט והכל מבוסס AMD. אז אמרתי למזכירה\מוכרת אז התחלנו עם המעבד ואמרתי שאני רוצה את ה- AMdD 64 Bit 3000+box,מיד לאחר שאמרתי את זה קפץ בעל החנות ואמר - אל תיגע ב- AMD הם נישרפים ומתחממים והם לא טובים, כך פרסקוט. אני מיד עניתי שלפי מה שאני יודע AMD הרבה יותר טובים למשחקים ויותר זולים ולפי מה שאני יודע פרסקוט מתחממים הרבה יותר מ- AMD וגם איטיים יותר. המוכר ניסה להסביר לי שהמעבדים של AMD צגיעים לטמפרטורות לא הגיוניות של 100 ו- 80 מעלות צלזיוס!!! והרבה אנשים שקנו AMD באו אליו עם עבד שרוף. וכפי ששמעתי אף מעבד של AMD לא הגיע למהירות שכזאת (לפחות לא Athlon). אבל אני התעקשתי על AM…
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, הייתי רוצה לדעת מתי תהיה השקה מסודרת של הלוחות של DFI עם ה NFORCE3 והסוקט החדש. מה יהיה מחירם והאם עדיף להתנפל עליהם ? או להמתין ללוחות אחרים שיהיו לתשובה, כמו חברות ABIT או שASUS.... בקיצור האם יהיה משתלם לרכוש את הלוח החדש עם ה NF3 ?
-
- 0 תגובות
- 480 צפיות
-
-
שלום, לקראת רכישת HTPC לסלון אני מעוניין בהמלצה על לוח ספציפי המבוסס על ערכת השבבים 780 ומעבד AMD4850, בעדיפות לחנויות SKYPC, IQPC. אני לא מעוניין לרכוש כרטיס וידאו / אודיו בנוסף למה שעל הלוח. תודה!
-
- 7 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש לי עכשיו 256MBX2 PC3200. נשאר לי רק סלוט אחד של זיכרון על לוח האם, אז אני רוצה לקנות סטיק של 512MB. שני הסטיקים שיש לי עכשיו, הם מחברת KINGSTONE. אני רוצה לקנות עוד סטיק של 512MB A-DATA. ורציתי לדעת אם זה יהיה חכם לשלב שני סטיקים של KINGSTONE עם סטיק של A-DATA? כי הבנתי שיש להם LETANCY שונה, ואני גם רוצה לעשות OC למעבד 2500 שיש לי אז אני לא רוצה שהזיכרונות ישפיעו לרעה על ה-OC. ואני לא כיול לקנות 512MB של KINGSTONE כי הוא יקר יותר ב-150 ש"ח מזה של A-DATA (ב-KSP).
-
- 1 תגובה
- 523 צפיות
-
-
האם כדאי לקנות סט שלם של 1024*4 כמו זה: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=8902 או לקנות שני סטים שכל אחד מהם הוא 1024*2? והאם הם יגבילו אותי ב-OC קטן למעבד E4400 מ-2.0GHZ ל-2.6-2.8?
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום. חיפשתי מחשב זול (עד 2400 ש"ח ללא מסך) ולפי המלצתכם אני אלך על : מעבד : AMD Athlon XP 2500+(512k 333 ולוח אם: EPOX 8RDA3I (NForce Dual זיכרון 512 בעיתון ראיתי מבצע של אייבורי למחשב בסדר גודל דומה במחיר עם זה: pentium 4 prescott ht 3.0 gh 1mb GIGABYTE GA-7VM400AMF זיכרון 256 שאר הנתונים די דומים. האם יכול להיות שההצעה של אייבורי טובה יותר, או שיש כאן איזה קאטש ? תודה רבה.
-
- 7 תגובות
- 737 צפיות
-
-
שלום! נתחיל בזה שאני קצת בור. אני מנסה להרכיב מפרט גיימינג מיד-היי ריינג' בקייס קומפקטי, והבנתי בנתיים שיש 3 סוגים של לוחות אם - ATX Micro ATX mini ITX לפי הגודל. בנתיים, שמתי לב שיש מארזי mini ITX כמו ה-SilverStone SG05 שיכולים לאכלס כרטיס מסך דיי משמעותי של 9 אינץ'. זה שימושי בכלל? יכול לצאת מסוג לוחות האם האלה מחשב גיימינג? תודה!
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי, יש לי לפטופ SAMSUNG NP270E5E ,I5-3230M 2.6 GHz 8 GM RAM שנקנה עוד בהיותי סטודנט לפני 7 והוא משמש כרגע לצרכים בייתים בסיסיים אך עדיין איטי מאוד. אני רוצה לשדרג אותו ולהוסיף לו עוד 8 גיגה זיכרון ולהחליף את הדיסק הקשיח ב SSD. יש לי מספר שאלות: עד כמה זה באמת יעזור ? איך אני יכול לבדוק בלי לפרק את הלפטופ אם כרגע מחוברים 2X4 GB או 1X8 ? והאם רק ההחלפה ל SSD תביא לתוצאה מספיק טובה? כמו כן, אפשר המלצות לזכרונות ודיסק קשיח שיתאימו?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, ללוח האם הנ"ל יש 3 יציאות וידאו, רציתי לשאול האם ניתן לחבר לו שלושה מסכים שיעבדו במקביל? צורת התצוגה שאני מעוניין בה היא extended view, כלומר מסך אחד מרכזי ושניים בצדדים. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
-
כשהוציאו את האפשרות לצרף למעבדי INTEL זכרונות DDR בעצם יצרו בעיה חדשה, מה יותר מהיר, AND DDR 333 או INTEL DDR 333.? חיפשתי חיפשתי אבל לא מצאתי מאמר על הנושא או איזה השוואה.. אולי אני פשוט לא מחפש טוב.. מישהו יודע איפה אפשר למצוא השוואה כזו?
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
Asus Striker Nforce 680i SLI LGA 775 ASUS Striker Extreme nForce 680i SLI תודה לכול העונים
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
מה קורה אנשים? יש הבדל בין שני הזכרונות הנ"ל? שניהם 512mb 667mhz יש בכלל עדיפות בין השניים? תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה לשדרג את המחשב שלי ל AMD 64 Bit ויש לי כמה שאלות: 1.האם כדאי לשדרג את מה שיש לי כבר (ראו חתימה) 2.מה דעתכם על הלוח שבחרתי? MSI K8N Neo-FSR ומה דעתכם על DFI LANParty UT nF3 250Gb תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רכשתי לוח אם ביום ראשון MA770-UD3B הרכבתי הכל אבל המחשב סירב לעלות, ברגע ההדלקה נשמע צפצוף ארוך שמפסיק וחוזר על עצמו. הזזתי את הזכרונות לסלוטים אחרים והמחשב עלה בלי בעיות. סלוט DDR1 וDDR3 כרגע מאוכלסים ע"י הזכרונות שאצלי במפרט (בצד) אם אני מאכלס את אחד הסלוטים DDR2/DDR4 בסטיק, המחשב מסרב לעלות. ניסיתי סטיקים שונים של זכרונות, ולצערי המערך כרגע הוא ערוץ יחיד, אולי אם המקרה היה ששני סלוטים פגומים היו מאפשרים לי ערוץ כפול הייתי מוותר כי אני כרגע ברצף של מזל נאחס.. בכל מקרה - TMS הציעו לשלוח לי שליח של יום למחורת ואני צריך את המחשב עד לסופ"ש. אם יעלה בבדיקה כי הלוח תקין יחייבו אותי ב100 שקלים. האם באמת יש בעיה או שאפשר לבדוק את זה בלי לפרק את הלוח? רעיונות?
-
- 7 תגובות
- 920 צפיות
-
-
-
יש לי שתי זיכרונות של כל אחד 256M ADATA ואני מנסה להוסיף זיכרון נוסף קינגסטון אני מנסה להדליק את המחשב והוא לא נדלק אני מחבר אותו לבד המחשב עובד ניסתי להפעיל אותו גם רק עם 256 אחד לא עובד בקיצור הזיכרון החדש עובד רק לבד... מה זה אומר?
-
- 24 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לא משנה א.מ.ד או אינטל.... 512 מגה 400 מג"ה תודה !
-
- 4 תגובות
- 610 צפיות
-
-
יש לי מחשב קצת ישן (Pentium III 450) שהתקנתי עליו XP והוא לא זז, אז החלטתי להוסיף זיכרון (היה לי רק 64MB). הטכנאי שניסה להתקין את הזכרונות אומר שהוא לא הצליח להוסיף 2 כרטיבי זיכרון של 128MB במקום הכרטיס שהיה, כי המחשב אומנם מזהה אותם, אבל ה Windows לא עולה. בנתיים הוא החזיר את הכרטיס הישן והוסיף לי עוד 2 כרטיסים של 64, והמחשב עובד די טוב. מישהו יודע איך מבטלים את הבעיה ב- XP, כדי שאפשר יהי להתקין 2 כרטיסים של 128? ואם זה לא בעיה ב-Windows, איך בכל זאת אפשר לפתור אותה?
-
- 0 תגובות
- 817 צפיות
-
-
היי ויכוח שהפך לויכוח מעצבן שהפך להתערבות לגבי סוג החיבורים בלוח אם ומה מחברים אליהם בתמונה מסומנים 2 חיבורים(1,2) הלוח הוא ASUS A8N-E nVIDIA nForce4 Ultra Socket 939 מה זה חיבור מס' 1 ומה מחברים אליו? מה זה חיבור מס' 2 ומה מחברים אליו? תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
חשבתי לשדרג את המעבד שלי (E7200) ל Q8300 האם זה כדי? בכמה יותר טוב Q8300 מ E7200? עוד שאלה: מה עדיף \ יותר טוב Q8300 או Q6600?
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
היה לדוד שלי את הלוח הזה ASUS P7H55-M LE LGA1156, ויום בהיר אחד התחילו בעיות של קריסה, תקיעה פתאומית של המחשב, מסכים כחולים לרוב. אחרי המון עבודה הצלחתי לבודד את הבעיה לחריץ זכרון אחד על הלוח. הלוח כבר לא באחריות (וגם נקנה מנעה מחשבים ז"ל), ומשיטוט קצר לא מצאתי אף מקום שמוכר לוחות בתושבת 1156(!) מצאתי ב"מציאון" של KSP את זה Gigabyte GA-P55A-UD4P אבל הם נותנים רק חודש אחריות ולך תדע מה עבר עד שהגיע למציאון... האם יש משהו שפספסתי? האם לא תהיה ברירה אלא לקנות גם מעבד אחר? תודה לכם,
-
- 10 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום. אין לי ממש מושג מדוע, אבל לאחר עדכון ביוס (ויכול להיות שינויים אחרים שנעשו תוך כך, מבלי לשים לב במודע), כרגע תוכנת הניטור AIDA מצביעה על תזמוני זכרונות באופן הבא: 11-11-11-30-CR2 זאת לעומת המצב הקודם, שם נכתב CR1 הייתי שמח לדעת מה המשמעות של הדבר תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אפשרות 1: Epox EP-8HDA5J Via K8T800+VT8237 Motherboard עולה 574.26 ¤ שנתיים אחריות אפשרות 2: Gigaybyte GA-K8NS עולה: 530.00 ¤ שלוש שנים אחריות
-
- 2 תגובות
- 485 צפיות
-