מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
יש לי 512MB זכרון פנימי DDR של החברה elixir. אני רוצה לשדרג זכרון, לעוד 512, שיהיה לי ג'יגה זכרון. האם כדאי לקנות עוד 512 של elixir אותו דגם שיש לי כרגע, או לקנות מחברה טובה יותר (המלצות!) סטיק של 1024. תודה.
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מה ההבדל בין 2 הלוחות : GA-K8NF-9 ל: GA-K8NXP ???? תודה
-
- 3 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז ככה המערכת שלי העכשווית: Amd 64bit 3200 Geforce 6800Ultra 450@1200 Epox 8kda3j 512 Ddr Samsung cl 2.5 3dmark 03: 13500, 3dmark 05: 5600 בערך לא זוכר במדויק אבל הבעייה כשאני מפעיל משחקים על מקסימום פילטרים, יש לי קירטועים בדקה הראשונה של המשחק, ואז זה ממשיך להיות חלק, אבל אחרי טעינה שוב זה עושה קירטועים לכמה שניות... האם תוספת של 512 זכרון פנימי תפתור את הבעייה? כמה זה קריטי להוסיף עוד 512 זכרון למערכת? תודה!
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
פשוט רציתילהתקין את ה WINDOWS החדש ורציתי לדעת אם המעבד שלי תומך....
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתם על זה האם באמת צריך מעבד 64 ביט ? חשבתם על זה האם באמת צריך כרטיס מסך *16 PCIE ? האם צריך באמת DDR2 ? האם באמת צריך DC ? האם באמת צריך OC ? אוף...שכחתם כנראה את הימים של הדורונים,אתלונים(בארטון) יהי זכרם ברוך. תאמינו לי שלוח אם+מעבד של AMD בתושבת 462 מספק מעל ומעבר. וה AGP או ה IGP ב 90 אחוז מהמקרים הם מעל ומעבר. ויוה לי פראנס ויוה ל windows 32 .
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קודם כל שלום לכולם. רציתי בבקשה אם תוכלו לקשר אותי ללינק שמראה את ההבדל בין דורון,סמפרון ל סלרון מבחינת ביצועי שולחן עבודה ( עבודות אופיס ) ועבודות כבדות יותר. ואת ההבדל בין האתלונים לפנטיום 4 .. ועוד משהו..אני רוצה להתייעץ אתכם בקשר לבניית מחשב. פשוט מצד אחד מעבד של AMD 754 הוא מצויין אבל הלוחות שמתאימים לתושבת שלו ממש מתקדמים ביחס למה שאני צריך לעצמי וללקוחות שלי. AGP מספיק לי כרטיס מסך OB מספיק לי אני לא זקוק ל PCIE וכו' , יש לוח של 754 שיש עליו כרטיס מסך OB שהציפסט שלו לא של VIA ? ועוד משהו היבואן שלי הציע לי מעבד AMD XP 2600 ב 84 $ לא כולל מע"מ שאחרי מע"מ בשקלים זה 433 ש"ח. *ללא צלעות קירור. בתוספת של לוח אם מתאים SOCKET A וזיכרון של 512 MB , דיסק קשיח של 40 או 80 גי…
-
- 1 תגובה
- 540 צפיות
-
-
קניתי זיכרון ג'יגה של סמסונג שלא מחובר למחשב עדיין ויש לי עוד זיכרון של 512 שכבר מחובר למחשב. רציתי לדעת אם זה משנה באיזה סדר שמים את הזכרונות, וצריך לשים מצד שמאל או ימין (כרגע ה-512 בצד שמאל). תודה
-
-
שלום, יש לי פנטיום 1.5ghz, די מיושן עם 128mb זיכרון. החלטתי להוסיף זיכרון (כנראה 512MB), אבל אני לא יודע מה אני יכול להוסיף. האם יש הגבלה מבחינת הזיכרון ? האם אני יכול פשוט לקנות כרטיס של 512mb, לדחוף אותו לסלוט וזה יעבוד ? חוץ מזה, מה ההבדל בין הזכרונות השונים (ddr, ddr2 וכו'), האם כולם אמורים לעבוד ? אם תוכלו להמליץ לי על משהו שיעבוד בצורה הכי אפקטיבית עם המחיר הכי נמוך מהזכרונות שמציעים בksp זה יהיה מצוין . תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
לא יודע אם זה הפורום המתאים אבל בכל זאת מדובר על מעבדים... מקור: http://www.theinquirer.net/?article=23880 ב2006 מעבדי AMD יתמכו בDDR2 667MHZ מחשב שולחני יעבור לסוקט M2 ונייד לS1 OPTERONIM יעברו לF1 מעבדים Mobile Athlon 64 ו TURION64 יהיו כפולי ליבות AMD כפולי ליבות יהיו בעלי רמת TDP הבאה: TURION64 - 35W Mobile Athlon 64 - 62W *TDP - THERMAL DESIGN POWER (עוצמת פליטת חום ממוצעת בעומס "רגיל" על המעבד). טכנולוגית POWERNOW! תאפשר שליטה במתח ותדירות על כל ליבה בנפרד. חברת NVIDIA תהיה כנראה השותף של AMD ותייצר צ'יפסטים למעבדים החדשים של AMD NFORCE של דור הבא יתמוך בRAID5 בגרסה מתקנית (כרגע היא רק בגרסת תוכנה) כמו כן הצ'יפסט יתמוך בטכנולוגיות SERIAL-SCSI וTCP OFFLOAD (האחרונה ת…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה דגם ועל איזה צ'יפסט?
-
- 12 תגובות
- 952 צפיות
-
-
hi,I am looking for a good mobo for socket 478 (for a northwood core),that will support DDR 400,have good oc abilitys,support of ATA 133,and AGP the budget is up to 450 NIS.
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אך הזכרונות האלו ואם הם עדיין באים אם PCB של BRAINPOWER ? ואך הם יחסית לזכרונות מבוססים TCCD אחרים ? הזכרונות הם PC3200
-
- 4 תגובות
- 598 צפיות
-
-
מכרתי השבוע את הלוח שלי של asus a8n-sli deluxe (לא היה לי צורך ב sli באמת) ואני רוצה לקנות לוח חדש (939) אני לא הולך לעשות כל כך אובר קלוקינג אז אני לא בטוח שאני צריך dfi אבל ההתלבטות כרגע היא בינו לביין ה GA-K8N Ultra-9 (העדפתי ultra על פני ה X4 הרגיל) רוצה לדעת אם הוא לוח טוב...(זאת שאלה) כלכלית יותר נוטה לכיוון הגיגה בייט
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
אני בטוח שכבר הנושא הזה עלה אבל אני לא מוצא בחיפוש כשרוצים לקנות זכרונות איך יודעים אם הזכרונות תומכים ב t1
-
- 11 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני רוצה להוסף זיכרון למחשב 256 ואולי 512 אז זה הלוח אם שלי : http://www.asrock.com/product/product_p4i45gv_r5.htm והכרטיס זיכרון שיש לי עכשיו הוא 265MB DDR SDRAM PC2100 אני לא יודע של איזה חברה... אני רוצה לדעת איזה זיכרון/סוג לקנות כי אני לא ממש מבין בזה... או יותר נכון מה להגיד למוכר בחנות..
-
- 6 תגובות
- 725 צפיות
-
-
מה יותר כדאי לי? מעבד ב1000 ולוח אם ב620 או: מעבד ב810 ולוח אם ב800 ??
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כבר לא יודע מה לעשות... אני צריך לבחור מעבד+לוח ואני לא יודע מה האופטימלי בשבילי... לפני שאסביר מה השימושים של המחשב אציג כמה שאלות שלא מצאתי להם תשובות בחיפוש: מעבדים 1.איזה דגמים של את'לון64 קיימים ומה ההבדלים ביניהם(כל הסוקטים למיניהם* 2.איזה דגמים של פנטיום 4 קיימים? אילו סוקטים? 3.מה ההבדל בין DDR,DDR2,DDR400,DUAL DDR, מה יותר טוב ולמה??? אני צריך לוח+מעבד בעיקר לתוכנת אוטוקד ייתכן ובעתיד אשלב תלת מימד עם ADT, המחשב יהיה גם לשימושים של אינטרנט ומולטימדיה ואופיס, אבל בעיקר עבודה על אוטוקד וADT... אשמח לקבל הלצות אבל אני רוצה להגיע לבד למסקנה מה עדיף לי ובשביל זה אני צריך לדעת מה ההבדלים בין הדגמים שיש בשוק... תודה מראש!!!
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
1. שלום לכולם יש לי את הלוח האמור. הטמפרטורה של היטסינק של הצ'יפסט היא 70 מעלות (בדקתי עם תוכנות וגם ביד). יש לי איוורור מצויין (חמישה מאווררי 80 ממ, שלושה שמכניסים אוויר ושניים שמוציאים). המעבד נמצא על 25-30 מעלות- יש לו מאוורר זלמן. מישהוא יודע למה זה קורה ? האם זה נורמלי ? 2. יש לי שני דיסקים: אחד ATA רגיל ואחד SATA. כשאני מתקין את הדרייבר לPCI, הוא מתחיל לזהות את דיסק הSATA כאילו שהוא דיסק חיצוי (כמו Disk on key או HD חיצוני). מה אני יכול לעשות כדי למנוע את זה ? אשמח לקבל עזרה.
-
- 7 תגובות
- 607 צפיות
-
-
-
יש לי שאלה: הלוח אם של asus p5dl2 945p chipset תומך בכונן קשיח שפועל ב- sata II??? תודה לכל מי שעונה
-
- 4 תגובות
- 543 צפיות
-
-
לאחר שביררתי בכל אתר אפשרי אני ינסה שוב פעם להשיג את הפתרון לפי המפרט שלי ועל הציפסט שקיים על הלוח שלי NF 3 ULTRA צריך להיות לי פיירוול מובנה אבל משום מה אני לא מצליח למצוא את האפליקציה שמובילה להגדרות ( ראה תמונה ) באתר של NVIDIA מצאתי כמה מדריכים ואף בדף ההורדה של הדריבר ניתן לראות בבירור כי אמורה להיות תוכנה שמפעילה את ההתקן ( ראה תמונה נוספת ) דבר נוסף אני חייב לציין שכשאני מתקין את הדרייבר אני מקבל כל מיני הודעות שגיאה אבל על אף אחת מהם אני לא מוצא פרטים לגבי הפיירוול ** למנהליי הפורום אני רושם את ההודעה כאן בהבנה כי ניסיתי לכתוב את זה בפורום תוכנה ולא נעניתי כלל [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום לכולם! קודם כל, אני לא יודע אם הדיון שייך לכאן או לווינדוס, אבל אני מהמר. אוקיי, אז ככה: בן דוד שלי רצה לפרמט את המחשב שלו. יש לו לוח אם OptiPlex GX270 של Dell. הכל טוב ויפה הוא הכניס דיסק (מקורי) של ווינדוס שהיה גם מותאם במיוחד ללוח אם של דל שיש לו (מסתבר שיש משהו כזה). בגלל שהיה לו Service Pack 2 הוא לא הצליח להפעיל את ההתקנה מווינדוס אז הוא פשוט ניסה דרך הבוט. ההתקנה מאתחלת את עצמה וכו', ובדיוק כאשר היא עומדת להתחיל ולשאול אותך שאלות אם אתה רוצה Recovery Console או התקנה חדשה וכל שאר הדברים, בום, מסך כחול ועליו UNMOUNTABLE_BOOT_VOLUME. אני לא זוכר את כל ההודעה בע"פ אבל זה המליץ לנסות לבטל Caching או Shadowing. אחרי זה באתי אליו, וניסיתי הכל, אבל באמת הכל. בתור התח…
-
- 8 תגובות
- 955 צפיות
-
-
המפרט בחתימה. עד היום תמיד עבדתי במצב דואל עם המחשב, ולמרות שהזכרון הוא DDR333 והFSB הוא 533 יש שיפור דיי ניכר כשהמחשב במצב דואל. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 28% ~, מ2500MB/s לקצת יותר מ3200MB/s. השיפור בכתיבה של הזכרון בדואל הוא 22% ~, מ900MB/s לקצת יותר מ1100MB/s. היום המחשב פתאום התכבה באמצע עבודה בוינדוס, לא הבנתי מה הבעיה, יש לי במחשב פיטצ'ר של MSI שנקרא D-BRACKET ומשם אפשר להבין תקלות בבוט של המחשב, הנורות סימנו שמדובר בזכרון. בדקתי כל זכרון בנפרד והכל פועל, עם שני זכרונות במצב דואל בשתי הקונפיגרציות (1-3 ו-2-4) המחשב לא עולה. שמתי את שתי הסטיקים צמודים ב1-2 והמחשב עלה. מה יכולה להיות הבעיה. דרך אגב ניסיתי לאפס ביוס זה לא עזר.
-
- 2 תגובות
- 494 צפיות
-
-
האם למישהו יש נסיון טוב איתם? או שכדאי לדבוק לGIGABYTE,DFI,MSI,ABIT,ASUS? האם הצ'יפסטים 9xx של אינטל יותר טובים מה NForcex למיניהם של NVidia? לא מדובר בלוח אם למחשב של גיימר כבד, אבל גם לא למחשב של מקודד סרטים סדרתי, אני מחפש משהו שיהיה בתחום האפור בין שני אלה...
-
- 6 תגובות
- 593 צפיות
-