מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לקנות את הלוח הזה, ולשים עליו שני סטיקים של 512MB, מסוג DDRII. האם אני אוכל בעתיד להוסיף עוד שני סטיקים? אמרו לי שיכול להיות שהלוח תומך רק בשני סלוטים ב- DDRII. האם יש אמת בדבר?
-
- 1 תגובה
- 828 צפיות
-
-
הלוח עוב יציב לבנתיים . עם A-DATA VITESA 512X2 ולאחר ניסיון אחד הלוח עובד בדואל צ'אנל וב T1 לא ניסיתי את הג'יגה בייט אבל הלוח לא רע בכלל ובהתחשב במחיר - אחל'ה אשמח לענות על שאלות אם מישהו מעוניין
-
- 3 תגובות
- 611 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם המעבד AMD Athlon 64 3000+ (S-939) שמוכרים בKSP בא אם מאוורר, ואם כן איך הוא?
-
- 10 תגובות
- 831 צפיות
-
-
אתמול ישבתי להתקין את המערכת החדשה שלי: NEO 2 PLAT, Wini 939 3000, ועוד 512 מגה זיכרון ל 512 שכבר יש לי. בחוברת הלוח צויין שכדי לעבוד בדואל צ'אנל, יש לשים את הזיכרונות בסלוטים 3 ו- 4. שמתי את הזיכרונות בסלוטים הנ"ל, והמערכת עולה בפוסט כאשר רשום דואל צ'אנל. אולם המהירות היא רק 333 במקום 400 שאמור להיות, למרות שהמעבד מזוהה כ- 1800 מגהרץ כמו שהוא אמור להיות. חשבתי בהתחלה שזו בעיה של הגדרות בביוס, אז נכנסתי והעברתי מ- Auto ל- 200, אך גם זה לא עזר. EVEREST גם כן מזהה את המעבד כמו שצריך להיות, אבל שוב רושמת שהזיכרונות רצים ב- 333. איך אני מסדר את הבעיה?
-
- 19 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים חבר שלי מעונין לקנות מחשב לשימוש ביתי של אופיס, אינטרנט ופוטושופ (ואולי עוד תוכנות דומות לפוטושופ) כיוון שהתקציב מוגבל המלצתי לו לקחת את הסמפרון ורציתי לדעת האם יש הבדל משמעותי (ושוב לשימוש של אינטרנט אופיס ופוטושופ) בין המעבדים 2500 , 2600, 2800 ו 3000 כולם סוקט A ומלבד ה 3000 שמגיע עם 512 כולם מגיעים עם זיכרון קאש של 256 ראיתי בלוגיק שההבדל בין ה 2500 ל 2600 הוא 30 ש"ח ובין ה 2500 שהוא אריזת בוקס ל 3000 שהוא TRAY ההבדל הוא 90 ש"ח הבדלים לא הכי גדולים השאלה העיקרית היא האם הוא ירגיש בהבדל ושווה להשקיע? כמו כן הוא מתכוון לקנות את האחד המעבדים הנ"ל לוח אם של אביט NF7M מארז של compucase 6a19 שאר החלקים הוא שידרג לא מזמן במחשב הקודם שלו ולכן הוא יעביר או…
-
- 12 תגובות
- 858 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי, ביטוי כמו 2-2-2-5 מתייחס למאפיינים בסדר הבא: 1) Cas# Latency 2) Ras# to Cas# delay 3) Ras# Precharge 4) Cycle time השאלה שלי היא כזאת.. בביוס שלי השמות לא מופיעים ככה, אז לפני שאני אשנה משהו (הכל על אוטו', אני מקבל בcpu-z תזמונים של 2.5-3-3-8, עם הזכרונות שבמפרט. אני רוצה להדק זכרונות ל2-2-2-6 או אפילו 2-2-2-5. אתם יכולים להגיד לי בבקשה איזה מאפיינים בדיוק אני אמור לשנות? מצורפת תמונת מסך של הביוס. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
שלום, אני ממש חדש פה.. לא יודע אם זה קשור לפה,אם לא מצטער מקסימום תעבירו שאלתי,האם אני יכול לקחת שתי מחשבים בנפרד,שתי מארזים יעני והכל,בערך אותה חומרה ולחבר את שתיהם שייחשבו כפול מזאת אומרת ייחשבו כפול? זאת אומרת ,שנאמר יש לי מחשב אחד: פנטיום 4 עם 2800MHTZ,ו200GB כרטיס מסך לא משנה,לוח אם אסוס זיכרון 512 קינג סטון 400 DDR ואחד פנטיום 4 עם 1800 מגה ארצ,ו10GB,ו256MB לא משנה של איזה חברה,SDRAM.. בקיצור,שאלתי האם ניתן והאם בכלל זה קיים לקחת שתי מחשבים בנפרד,להשים אותם אחד ליד השני,אם איזשהי תוכנה או משהו כזה שייפעלו כפול זאת אומרת,אני אקח את המחשב היישן וייחחבר לחזק,ואז החזק שלי יעבוד עוד יותר חזק,ואז יהיה לי פשוט שרת רציני .. יעני זה יעבוד הכל כפול,יהיה כמה זכרונו…
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום מחשב חדש AMD 3000 על לוח אם DFI - LAN PARTY UT NF4-D והמאורר של המעבד עובד ומפסיק לפרקים של 2 שניות בערך חשבתי שזה יכול להיות כי הוא יודע מתי המעבד חם ומתי לא אבל אני לא בטוח יכול להיות שזה תקלה וגם אם זה לא תקלה אז לא עדיף שהמאורר יעבוד כל הזמן כי סתם נראה לי לא טוב למאורר לעבוד ולהפסיק כל שניה (הקרור המקורי שבא עם הלוח אם או המעבד)
-
- 3 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כפי שידוע לנו ל amd יש כמה גרסאות של מעבדים לאותה ליבה [ וונצ'טר סאן דיאגו קלוהמר ויניס וכד' ] בהנחה שכל המעבדים האלה נמצאים בשוק והפרש המחירים בינהם אינו גדול. על איזה מעבד הייתם ממליצים לאדם שרוצה מחשב חזק למשחקים כבדים ואוברקלוק . תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
PQI Turbo Memory 1GB(2x512MB) PC3200 Dual Channel Kit 184-Pin DDR400 SDRAM, Low Latency 2.5-3-3-7 ICs, Gunmetal Aluminum או GeIL Value Dual Channel PC3200 400MHz "GE1GB3200BDC" 1GB 512MB x 2 CL2.5 -Retail
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום לכולם. ראשית ראיתי שיש נושא שגם מבקש המלצה לזכרונות, והסתכלתי וחפשתי עוד נושאים. אבל אני צריך ייעוץ עם המפרט שלי, מכיוון שהדרישות שלי שונות. רציתי לקבל המלצות איזה זכרונות כדאי לקנות. ברשותי לוח Asus P4P800-SE i865 ומעבד פנטיום 4 2.66Ghz B! כלומר, הFSB שלי הוא 133, וכאשר ארצה לעשות אובר-קלוק, אני לא יכול, או אולי כן, אבל לא מתכוון לעבור את ה-FSB 200. לכן זכרונות של DDR400, יתאימו בול בשבילי. לכן רציתי להתייעץ על זיכרונות DDR400, הלוח שלי תומך בדיואל צ'נל לכן ארצה לשים 2 סטיקים תואמים. כל סטיק 512MB, כלומר סה"כ 1GB זכרונות בדיואל צ'נל DDR400. מכיוון שאני לא ממש מבין בתזימונים לזכרונות, פתחתי את הנושא, לקבל המלצות ל-2 סטיקים תואמים (או חבילה של דיואל צ'נל שמכי…
-
- 13 תגובות
- 903 צפיות
-
-
איך הלוח אם הזה ?? הייתי רוצה לדעת איזה כ.רשת יש לו בדיוק (לא הבנתי אם זה WIRELESS וכרטיס רשת רגיל או מה בדיוק ...)
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קניתי מחשב בספטמבר 2003, לא שיניתי שום רכיב מאז, אתמול גיליתי שאחד ה - DIMM-ים של הזכרון לא פועל טוב ( עשה לי בעיות, מסכים כחולים וכו', בקיצר אני בטוח שזה הוא ), בכל מקרה, ה-DIMM הוא : ELIXIR 256MB DDR 400MHZ PC3200U, רציתי לדעת כמה אחריות מקבלים עליהם ( כי בחנות לא אמרו לי ) וכמה בערך צריך לעלות אחד... תודה.
-
- 6 תגובות
- 579 צפיות
-
-
לינק: http://www.overclockers.com/tips00789/ ה "DRM" הזה כנראה "מגן" על המחשב מתוכנות פיראטיות ויהיה במעבדים של אינטל וגם ב AMD בעתיד. בקשר למי שחושב שקל לפרוץ את זה אז שיבין שצריך נתח לוגי בשווי 250,000$ רק בשביל לקרוא את האותות, אז זה יקח זמן.
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
שלום בשביל עיבוד תמונה (פוטושופ ועוד כמה תוכנות דומות) מה עדיף אינטל או AMD אם אינטל אז תמליצו לי על מעבד ולוח אם עד 1700 שקל תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
כאילו מה ההבדל בינו לביו ה-VENICE נניח במה הוא יותר טוב?
-
- 14 תגובות
- 895 צפיות
-
-
שלום..תוכלו לומר לי מה ההבדל בין סוגי הליבות....כגון WINCHESTER Veince או בין שאר הסוגים..(אם יש..)...תוכלו להגיד לי מה יותר טוב מה השוני...
-
- 7 תגובות
- 988 צפיות
-
-
יש 512MB ואני רוצה להוסיף ל 1024MB ואני רוצה זיכרון טוב יש לי עכשיו twinmos DDR PC3200 512MB Dual-channel kit איזה זיכרון אתם ממליצים לי ?
-
- 5 תגובות
- 761 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על הלוח הבא: http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=4 והאם הוא יעבוד טוב עם המעבד הזה Intel Pentium 4 2.4GHZ/512/533/1.525v תודה ניר
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
-
אני מתכנן אולי לקנות 2 סטיקים של קינגסטון, כל אחד של 512 ולהרכיב אותם על הלוח שלי המפרט: לוח: GA-7VAXP של ג'יגהבייט מעבד: AMD Athlon XP +2200 כ. מסך: Geforce 4 MX זיכרון נוכחי: 256 (אני אשים את הסטיק הזה במחשב אחר אם אני קונה חדש) רציתי לדעת אם יש טעם להוסיף כזאת כמות של זיכרון למפרט שהוא כבר די ישן, זה יתן שיפור משמעותי במהירות או שהניצול של הזיכרון יהיה גרוע בגלל שאר הרכיבים הישנים?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
יש לי כרגע 512DDR של סמסונג: 512mb PC3200 DDR-RAM - Samsung Original Memory 400MHz אני רוצה לשדרג לעוד 512 שלפי מה שהבנתי כדאי מאוד שהזכרון יהיה מאותה חברה, ושמעתי שצריך שהוא יהיה אותו סוג, זה נכון? מצאתי כמה סוגים של 512DDR של סמסונג: http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=1528 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3081 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3044 http://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=22_79&products_id=3144 מה ההבדלים ביניהם? ואיזה כדאי לי לקנות שיעבוד הכי טוב? תודה.
-
- 5 תגובות
- 568 צפיות
-
-
שלום לכולם\ יש לי את הלוח K8NF9 ומעבד 3000 939\ זיכרונות של D43 שיכולים להגיעה מעל 500 בדוק! והטמפ' היא 33 במאמץ! ויש לי בעיה שאני אפילו לא יכול להגיעה ל2GHZ עם המעבד ובפורום של GURU3D אמרו לי שיש חשיבות לאיזה חריץ מבין ה4 שיש על הלוח חיברתי את הHDD שלי לאן הייתי אמור לחבר מבין ה4 חריצים האלה את הHDD שלי? חיבור לחריץ הלא נכון יכול לשגע את המחשב שלי בOC ובאמת ככה מחשב שלי אפילו ב2GHZ המחשב קורס ועושה ריסט שמפעילים משהו כבד! לאן הייתי אמור לחבר מבין ה4 חריצים האלה את הHDD שלי? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 944 צפיות
-
-
רציתי לישאות בקשר ללוח הזה אם קיים בו SATA 2 FIREWIRE תודה
-
- 1 תגובה
- 525 צפיות
-
-
טוב קודם כל שלום אני חדש פה אז שלום לכולם (זה רק אני או שיש פה כפילות?) אני רציתי לקנות מחשב בזמן הקרוב ורציתי לשאול כמה דברים א. אני לא כל כך מכיר את המעבדים של AMD אבל לפי מה שאני קורא פה בפורום (וגם בכל מיני אתרים) הוא הרבה יותר טוב מהפנטיום 4 (הבנתי גם שהפנטיום 4 עבר מן העולם, ולא בדיוק הבנתי למה ומה זה אומר? שמגיע דגם חדש ? ואם כן מתי?) ב. בהמשך ל-א. אם מגיע דגם חדש של פנטיום שווה לחכות לו? או שמגיע דגם חדש של AMD ששווה לחכות לו (בכללי האם עכשיו זה זמן סביר לקנות מחשב וכן אני יודע שאף פעם זה לא זמן אידיאלי לקנות מחשב כי תמיד תוך כמה חודשים יהיה משהו הרבה יותר טוב, מה שהתכוונתי זה האם עכשיו זה שונה וכדאי לחכות כי יש משהו חדש מעבר לפינה). ג. הבנתי שיש משהו חדש שי…
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-