מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,823 דיונים בפורום זה
-
האם יש לוח אם המשלב PCI-E ן AGP עבור Intel 775 ???
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
חברי הפורום שלום. אני יודע שאם כבר לוקחים לוח אם ל AMD עם כרטיס מסך משולב, עדיף כבר שערכת השבבים תהיה 6150 ולא 6100, ולכן בחרתי בלוח הזה. המחשב עצמו אמור לעלות כ 4000 ש"ח כולל מסך דק ומדפסת (לא בשבילי), ורציתי לשאול אתכם האם הלוח הזה נחשב לוח טוב - חיפוש בפורום הראה ששואלים וממליצים על הלוח הזה הרבה, אבל לא ראיתי שום דבר בקשר לבעיות, אבל בביקורות הרוכשים ב newegg יש הרבה שהתלוננו שהלוח הגיע DOA (מת ישר מהמפעל) וחלק טענו שיש בעיית איטיות (אחד אפילו אמר שהוא איטי יותר ממחשב מבוסס סוקט A שלו), ולכן אני פונה אליכם. שאר המפרט אמור להיות מעבד סמפרון 2800, 1GB זיכרון DDR2 667MHz הכי פשוט, דיסק של 80GB, פלופי, צורב DVD זול, מארז פשוט, מסך LCD, מקלדת, עכבר ורמקולים פשוטים, ומדפסת…
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
הלוח הוא ABIT iC7 תמונות דריייברים וכאלה .. תודה לעוזרים! ובמיוחד פירוט על הג'מפרים של הפנאל
-
- 4 תגובות
- 620 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי מתלבט לגבי לוח אם שמתאים למעבד 4770K שמגיע עם מכפלה פתוחה. את המעבד הוא מקבל במחיר מיוחד, ככה שאין פה קטע של בזבנות, השאלה היא מכיוון שניתן כבר לעשות OC, האם הלוח של אינטל (שגם אותו הוא משיג במחיר מיוחד) מדגם DZ87KLT הוא לוח מעולה בתחרות עם GB ו MSI ודומיהם, או שלא ? אם אני מבין מביקורות זה לוח אם די טוב, אבל קצת קשה לעשות איתו OC אין לו PRESET מוכנים לזה. איך הוא לעומת ה MSI G3 Z87 ? ועל מה הייתם הולכים ?
-
- 1 תגובה
- 620 צפיות
-
-
היתקלקל לי הלוח אם, ואני צריך לקנות חדש. איזה כדי לי לקנות בסביבות ה-400 ש"ח?
-
- 3 תגובות
- 620 צפיות
-
-
תיראו יש לי את גירסת ה F3 ב EP43-DS3 שלי ויש כבר F8 http://www.giga-byte.com/Support/Motherboard/BIOS_Model.aspx?ProductID=2846 הלוח לא ממש עושה לי בעיות פשוט כשה אני ניכנס ל CPUZ הוא מראה לידברים לא ממש נכונים כמו זיכרון הוא כותב לי DDR3 בימקום DDR2 וגם נגיד ב GPUZ הוא מראה לי שיש לי אפיק PCIE 1.0 כשה ביכלל יש לי PCIE 2.0 וב EVEREST ביכלל הוא כותב לי בלוח אם UNKNOWN משהו כזה...כאילו שהלוח לא מזוהה...כדאי לעשות?ואם יש מדריך כי זאת פעם ראשונה שלי...תודה
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אוכל להשתמש בכל ה 4gb זיכרון כאשר מערכת ההפעלה שלי היא xp pro הבנתי שיכול להיות שימוש מקסימלי ב 3gb של זיכרון גם אם אקנה את אחד הלוחות החדשים של אסוס תודה
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
היי, כרגע ברשותי לוח אם של אינטל D850MV, אני רוצה לשדרג אותו בשבל לקבל AGPX8 וגם יכולות אובר. אני רוצה לשדרג רק לוח אם, לכן אני צריך לוח שתומך בRDRAM וFSB400 . ניסיתי לחפש באתר של זיגזג אבל אני לא כל כך מתמצא לכן חשבתי להתייעץ לעזרה. אז בבקשה, המלצות ולינקים... תודה רבה!!!
-
- 7 תגובות
- 619 צפיות
-
-
לאחרונה שידרגתי ל P2.4 800MHZ דואל עם בוארד של ASUS P4P800 . הזיכרון שיש לי הוא של מיקרון 256 400MHZ האם הזיכרון של מיקרון מספיק טוב? למישהו ידוע על איזושהי בעיה על לוח האם של ASUS ? מישהו (רשע) אמר שיש לו בעיה בהרצת סרטים מסוג מסויים.
-
- 8 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת אם מתוכננים לצאת מוצרים חדשים (ברמה של משפחת מעבדים חדשה\ סוקט חדש\ טכנולוגיות תקשורת...) בחודשיים הקרובים. תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
http://www.newegg.com/app/ViewProductDesc.asp?description=20-220-009&depa=1
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כתוב שבבנדל שלו יש: DFI Lanparty NF4 UT SLI-DR NVIDIA Socket 939 ATX Motherboard User's Manual Quick Installation Guide Drivers & Utilities CD SATA RAID Driver Disk SLI Bridge Audio Module 4 SATA Cables 2 Power Cables 2 IDE Cables FDD Cable I/O Back Panel Shield אז השאלה שלי אם אני קונה דיסק קשיח OEM(שזה רק הכונן בלי כבלים וכו)אז הלוח אם הזה בא עם כבלים שאני יכול לחבר אותו(HD)ללוח אם נכון/לא נכון? *הHD הוא או ATA 133 או ATA150 או SATA2
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הדרישות שלי מהמערכת: אפשרות לאוברקלוק מהלוח עד באס 400. חשבתי על השילוש הבא: לוח אם: ABIT AB 9 PRO/GIGABYTE 965P-DS3, מעבד: E4400,זיכרונות: 2GB Value DDR2 800MHZ. איזה לוח יותר עדיף ממה שכתבתי למעלה? ואם יש הצעות לשיפור אשמח לשמוע. על המעבד והזיכרון אני סגור כבר. חוץ מזה אין לי דרישות מיוחדות שמערכת ממוצעת של היום לא יכולה לספק. תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של חברת Epox מדגם 4BDA. לאחרונה רכשתי זיכרון TwinMos 256MB 3200 400MHZ וניסיתי להתקין אותי בלוח אם שלי, אך משום מה, המחשב לא רצה לעבוד עם הזיכרון הזה ונתקע ישר עם הדלקת המחשב. סטיק הזיכרון הספציפי הזה נבדק במחשב אחר והוכח שהוא תקין. בנוסף לכך, שמעתי על עוד מקרה שבו אותו הזיכרון גרם לבעיה בלוח של Epox. האם יש עוד אנשים נתקלו בבעיה הזו? אשמח לשמוע אם יש אנשים עם Epox ו TwinMos ואין להם שום בעיות.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
Q9400 2.66GHZ ? מעבד חזק שווה את המחיר ? ויש פה השווה לE8400 ? חוות דעת בבקשה !
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל.... (נערך מחדש)
-
- 4 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אשמח לעזרה במהרה (המחשב שלי בחנות). אני מנסה לבדוק אם יש לי הנתונים הבסיסיים במחשב בכדי להתקין את תכנת avid media composer שתעבוד כראוי. האם יעזור לי להתקין כרטיס מסך של geforce 550 או 560, במחשב ישן עם הנתונים הבאים: דגם לוח אם - asus psl 02 se מעבד - pentium d 3.00 ghz סוג זכרון פנימי - vdr2 (4GB, 64bit) ? האם לפי מצב המחשב יהיו בעיות עם התוכנה, או שהנתונים של המחשב בסדר בשביל לערוך בו בתוכנה? האם יש הכרח שאחליף לוח אם / מעבד? ואם אין הכרח כזה, אז מה המחיר (אם יש מחיר)? האם בחירת כרטיס המסך בסדר בהתחשב בנתונים הללו? תודה רבה על כל מקרה. מורן
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
כמה גבוה אפשר לטפס עם ערכת השבבים B760? בדקנו את אחד מלוחות האם היוקרתיים אשר מבוססים על ערכת השבבים הצנועה מבית אינטל - ROG STRIX B760-F GAMING WIFIלכתבה
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
- 2 followers
-
-
אני רוצה לקנות זכרון 333/2700 אבל אני לא יודע של איזה חברה - לאיזה חברה יש זכרונות טובים? ( לא במחיר של 27,954,975 ש"ח) ד.א - הלוח אם הוא EOPX 8RDA.
-
- 3 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי זכרונות שעובדים ב2.1V עם מחשב שהזמנתי. באתר כתוב שהם עובדים על 4-5-4-15 שקיבלתי את המחשב (מורכב) ראיתי שהזכרונות עובדים ב5-5-5-15 ואני מניח שזה בגלל שמי שהרכיב את זה השאיר על 1.8V. השאלה שלי היא, האם כדאי להעלות את המתח בהנחה שזה קצת סיכון בגלל שאין לי שום ניסיון בדברים כאלה ?
-
- 6 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם! לאחרונה הגיעו לידיי שני מחשבים אחד פנטיום 4 1.8 northwood עם לוח אם של אסוס p4s-333-m והשני סלרון די 326 2.53 prescott עם לוח אם של asus p5rd1-vm. אני רוצה לעבוד עם הזוג הכי טוב וכאן הבעיה. אני יודע שסלרון הוא גרסה מסורסת של פנטיום, אבל בגלל שזהו מעבד יותר חדש ולוח אם יותר חדש, עדיף כבר לעבוד עם הסלרון מאשר עם הפנטיום? או שהיתרון עדיין של הפנטיום למרות שהסלרון חדש בכמה שנים ממנו...
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש לוח אם NF4 SLI ואני מתלבט בין שלושה דגמים gigabyte asus msi למרות שאת ה-MSI אין עדיין בארץ (האם שווה לחכות) תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לוח אם איכותי שיתמוך בזוג 8800GTS של 640MB : http://www.tigerdirect.com/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=3728404&CatId=2514 וכן אם יש לכם המלצות נוספות בעיניין כמו ספק/קרור לכזה לוח זה יתקבל בברכה. אני מעוניין בלוח שאוכל לבצע בו OC ל Q9300 או ל Q6700 (ד"א מי מהשניים יותר מומלץ??) תודה לכולכם
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אהלן חברה נתקלתי בבעיה קטנה ואני צריך עזרה בבקשה ברשותי לוח (דיי ישן) Abit nf8 עד לא מזמן השתמשתי בשני זכרונות של crossair ddr400 256mb שעבדו במקביל (dual channel) לאחרונה המחשב התחיל לקרטע ובשביל למשוך איתו עוד קצת עד שישבוק חיים ונחליף אותו רכשתי עוד סטיק של TwinMos 512MB עכשיו הבעיה הקטנה היא שבלוח יש רק שני סלוטים לזכרונות מה שאומר שעם מה שיש לי כרגע אני יכול להגיע מקסימום ל-768 אבל פה הבעיה כשאני שם במקביל שני סטיקים אחד של 512 ואחד של 256 הוא קולט רק את ה-512 ניסיתי להפוך את המיקום שלהם(יש רק 2 אופציות) וזה עדין ככה ניסיתי גם לאפס את ה-CMOS.. לא עזר עכשיו כל אחד מהם בנפרד עובר רגיל.. מישהו יודע איך לפתור את זה ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 619 צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב ויש לי התלבטות בין שני לוחות האם הבאים:INTEL EVA COVE : DG35EC ל-ABIT IP35P מי מהם יותר טוב,מה ההבדלים בניהם,של מי מהם יש חיים יותר ארוכים? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-