מעבדים, לוחות-אם וזכרונות
פורום בנושא מעבדים, לוחות אם וזכרונות
40,791 דיונים בפורום זה
-
Pentium 4 3.0 Ghz FSB 800 Mhz 2MB PRESSCOT SOCKET 775 או AMD 64 BIT 3200? המטרה היא למשחקים..
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
לאחרונה קרה לי משהו מוזר, כבר התנסיתי עם מספר לוחות DFI NF4, ביניהם 2 עם זיכרונות TCCD של חברים ועוד אחד אתמול של חבר עם הBH-5 הנ"ל. התקנתי את המחשב והתקנתי את הוינדוס והכל עבד מצויין, הותקן גם GTA:SA ושיחקנו קצת ועבד הכל מעולה, הלכתי, וכמה שעות מאוחר יותר חבר שלי פתח את המחשב ולאחר כחצי שעה(לפי מה שהוא אמר) המחשב תקע מסכים כחולים בלי סוף עד לרמה שאי אפשר היה להעלות אותו במצב רגיל אלא רק בSAFE MODE, אחר כך הוא גם עשה ריסט וציפצף. שבאתי הסתבר לי שבDEBUG LED דולקות 3נורות מה שאומר שיש בעיה בזיכרונות. לקחתי זיכרון SAMSUNG TCCC 512MB מהמחשב של אחותו והוצאתי את הBH5, שמתי אותו בסלוט הראשון השני והשלישי והוא לא עבד, בסלוט הרביעי המחשב עשה בוט והכל עבד מצויין עלה לוינדוס ועבד לל…
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
חוות דעת על החברה הזאת שמייצרת לוחות אם ( הם מקבילים ל ECS ? ) MSI מקבילה ל ECS ? דרך אגב למה הלוחות של אינטל כל כך יקרים ? ביחס לחברות המתחרות האחרות..
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם , שאלתי היא : יש לי מחשב נייד של HP שעובד עם זיכרון של 256 במהירות 266MHZ האם אני יכול לשים לו עוד 512 במהירות333MHZ ? האם זה יעבוד בכלל? או שזה יעבוד במהירות 266MHZ וסתם אני זורק כסף? תודה על התגובות והתשובות מראש... עידן.
-
- 0 תגובות
- 467 צפיות
-
-
אני מתכוון לקנות את החלקים האלה: AMD Athlon 64 3200 (939-pin) Oem Venice Arctic Cooling Freezer 64 MSI K8N Neo4-F nVIDIA nForce4 Socket 939 Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB NEC ND-3540A Dual Layer DVD±R/W/DL 16X Black Bulk ARCTIC COOLING Silentium T2 ואני לא בטוח בקשר לזכרונות....אני מוכן להשקיע עד 800-700 ש"ח לג'יגה....חשבתי על GeIL 1GB (2x512MB) PC3200 DDR400 Value Dual Channel אבל אני לא בטוח לגביהם אז קיצר אם מישהו יכול להמליץ על משהו יותר טוב במחיר טוב אז שיעזור לי....
-
- 9 תגובות
- 757 צפיות
-
-
שלום, מפרט המחשב הנוכחי שלי הוא: AMD Athlon XP 2000+ Radeon 9800 Pro AGPx8 512 DDR 333 Epox 8k9a2 MOBO הבעיה שלי היא כזו: אני מעוניין לשדרג קצת את המחשב, ולא להוציא על זה יותר מדי כסף. שקלתי לקנות את המעבד Athlon XP 3000+, אבל החלטתי שזה לא משתלם כיוון שמחירו זהה למחיר המעבד החדיש יותר Athlon 64 3000 וחבל להוציא הרבה כסף על חומרה שלא תחזיק מעמד עוד זמן רב. מצד שני, על מנת להחליף למעבד 64 ביט עליי להחליף גם את לוח האם. שקלתי לעשות זאת, אך גיליתי שלוחות האם החדשים מגיעים עם יציאת PCIE ולא AGP. נכון שאני עדיין יכול לקנות לוח עם יציאת AGP, אבל זה אומר שבעתיד לא אוכל לשדרג לכרטיסי מסך חדישים שככל הנראה יגיעו רק ביציאות PCIE. נכון לעכשיו אני מרוצה מה-9800 פרו שלי, ואין לי שום …
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
יש לי כרגע 2*512MB זכרון ג'נרי של Princeton 400Mhz www.princetonusa.com בתזמונים 2.5-4-4-8 היום קיבלתי עוד 2*256MB של חברה אחרת נקראת TakeMS 400Mhz http://www.takems.com/ בתזמונים 2.5-3-3-8 עכשיו השאלה לפי מה שאני מבין הזכרונות של TakeMS יותר טובים בגלל שהתזמונים שלהם קצת יותר נמוכים אם אני ישלב את הזכרונות של TAKEMS עם הזכרנות של PRINCETON הכל יעבוד טוב? או שתיהיה ירידה בביצועים (דוגמה: הזכרון יעבוד פתאום ב 166MHZ במקום ב 200MHZ) ??? תודה מראש לכל מי שעונה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני לא ממש מצאתי בחיפוש משהו !! אז איך עושים?? ואת העדכון אני רוצה לעשות ללוח אם ישן של Pc partner זה אפשרי בכלל??
-
- 6 תגובות
- 738 צפיות
-
-
לפני כמה חודשים עשו ב-Toms Hardware מבחן סיבולת לשתי מערכות האחת מבית אינטל והשניה מבית AMD. מבחן הסיבולת מריץ תוכנות המעמצות את המעבדים וכרטיסי המסך לאורך זמן והפעם הבדיקה היא למעבדי הליבה הכפולה לינק ישיר למבחן http://www.tomshardware.com/stresstest/index.html
-
- 261 תגובות
- 28.3k צפיות
-
-
אני קונה מחשב לעבודה משרדית בלבד ומתלבט בין שני לוחות אם; (ההבדל ביניהם הוא 15 ש"ח) MSI KT4AV: http://www.msi.com.tw/program/products/mainboard/mbd/pro_mbd_detail.php?UID=456 ABIT NF7 http://www.abit-usa.com/products/mb/products.php?categories=1&model=8 המעבד הוא Sempron 2400 or 220. מה לדעתכם עדיף ? תודה.
-
- 5 תגובות
- 766 צפיות
-
-
יש לי לוח אם של פרסקוט אבל אני רוצה לראות תמונה(תמונה גדולה אם אפשר) אם מישהו יכול להראות לי בבקשה כדי לוודאות שיש לי לוח אם אותו הדבר ולא חיקוי תודה
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
יש לי לוח אם שלא פועל על dual ddr. כרגע יש לי שני סטיקים זכרונות של סמסונג, אחד 512 ואחד גי'גה, סה"כ ג'יגה וחצי. לחבר שלי ששידרג לפני כמה ימים לג'יגה זיכרון פנימי, היה בהתחלה סטיק 512 של החברה elixir שככל הנראה חברה לא מהמומלצות כל-כך (כשהוא קנה את המחשב הוא לא כל כך הבין בזכרונות..), אז הוא קנה שני סטיקים 512 של A-DATA. הוא ניסה לחבר גם את הסטיק של elixir אבל המחשב לא העלה את הווינדוס, בקיצור לא עבד, ונותר לו הסטיק בצד. הוא נתן לי אותו, ואמרתי לעצמי שאני אנסה למרות שלא מומלץ שלא יהיו אותן חברות. הכנסתי את הסטיק, הווידוס עלה וכתב שיש 2GB של RAM. אז רציתי לדעת, עד כמה זה באמת לא מומלץ שהזכרונות לא יהיו אותה חברה? והאם זה משפיע על מהירות הזכרונות? לכל הזכרונות 400Mhz. תודה…
-
- 6 תגובות
- 701 צפיות
-
-
A64 3500 ווניס או דגם אחר? מה ההבדלים וכו' תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
רציתי לשאול האם זה באמת מתשלם להשיקע בלוח עם NF4 ULTRA..... שמעתי שרק איתו ניתן יהיה ללכת על ליבות DUAL CORE בעתיד-האם זה נכון?? ובכל מקרה: גי'גה בייט K8NF-9 שמעתי שמתחמם יותר מידיי-האם זה נכון?האם יש אלטרנטיבה אחרת במחיר דומה?
-
- 1 תגובה
- 504 צפיות
-
-
kingstone או super talent וכמה יותר טובים אחד מהשני
-
- 2 תגובות
- 530 צפיות
-
-
מעבד : amd athlox xp 3000 לוח אם : ga-7n400 pro2 על המעבד מותקן מאוור איכותי 3d rocket cooler הסיפור: המחשב לפני שנה וחצי בערך . עכשיו לפני איזה חצי שנה המאוורר שעל המעבד לא עבד טוב בכלל . כמו כן המחשב היה מצפצף . רק אחרי חצי שנה החלפתי למאוורר החדש 3d rocket . ונראה לי שהמעבד נפגם בגלל המאוורר הישן שהיה עליו שעבד בצורה חלשה ביותר. בלי להריץ שום תוכנה המעבד עובד על 64 מעלות . האם זה נורמלי או שעליי להחליפו מיידית . האם יש אחריות על המעבד של amd ? בנוסף יש לי כרטיס מסך מעפן{geforce 5200 128 mb} ואני לא נהנה בכלל כשאני משחק . וספק כוח ג'נרי שאפילו בחיבורים שלו רואים צבע חום , אבל בכל זאת הוא עובדץ אני ממש לא מרוצה מהמחשב ...... סמק !!!! הנה תמונה כדי שתראו http://s23.yousen…
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני בקשתי זכרונות של CORSAIR XMS2 DDR2 667MGHZ 5400 ,ותיזמונים של4-4-4-12 ושעתי בדיקה באוורסט זה מה שקבלתיף corsiar ddr2 cm2x512 5400c4 667mhz : MAMORY TYMING 4-5-5-15 האם זה הגיוני ונורמלי או שעבדו אלי??? :s05:
-
- 13 תגובות
- 991 צפיות
-
-
קניתי 8KDA3-J (EPOX) הוא נשרף לי פעמיים. היום אחרי חודש של המתנה קיבלתי לוח מתוקן, אך הדגם שלו 8KDA3-I. נכנסתי לאתר של EPoX וגיליתי שהלוח קצת מסורס :-\: (מה שהיה לי) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8KDA3j (מה שיש לי עכשיו) http://www.epox.com/usa/product.asp?id=EP-8KDA3I לJ היו 8 ערוצי קול לI יש 6 (לא ממש רלוונטי) לJ היה 1GB LAN לI יש 10\100(גם זה לא כזה קריטי) לJ היה "800MHz (Hyper-Transport)" אצל I זה לא מופיע :-[ *ראוי לציין, שהחנות החליפה לי את הלוח בפעם הראשונה מכיוון שהוא נשרף לגמרי. ובפעם השניה מBIOS פלאש לא מוצלח. אך בכל זאת זאת לא סיבה לתת לי לוח אחר ממה שקניתי -ועוד מבלי להודיע לי. אני לא יודע אם זה מפאת בורות הטכנאים, או בגלל שהם "לא חייבים" …
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
היי, אני מתכוון לשדרג את לוח האם שלי והמעבד לAMD 64 ביט 2800 ואת הלוח אם GIGABYTE K8NS NF3 האם יש אפשרות לשים 2 סטיקים של 256 זכרון וביחד איתם בסלוט השלישי זכרון אחד של 512 מאותה חברה של השניים שברשותי? פשוט במחשב הנוכחי שלי זה יצר לי בעיה של אתחולים פתאומיים של מערכת ההפעלה (כנראה בגלל לוח אם דפוק אבל אני לא בטוח) ולכן אני חושש. המפרט הנוכחי לפני השדרוג:AMD ATHLON XP 2800,זכרון 256 מגהבייט קינגסטון DDR 400 PC 3200 ,לוח אם EPOX 8K9A9I,שני דיסקים קשיחים אחד מקסטור 60 גיגה והשני סיגייט 120 גיגה, כרטיס מסך ATI RADEON 9800 128 MB . המפרט אחרי השדרוג :מעבד AMD ATHLON 64 2800 , לוח אם כמו שמוזכר למעלה ועוד סטיק של 256 כלומר יהיו לי 2X256 (אני משתמש באחד כרגע בגלל בעיה של זכרונו…
-
- 10 תגובות
- 961 צפיות
-
-
זה המפרט אשר ברשותי CPU Type AMD Athlon 64 3000+ CPU Alias Venice S939 Motherboard Name Gigabyte GA-K8NSC-939 Physical Memory:2x512 3200 Video AdapterRADEON 9550 Secondary (128 MB) יש לי 2 חריצים פנויים ומחירי הזכרונות ממש זולים האם התוספת תשנה .וכמובן בכמה תודה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שלום אני כרגע עומד לקנות מחשב והייתי מאוד מעוניין לדעת מה ההבדל בין Pentium 4 3.0 Ghz S-775 2M Cache 64 bit שעולה 1400 לבין Pentium 4 3.0 Ghz 1M שעולה 1000 או בכלל עבור ל AMD ? שכן יש לציין שאני לא משחק כלל במחשב אני לרוב עובד במחשב עם photoshop,paintshop ועוד תוכנות של macromedia וכו. וגם עם תוכנות מוסיקה כמו LOGIC CUBASE ועוד כמה שהתוכונת האלה די כבדות... וכל השאר זה תוכונת אינטרנט ICQ MSN וכאלה.... רציתי לדעת אם כדי לי להשקיע על המעבד 64 ביט יש לציין שאני קונה 1GB זכרון... בתודה רבה לירן,
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
זיכרון שלי PDP XBLK+ פועל מאוד מאוד מוזר (אבל בכוונה) יש למישהו הסבר ????
-
- 2 תגובות
- 591 צפיות
-
-
היו לי זכרונות של ELIXIR או משהו כזה על הלוח 256*2 ועשיתי בדיקה עם MEMTEST והיו שגיאות בבדיקה 7 קניתי זכרונות חדשים של קינגסטון 512*2 וגם בהם היו שגיאות בבדיקה הזאת והזכרונות הם 400MHZ DDR איפה הבעיה שלי בדקתי כול אחד בנפרד בכול סלוט בנפרד וכולם אותה שגיאה בדיקה 7 יכול להיות שזה לא מהזיכרונות ? אולי מהסלוטים או מהבקר זכרונות או כול דבר אחר? ואם כן איך אפשר לבדוק ממה?
-
- 4 תגובות
- 816 צפיות
-