עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. Started by crik,

איך הלוח INTEL LEMONT 965?? תודה משה

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  2. Started by alonkl,

לסמוך על 2 ג'יגה שלהם ב250 שקל? נשמע זול מידי בשביל להיות רציני.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  3. Started by BindeR,

שלום רב יש לי מחשב די ישן בן 3-4 שנים. אני מעוניין לשדרג לו את הזיכרון. כרגע יש 2 של 512M KINGSTON. על הלוח יש 4 מקומות, כרגע שניהם מהם 512MB X 2 KINGSTON. השאלה שלי האם 2 המקומות הנוספים הם מתאימים לזיכרון? שני הראשונים בצבע אחד והשניים בצבע שני. האם יש לכם תוכנה ממולצת לבדיקת המפרט של המחשב על מנת שאוכל לתת לך את הנתונים בצורה הטובה ביותר ואיך אני יודע אם יש לי DDR1 או DDR2 תודה מראש

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  4. שלום ...כרגע יש לי פה מחשב 1.7 סלרון ....האם 1.5(רגיל) יתאים לי ? המוכר אמר לי לוודא שזה 432 (כנראה סוקט?) איך אני יודע אם הלוח שלי זה 432 ? אין לי שום חוברת של הלוח שום כלום תודה. עוד משהו קטן ...ההבדל בין 1.5 רגיל לסלרון 1.7 משמעותי בכלל או שכבר אוותר על העניין וזהו ?

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  5. יש לי מעבד P41700 ולוח אם asus p4b-c אם אני לא טועה בכל מקרה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני מעוניין להחליף ללוח אם שתומך ב DDR ובמעבד שלי (P4 1700) ובעל תמיכה ב AGP X8 וכמובן כל הפיצרים החדשים כמו יציאות USB ו FIREWIERE מרובות אם למישהו יש לוח אם שתואם לזה או שאלות (אני יודע שפירטתי מעט מאוד זה בגלל שאני קצר בזמן ואני חייב לזוז) אז שישאיר אותן ואני אשמח לענות תודה!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  6. Started by morpheus1234,

אני כבר לא יודע מה לעשות... אני צריך לבחור מעבד+לוח ואני לא יודע מה האופטימלי בשבילי... לפני שאסביר מה השימושים של המחשב אציג כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות בחיפוש: מעבדים 1.איזה דגמים של את'לון64 קיימים ומה ההבדלים ביניהם(כל הסוקטים למיניהם* 2.איזה דגמים של פנטיום 4 קיימים? אילו סוקטים? 3.מה ההבדל בין DDR,DDR2,DDR400,DUAL DDR, מה יותר טוב ולמה??? אני צריך לוח+מעבד בעיקר לתוכנת אוטוקד ייתכן ובעתיד אשלב תלת מימד עם ADT, המחשב יהיה גם לשימושים של אינטרנט ומולטימדיה ואופיס, אבל בעיקר עבודה על אוטוקד וADT... אשמח לקבל הלצות אבל אני רוצה להגיע לבד למסקנה מה עדיף לי ובשביל זה אני צריך לדעת מה ההבדלים בין הדגמים שיש בשוק... תודה מראש!!!

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  7. Started by Jack_g,

ברור לי שהמעבדים החזקים נכון לעכשיו זה ה C2D E6XXX הבעיה היא שהם נורא יקרים, השאלה היא מה עם המעבדים : E2180 E4400 שהם יותר זולים ומבחינת מחיר הם משתווים ל מעבדי AMD . למשל ה E4400 טיפה יקר יותר מ ה 4800X2 ה2180 הוא זול מ ה 4800X2 אבל מה בנוגע לביצועים יש איזו השוואה שאפשר להגיד חד וחלק איזה מעבד עדיף? תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  8. שיצאו ב22.7 , כלומר מהירות אפיק 1333MHZ. וגם לא יזיק תמיכה במרובעי ליבה. שימו לב - כ.מסך מובנה חובה!

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  9. Started by SandLegion,

אני עכשיו קונה מעבד 2600 של AMD, אני מחפש תאימות מקסימלית בין כל הרכיבים. אני הולך ב-99% לקנות 9800 ATI ואני לא יודע איזה מהם לבחור (אז תעזרו לי גם בזה). אני גם צריך DUAL DDR בלוח ושיהיה לו מן הסתם AGP8X. אני בנתיים התעניינתי ב-Epox 8RDA3 Ver2.1 יש לו מלא דברים בבנדל אבל נראה לי שאפוקס נופלים כמעה בבנצ'מארקינג. עוד לוח שהתעניינתי בו GB 7N400L1 אז תנו גם חוו"ד עליו. יש המלצות ללוחות ASUS? במחשב הנוכחי יש לי את ה CUSL2 ואני הכי שמייח בעולם (טוב לא הכי מסופק אבל זה עניין של אמורטיזציה כבר.) בקיצור, אני חייב לסגור פינות כי אני אוטוטו עושה את הקנייה. Time is of essence. תודה.

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  10. Started by SMSM,

http://www.pricewatch.info/item/15449 EXTREME EDITION חדש ? INTEL ממשיכה להפתיע ...

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  11. אני צריך לקנות זכרון למחשב החדש שלי. אבל אני לא יודע אזה חברות יותר אמינות אם יש לכם המלצות מאיזה חברה כדאי לקנות . אני מתכוון לחברות כגון: (SAMSUNG,TWINMOS,PQI,GEIL,וכדומה) כל המלצה תתקבל, תודה.

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  12. DDR 400 http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1304&lg=0

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  13. Started by tavor21,

הלוח חייב לתמוך בDDR2 ועדיף שיהיה עליו כרטיס וידאו כי אני לא רוצה לבזבז עוד כסף.

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  14. Started by davidh,

יש לי מחשב עם לו K7SOM+ עם מעבד AMD DURON 2000 , ברצוני לשדרג למעבד מהיר יותר. מהן האפשרויות?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  15. שאלה ראשונה לגבי הבדלים בין סדרת ה P45 ל P43 האם זה משנה לגיימר חזק? איזה לוח כדאי לקחת בסדרת Gigabyte P45 מכיוון שיש הרבה דגמים והבדלי מחירים רצינים ששווים את ההשקעה. המחשב שאני בונה הוא לא לאוברקלוקים חשוב לי Dollby Digital ובקר Raid האם יש הבדלים רציניים שמצדיקים את הבדלי המחירים בין שני הזכרונות האלו: הזכרונות לא לאוברקלוק. תודה מראש לעוזרים. 4Gb A-DATA Vitesta 800 KIT with Heatsink CL4 4Gb KIT (2G X2) XMS2 6400 CL-4-4-4-12 DHX

• 3 תגובות
    • 598 צפיות
  16. האם יש מעבדיי קונרו יותר זולים מבksp? ,תנו חנויות תודה מראש

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  17. אני צריך את עזרתם, קניתי מחשב על פי המלצת האתר לפני כמעט שנה, עכשיו המחשב רץ ממש טוב רק שלפעמים יש עומס על הזכרונות בכלל שנגיד האימיול, הפירפוקס, האיסיקיו, המסנגר והמדיה פלייר עובדים בו זמנית, או שלעומת זאת בCOMPNY OF HEROS יש לי לפעמים זמני טעינה ארוכים מידי. עכשיו כרגע אבא שלי בארה"ב והחלקים שם זולים משמעותית אז החלטתי להשקיע קצת, המפרט שלי מופיע בצד כאשר להחליף כרטיס מסך ירד מהפרק (אבא חוזר עם פלייסטישן 3). אני חשבתי על זכרונות כאשר בלוח אם שלי יש 4 סלוטים (2+2) שאצלי יש 2 של 512, רציתי לדעת האם לקנות עוד 2 של 512 או שיש קומבינציה אחרת שהיא עדיפה. תודה מראש, יוסי!

• 5 תגובות
    • 598 צפיות
  18. Started by BIGWOLF,

חברה שלום בלוחות החדשים עם ה-NFORCE , חייבים זהזכרונות יבואו בזוגות כמו ה - RDRAM או לא? אני מדבר על הלוח החדש של GIGABYTE GA-7N400PRO תודה

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  19. Started by matanyaniv,

שלום, יש לי לוח EP-8RDA+... כשאני מדליק את המחשב הוא רושם לי בביוס שהמאוורר של המעבד כאילו לא פועל(למרות שהוא פועל) ועליית המחשב נתקעת... כשאני עושה ריסט אחרי דבר כזה המחשב עולה כרגיל. מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 598 צפיות
  20. שלום לאחר שנתיים וחצי מייגעות שלא החלפתי חלקים למחשב... ועכשיו שסוף סוף עולה בידי האפשרות לקנות וברצוני לקנות בשביל שיעבוד טוב למשחקים כמו הלף לייף 2 ובטלדפילד 2 שיגיע במרץ. בבקשה המליצו לי מה לעשות ואיזה מהמפרטים כדאי לקחת. מפרט 1 : AMD 64 3000+ SOCKET 754 Gigabyte K8NS-PRO/K8NS 2X512MB DDR A-DATA מפרט 2: amd 64 3000+ socket 939 Epox EP-9NDA3+ NVidia NForce3 Ultra AGPset 939 512mb ddr a-data - בהמשך אוכל להוסיף עוד סטיק של זכרון מפרט 3: פשוט לחכות לבורדים עם NFORCE4 עם PCIX זולים שיקח מספר חודשים. (אנא ציינו כמה זמן לדעתכם יקח לבורדים זולים עם PCIX להגיע) אני כרגע עובד עם כרטיס מסך GF4 TI4200 128MB DDR בין שנתיים וחצי וברצוני להחליף ל GF6600GT זה למה אני צריך PCIX.

• 7 תגובות
    • 598 צפיות
  21. שלום לכולם, אני משתמש כרגע עם מערכת בעלת 2*256 מ"ב של RAM בדואל (של חברת HYNIX). אני מעוניין לשדרג את המערכת בעוד 512 מ"ב. שאלתי היא, האם לשדרג לסטיק נוסף של 512 או שאולי כדאי להוסיף מערך נוסף של שני סטיקים של 256 מ"ב בדואל. כמו כן רציתי לדעת אם יש חשיבות למותג במערך השני של הדואל, כלומר האם יש משמעות לכך שכל מודולי הזכרון הם של אותה חברה? בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 598 צפיות
  22. Started by rabbit,

שמתי לב שבלוחות האמ(בחלקם) רשום שכדי לחבר 4 מודולים של זכרונות כולם צריכים להיות SS עכשיו הסתכלתי על הזכרונות g-skill ו ocz סתם שרירותי וראיתי שהם ds הבנתי שהסיבה שאי אפשר לחבר 4 DS היא משהו בצ'יפ(G43) השאלה שלי אם זה עיניין של עדכון של הביוס שיצא מתישהו ואז יהיה אפשר לחבר 4 מודולים DS או שאף פעם לא יהיה אפשר ויהיה צורך ב 4 מודולים של SS? בכל מקרה לא ראיתי זכרונות כאלה(SS).. למרות שאני מניח שיש..

• 2 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by XMB,

שלום לכם אני מרכיב מחשב משרדי שאני נזקק לו לאחרונה ואשמח לדעת איזה לוח עדיף לי לקחת האפשרויות הם: Asus M2A-VM + VGA Socket AM2 Motherboard http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=10513 Gigabyte GA-M61PMS2-RH + 6100 n435 VGA Socket AM2 Motherboard http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=9334 GIGABYTE GA-MA69VM-S2 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3046 תודה לכם (אם יש הצעה אחרת בטווח מחירים הנ"ל אשמח [עד 400 ש"ח כולל כרטיס גרפי מובנה , הלוח הינו למשרד ככה שהרבה ציפיות אני לא מצפה ממנו])

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  24. Started by hogtop29,

http://www.ocztechnology.com/products/memory/ocz_ddr3_pc3_12800_platinum_low_voltage_triple_channel 1. מי מיבא את הזכרונות הללו לארץ ? 2. באם לא מגיע לארץ כמה משלמים מיסים ביבוא אישי על זכרונות למחשב ?

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  25. משהו חזק תודה

• 10 תגובות
    • 598 צפיות

דיונים חדשים בפורומים