עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

מעבדים, לוחות-אם וזכרונות

פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות

1. בידיוק קניתי E8400, פתחתי את התוכנה CPUZ, ואני רואה שמה שזה קופץ כל הזמן המכפלה מ9 שזה סטוק ל6 משום מה, מה שגורם לתוכנה להראות תדר של 2GHZ על מכפלה של 6 במקום סטוק של 3GHZ במכפלה של 9, האם יש בעיה במעבד? תוכנה? למה זה מראה ככה עריכה: עשיתי קצת חיפוש האם צריך לבטל את SPEEDSTEP בביוס?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  2. הלוח הוא ABIT iC7 תמונות דריייברים וכאלה .. תודה לעוזרים! ובמיוחד פירוט על הג'מפרים של הפנאל

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  3. Started by zuq,

אבי חזר מארה"ב וקנה לי מחשב כמעט ע"פ הרשימה הוא לא מצא את הabit AN7 אז הוא בחר לוח על דעת עצמו... לא מצאתי עליו ביקורות אז רציתי לשמוע את דעתכם עליו. לינק ללוח באתר החברה: http://www.soyousa.com/products/proddesc.php?id=257

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  4. Started by Idan-h,

יש לי במחשב זכרון: PMI 256MB DDR333X2 Value Memory CL=2.5 זה נחשב זכרון ג'נרי? דרך אגב הלוח של המחשב הוא DualChannel, יש לי מעבד 2.4 533MHZ, ובPCMARK 2002 קיבלתי בזכרון תוצאה של 6127, זה בסדר, איך זה נחשב? תודה רבה לכל המגיבים.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by AMS2,

היתקלקל לי הלוח אם, ואני צריך לקנות חדש. איזה כדי לי לקנות בסביבות ה-400 ש"ח?

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  6. אני בונה מחשב שיהיה מיועד לעריכת סאונד מבוסס אינטל..התקציב מאוד מוגבל... צריך כרטיס מסך סביר במחשב...לא לגיימרים כמובן...אבל שיוכל להריץ משחקים אפילו אם לא ברמה גבוהה... בינתיים חשבתי על שילוב של: לוח ABIT IS7 -E ב500 ש"ח וכרטיס מסך GF4 MX/RADEON 9000 ב250-300 ש"ח, סה"כ השילוב: 750-800 ש"ח האם יש דרך לחסוך ולקנות לוח אם באותה רמה בערך עם כרטיס מסך ONBOARD גם באותה רמה? ראיתי כמה דגמים עם כרטיסי מסך אבל אין לי מושג כמה הם טובים.... כל שקל חשוב!!

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  7. Started by OuTsIDe,

תיראו יש לי את גירסת ה F3 ב EP43-DS3 שלי ויש כבר F8 http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2846 הלוח לא ממש עושה לי בעיות פשוט כשה אני ניכנס ל CPUZ הוא מראה לידברים לא ממש נכונים כמו זיכרון הוא כותב לי DDR3 בימקום DDR2 וגם נגיד ב GPUZ הוא מראה לי שיש לי אפיק PCIE 1.0 כשה ביכלל יש לי PCIE 2.0 וב EVEREST ביכלל הוא כותב לי בלוח אם UNKNOWN משהו כזה...כאילו שהלוח לא מזוהה...כדאי לעשות?ואם יש מדריך כי זאת פעם ראשונה שלי...תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  8. Started by shai432,

יש לי לוח של gigabyte מסוג GA-7N400-L ואני מעוניין לדעת מה המגבלה של כמות המקום שאני יכול להתקין עליו כלומר כמה giga או כמה הארד דיסקים... תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  9. Started by yonik,

אני נמצא באמריקה ומעוניין לקנות את המעבד ללוח הזה שעוד לא נגעתי בו והוא קצת ישן השאלה שלי היא האם אני צריך למצוא איזה מעבד חלופי כדי לעדכן את הביוס(שאמור להיות איזה f4 ועכשיו יש כבר f12) תודה

• 3 תגובות
    • 604 צפיות
  10. שלום לכולם אני צריך לבנות מפרט למישהו, מפרט די יקר למשחקים ועריכות תמונה בדו מימד בעיקר. אני צריך למצוא לוח, שתומך בכלל הטכנולוגיות החדישות- pci-e,sata2,firewire,spdif וכו', שיתמוך ב-SLI ושיהיה לAMD כלומר בתושבת 939. עד כאן הכל פשוט נכון? אז הנה הקאטש. הבחור רוצה לחבר כ-6 רכיבי IDE.. ולכן צריך לוח עם יותר מ2 סלוטים של IDE. חיפשתי וחיפשתי ולא מצאתי לוח כזה לאף חברה - dfi,gigabyte,abit,asus,msi אלו החברות בהן חיפשתי לוחות. אולי תוכלו להושיע אותי? (ד"א מצטער אם הנושא לא שייך לפורום, אשמח אם תפנו אותי למקום המתאים).

• 8 תגובות
    • 604 צפיות
  11. Started by ea666,

שלום יש לי p4 1800 intel 850gb 512 rdram radeon 9800xt ואני רוצה לקנות מחשב חדש כי הביצועים של המחשב שלי לא משהו... אני רוצה לקנות לוח אם זכרונות ומעבד של AMD אני רוצה מחשב למשחקים נטו. אני לא רוצה לעשות OC גם לא בעתיד. ואני רוצה מחשב שיחזיק לי לפחות לשנתיים בביצועים סבירים. הבעיה היא שאני לא יודע אם לקנות כרטיס מסך חדש או לא בגלל כל טכנולוגיית ה PCI -E כי מצד אחד אני רוצה לוח אם חדש שיחזיק לי להרבה זמן ומצד שני אם אני קונה כזה לוח אז אני צריך גם לקנות כרטיס מסך חדש =\ ולכרטיס מסך אין לי כל כך כסף... אז יש למשהו רעיון מה לעשות? והאם כדאי לי לחכות ללוח משולב של PCIE + AGP שתומך SLI וגם ב 939?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  12. שאלה: יש לי לוח אם ASUS P5PL2. כונן סיגייט חיבור SATA2 צורב DVD חיבור SATA2 וכונן צורב CD-ROM בחיבור IDE. האם בעקבות חיבורו של צורב ה-CD "הישן" בחיבור מסוג IDE, זה משפיע בקצת איטיות על המערכת ? אם אני אוציא אותו ואשאיר רק את החלקים בעלי חיבור ה-SATA אזי המחשב יהיה יותר קצת יותר מהיר ? תודה לעונים המבינים בנושא

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  13. Started by Bright Moon,

אחת מחברות שמפתחות את התקן שחררה PDF על DDR3 שאולי מציג מידע חדש לחלקכם.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  14. 12gb 6 x 2gb OCZ DDR3 1333mhz PC3 10600 RAM-Memory זה 12 ג'יגה ראם 6 כרטיסים שכל אחד מהם 2 ג'יגה , עכשיו השאלה : הדגם הזה מתאים למעבד Intel Core2 Extreme Quad QX9770?

• 10 תגובות
    • 604 צפיות
  15. Started by tom_k85,

כתוב שבבנדל שלו יש: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard User's Manual Quick Installation Guide Drivers & Utilities CD SATA RAID Driver Disk SLI Bridge Audio Module 4 SATA Cables 2 Power Cables 2 IDE Cables FDD Cable I/O Back Panel Shield אז השאלה שלי אם אני קונה דיסק קשיח OEM(שזה רק הכונן בלי כבלים וכו)אז הלוח אם הזה בא עם כבלים שאני יכול לחבר אותו(HD)ללוח אם נכון/לא נכון? *הHD הוא או ATA 133 או ATA150 או SATA2

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  16. http://www.plonter.com/detail.tmpl?sku=E6600&affiliate=zap

• 7 תגובות
    • 604 צפיות
  17. Started by Omry,

היי אנשים. רציתי לשאול האם יהיה מקום ל-2 כרטיסי 9800GTX+ בגרסאת ה-Twin Turbo של Twintech על לוח האם שאני מתכנן לקנות, ה-Rampage II Extreme. אני מעוניין להתקין את שניהם בחריצי ה-x16 המלאים. אני מדבר על הדגם הבא: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1556 תודה רבה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 604 צפיות
  18. איך אני יכול לבדוק עם הלוח אם שלי תומך בזיכרונות DDR 400 MHZ?

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  19. האחריות הניתנת היא מטעם החנות... אני לא יכול לפנות ליבואן בגין בעיות אחריות למינהן..

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  20. שלום. אני לא כל כך בטוח איך לפענח את הנתונים הללו שעולים מ AIDA64. מצורפת תמונה, שעל פיה נדמה לי שהתוכנה מורה על כך שהמעבד צורך 60 וואט. מעניין אותי לדעת האם אני קורא נכון את התמונה.

21. Started by Dutchy,

מפרט: Intel E7400 GIGABYTE EP43 DS3L 9800GT PATRIOT EXTREME 2GB 4-4-4-12 2.2V תודה רבה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  22. Started by x-dude,

האם גל המעבדים של פנטיום שהם 800Mhz FSB תומכים ב HT? או שיש כאלו שהם 800Mhz FSB ללא HT? תודה

• 2 תגובות
    • 604 צפיות
  23. Started by arkadur,

טוב המחשב שלי די חלש, וחסר פוטנציאל אני שוקל לעשות את הצעד הבא אני הולך לחנות, נותן למוכר את הלוח (asus p4s800), ומעבד (intel 2.6 HT northwood) מזדכה עליהם מוסיף עוד 400-500 שקל, ומביא משהו קצת יותר טוב (AMD 64 BIT??) מה אני כבר אוכל להביא בסכום הזה? אולי אני אזדכה על 2 סטיקים של זכרונות 256 כ"א, 400 MHZ. כמה שווה כל זה, ומה כדאי להביא?

• 4 תגובות
    • 604 צפיות
  24. Started by felixb,

שלום לכולם, לגבי הסימונים החדשים של מעבדי האינטל. מה ההבדל בין: Core 2 Duo E8300 Core 2 Duo E8400 Core 2 Duo E8500 ? ולמה בד"כ הקפיצות במחיר בין 8400 ל 8500 היא גדולה מאוד (יותר מאשר בין ה 300 ל 400)? שאלה נוספת: על איזה לוח אם הייתם ממליצים ביחד עם אחד המעבדים האלו? תודה

• 0 תגובות
    • 604 צפיות
  25. הזכרונות הם סינגל סייד, אני רוצה לעשות אותם בדואל צ'אנל כמו שאמרתי הלוח הוא dfi nf4 ultra-d תודה (: נ.ב - למה DFI היו חייבים לעשות את הספרון שלהם כזהההה גרועעעע??? בגיגהבייט לדוגמא זה מוסבר מעולה עם טבלה והכל...

• 9 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים