מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,798 דיונים בפורום זה
-
שלום! החלפתי היום מעבד מAMD 3000+ ל X2 4200+ חשבתי שיהיה שיפור משמעותי בביצועים אבל אני ממש רואה שכמעט אין שום שיפור... שאר המפרט: לוח אם MSI NEO2 K8N כרטיס מסך 7600GS ג'יגה זיכרון צריפתי תמונות מאוורסט לגבי ביצועים... למישהו יש פתרון? האם ג'יגה זיכרון נוסף יעזור? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 647 צפיות
-
-
אם מישו יכול להביא קישור או משהו (לא מצאתי באתר של טום)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת אם יש לוח אם לאינטל סוקט 775 - תומך במעבדי 45NM) שתומך (ושנבדק ) ב 8GB של DDRII - ארבעה מודולים של 2GB - שני זוגות של 2X2GB אני לאמעוניין בלוח אם של סרבר אלא של מחשב "רגיל" ראיתי מספר רב של לוחות שתומכים ב 8GB לפי המפרט אבל הבנתי שבפועל ממש מעט ממש יכולים להפעיל 8GB באופן תקין אם מישהו ניסה לוח אם מסויים אשמח לדעת כי אני מעוניין לקנות אחד
-
- 1 תגובה
- 492 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי לוח אם Asus P5LD2 Deluxe, תומך ב 667 mhz DDR2. כרגע יש לי חרא זכרון של סמסונג 533 mhz, ואני מעוניין לקנות זכרון performance עד 300 שקלים בערך ל 2 גיג. ועוד כמה שאלות אם אפשר: 1. האם אפשר להכניס 800 mhz ללוח האם שלי והם פשוט יעבדו בתור 667? 2. למה כתוב לי 267 mhz real clock במהירות הזכרון? 3. הזכרונות כרגע יושבים על ערוץ אחד( 2 סטיקים,אחד בכל סלוט), אם אני אחבר את הזכרונות הבאים לערוץ השני, האם כל זוג יעבוד במהירות שלו, או שהזכרון האיטי יותר יאט לי הכל? תודה מראש על התשובות. נ.ב אל תפנו אותי בבקשה לת'רד עם הFAQ, לא מצאתי תשובות חד משמעיות, אז בבקשה תענו לי בקצרה כאן.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
יש לי לוח dfi party lan ultra -d ואני רציתי לדעת האם הזכרונות Crucial Ballistix 512MB DDR 400 הם טובים והאם הם תאימים ללוח שלי ??
-
- 8 תגובות
- 509 צפיות
-
-
לאחרונה נשרף לי הלוח אם מסוג asus m2n-e וכנראה שלא יחליפו לי אותו כי קרה לו משהו... אבל זה לא משנה. יש לי מעבד AMD 5200+ . אני מחפש עכשיו לוח אם טוב ברמה של הלוח שהיה לי.. ואוליי גם לשדרג לאיזה כרטיס HD4830.. הטווח מחירים שלי זה גג 500 עם חריגה אוליי ל600 ש"ח תודה.
-
- 0 תגובות
- 552 צפיות
-
-
http://us.hardware.info/reviews/5835/spot-the-differences-gigabyte-motherboard-revisisons-present-markedly-different-test-results כמו שאפשר לראות בכתבה הגירסאות החדשות מגיעות עם לוח מודפס ריק יותר ובדגם אחד גם הורידו את האפשרות ל dual bios. מבחינת סימון ההבדל היחיד הוא שבאתר החברה המוצר מופיע עם REV אחר (באותו עמוד מוצר) ועל האריזה בדרך כלל כתוב איזה REV הלוח, מידע כזה מצד שני לא מופיע בעמוד המוצר בקניה באינטרנט ולרוב לא זמין לפני מעמד הקניה.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום, אני מרכיב מחשב לשימוש משרדי כבד. כלומר אין צורך ביכולות גרפיות בכלל אך יש צורך בכח עיבוד חזק. אני מעונין במעבד 4 ליבות. הבנתי שיש מעבד של אינטל שהוא 4 ליבות ובעל יכולת לשנות את העוצמה של כל ליבה בנפרד לפי הצורך שזה מתאים לתוכנות שאינן תומכות בריבוי ליבות. אז כזה מעבד אני צריך... וגם לוח שיתאים למעבד הנ"ל התומך ב SLI או בטכנולוגיה המקבילה של ATI שאני לא זוכר את שמה, כך שאני אוכל לחבר 4 מסכים למחשב. אם יש פתרון אחר לחבר 4 מסכים שיכול להיות עדיף אשמח לשמוע. אנא המלצתכם. תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לפרטים כנסו http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=8670 עכשיו האם כדאי לקנות את זה, או שעדיף לקנות לוח אם אחר + כרטיס מסך בן זונה כמו X850 מה דעתכם... שווה? לא שווה? מה עדיך? תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-
-
קניתי היום מחשב עם מעבד Core 2 Duo E8500, לוח אם Asus P5Q, ו-2 יחי' זיכרון של DDR 2 1066 2048MB ADATA . מה שרשום לי ב-properties של my computer הוא: Intel® Core2 Duo CPU E8500 @ 3.166Hz 3.17 GHz, 3.25 GB of RAM יש לי 2 שאלות בבקשה: 1. למה רשום 3.25GB זיכרון, במקום 4.096GB זיכרון? 2. לאיזה רכיב שייכת התדירות 3.17GHz? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Sempron 2800+ זה מה שהציעו לי. P4 2 GHZ זה מה שיש לי. מה יותר טוב?
-
- 12 תגובות
- 960 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי 1GB (בשני מודולים) ואני רוצה להוסיף עוד 2GB (גם בשני מודולים) בכדי שישמר לי הDC. ההוספה נועדה לעזור לתוכנה שהתחלתי להיעזר בה ללימודים מידי פעם, ואני רוצה שתרוץ חלק יותר. אבל הבנתי שאם אני רוצה להוסיף כדאי מאוד שהמודלים החדשים יהיו מתוצרת של אותה החברה, בעלי אותו נופח, תדר ותיזמונים. עכשיו לא מצאתי בחנות כלשהי באזור שלי (השרון) את זהכרונות שנמצאים אצלי בשימוש, מה גם שאני מעדיף להוסיף 2GB מאשר 1GB. אם אני אוסיף שני מודולים כאלו: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_271_2822_3018&products_id=23719 השניים הקיימים הם: http://www.geil.com.tw/products/showSpec/id/50 והלוח שלי הוא: http://www.gigabyte.com.tw/Products/Motherboard/Products_Overvie…
-
- 6 תגובות
- 651 צפיות
-
-
שאפשר לראות איזה צ'יפים עשוי כל מודול. תודה!
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מעבד אינטל סלרון 1700 הוא רוצה להביא ממישהו מעבד אינטל פנטיום 2400......הוא יכול לשים בלוח את המעבד פנטיום? בינתיים אני לא יודע איזה לוח יש לו...אבל אם זה נחוץ אני יברר...
-
- 4 תגובות
- 578 צפיות
-
-
הלוח אם לשי נשרף, ולהחליף את הישן יעלה לי יותר מלקנות חדש. אני רוצה אחד שעומד בכל הסטנדרטים העכשוויים שבמיינסטרים, אני לא ממש מבין במעלות של לוח אם ככה שתנסו להשאיר את זה פשוט. אני צריך גם מעבד נחמד, ואני רוצה לשמור על הכל כמה שיותר זול. בנוסף יש גם ראם, אבל זה כבר יותר פשוט וזול לפי מה שאני יודע.
-
- 29 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, עפ"י התמונה שלמטה המעבד הנ"ל מגיע עם כרטיס גרפי של 4000, השאלה שלי לאיזה כרטיס הוא משתווה היום, לדוגמה ל gt220 יש הבדל רציני בניהם? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 795 צפיות
-
-
-
-
איזה לוח עדיף מבין השניים...?? הצרכים הם בסיסיים אינטרנט הורדות אימיול וסרטים המחיר בערך אותו הדבר. יעבוד עם AMD 3800 dual 65w
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה במחשב 8GB של RAM, יש לי 4 SLOTS של RAM שני ערוצים (2 בכחול 2 בלבן). כרגע יש לי 4GB של KINGSTON DDR3 (שני סטיקים 2X2GB) בתדר 1333MHZ KVR1333D3N9/2G 1.5V. אני צריך להוסיף עוד 4GB או לקנות 8GB תלוי לפי המחיר. אשמח להצעות. הציעו לי באייבורי 4GB של KINGSTON 1333MHZ לפי מה שהבנתי בסטיק אחד, מחיר 235 ש"ח. האם זה מתאים למחשב? כי לפי מה שהבנתי זה צריך להיות זהה - אותו סוג, אותה חברה, אותה חלוקה, אותו תדר... אם כן, משתלם? מפרט המחשב: intel i5 2400 3.1ghz 4GB RAM תמונות של המחשב והזיכרון כרגע מצורפות Windows 7 64 bit Nvidia GTX 560Ti תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
-
היי יש לי לוח אם דגם gigabyte 8sr533 עם ביוס של award גירסה f6 הכי מעודכנת וציפסט של sis645 היום קניתי זיכרון של מושקין pc2700 blue 512 mb יש בביוס אופציה של top performance כשאני מאפשר אותה עם הזיכרון הנ"ל המחשב לא עולה ומציג הודעת שגיאה עם הזיכרון הקודם של מייקרון שהיהpc2100 256 mb זה עבד בלי בעיה השאלות שלי הם 1-מה בדיוק האופציה הזו משנה ולמה אי אפשר להפעיל אותה עם הזיכרון החדש 2-איזו תוכנה מראה לי מהירות של הזיכרון בדיוק אם זה 333 או 266 או בכלל 3-בגלל שהלוח שלי עובד ב 133 האם זה נכון שהזיכרון יעבוד אולי על 333 אבל הביצועים יהיו של 266 שהם 133*2 תודה!
-
- 25 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי כמעט את כל החלקים למחשב החדש חוץ מזכרון וכרטיס מסך זיכרון חשבתי לקנות: שני סטיקים של: Ballistix Tracer 512MB DDR PC4000 184-pin DIMM וכרטיס מסך: The Crucial RADEON X850 XT 256MB PCI Express גם של קרוסל ורציתי לדעת אם כדאי להזמין את המוצרים האלה מהאתר של קרוסל ואם כדאי בכלל לקנות את שני המוצרים ואם אני קונה בסוף(מהאתר של crucial.com)אז רציתי לדעת כמה אני משלם על דמיי משלוח ואם משלמים על מס או משהו כזה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
המטרה העיקרית היא משחקים. מחיר סביב 800 שקל יהיה נהדר. חשוב לי שיהיה אפשר לבצע OC בקלות. זהו פחות או יותר אם אפשר יהיה לקבל הסבר גם מדוע כדאי לבחור לוח אם כזה או אחר זה יהיה נהדר. או ... ודבר אחרון אני מעוניין גם בזכרונות של 2X2 גי'גה של DDR3 אני מניח ש-1600 יספיק הבנתי שכדאי לקחת בעלי מתח קטן מ-1.65V אז אם יש המלצה גם פה אודה לכם מאוד.
-
- 3 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום כולם, ברשותי לוח אם X48 (תומך CF X16 בשני הערוצים), ובקרוב אני אמור להחליף את המעבד מ-E8400 ל-Q9650, כמו כן עומד להחליף את כרטיס המסך מ- 4870 ל- 4870X2 (כי אני לא מרוצה מהביצועים של ה-4870 על רזולוציית 1920X1200 עם הגדרות מקסימליות בחלק מהמשחקים). מה שעדיין יהיה לי זה מקום נוסף בסלוט ה-PCI-E השני לCF, כך ששדרוג עתידי של המעבד לא יבוא בחשבון, אלא רק תוספת של כרטיס מסך נוסף. - אז עם CF של שני 4870X2 על Q9650, לדעתכם, המעבד יגרום למצב של צוואר בקבוק ?? לא מצאתי תוצאות בנצ'מארקים שעונים על כך . ואם כן, - אולי עדיף שאחכה ליציאת ההכרטיס הבא של ATI עם ליבה בודדת - 4890 ?? (לפי הפרסומים - באפריל) ואשלב שניים ב-CF. - יש דרך לחזות בעיה כזו בשילובי חומרה ?? הערות - 1.…
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-