מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
ראיתי קטע מראיון מלפני כמה שנים עם נציג של AMD שטען שב ATHLON MP יש בסט הפקודות 3DNOW PRO יש SSE2 האם במעבדי ATHLON XP יש SSE2 ואם לא במה זה פוגם בביצועים שלו מול פנטיום 4 המקביל שלו לדוגמא BARTON 2500+ לעומת פנטיום 4 2400 ? והאם בקידודי וידאו ואודיו האת'לון הנ"ל יהיה ממש נחות מול מעבד אינטל או שההבדלים לא יהיו משמעותיים?
-
- 3 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום. קיבלתי המלצה ללוח הזה. רציתי לשאול 3 שאלות: 1. במפרט שלו אין איזכור ל 64 BIT . האם הוא לא תומך (אני פשוט מתכננת לעתיד...) או שאני לא אמורה למצוא איזכור כזה במפרט. 2. האם יתמוך במעבד כפול ליבה - לכשיצא לאור (שוב מחשבה לעתיד...). 3. איך הוא ביחס ל GIGABYTE K8NF-9 (אני שוקלת ללכת על AMD ). תודה.
-
- 7 תגובות
- 829 צפיות
-
-
אפשר לינק להשוואה של לוחות אם? רצוי לוחות של מחיר נורמאלי אבל תביאו כל מה שיש 10X
-
- 3 תגובות
- 602 צפיות
-
-
שלום, האם יש תוכנה רצינית (חוץ מ- AIDA32) לבדיקת הטמפרטורה של הכרטיס מסך X800 XL ושל המעבד AMD 3000? 64BIT
-
- 3 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אני מדבר על הIntel Pentium D 820 ועל הAMD Athlon 64 X2 4200+. ממה שראיתי בחיםוש פה בפורום האינטל יעלה 241$, זה נכון? כי אם כן הוא יעלה בארץ משו כמו 1300 שקל, לא כ"כ רציני, לא? מביקורות שראיתי זה אחלה מעבד. וכמה יעלה הAMD? תודה.
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני יודע שהם BH-5 לפי הביוס,הם ב2.6 ושמעתי שהם לא שווים הרבה בלי מתח גבוה,יש לי אחריות עד 2.8,מומלץ?
-
- 8 תגובות
- 788 צפיות
-
-
-
כרגע יש לי משהו מסריח איזה CMI8738 משהו ישן לאללה... מחיר מלא בחנות של הכרטיס קול זה בערך40-50 ש"ח עד כמה הכרטיס קול על הDFI יביא שיפור ? אף פעם לא שמעתי על karajan...
-
- 11 תגובות
- 880 צפיות
-
-
הסיבה העיקרית לעליה בשימוש מעבדי AMD היא האפשרות לOC שלא כמו במעבדי אינטל אם הבנת טוב ואם לא אז אתה יותר טמבל ממה שאתה חושב ! ןבפעם הבאה שאתה קם הפוך לך לפורום אחר חוץ מזה שעד עכשיו דווקא אינטל שלטה כביכול בשוק המעבדים בגלל מניעים עסקיים של מיקרוסופט בארץ וכשל שיווקי ידוע שלAMD חוץ מזה שלא צריך בנצ"מרקים מספיק לטייל ברשת כדי להבין ש AMD היא מתחרה קשה של אינטל מזה שנים והיום תופסת את מקומה בשוק הישראלי בחו"ל AMD מחזיקה נתח שוק מכובד שלא נופל מאינטל ואפילו עולה עליה בכמה מדינות הסוף למונופול של אינטל+מיקרוסופט הגיע אלינו גם בברכה שתוק ולמד הפורומים באתר הטובים ברשת יום נעים לךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך
-
- 1 תגובה
- 712 צפיות
-
-
חבר'ה איזה מעבד עדיף?: celeron d 2.66GHz socket 775 או sempron 2400+ socket 462 תודה!
-
- 9 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רציתי לדעת עכשיו יוצאים כל מיני זכרונות ddr2 וזכרונות pc3500 לאיזה לוחות הם יתאימו כי אני רואה במידע בלוחות רשום רק 400 מגה הרץ ....החדשים.. כאילו איפה הזכרונות של 550 מגה הרץ יוכלו לפעול טוב ולהפיק את מירב ביצועם
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
הזכרונות אמורים להיות בתזמונים של 2-3-3-6 אבל באתרי החברות שלהם יש * שכתוב בה cas 2.5 on amd platform משהו כזה... http://www.ocztechnology.com/products/memory/OCZ+DDR+PC-3200+Rev+3 http://corsairmemory.com/corsair/products/specs/twinx512-3200c2.pdf השני בPDF למי שאין acrobat reader שפשוט יכנס לאתר ויחפש twinxpc3200c2 אני מתכוון לקנות אותם אבל אני צריך לדעת היום אם הם ב2.5 או 2 כי אם הם ב2.5 אז אני פשוט אקנה VALUE ואם לא אז אני קונה אותם המערכת שתהיה לי מבוססת AMD 3200 VENICE S939 על לוח אם DFI LANPARTY NF4 ULTRA-D מקווה לתשובה מהירה תודה
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
AMD או אינטל?? עכשיו גם למה בבקשה תודה מראש =]
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
לקחתי מדוד שלי את הלוח אם והמעבד שלו כיוון שאני זקוק למחשב עם מעבד של 450 ומעלה וזה מה שהוא אומר שיש לו. אז לקחתי, העברתי את כל הכרטיסים שהיו לי במחשב הישן אליו. ועדיין לא היה טוב, אז בדקתי בביוס ומסתבר שהמהירות של המעבד היא 350, לפי מה שהביוס כותב. ואת האופציה הזאת אי אפשר לשנות בביוס כתוב בחוברת של הלוח אם שזאת אופציה שמיועדת לשימוש עתידי אך כרגע מנוטרלת. פתחתי את המחשב והוצאתי את המעבד שנית ובדקתי מה כתוב עליו, שום דבר לגבי המהירות אבל כתוב אינטל פנטיום 2! אז אני שואל האם קיים בכלל מעבד פנטיום-2 450? הלוח אם עצמו תומך עד 500 מגההרץ אז אין בעיה בנושא הלוח האם. תודה על העזרה
-
- 22 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
נראה לי אנשים נהיו פה אנטי אינטל... אולי אני לא קורא בנצ'מארקים, ולא השוואות בין המעבדים, אבל כל פעם,כל מפרט שמנסים לדחוף פה שמים אותו מבוסס AMD... אני יודע שאמנם AMD, לפני הליין של 64 BIT נתנו יחס ביצועים בתמורה לכסף בצורה יותר טובה מאינטל (זה לא אומר שהם היו יותר טובים אלא יותר משתלמים) אבל עכשיו כשה-64 BIT של AMD עולה כמו מעבדים של אינטל, אנשים עוד תקועים במחשבה שצריך רק AMD ונהיו ממש פאן בוי של AMD כולם פה. אני אמנם לא קראתי בנצ'מארקים, ואני לא יודע מה באמת עדיף, אבל יש לי תחושה שיש פה הסתיגות מאינטל רק בגלל דעות קדומות.... סליחה אם אמרתי דברים לא נכונים אבל זה התחושה שלי, וכמו שאני אומר שאינטל טובים בלי לקרוא בנצ'מארקים והשוואות בין המעבדים שלהם למעבדים של AMD, אני ב…
-
- 42 תגובות
- 4k צפיות
-
-
במדריך "מעבדים,לוחות אם וזכרונות" היה "המדריך לקניית מעבד" שהיה רשום את כל סוגי המעבדים הנפוצים של AMD ואינטל וגם את כל המפרט הטכני שלהם תדרים L2 , ליבה וכו'...מישהו יודע איפה זה ? אם הורידו את זה ? אני פשוט צריך את זה דחוף , תודה.
-
- 4 תגובות
- 799 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע במחשב 256*2 של קינגסטון 400 ורציתי לשדרג ל 1024 וראיתי את RXP PC3200 256 ב 99 שח http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=1203&lg=0 מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-
-
זהו הדיון הרשמי על החדשה: http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1118771432,43495, - אתם מוזמנים להגיב כאן ולהשמיע תגובות, רעיונות לצעד של Infineon ואם תרצו לעזור לנו ולשפוך עוד קצת מידע על ה-DH-5 החדשים. [חוצמזה שםה מיוצרים בתהליך יצור של 0.11micron].
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי לוח אם של גיגהבייט K8NS ultra 939 עכשיו יש לי זיכרון 512 מגה של קינגסטון במהירות 400. לאחורנה חיברתי עוד סטיק של 256 מחברה אחרת במהירות 300. עכשיו מה שקרה זה בעצם שהזיכרון הנוסף פשוט נשרף!!!!!!!!!!!! הסיבה יכולה להיות בגלל המהירויות השונות? אם אני יוסיף עוד סטיק של 400 זה יהיה טוב? ועוד שאלה... האם יש מצב שנשרף גם הסלוט בלוח אם בעקבות זה ?
-
- 4 תגובות
- 509 צפיות
-
-
שלום חברי הפורום. הלוח אם שלי תומך בזיכרון DDR עד 266/333mhz, רציתי לשאול האם ניתן להכניס זיכרון של DDR400 ומעלה ללוח אם שתומך במהירויות של עד 333mhz. ואם כן, איזה זיכרונות במהירויות כאלה יכולים להתאים ללוח אם שתומך עד DDR-PC2700? אני צריך לקנות זיכרון של ג'יגה(2*512). אודה לכם מאוד אם תענו לי בהקדם האפשרי.
-
- 2 תגובות
- 525 צפיות
-
-
אחרי שוטטות קטנה באינטרנט מגלים במהרה שאפשר למצוא זיכרונות של CORSAIR בחצי מחיר מהמחיר בארץ (תבדקו ב AMAZON וב NEWEGG) ,הבעיה שאתרים מחול בד"כ לא שולחים לישראל , אם מישהו מכיר חנות בחול ששולחת לארץ והמחירים בה טובים כמו המחירים של AMAZON וNEWEGG בבקשה שתפו אותי ואת הקהל הרחב. תודה.
-
- 13 תגובות
- 965 צפיות
-
-
חבר'ה מעבד איי.אם.די סמפרון שבא בבוקס ריטייל כולל איתו מאוורר? תודה!
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
שלום לכולם כשקניתי את המחשב רציתי זיכרונות של 512X2 אבל המוכר שם לי 256X4.(כבר פתחתי על זה דיון) בכל מקרה, אני לא מיבן מה המהירות של הזכרונות עכשיו. אני מצרף כאן צילום מאוורסט, אם אתם יכולים תגידו לי מה המהירות: http://img125.echo.cx/my.php?image=11lc.png והאם זה כל כך מפריע שיש 4X256 ולא 2X512? זה יכול להפריע מאוד במשחקים? להאט או משהו? כדאי להחליף? בתודה, שאולי
-
- 6 תגובות
- 814 צפיות
-
-
לוח אם שקניתי חדש ASUS PS800 מעבד 2.8 אינטל SOCKET 478 זכרונות K 256 400MHZ יש למישהו תשובה בבקשה? מראה לי BUS SPEEDשל 533 / וFSB של133.5 על מכפלה של 21.0X
-
- 6 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני מתכונן לקנות מערכת בישראל AMD 3000 או 3200 (כמובן 939 VENICE) מה עדיף 3000 או 3200 ? ההפרש במחיר מוצדק ? DFI Lanparty nF4 ULTRA-D Seagate 160GB SATA w/NCQ Leadtek 6600GT Extreme 128MB OCZ ModStream 450W Supertalent X-Blade silver NEC nd-3540A\3520A כמו שאתם רואים המערכת מתאימה לOC ואת הזכרונות אני קונה בארה"ב עוד שבוע (כנראה בNEWEGG או MONARCH) יש לי מקסימום 200$ וגם זה יותר מדי להוציא עליהם ועל עכבר MX518 אבל אני מעדיף להוציא פחות ולקבל מקסימום ביצועים... (אני לא משנה לשבור שיאים אני מנסה להשיג כמה שיותר ביצועים כלומר אני לא רוצה זכרון ב340BUS שיעשה לי 2FPS יותר מזכרון VALUE) תזכרו שיש משלוח ומיסים בתוך ארה"ב (חבר של אבא שלי מביא לי את הזכרון) עוד משהו כללי שרציתי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-